All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (66)
  • reviews (53)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sparkling Organizer Review(s)

    53 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Mega
    16 July 2020 | Bride at Mega&Johan Wedding

    Sparkling shimmering splendid ✨⭐

    Satu kata buat ko ravant and team mantap !
    Claudia
    03 July 2020 | Bride at Benny & Claudia Wedding

    Wanna say thank you so much!

    Hai ko ravant dan ci mikha, I wanna say thank you so much yaaaa uda bantu aku dan benny di acara kami dengan keluarga dan tamu yang super banyak. Hahahaha. Tolong sampaikan juga terima kasih ke team kalian ya. Mohon maaf juga kalo dr kami terutama saya ada marah2, hahahaha. Terus keluarga kita yang menyinggung hati kalian baik dlm perbuatan maupun perkataan. Dimaafin ya, hahahaha. Sparkling wo the best deh!
    Melia Leimana
    23 June 2020 | Bride at Richard & Melia Wedding

    Puas banget sama sparkling

    Ravant, thank you so much for your help on my wedding day, semua berlangsung sangat lancar. Btw mama aku bilang thank you banget juga buat kamu sama team kamu, doi puas banget sama team kamu. Sukses terus buat sparkling and team.
    Sisca

    Sisca

    Interviewed by Bridestory

    15 June 2020 | Bride at Boby & Sisca Wedding

    Enjoy & Lancar

    Hai.. Andre & Team.. Thank you bgt udah bantuin acara kita yaaaa.. Kita enjoy acara dan berjalan lancar.. Makasihh ya sparkling..
    Gitta

    Gitta

    Interviewed by Bridestory

    15 June 2020 | Bride at Ivan & Gitta Wedding

    Sangat Terbantu & Acara Berjalan Mulus

    Hallo ko Ravant & team, makasih ya buat bantuan seharian di wedding saya & Ivan. Kita berdua sangat terbantu, kalo ga ada Sparkling, ga kebayang deh acaranya gimana, walaupun nemu vendor ko2 uda mepet h-sebulanan acara. Tapi acara berjalan mulus banget ampir tanpa cela hehe. Sampein thankyou juga yaa ko buat yang lainnya. Sukses terus buat sparkling.
    irene apriana
    07 April 2020 | Bride at Kevin & Irene Wedding

    My Wedding Story

    Hi Koh Ravant, Thank you banget untuk segala bantuan dari Koh Ravant dan team yang sangat helpful di hari H pernikahan kami.\nTerlebih dengan sabar menenangkan akan beberapa bad vendor lainnya.\nBanyak tamu dan keluarga yang memuji karena pernikahan kami begitu teratur dan tertata, bahkan hampir sama sekali tidak ada yang missed di hari H.\nsungguh tak bisa dibayangkan hari itu tanpa sparkling, sungguh sabar menghadapi kegala keribetan keluarga kami.\nspecial thanks juga untuk Fey assistant bride di hari itu, yang bener2 menemani dan memenuhi segala kebutuhanku dan juga drama melepas soflens di malam hari hahha.\n\nSukses terus untuk Sparkling. Tuhan Memberkati

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    - Reception Only - Full Day Package - National Package - Wedding Planner - Special Effects - Ushers - Lighting - etc.
    What sort of planning do you cover?
    Other Wedding Day Arrangement, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Half Day and One Full Day
    How many weddings do you plan a year?
    +/- 80 weddings
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum : 50 guests Maximum : 5000 guests
    What is your payment terms?
    50% - down payment, confirmation of contract 50 % - 1 month before wedding day
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Wedding Organizer - Reception Only & Full Day , Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us would be 6-24 months prior to the wedding..
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 50 invitations max 2000 invitations
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please feel free to contact us for appoinment..
    When was your business established?
    Our business started from 2005.
    How soon should I book your services?
    As soon as possible
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Singapore and All of Indonesia Cities
    Do you support or cater to any specific religions?
    - Katolik - Kristen - Budha - Islam
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Western Wedding,  Cultural wedding Jawa, Sunda, Minang, Batak, Manado, etc.,  Religious wedding ceremony Katolik, Kristen, Islam, Budha.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you plan weddings internationally?
    Yes, I Do
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Mandarin
    What makes your services unique?
    ONE DAY just focused for max TWO EVENT... Well handle by OWNER & CORE TEAM...
    Address
    By appoinment only.. 15141
    Location(s)

    Wedding Planner and Wedding Organizer.. We're here to assist you to make your most precious day in your life comes true.. Your day... Your way... We'll help you to celebrate in style and sparkle...

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.