All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (76)
  • reviews (49)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Moist Wedding Planner & Organizer Review(s)

    49 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Maghfira
    17 March 2020 | Bride at Maghfira & Riza Wedding

    Outstanding work!

    Kita pesan paket WO + entertainment and it's totally worth the price, malah melebihi ekspektasi kami. Kita pesan setahun sebelum dan baru dicontact untuk persiapan itu 3 bulan sblm, dan moist WO ini bener-bener detail banget. Semua diurus dengan rapih dan tepat waktu, dan menjadi penyambung komunikasi semua vendor lainnya seperti entertainment photographer decor sampai wedding cake, jadi saya tidak perlu contact satu-satu. Staffnya baik2 bgt dan friendly, bisa juga handle pengantin saat lagi panik dan gugup di hari H. Puas bgt dengan cara kerja Moist WO yg gesit dan detail, definitely going to recommend my friends about this too! Thank you!
    Eka Darmayanti
    10 March 2020 | Bride at Eka dan Gusta Wedding

    Friendy and Helpful WO

    Pesen paket WO +Dekor+Entertainment dan bener-bener worth the price. Walaupun vendor WO+Dekor+Entertainmentnya beda-beda tapi berasa 1 Tim dikoordinir sama mba susan. Makasih ya Mba Susan :). Pas acara juga worry free banget. Semua alhamdulillah smooth dan lancar. Buat aku sama suami yang gak suka ngurus perintilan, moist bantu banget sih dan keluarga dan temen-temen juga bilang acaranya oke, padahal hampir 90% dikonsepin sama moist hihi, bride sama groomnya males mikir ;P. Thanks a lot Mba Susan Mba Santi and team <3
    Yoana Priska
    03 March 2020 | Bride at Raymond & Yoana Wedding

    NIKAH BANJIR-BANJIRAN

    Walaupun HARI H BANJIR, semua akses ke hotel dan gereja ga bs dilalui mobil, AMAZINGLY kami bisa pindah tempat pemberkatan dan seneng banget ada tim Moist yang SUPER SIGAP DAN BERTANGGUNGJAWAB, acara bisa berjalan dgn sangat lancar (jujur aku ga bs bayangin gmn caranya kabarin semua vendor dan org2 yg bersangkutan klo pemberkatan pindah tempat pas H-2jam). Kami salut dan sangat mengapresiasi cara kerja segenap tim Moist WO, khususnya ci Santi dan ci Susan yang udah bantuin dari awal persiapan sampai acara selesai dengan sukses. Thankyou so much Moist WO
    fransiska
    25 February 2020 | Bride at matthew & wenda Wedding

    good work

    thank you banget buat moist team terutama ci susan dan ci santi yg bantuin banget dari sebelum hari H. pas hari H team moist kompak banget, semuanya kerja. bahkan bridesmaid dan keluarga pun muji moist wo kompak jadi semuanya bisa berjalan lancar. Dah gt team moist ga kaku. senang banget semua berjalan lancar hari H. recommended deh ❤️
    Yan Adi Dharma
    24 February 2020 | Groom at Tasya & Yan Wedding

    Good Work

    Terima kasih telah menjadikan pernikahan saya menjadi sangat baik dan berkesan. Moist WO dengan segala kerja kerasnya berhasil membuat acara menjadi beyond expectations, dengan segala kerumitan kendala dan waktu persiapan yang kurang banyak.
    Gayu Khairani
    09 December 2019 | Bride at Leonard & gayu Wedding

    Good job!

    Thank you banget untuk moist wo udah banyak bantu persiapan pernikahan kita tanggal 30 nov 2019 lalu. Apalagi kita tinggal dibali yang gabisa ngurus pernikahan kita di jakarta. Karna moist wo, kita bisa ngurus pernikahan tanpa khawatir dengan jarak. Terutama untuk mba Susan yang sabar bgt ngasih kita masukan. Pokoknya very recommended untuk kalian yg mau nikah!!

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    D-Day Wedding Organizing, Wedding Planning & wedding all in package.
    How many person of MWO crews will be in charge?
    8 person for equal to or not more than 1000 pax wedding guests. Additionql crews will applicable depends on condition
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    Do you plan weddings internationally?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    any numbers
    What makes your services unique?
    We are all energic and young crews, no boundaries between us and you. Talk like friends and action like professional.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till the night
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other traditional ceremony
    When was your business established?
    Our business started way back on 2013, and we are the favorite one of listed vendors by clients.
    How many weddings do you plan a year?
    above 20
    How Long MWO has existed?
    Since 2013. And we have in charge for more than 80 weddings since. And still waiting more and more weddings ahead
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We start our work at 5 am till done
    What is required for booking your services?
    Down Payment 30% of the Service Charge
    How far in advance should your client make a booking?
    a year or half year before
    What is your payment terms?
    30% for down payment, and remaining full payment before 1 week prior D-day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    No minimum, no maximum. Let's chat over coffee and just tell us what you would like for your special days
    What will the crews wear on the Service Day?
    We all will wear blazer with our designed team colour : Light Blue! :) We also wear printed logo and Moist name in custom.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes you can call us or WA at 0896-1791-8178
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other wedding package colaborated with romantic and stylishvenues
    How soon should I book your services?
    As soon as possible when you are ready, the price will still fixed for next year once deposit is paid in present.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, Mandarin, Hokkian dialek, Khek dialek
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Tanjung Duren Jalan Mangga 1, No. 7a Jakarta Barat Cityloft Building Sudirman, Jl.K.H.Mas Mansyur, Jakarta Pusat 10220
    Location(s)

    we provide organizing & planning your special Wedding & Event, with cooperative, fun & friendly team! Let's talk like Friend & act like Professional! Feel free to contact us.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.