All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (76)
  • reviews (44)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Moist Wedding Planner & Organizer Review(s)

    44 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 December 2019 | Bride at Leonard & gayu Wedding

    Good job!

    Thank you banget untuk moist wo udah banyak bantu persiapan pernikahan kita tanggal 30 nov 2019 lalu. Apalagi kita tinggal dibali yang gabisa ngurus pernikahan kita di jakarta. Karna moist wo, kita bisa ngurus pernikahan tanpa khawatir dengan jarak. Terutama untuk mba Susan yang sabar bgt ngasih kita masukan. Pokoknya very recommended untuk kalian yg mau nikah!!
    26 November 2019 | Bride at Yudie Wedding

    Perfect

    Baru sempet review vendor2 wedding q ni..\nPadahal nikahnya uda di 28 Okt 2018 kemarin..\n\nDari beberapa vendor WO yg sempat ak hubungi, menurut q Moist vendor WO yg paling komunikatif. Tek tok an na juga ga pake lama, dan akhir na memilih Moist sbg vendor WO wedding q.\n\nMoist banyak membantu dr mulai persiapan sampai dg hari H.\nTerutama pas waktu hotel tempat menginap ga boleh utk foto2..team Moist segera mengatasi na dengan baik.\nJujur, kebantu banget dengan Moist sebagai vendor WO wedding q.\nDan setiap kali ditanya apa langsung dijawab, team Moist juga helpful banget..mungkin ak termasuk salah satu bride yg agak rempong ya. Alias ini itu na banyak, tapi mereka sabar banget..belum lagi dg baju wedding q yg agak membuat rempong di pagi hari.\n\nOver all, sangat puas dengan jasa Moist sebagai vendor WO q.\nJadi buat Groom n Bride yg sedang cari2 vendor WO, cus hub Moist. Moist bukan cuma bisa WO lho, mereka bisa bantu apapun lah. 😘
    17 November 2019 | Groom at Sonny & Hanna Wedding

    MOIST WO TOP

    thank you Moist uda bantu kita buat jalanin dari sebelom hari H sampai hari H selesai, ehehe. sukses terus ya WO nya. mungkin ada beberapa ya yang masih harus di perhatikan. hehe. God bless!
    07 November 2019 | Bride at Ronny & Sheanny Wedding

    Very helpful

    Thank you for Moist WO, especially ci Santi yg udah banyak bantuin untuk wedding kami.
    06 November 2019 | Bride at Tirza&Joseph Wedding

    Recomended WO

    Haii moist. Terima kasih ya sudah membantu dari masa persiapan sampai benar benar sudah selesai acaranya. Teamnya sangat sigap, sampai aku selalu dikasih minum diatas pelaminan tanpa diminta karena tau aku kehausan hahaha. Pokoknya pengantin tinggal leha leha, foto foto. Hahaha yesss! Terima kasih ya semuanyaa. Tak bisa disebut satu persatu pokoknya semua pribadinya. Terima kasih. Duh moment termanis. Semakin manis dilengkapi dengan moist. Love Moist.
    15 September 2019 | Bride at Budi & Chintya Wedding

    HIGHLY RECOMMENDED WO BUAT KALIAN YANG LAGI PREPARE WEDDING! ❤️❤️

    Diawali dengan asal pilih vendor di event wyl’s kitchen “ohh, kalau rekanan udah pasti dia memahami banget nih seluk beluk nya wyl’s, pasti lancar kalau di organize sama wo satu ini”, and then....it’s our lucky ternyata dipertemukan dengan Moist WO, yang bikin acara kita super duper sempurna sesuai our wedding dream. Kita pikir Moist WO hanya akan mendampingi kita selama acara wedding, ternyata Moist WO lebih dari itu, ci Santi and ci Suzan selaku leader dari Moist WO udah seperti kakak kita sendiri yang banyak banget ngasih kita “yang buta akan wedding ini 😂” dgn arahan2 yang aku bilang malah mereka itu seperti “Wedding Planner” buat kami (dengan harga WO dapatnya Wed Planner, hoki amet ya HAHA). Just wanna say thank you untuk dedikasi kalian yang sungguh luar biasa, bekerja dengan hati, dan super cheerful dalam bekerja. Selelah apapun kalian, kalian gak sama sekali nunjukin itu semua dan tetap bisa mengatur acara sungguh tanpa ada kurang buat kita. (hai vivin yang udah sabar jadi bridesmaid dadakan akuh, kecil tapi tenaga nya gak habis-habis lohh 😂) Again, thank you so much for all of you guys! Sukses terus buat Moist WO!! ❤️❤️

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    D-Day Wedding Organizing, Wedding Planning & wedding all in package.
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    No minimum, no maximum. Let's chat over coffee and just tell us what you would like for your special days
    How many weddings do you plan a year?
    above 20
    Do you plan weddings internationally?
    Yes
    How soon should I book your services?
    As soon as possible when you are ready, the price will still fixed for next year once deposit is paid in present.
    What is required for booking your services?
    Down Payment 30% of the Service Charge
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till the night
    How many person of MWO crews will be in charge?
    8 person for equal to or not more than 1000 pax wedding guests. Additionql crews will applicable depends on condition
    What will the crews wear on the Service Day?
    We all will wear blazer with our designed team colour : Light Blue! :) We also wear printed logo and Moist name in custom.
    How Long MWO has existed?
    Since 2013. And we have in charge for more than 80 weddings since. And still waiting more and more weddings ahead
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    any numbers
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, Mandarin, Hokkian dialek, Khek dialek
    How far in advance should your client make a booking?
    a year or half year before
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other traditional ceremony
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes you can call us at 0819-833-000 or WA 0896-1791-8178
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We start our work at 5 am till done
    What makes your services unique?
    We are all energic and young crews, no boundaries between us and you. Talk like friends and action like professional.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% for down payment, and remaining full payment before 1 week prior D-day
    When was your business established?
    Our business started way back on 2013, and we are the favorite one of listed vendors by clients.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other wedding package colaborated with romantic and stylishvenues
    Address
    Tanjung Duren Jalan Mangga 1, No. 7a Jakarta Barat Cityloft Building Sudirman, Jl.K.H.Mas Mansyur, Jakarta Pusat 10220
    Location(s)

    we provide organizing & planning your special Wedding & Event, with cooperative, fun & friendly team! Let's talk like Friend & act like Professional! Feel free to contact us.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.