All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (76)
  • reviews (60)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Moist Wedding Planner & Organizer Review(s)

    60 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    MICHELLE APRILIA
    15 June 2021 | Client at RENDY & MICHELLE Wedding

    Ga bisa tanpa MOISTTT

    Ga berkata apa2 selain bilang THANK YOU SO MUCH buat MOIST.. Kalian keren banget bener2 perhatiin groom & bride serta keluarga kami sampe seluruh vendor dan ga ada miss satupun😍😍 rasanya pgn bikin event lg biar bs di handel terus dan ktmu lg sama team Moist🤩🤩 Good luck dan sukses terus ya untuk Moist.. kalian luar biasa🥳🥳🥳🥳
    Meganakita Dewa Johns
    14 April 2021 | Bride at Megan & Bobby Wedding

    Keren bangeett!!

    Pas awal2 kenal moist wo, aku lagi dalam status sibuk2nya dalam handle pekerjaan, hingga sering lembur tiap hari. Udah gitu, waktu persiapannya cuma memakan waktu 3 bulan. Riweuh banget kan. Terus aku contact Mba Susan untuk persiapannya dan without any further expectation, dan aku pun nggak sempet manage, semuanya LEBIH DARI EKSPEKTASI KITA! Dekor bagus, foto & video apalagi, livestreaming hingga urusan tek tokan paling rapih. Bahkan pas hari h aja, hp mertuaku sempet hampir hilang, lho! Dan alhamdulillahnya ketemu lagi. Sampe sekecil itu, mereka perhatiin. Udah gitu, moist wo nggak akan ngebiarin kita untuk sakit dan selalu memastikan bahwa perut kita udh keisi. Suamiku sakit kepala, obat langsung ada. Aku laper? Menunya udah sejembreng. Bahkan, pas hujan mereka langsung cepet cari backup plan! Luv banget deh pokoknya. Mulai dari fase persiapan hingga married, mereka tetep guide kita. Makasih banget ya moist wo!! Sukses terus <3 <3
    Raissa Christie
    24 March 2021 | Bride at Kevin raissa Wedding

    Good wed organizer

    Makasih bgt ci santi dan ci susan buat bantuannya. Moist is the best dr semua vendor yg kt pake. Meski krn pandemi jadi sempet gonta ganti tanggal dan tempat tp smua bisa teratasi. Timnya fun, kerjanya detil, efisien dan rapih. Sempet ad masalah dgn baju di hr H tp berkat kerja moist yg cekatan jadi smua acara ttp berjalan lancar. Thank you bgt yahh. Sukses slalu Moist and team. Top bgt 👍👍
    Eugenia Jeniffer Jasmine
    13 March 2021 | Bride at Leo & Jeni Wedding

    The best WO

    Kita sangat sangat pemilih utk urusan WO ini, terlebih dgn situasi pandemi. Kita pengen WO yang patuh dan tegas terhadap protokol kesehatan tapi tetep bisa bikin suasananya nyaman tanpa ada ketegangan. And moist WO give it all to us ☺️ So professional yet so friendly Kita amaze saat di hari H semua crew tau tugasnya masing masing dan menjalankan dengan baik, jadi semua terasa mulus banget dari awal sampe akhir. Terima kasih banyak moist WO 🤗🤗
    Vira
    07 March 2021 | Bride at Vira & Bhendu Wedding

    The Best WO

    Pilih Moist sebagai WO benar2 pilihan yg tepat. Bisa atur semua di waktu yg super mepet dalam sebulan, benar2 gak mengecewakan. Service nya benar2 super walaupun acaranya disaat pandemic seperti ini. Dari penawaran paket wedding, komunikasi, service, hingga acara selesai pokoknya semuanya benar2 di handle dengan sangat baik. Terima kasih banyak team Moist ❤️
    Stephanie Santosa
    11 February 2021 | Bride at Sumatris & Stephanie Wedding

    Best WO for Our Wedding Day , Very Recommended

    Thanks to Moist WO acara wedding kita berjalan dengan lancar dan kitanya juga santai ngejalaninnya. Dari sebelum hari H dah beberapa kali konsultasi dan ngobrol2 santai buat tentukan acara dan sebagainya. Di masa pandemi tentunya ada aja masalahnya, dari gereja yang dibatalin , sampe venue yang batalin sampe kita harus pontang panting cari venue baru. So far keluarga juga teman2 ga da yang komplen soal Moist sama sekali karena semua acaranya bisa ngalir dengan baik dan lancar. Semua acara juga on time tidak ada molor sama sekali. Special thanks buat ci Santi yang paling banyak bantuin acara ini. Semoga Moist makin sukses :D

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    D-Day Wedding Organizing, Wedding Planning & wedding all in package.
    How many person of MWO crews will be in charge?
    8 person for equal to or not more than 1000 pax wedding guests. Additionql crews will applicable depends on condition
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    Do you plan weddings internationally?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    any numbers
    What makes your services unique?
    We are all energic and young crews, no boundaries between us and you. Talk like friends and action like professional.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till the night
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other traditional ceremony
    When was your business established?
    Our business started way back on 2013, and we are the favorite one of listed vendors by clients.
    How many weddings do you plan a year?
    above 20
    How Long MWO has existed?
    Since 2013. And we have in charge for more than 80 weddings since. And still waiting more and more weddings ahead
    How many hours are included on the day of the wedding?
    We start our work at 5 am till done
    What is required for booking your services?
    Down Payment 30% of the Service Charge
    How far in advance should your client make a booking?
    a year or half year before
    What is your payment terms?
    30% for down payment, and remaining full payment before 1 week prior D-day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    No minimum, no maximum. Let's chat over coffee and just tell us what you would like for your special days
    What will the crews wear on the Service Day?
    We all will wear blazer with our designed team colour : Light Blue! :) We also wear printed logo and Moist name in custom.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes you can call us or WA at 0896-1791-8178
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other wedding package colaborated with romantic and stylishvenues
    How soon should I book your services?
    As soon as possible when you are ready, the price will still fixed for next year once deposit is paid in present.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, Mandarin, Hokkian dialek, Khek dialek
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Address
    Tanjung Duren Jalan Mangga 1, No. 7a Jakarta Barat Cityloft Building Sudirman, Jl.K.H.Mas Mansyur, Jakarta Pusat 10220
    Location(s)

    we provide organizing & planning your special Wedding & Event, with cooperative, fun & friendly team! Let's talk like Friend & act like Professional! Feel free to contact us.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.