All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (89)
  • projects (457)
  • reviews (316)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alissha Bride Review(s)

    316 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Rhara Rhara
    22 October 2021 | Bride at Rhara & Mike Wedding

    Sukses trs

    Iyaa ! 😊😍 Thank u banget ya udh urusin wedding aku.. meskipun last minute tp profesional banget.. terlebih lagi makeup dan photo video nya ! Awesome ❤️❤️ Makeup ga berminyak sama sekali setelah hampir 10 jam (tanpa retouch) photo dan video nya !! Aaa ga sabar mau liat hasil nya 😍😍 untuk kue jg ternyata lebih besar dari gambar ! Makasih semuanya ya ! Sukses trs 😍🌈❤️🎖
    fransisca kosasih
    18 October 2021 | Bride at Hans & Fransisca Wedding

    Need as good as advertise

    Jujur agak kurang puas ambl bridal disini. Banyak hal yang membuat kecewa: 1. Masalah gown Semua gown yg free untuk moms dll tidak diambil karena sudah tidak kebagian dan kurang bagus, bahkan gown penerima angpau saja tidak kita ambl, hal ini terjadi karena h-1 seharusnya waktu untuk mencoba gown, tiba” di ctc marketing mengatakan gown di tgl married saya sudah habis, padahal saya sudah bikin janji 2 mggu sebelumnya 2. Jas co, fitting berkali-kali tidak pas bahkan sampai hari H saja celana nya masih kurang bagus 3. Album foto, foto yg dicetak pun tidak sesuai yg saya approved, dimana kepala saya dan pasnagan terpotong.. awalnya dari marketing mengatakan tidak bisa dicetak ulang karena sudah sesuai yg di approve, padahal yg saya approve tidak seperti itu, akhirnya kita ctc owner langsung kemudian dibantu 4. Canvas foto— kualitas foto canvass sangat jau dari aslinya dari sisi warna sangat berbda, hal ini membuat ak dan pasangan syok, kejadian sama dengan album foto awalnya tidak mau di cetak ulang, untg kt ngbrol sm owner akhrnya dicetak ulang 5. Venue Venue yg ditawarkan sebelumnya adalah ballroom, kemudian gnti menjadi function room, ketika hendak bayar diganti lg menjadi function room lain Yang cukup bagus disana adalah owner cukup ramah dan membantu menyelesaikan masalah, selain itu gown pengantin jg lumayan bagus Sebaiknya tingkatkan lgi service dan juga resource dari bridal..
    Erni Yunita As-shobry
    15 October 2021 | Bride at Indra & Erni Wedding

    Good Job Alissha Bride

    So far di Alissha inilah aku ketemu yang tercocok dari pilihan gown. Pilihan wedding gown-nya banyak, jadi bisa coba-coba banyak model sampe nemu yang sreg. Selain itu, seneng banget bisa dibantu sama tim Alissha yang super tanggap meskipun syibuk kesana kemari. Pas hari H juga puas banget sama pelayanannya Alissha. \nGaunnya juga nyaman banget, semuanya aku sukak, dan pelayanan terbaik. Terima kasih juga udah menyewakan gown buat prewedding yang oke punya 😍.
    Indah Permatasari
    14 October 2021 | Bride at Indah & Derri Wedding

    Thank you all

    Makasih tim alissha bride n terutama kak evi.. Makasih bnyk uda mau direpotin,, disusahin n dbawelin.. Maaf kdg suka miskom jg jd kudu bolak balik..biar bnyk drama tp Puji Tuhan smua lancar dan aman.. Makasih atas segala bantuannya.. Sumpah sgt mmbantu biar kejar2an jg..jd seru ad sensasinya..haha.. Kudu bnyk drama kl prepare2 ginian..jd ada bumbu..haha.. Superb rekomen..hehe.. Soon tinggal tnggu hasil foto n video.. Berharap semoga aman n baik n bgs..ulala.. Tp buat semua na totalitas tanpa batas.. Thank you all 😚😚❤❤🙏🙏
    Mita Dyah
    12 October 2021 | Bride at Dyah & Henky Wedding

    Puas banget sama pelayanannya Alissha

    Dari semua tempat yang aku temuin, so far di Alissha inilah aku ketemu yang tercocok dari pilihan gown sampai paket2nya. Pilihan wedding gown-nya banyak, jadi bisa coba-coba banyak model sampe nemu yang sreg. Selain itu, seneng banget bisa dibantu sama Mba Evi dan tim Alissha yang super tanggap meskipun syibuk kesana kemari 🤗 Pas hari H juga puas banget sama pelayanannya Alissha 😍😍 Ditunggu ya hasil foto & videonya.. Semoga memukau seperti yang lain-lainnyaa..
    Velisia Budiyanto
    24 September 2021 | Bride at Velisia & Sandy Wedding

    Rekomen banget pakai Alissha

    Overall sih satisfied banget sama Alissha. Dari awal datang sampai deal sampai hari H semuanya di bantu banget, dan dapet vendor vendor yang sangat ngebantu banget. Semua kru nya juga enak di ajak kerja sama dan komunikatif, thanks banget untuk semua kru yang bertugas dan ngebantu aku sama pasangan dan keluarga kita. Thanks juga buat kak Evi yang udah sabar aku chat tanya ini itu. Rekomen banget pakai Alissha all-in package

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image
    What photography styles do you usually offer?
    Candid
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Our team will direct the brides and grooms to be in the photoshoot, so you will not need to worry about the result even you're not a photogenic person, just calm and trust us :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Does a client need to schedule an appointment?
    No
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony
    What settings does your venue provide?
    Outdoor not covered
    Please describe more details on the venues that you have
    Alissha Bride's new innovation by starting to offer brides and grooms to be our all-in packages, we have various type of venue: indoor grand ballroom, outdoor covered seaside, restaurant, and many more.
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    100 person to 2500 person
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local
    What type of other services do you also provide?
    Guest accommodation
    Is there handicap access?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    Alissha Bride have everything, with hashtag #yourweddingsolution , we offer all-in packages (one stop wedding). Our price is very reasonable according to your budget. Tell us your budget and we will adjust which venue, decoration, and so on.
    How far in advance should your client make a booking?
    It will be better if the client make a booking 6-12 months before the wedding date so we can serve you best!
    What is your payment terms?
    Down Payment (DP) Rp 25.000.000 / 10% of the values (if it above Rp 250.000.000) ; 10% one (1) month after down payment ; 15% three (3) month after payment ; 25% six (6) month after down payment ; 25% nine (9) month after down payment ; 25% one (1) month before wedding day.
    When was your business established?
    Our bridal business established in 2012, starting our one stop wedding package by 2019.
    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress
    What service do you provide?
    Made to measure dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic
    What accessories do you provide?
    Jewelries
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the ideal condition is 6-12 months before the marriage
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic
    What accessories do you provide?
    Garters
    What makes your services unique?
    On dress making, our style lean towards princesses and classic looks. we have so many ideas to be implemented in the design. howecer, our method is to interview the bride to get a further grasp on how she feels towards herself, capturing her personality and we`ll make sure its seen in her dress
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    Our business started in 2012. At the moment, we are one of the most prominent vendor in our field. Starting with dress rentals and go to makeup, then photography. And now we have all-in packages include bridal, venue all across Jakarta, decorations, wedding organizer & entertainment, wedding car, wedding cake, and wedding day documentation. Hashtag #yourweddingsolution
    What is your payment terms?
    For payment we have a special treatment for our Client, so no need to worry about this !
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are started in 2011, and until now we never join any competition to get Award. We Focus in Our Store, to Treat our Client like a King same as like Our Motto !
    How far in advance should your client contact you?
    Our customers can contact 6 Month for Better Preparation.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Eyelash extensions
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally on wedding day, we offer 2 times retouch, in the morning and after holy matrimony to prepare for the reception night :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Jl. Bisma Tengah 2 No.21, RT.7/RW.9, Papanggo, Tj. Priok, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14340 14340
    Location(s)

    Established in 2012, Alissha is known for its up to date gowns and spectacular quality of its dress. We served the best quality of our dresses, make-up, and photography. And now we also have venue, decoration, and Wedding Organizer & Entertainment (All-In Packages) Our highly-rated gowns designs are beloved by brides all across Greater Jakarta Area and our showroom is an oasis of ideas of wedding dream. And our All-In Packages will help you to get more affordable, more efficient, less worries !

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.