All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (79)
  • projects (385)
  • reviews (254)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alissha Bride Review(s)

    254 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Alexandra Kurniawan
    04 March 2021 | Bride at Edward & Alexandra Wedding

    Excellent

    Thankyou to Allisha and Team. Paketnya lengkap, ga pusing untuk mikirin ini itu. Terima beres aja. Semuanya oke banget. Mulai dari Pic nya Evi sangat membantu banget dari awal sampe acara kita selesai, baik pula dikasih banyak bonus. Untuk Mua nya kak Mega, bagus banget make up nya sampe smua orang muji aku, membuat smua orang pangling sama make up nya, untuk photographer nya ko Tomi juga baik banget dan hasil nya bagus sekali. Dan untuk team yang lain juga sangat baik dan sangat membantu acara aku juga. Allisha is definitely one of the best in the business. Absolutely recommended!!!
    Herlinda
    01 March 2021 | Bride at Linda & Andre Wedding

    Sekali lagi makasi Alissha

    Team Alissha yang sudah membantu kami dari mulai awal dateng kesana mau cari paket wedding terus proses foto prewed sampai hari H, Terima kasih banyak Evi juga makasii banyak sudah membantu handle dr awal dateng sampe akhir :) Team Alissha ini orangnya asik asik ramah dan lucu lucu Jadi buat kita nyaman, pas foto prewed juga jadi ga tegang Prewed dan dokumentasi buat video semua dibantu arahin untuk gaya gayanya aman Untuk paket weddingnya juga di Alissha sudah sediain paket yang lengkap jadi ga perlu pusing cari ini itu lg. Untuk makeup pas foto prewed aku suka banget Sekali lagi makasi Alissha
    Shilvie Emmanuel
    01 March 2021 | Bride at Shilvie & Okky Wedding

    Semuanya selesai dengan baik ❤️

    Terimakasih Kak Jes dan team Alissha sudah membantu aku sampai hari-H nya. Walaupun pesannya H-30 + Kak Jes bantu aku untuk bisa selesai secepatnya. Photo prewed nya, baju gaun pengapit, gaun pengantin dll. Semuanya selesai dengan baik ❤️ Tuhan Yesus memberkati kak Jes ❤️😇
    Shanty Halim
    28 February 2021 | Bride at Jendry & Shanty Wedding

    wedding gown & makeup

    hallloo tim alissha... sorry utk late review nya. thank you so much ya atas request\" aku menjelang hari h aku tgl 20 feb 2021 . thank you buat evi (marketing yg aku repotin) hehehe😁 , mua akyu mba tya ( cucok aku sm kamu ❤️) yg sdh mau ngikutin request aku jg. \nnb : aku make up dr matahari blm terbit, tahan loh make up nya smp acara ku siang jam 3an br kelar tanpa retouch... & hairdo nya jg walau last minute berubah tp jd oke bgt 😁😁\n\nPaket yg aku ambil dah komplit loh ya... smp berlebih malahan hahaha..... tp mau saran aja, gaun mama , sister, penerima angpao dan bridemaids tolong di upgrade model2nya ya... #yguptodategitu\n\nsekali lagi thank you so much ya....
    Peggy
    19 February 2021 | Bride at Peggy & Billy Wedding

    Tq ya Jessica buat pelayanannya selama ini n sorry juga kalo kadang rada re

    Kemarin ambil package yg holy matrimony overall bagus sih, karna ud lengkap dalam 1 paket jadinya gk perlu pusing cari printilan2 kecil dari luar lagi dan emg harganya juga terjangkau :) Tq ya Jessica buat pelayanannya selama ini n sorry juga kalo kadang rada rempong 🙏🤗😊
    Leli Manullang
    17 February 2021 | Bride at Leli & Arlando Wedding

    Sukses terus buat Alissha

    Makasih banyak yaaa, untuk bantuannya.. Maaf kalo aku bawel, minta ini itu.. Aku seneng akhirnya selesai, dan bagus hasilnya.. Bajunya bagus, make upnya bagus, foto & videonya bagus.. makasih banyak yaa Pertama kali tau Alissha itu dari iklan di Instagram.. Tertarik sama paket yg ditawarkan karena udah all-in, udah ga perlu repot urus kesana kesini lagi.. Langsung deh tanya ke WA, langsung bikin janji untuk dateng juga.. Trs ketemu sama assistan yg baik kyk kamu hihi padahal aku banyak mau, banyak tanya.. Trs langsung DP pas pertama kali dateng, karna udah yakin banget sama paket yg ditawarin, dan dapet bonus juga.. Pas pelayanan di hari H, puas banget, make-up nya bagus banget, detail banget. Tim fittingnya jg baik banget, mau direpotin sama aku yg ribet. Trs tim fotonya juga profesional deh, mengarahkan untuk foto ini foto itu gaya dsb nya supaya hasilnya juga maksimal banget Ga nyesel deh aku mempercayakan hari terpenting aku ke Alissha, puas dan seneng banget karna servicenya bagus banget. Makasih yaa, udh membantu aku di hari penting aku. Sukses terus buat Alissha

    Photography

    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Our team will direct the brides and grooms to be in the photoshoot, so you will not need to worry about the result even you're not a photogenic person, just calm and trust us :)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Destinations,  Natural
    Does a client need to schedule an appointment?
    No No (please give details if any)
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture,  Destinations
    Venue

    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local,  Chinese,  Middle Eastern,  Indonesian - ,  International Cuisine,  American,  Italian,  Asian,  Japanese
    When was your business established?
    Our bridal business established in 2012, starting our one stop wedding package by 2019.
    Please describe more details on the venues that you have
    Alissha Bride's new innovation by starting to offer brides and grooms to be our all-in packages, we have various type of venue: indoor grand ballroom, outdoor covered seaside, restaurant, and many more.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Minimum and maximum number of guests
    100 person to 2500 person
    What is your payment terms?
    Down Payment
    What settings does your venue provide?
    Outdoor not covered, Indoor,  Outdoor covered
    Is there handicap access?
    Yes
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes Everyone that make a deal with us will get 1 (one) wedding consultant as PIC to handle everything the client needs.
    How far in advance should your client make a booking?
    It will be better if the client make a booking 6-12 months before the wedding date so we can serve you best!
    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Holy Matrimony
    What type of other services do you also provide?
    Guest accommodation, Decoration,  Catering,  Entertainment,  Flowers,  Hair & makeup,  Photography,  Videography,  Wedding Cake
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Restaurant,  Beach,  Garden
    What makes your services unique?
    Alissha Bride have everything, with hashtag #yourweddingsolution , we offer all-in packages
    Dress & Attire

    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Designer dress
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the ideal condition is 6-12 months before the marriage
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress,  Evening dress, Wedding dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Wedding planning,  Other Venue & All-In packages
    What is your payment terms?
    For payment we have a special treatment for our Client, so no need to worry about this !
    What accessories do you provide?
    Garters,  Wedding shoes,  Hair accessories,  Veil,  Undergarments,  Jewelries,  Other
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes All of Indonesia
    When was your business established?
    Our business started in 2012. At the moment, we are one of the most prominent vendor in our field. Starting with dress rentals and go to makeup, then photography. And now we have all-in packages include bridal, venue all across Jakarta, decorations, wedding organizer & entertainment, wedding car, wedding cake, and wedding day documentation. Hashtag #yourweddingsolution
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    How far in advance should your client contact you?
    Our customers can contact 6 Month for Better Preparation.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes, Appointment needed for our preparation, our marketing team is not so big so it will be better if you make an appoinment first so we can treat you personally.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are started in 2011, and until now we never join any competition to get Award. We Focus in Our Store, to Treat our Client like a King same as like Our Motto !
    What makes your services unique?
    On dress making, our style lean towards princesses and classic looks. we have so many ideas to be implemented in the design. howecer, our method is to interview the bride to get a further grasp on how she feels towards herself, capturing her personality and we`ll make sure its seen in her dress
    Hair & Makeup

    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally on wedding day, we offer 2 times retouch, in the morning and after holy matrimony to prepare for the reception night :)
    What do your beauty services offer?
    Eyelash extensions,  Eyebrow design,  Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Service(s)
    Address
    Jl. Bisma Tengah 2 No.21, RT.7/RW.9, Papanggo, Tj. Priok, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14340 14340
    Location(s)

    Established in 2012, Alissha is known for its up to date gowns and spectacular quality of its dress. We served the best quality of our dresses, make-up, and photography. And now we also have venue, decoration, and Wedding Organizer & Entertainment (All-In Packages) Our highly-rated gowns designs are beloved by brides all across Greater Jakarta Area and our showroom is an oasis of ideas of wedding dream. And our All-In Packages will help you to get more affordable, more efficient, less worries !

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.