All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (20)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Eprim & Messi by GlowCreationsEprim & Messi by GlowCreations
    Eprim & Messi by GlowCreationsEprim & Messi by GlowCreations
    +5
    GlowCreations & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    Andrew & Armel by GlowCreationsAndrew & Armel by GlowCreations
    Andrew & Armel by GlowCreationsAndrew & Armel by GlowCreations
    +5
    GlowCreations & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Michael & Sarah by GlowCreationsMichael & Sarah by GlowCreations
    Michael & Sarah by GlowCreationsMichael & Sarah by GlowCreations
    +5
    GlowCreations & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Aloi & Amoi by GlowCreationsAloi & Amoi by GlowCreations
    Aloi & Amoi by GlowCreationsAloi & Amoi by GlowCreations
    +7
    GlowCreations & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Anthony & Yustine by GlowCreationsAnthony & Yustine by GlowCreations
    Anthony & Yustine by GlowCreationsAnthony & Yustine by GlowCreations
    +6
    GlowCreations & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    Roy & Cassandra by GlowCreationsRoy & Cassandra by GlowCreations
    Roy & Cassandra by GlowCreationsRoy & Cassandra by GlowCreations
    +6
    GlowCreations & 3 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    GlowCreations Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 August 2018 | Bride at Cerissa & Clint Wedding

    They know what they’re doing

    Thank you Glow Creation team! Wouldn’t have done it without your help! We had to organise our wedding from overseas, and I can’t exagerate enough how helpful Fera, Didil and team were! From the start of the planning to the end of the wedding day everything ran smoothly and as planned. Glow Creation staffs were helpful and professional. They know what they need to do to make your day extra special! Thank you so much for all your hard work! Keep up the good work and all the best!

    Vendor Reply

    22 August 2018
    Thankyouuuu cerissa & clint :) God bless both of youu..
    16 December 2017 | Bride at Andrew and Armel Wedding

    Our Wedding Reception run so well.. Thanks a Bunch Glow Team

    Hi Glow Team, Thank you so much for u guys help and cooperation on our wedding day.. its all going well until the end of our wedding... we wish Glow Creations all de best always...

    Vendor Reply

    16 December 2017
    thankyouuu for trusting us n giving a review.. God blesss yaaa :)
    15 December 2017 | Groom at Michael & Sarah Wedding

    Lets GlowCreation create your wedding very glow ❤

    Dengan kejujuran hati paling dalam, at first Im worried with the team karena blm pernah denger WO ini (secara gue ga ngerti dunia beginian), but for sure their worked amazingly! Respon team sangat cepat klo dr sy minta ini itu, ambil barang kek, tolong jemput keluarga dilobby, ampe bantu check in hotel disiang hari trus carriiiinn barang yg lupa taro dimana haha. Love them! Sangat cekatan! Apalagi big boss nya Mrs. Fera. She is COMPLETELY ROCK MY DAY! So friendly, so humble, so nice, so cermat dan membuat to do list gue checklist before the day dan BANG! COMPLETELY DONE BISA TIDUR TENANG BEFORE MY WEDDING DAY! Gue kasih 4 jempol dr jempol tangan ampe kaki. Hahahaha. Love you all guys!!!!! Sukses terus ya. God bless you all!

    Vendor Reply

    16 December 2017
    thankyouuuu for trusting us n giving ur review.. God blessss yaaaa :)
    03 October 2017 | Groom at Ricky & Monica Wedding

    Totalitas Tanpa Batas! Amazing Planer & Partner!

    Terimakasih telah membantu acara kami menjadi luar biasa. Berkat kalian suasana persiapan kami menjadi lebih menyenangkan. Glow selalu mengingatkan untuk semua poin - poin yang harus di persiapkan untuk pernihakan. Karena setiap anggota tim Glow selalu bisa bangun suasana jadi menyenangkan. Team yang Totalitas banget, semua anggota yang ga pernah ada capeknya dan ga pernah bosen dan bete ngedirect kita. Dan yang paling penting kalian membuat acara kami di hari 'H' nya dilewati dengan sempurna. Terimakasih. Kalian yang terbaik! Sukses selalu GLOW, Tetap Bersinar!
    29 September 2017 | Bride at Roy & Cassandra Wedding

    Don't Think Twice! Hire Them!!

    Saya dan Roy tau tentang Glow dr rekomendasi teman yg ud pernah pake Glow. Krn baru pertama kali merit dan urus gini2an jadi we had no expectation on them, cuma supaya ada yang keep us in checked aja sih awal mulanya. Begitu ketemu Fera dan Adriel dr Glow, kami mulai merasa yakin karena mereka friendly dan they know what they are doing. Since then, Glow team ud jadi kaya teman yg selalu sigap, kasih advices dan rajin banget follow up progress kita (sampe mereka yg lebih getol dan worried daripada pengantinnya hahaha). Mulai dari yg emang tugas mereka, sampe yg bukan tugas mereka pun, mereka dgn hepi bantuin. 1 minggu sbelom hari H dimana couple2 lain pada ketar-ketir, saya malah tenang karena yakin banget sama Glow. Teamwork mereka ok banget dan kalo ada masalah mereka akan langsung take charge untuk selesain tanpa bikin pengantin cemas. Cant imagine our wedding day be as smooth as it was without them! Jadi jangan ragu2 yaah contact Glow for ur special day, you won't regret. :D
    23 August 2017 | Bride at Jun & Winne Wedding

    All served well

    Really good organizer. Thanks to Glow Creations yg sudah bantu acara wedding ku dari awal - akhir. Responsif, ramah, asik, dan penuh inisiatif. Yg bikin spesial adlh WO ini bisa di minta ketemu untuk konsultasi kapan pun. Nggak nyesel deh pokoknya!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Other Full/Half Day Wedding Organizer, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony christian, catholic, buddha, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please contact +6283879442442 for appointment
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months before wedding day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day from Morning Makeup until Reception Over
    What makes your services unique?
    Unlimited Consultation until the Wedding Day, Prices can be adjusted to client budget
    When was your business established?
    2015
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    200 to 1500 persons
    Address
    Muara Karang, Jakarta (by appointment)
    Location(s)

    Since 2015, GLOW Creations comes to perfection every moment/event as wedding organizer. We are ready to help the best moments to be as your dream. Our passion is to try to provide the best service, professional, initiative, creative and innovative for your special moments.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.