All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (33)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9
    Mikael & Christella by GlowCreationsMikael & Christella by GlowCreations
    Mikael & Christella by GlowCreationsMikael & Christella by GlowCreations
    +6
    GlowCreations & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    Martin & Patrecia by GlowCreationsMartin & Patrecia by GlowCreations
    Martin & Patrecia by GlowCreationsMartin & Patrecia by GlowCreations
    +6
    GlowCreations & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Edbert & Mergina by GlowCreationsEdbert & Mergina by GlowCreations
    Edbert & Mergina by GlowCreationsEdbert & Mergina by GlowCreations
    +5
    GlowCreations & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Erwin & Vanny by GlowCreationsErwin & Vanny by GlowCreations
    Erwin & Vanny by GlowCreationsErwin & Vanny by GlowCreations
    +5
    William & Florence by GlowCreationsWilliam & Florence by GlowCreations
    William & Florence by GlowCreationsWilliam & Florence by GlowCreations
    +10
    GlowCreations & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Onggo & Vivie by GlowCreationsOnggo & Vivie by GlowCreations
    Onggo & Vivie by GlowCreationsOnggo & Vivie by GlowCreations
    +2
    GlowCreations & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Fido & Sasya by GlowCreationsFido & Sasya by GlowCreations
    Fido & Sasya by GlowCreationsFido & Sasya by GlowCreations
    +7
    Ferdy & Christine by GlowCreationsFerdy & Christine by GlowCreations
    Ferdy & Christine by GlowCreationsFerdy & Christine by GlowCreations
    +4
    GlowCreations & 2 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    GlowCreations Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Intan Pandini
    29 March 2021 | Bride at Intan & Mario Wedding

    BEST WO

    Sempet kontak beberapa WO untuk hari H dan paling sreg sm GlowCreations. Blm ktemu dan baru ngobrol di chat aja Fera dah ramah bangettt, ga pelit informasi walaupun baru tanya2 padahal belom deal 🤣, bahkan yg ga kepikiran untuk kami tanya pun Fera kasih info. Ini ngebantu bgt buat kita yg bener2 blank ga tau apa2 soal acara pernikahan. Aku emang mikirnya dari chat udah harus cocok kan krn pasti komunikasi byk lewat chat. \n\nPas pertemuan pertama dan ngobrol2 sm Fera & Ko Didil jg bkin tambah yakin kl harus pake GlowCreations WO.\nSabar bgt nanggapin keinginan kami yg sk berubah2 bahkan smpe H-7 masih ada perubahan rencana lg padahal rundown udah jadi. Sabar bgt dan membantu dengan senang hati. Ga itung2an jg dan jujur. Ga ada deh istilah \"malah pusing dan kesel sm WO\" pas kerjasama dengan glow. ❤️❤️\n\nDari H-2 kami udah lepas banget ga perlu mikir apa2 lagi, udah percaya bgt sm tim GlowCreations dan benar pas hari H sangat2 puas. Semuanya bener2 lancar smpe akhir berkat Fera, ko Didil dan temen2 dr Glow yg atur acara pernikahan kami. \n\nThanks banget buat tim GlowCreations, terutama Fera dan ko Didil yg sabar dan perhatian bgt. Semoga makin sukses ❤️❤️. Copy kata2 ko Didil.. \"met ketemu lg sampai bocil2 kitaa nanti\" hehe.
    Marcel Santoso
    22 March 2021 | Groom at Marcel Bella Wedding

    BEST Partner for ur BIGGEST DAY

    Segala macem mreka mau bantu, mreka mau nemenin throughout the whole journey, and they did everything to their hearts content. My wedding wouldn't be as smooth without their help.. da best lah pokoknya!! I'll recommend them to everyone.. EVERYONE
    Hery Senjaya
    22 February 2021 | Client at Hery & Lusiana Wedding

    WO terbaik

    Crew nya ramah2 dan sangat membantu kami, semua acara berjalan dgn lancar padahal deadline nya sangat mepet :D Thx to all of U guys
    devicca atmadja
    03 November 2020 | Client at Devicca & Iwan Wedding

    WO rasa temen ❤️

    Dari pertama ketemu langsung sreg! Teamnya semua baik, asik, helpful, beneran kayak temen tapi ttp profesional. Bahkan waktu awal pandemi mulai, Glow langsung tanya apakah kami jd resepsi atau ga. We really appreciate the good gesture from Glow, pengertian bangeeet ❤️ pastinya bakal rekomen Glow ke temen2 yang nyari WO. Makasi yaaa Fera & team Glow!
    Mergina Octavia
    27 September 2020 | Bride at Edbert & Mergina Wedding

    Terbaikkkkk ❤️

    Glow Creations udah kayak sodara sendiriii.. Luar biasa semangatnya dalam membantu kami.. Bantu dr persiapan smp jalannya acara.. Cicik kokoh makasih bangettttt!! Bener2 sabar dan ngebantu banget.. Bersyukur dan seneng sekali ketemu kaliannnnn.. Sukses terus yaaa.. Tuhan berkati kalian selalu.. Keep n touch yaaa
    Christella Junita
    08 September 2020 | Bride at Mikael & Christella Wedding

    Intimate Wedding

    Huaaaa ga berasa ya persiapan ada kli 1 tahun. Perubahan rencana tiba2 karena koronces. Tapi dibantu sama WO ku ini semua rebes. Dari yang rencana mau handle tamu 800an hingga pada akhirnya hanya 50an aja, semua oke. Haha Awalnya ga punya modal vendor apa2, dibantuin dari awal. Pokonya macem minta tolong ma temen azaa deh. Sukses terus ya! Semoga bs bertemu di next event 😚

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Other Full/Half Day Wedding Organizer, Partial planning
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please contact +6283879442442 for appointment
    When was your business established?
    2015
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony christian, catholic, buddha, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    What makes your services unique?
    Wedding Planning Service with Wedding Organizer Price. Unlimited Consultation until the Wedding Day, Prices can be adjusted to client budget
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months before wedding day
    What is your payment terms?
    20% after confirmation the contract, 60% before Technical Meeting
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Full day from Morning Makeup until Reception Over
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 to 1000 persons
    Address
    Muara Karang, Jakarta (by appointment)
    Location(s)

    Since 2015, GLOW Creations comes to perfection every moment/event as wedding organizer. We are ready to help the best moments to be as your dream. Our passion is to try to provide the best service, professional, initiative, creative and innovative for your special moments.
    https://www.instagram.com/p/CL90dv_BJHh/
    https://www.instagram.com/p/CL90SFLhyNp/
    https://www.instagram.com/p/CL90MB6B2uJ/
    https://www.instagram.com/p/CLwG1P-hu_H/
    https://www.instagram.com/p/CLwGecaB8t_/
    https://www.instagram.com/p/CLwD7EpBjbl/
    https://www.instagram.com/p/CGi_32kBtOd/
    https://www.instagram.com/p/CGRX2MKB2Jt/
    https://www.instagram.com/p/CGHUS6pBQsM/
    https://www.instagram.com/p/CGHOsLLBlaH/
    https://www.instagram.com/p/CGHOmknBM7w/
    https://www.instagram.com/p/CF8yzWphCFa/