All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (87)
  • reviews (52)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Priceless Wedding Planner & Organizer Review(s)

    52 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Gitta Winda
    01 September 2020 | Client at Arias & Gitta Wedding

    Wedding Arias Gitta

    Wedding yang maju mundur tanggal nya ngga jelas karena lagi pandemic akhirnya terlaksana dengan segala cara dan adjustment. Terima kasih ke Ko Rio udh bikinin rundown yg compact dan simple saat photo session. Terima kasih ke Ci Mel udh atur jadwal2 pengiriman hampers. Last, terima kasih ke Ko Bram buat bantu koordinasi sama vendor2 kita sebelum dan saat photo session. Terima kasih koko dan cici PWP yg udah bantu jalannya acara dari awal sampai akhir. God bless yah dan semoga PWP sukses selalu.
    Ria L
    17 August 2020 | Groom at Kevin & Ria Wedding

    Priceless wedding organizer for YOUR priceless moment!

    We got married this past weekend. Initially I was skeptical to use Wedding Organizer services since I consider myself as an organized person who usually takes care of logistics for others. However, Priceless proved me wrong. Priceless team was great and it was a very good decision to have them as our Wedding Organizer. Our preparation and the wedding day went very smoothly with their help. I got to sit back to enjoy our wedding day, without worrying about a single logistic thing and did not even touch my phone. Ko @rio - especially funny! Always ready to brainstorm, very organized The entire team - friendly, calm Key highlights: The team got you! Brainstorming on rundown Preparing an easy to follow rundown Keeping both of us separated before our first look Ensuring we were on schedule Being flexible to accommodate unexpected agenda on the day Continuing to smile and stay calm when things do not go as planned From Ria (bride): Thank youuuuu team for taking such a good care of us! For galau calls and for listening to our crazy ideas and being so open for practically everything! For putting up with our (kevin's) safety obsession, for the gazillion "Tenang, tenang" and the calm level I can't even imagine! Thank you for the smile and laughters when I know you guys are probably the most tired one that day. Thank you for staying with us since the very beginning, all the way till the end. I heart youuuuuu.
    Davit Liyanto
    14 March 2020 | Groom at Cindya Yosephine Wedding

    PWP Ciamik Pollll!!

    Thank you banget buat Ko Rio dan Ci Melinda yang udah ngawal-in weddingan Gw dan Istri, yangakhirnya sekarng udah Tsaaaah.. Dari start meeting pertama berasanya udah kyk sharing sama temen, koko, sepuh yang udah pengalaman banget. Dan ternyata emank jam terbangnya ga perlu diragukan lagi. Bahkan, walaupun disaat tak terduga, dengan kejadian tak terduga, dan kondisi tak terduga. Mereka bisa tetep profesional, ramah, dan tetap sabar ngadepin Kita dan Keluarga. TOP BGT dah PWP.. Ini Wedding Planner yang fully and honestly recomemded banget buat kalian yang lagi cari Wedding Planner yang bisa diandelin. Maju dan Sukses terus buat PWP yah..
    Cindya Yosephine
    02 March 2020 | Bride at Davit and Cindya Wedding

    Thank youuuu PWP !!!!

    Dear PWP, Thank you so much buat kaliannn yang sudah bantuin wedding-an kita dari awal smpai akhir.. Thank you bnget buat kesabaran dan gercep nya kalian pas situasi tiba2 berubah dan dalam wkt yang sesingkat2nya harus ad perubahan drastis, tpi kalian TOP BNGETTTTTT!!!! Gak ad kaliann, pasti ini smuaaa gak akan berjalan berhasil dan berantakan!!! Sayang bnget sama kaliannnnnn, yaaampunnn, ntahhh gmna caranya buat ungkapin rasa senang dan terharunya sama crew PWP!!! Semogaaa PWP lancar terussss dan makin rameee yaaaaaa!!! Aminnnnnn!! Gak nyesel bnget sudah milih PWP, YOU'RE ALL THE BEST!!! Loveee yaaaa!!
    Chandrasari Natawidjaya
    12 February 2020 | Client at Michael & Jacqueline Wedding

    Priceless oke banget

    Thanks untuk Rio & team atas bantuannya. Priceless bekerja tidak sekedar sebagai WO tapi menyatu dengan keluarga mempelai, penuh dedikasi, perhatian, tulus membantu dan semua dilakukan dengan gembira. Terkait dengan persiapan wedding, lumayan banyak hal yang harus disiapkan, dipilih, dirembukkan, diputuskan, dalam hal ini Priceless (Rio) bisa menjembatani miscommunication antara kami sebagai orangtua dengan mempelai yang sering terjadi karena beda generasi beda cara pandang, tambahan lagi kami beda budaya dan bahasa dengan pihak besan, tapi semuanya bisa ditangani dengan baik, sangat terbantu dengan kehadiran Priceless. Saya merekomedasi untuk pilih Priceless sebagai WO yang membantu acara wedding anda. Sukses selalu Rio & Team.
    Vera Hailie
    04 February 2020 | Bride at Anantha & Vernanda Wedding

    PERFECT/DREAM TEAM !

    Can’t say thank you enough to Ko Rio , C Mel , Ko Bram & TEAM buat semuaaaaaaaaaaaa nya ! ( Dari bantuin budgeting , vendor decor , vendor entertain yang semuanya kerennnn dan buat kita semua keluarga super HAPPY 😘 ) Super understanding and helpful , dari awal langsung KLIK ( padahal nantha bukan tipe orng yang cepet akrab sama orang tapi ternyata baru 1st meeting doi langsung suru DP hahahaha ) Dan Pas hari H panik dan nervousnya pelan-pelan hilang sketika karna petuah dari Ko Rio & C Mel ( jd inget sesi mual sebelum pemberkatan & hujan soreee di gd.arsip LOL ) And once again thank you for handle it very very very well ! And out of topic......for me & nantha you guys are very inspiring couple 🙆🏼‍♀️ LOVE Anantha & Vernanda 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What makes your services unique?
    because we always give the best part of us to provide dream party for the couples.. we work hard but the most important we work with our heart...
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes java area & bali still available
    why i choose this business
    dimulai dari pengalaman saya diajak oleh beberapa kawan untuk bergabung menjadi crew wedding organizer tetapi setelah mengikuti beberapa lama dalam WO tersebut.. saya melihat tidak adanya semangat kerja dengan hati, tetapi yang ada hanya bekerja karena dibayar... pengalaman itu akhirnya yang melandasi saya mendirikan wedding planner saya sendiri yang dimana perusahaan ini akan bekerja dengan sukacita dan sepenuh hati agar segala keinginan dan harapan calon pengantin dapat terpenuhi
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours we provide the services
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please do call or whatsapp for appointment
    When was your business established?
    bisnis kami dimulai dari awal tahun 2016 yang dimana kami sudah diberikan kepercayaan oleh para klien kami untuk membantu mereka dalam mengurus pernikahan mereka baik planner maupun organizer hari H
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300-1500
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of the contract and the rest 50% 2 weeks before the wedding
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for client contact us is 6-12 month prior the wedding
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Address
    golden park serpong 11640
    Location(s)

    Our mission is to help our clients develop a clear vision of what they wish to achieve, and to create and execute a complete solution that brings their vision into reality using proven strategies, innovative ideas, limitless resources, and professional expertise in the event management and function planning industry.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.