All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (124)
  • reviews (105)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Priceless Wedding Planner & Organizer Review(s)

    105 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    teddy tandi
    05 October 2021 | Groom at Teddy & Grace Wedding

    Recommended Wed Planner

    Thanks a lot Ko Rio, Ci Melinda, Ko Bram and PWP team for ur advises and assistance during our long wed preparation, sangjit day, and wedding day. Finally, it's done! :D We highly recommend Priceless Wedding Planner to everyone who currently looking for wedding planner and organizer for your special day. They have so many experiences, helpful, details, and can manage the situation very well. So happy to know and have them as our Wedding Planner. Warm Regards, Teddy & Grace
    Michelle Bijosono
    29 September 2021 | Bride at Michelle & Yudhis Wedding

    The best

    Sangat grateful bisa bertemu dengan PWP, semuanya diaturin mulai dari nyari venue, vendor, sangjit, perintilan kebutuhan wedding ini itu, hari H, dan semua conflict juga terhandle dengan baik 👍🏻 Tanpa PWP beban dan capeknya kayanya bisa 10x lipet 🤣 Dari awal telponan sm ko Rio, udah lsg cocok.. orangnya lucu, penuh ide dan inisiatif, lsg nangkep yang kami mau, keliatan dah banyak pengalaman, dan gercepp banget 🤣 Ci Melinda juga very helpful bantu nyari vendor-vendor, dan bertukar pikiran.. ci Mel juga temenin coba baju wedding keliling keliling jakarta 🥰 Thank you tim PWP atas bantuannya sehingga hari wedding kami dapat terealisasi dan berjalan lancar..Sukses terus untuk Priceless Wedding Planner dan seluruh tim 🙏🏻❤️❤️
    Sandy Budimansyah
    21 September 2021 | Groom at Sandy & Devi Wedding

    Super Recommended!

    We strongly recommend PWP if you are looking for Wedding Planner & Organizer with : 1. Broad & deep knowledge with varieties of venues & vendors with all of their pros and cons 2. Capability of doing budget planning 3. Highly experienced with Indonesian engagement and wedding execution technicality 4. Good troubleshooting skill 5. Agile & responsive during planning or even execution phase 6. Skillful with parents & family expectation management (if you have annoying family of course) 7. Genuine heart to tell you what is the right thing not feeding your ego Thanks PWP Ko Rio & Team, we are super grateful to have you guys managed our special day!
    Devi Christiana
    21 September 2021 | Bride at Sandy Budimansyah & Devi Christiana Wedding

    Kami beruntung milih PWP!

    We are very grateful for choosing PWP as our WP! Keliatan banget jam terbang mereka terutama ketika handle conflict selama proses persiapan dan juga solve adhoc / unexpected issues on D-Day! Tanpa mereka, kayaknya beban persiapan pernikahan kami akan triple deh :") We are really really recommending them! :)
    Prescilla Lie
    16 September 2021 | Bride at Nico & Prescilla Wedding

    AMAZING & So GRATEFUL DECISION

    AMAZING & So GRATEFUL DECISION pilih PWP ♥️♥️ Thankyouu bgttt buat PWP, Ko Rio, Ko Bram, Ceinny & tim yang super luar biasa bagusnya sampe speechless di hari H 😍😍 Dari awal cmn pilih 1 vendor WO, kontekan sama ko Rio, orangnya baik bgt, seru & lucu bgt jadi kyk temen sendiri. Blm deal tapi smua pertanyaan ttp dijawab, dr sana keliatan klo PWP tulus bantu pasangan. Langsung srek dan cocok 🤩 Saat TM, Jujur aku orangnya detail bgt dan terorganizir bgt. Tiap hal kecil dipikirin bgt dan harus sesuai yg dipikirin, tapi trnyata tim PWP bisa sanggupin smua bahkan hasilnya lbh detail & bagusss bgt lbh dr yg diharapin♥️♥️ So Grateful bgt bisa ketemu tim PWP. Smua keluarga jg bilang crewnya sangat ramah dan sangat membantu bgt. Aku jg sangat terbantu terutama sama Ceinny, terharuuuu bgt sama ci Ceinny yg sigap, cekatan dan gesit dr bantuin aku pake sepatu, pakein dan rapihin gaun, pegang masker dll🥺🥺 Happy bgt wedding aku jdi terlaksana dgn baik dan ga Stress pas hari H. Dan langsung aku rekomenin ke sodara yg blm merid 😍 Thankyouu PWP, kaliannn AMAZING & BESTTTTT bgt 💯💯💯💯 so GRATEFUL ketemu kalian♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Sukses terussss Godless😇🙏🏻 Love, Nico & Sisil 🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️
    Jessica Jc
    14 September 2021 | Client at Marlinus Yapi Wedding

    Pwp the bestt

    Makasihh banyak buat PWP!!!! Sampe ga bisa berkata2. Yang jelas kita seneng banget udh bs d ketemuin sama Pwp❤️❤️

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for client contact us is 6-12 month prior the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours we provide the services
    What makes your services unique?
    because we always give the best part of us to provide dream party for the couples.. we work hard but the most important we work with our heart...
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of the contract and the rest 50% 2 weeks before the wedding
    When was your business established?
    bisnis kami dimulai dari awal tahun 2016 yang dimana kami sudah diberikan kepercayaan oleh para klien kami untuk membantu mereka dalam mengurus pernikahan mereka baik planner maupun organizer hari H
    why i choose this business
    dimulai dari pengalaman saya diajak oleh beberapa kawan untuk bergabung menjadi crew wedding organizer tetapi setelah mengikuti beberapa lama dalam WO tersebut.. saya melihat tidak adanya semangat kerja dengan hati, tetapi yang ada hanya bekerja karena dibayar... pengalaman itu akhirnya yang melandasi saya mendirikan wedding planner saya sendiri yang dimana perusahaan ini akan bekerja dengan sukacita dan sepenuh hati agar segala keinginan dan harapan calon pengantin dapat terpenuhi
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300-1500
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Address
    golden park serpong 11640
    Location(s)
    Jakarta​.​Tangerang​.​Bandung​.​Bogor

    Our mission is to help our clients develop a clear vision of what they wish to achieve, and to create and execute a complete solution that brings their vision into reality using proven strategies, innovative ideas, limitless resources, and professional expertise in the event management and function planning industry.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.