All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (47)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Keshia & Fadhil Akad Nikah by MaheswaraKeshia & Fadhil Akad Nikah by Maheswara
    Keshia & Fadhil Akad Nikah by MaheswaraKeshia & Fadhil Akad Nikah by Maheswara
    +25
    Maheswara & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Keshia & Fadhil Wedding Reception by MaheswaraKeshia & Fadhil Wedding Reception by Maheswara
    Keshia & Fadhil Wedding Reception by MaheswaraKeshia & Fadhil Wedding Reception by Maheswara
    +14
    Maheswara & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Keshia and Fadhil Siraman by MaheswaraKeshia and Fadhil Siraman by Maheswara
    Keshia and Fadhil Siraman by MaheswaraKeshia and Fadhil Siraman by Maheswara
    +17
    Maheswara & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Arini & Ariel Wedding by MaheswaraArini & Ariel Wedding by Maheswara
    Arini & Ariel Wedding by MaheswaraArini & Ariel Wedding by Maheswara
    +10
    Maheswara & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Nadia & Wahaab by MaheswaraNadia & Wahaab by Maheswara
    Nadia & Wahaab by MaheswaraNadia & Wahaab by Maheswara
    +13
    Maheswara & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Annisa & Ipam by MaheswaraAnnisa & Ipam by Maheswara
    Annisa & Ipam by MaheswaraAnnisa & Ipam by Maheswara
    +24
    Maheswara & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Dita & Indra Wedding Reception by MaheswaraDita & Indra Wedding Reception by Maheswara
    Dita & Indra Wedding Reception by MaheswaraDita & Indra Wedding Reception by Maheswara
    +37
    Maheswara & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Friska & Benny by MaheswaraFriska & Benny by Maheswara
    Friska & Benny by MaheswaraFriska & Benny by Maheswara
    +16
    Maheswara & 1 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Maheswara Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Attika

    Interviewed by Bridestory

    10 May 2019 | Bride at Attika & Bramastra Wedding

    My Wedding Was Perfect

    Dear Mba Maya, Thank you so much for helping me in making my dream wedding a reality. Semua kerempongan dan kegegeran terbayarkan dengan acara yang lancar. In my eyes, my wedding was perfect. Semoga bisa ketemu lagi yaa. Luv, Attika

    Narendragharini

    Interviewed by Bridestory

    10 May 2019 | Bride at Arini & Ariel Wedding

    It was the best decision we made

    Dearest Mba Maya & Maheswara Team, Terima kasih banyak yaa mba dan semuanya untuk segala support nya sejak pertama pilih konsep pernikahan kita, budgeting, pilih-pilih venue, dan vendor, sampai pelaksanaan yang Alhamdulillah berjalan lancar dan sesuai harapan kita. Maheswara adalah vendor pertama yang kita pilih, and it was the best decision we made. Sekali lagi terima kasih banyak yaa semuanya. Sukses selalu untuk Maheswara Salam sayang, Arini & Ariel

    Erika Kresnadhianty

    Interviewed by Bridestory

    10 May 2019 | Parents Of Bride at Keshia & Fadhil Wedding

    Terimakasih banyak Mba Maya dan David!

    Ooowwhhh ... so sweet Mba Mayaaa ... aku terharu bgt ... #berkaca-kaca pingin nangis .. karena sampe sekarang, .. jujur aku blm bisa move on dengan semua rangkaian acara pernikahan dan seluk beluk persiapan kita pada saat itu ... Yang ga akan bisa terlupakan seumur hidup ku .. Alhamdulillah , blessing banget bisa dipertemukan dgn Mba Maya yang aku bisa rasakan Mba Maya sangat tuluuuus banget mensupport kita .. Ga bisa ku ungkapkan dengan kata2 .. speechless ... Terimakasih banyak ya Mba Maya dan David untuk semuanya .. terutama untuk pengertian dan kesabarannya dalam menghadapi sikap kita dan mohon dimaafkan apabila ada yg kurang berkenan ..
    04 April 2019 | Bride at Dinda & Tian Wedding

    Warm, personalized service for LDR couple

    Articulate, prompt and passionate about the work, able to capture the client's vision well, managed to work around complicated logistics (as we're doing the LDR). We're mostly satisfied with Maheswara's suggested vendors. There are some rooms for improvement but Mba Maya is open to constructive feedback and suggestions, so overall it has been a pleasant experience to work together with.
    19 February 2019 | Bride at Don & Shella Wedding

    Paling Nyaman...THE BEST!!

    Maheswara terkenal karena: - Kolaboratif sejak 1st meeting, jadi gak asal ngikut client aja, namun juga turut menyumbang saran2 yg penting. - Menyesuaikan keinginan client dgn budget yg dimiliki Jujur aku sgt detail pernikahanku, Maheswara menawarkan vendor2 dari dekorasi, hingga souvenir dll yg cocok dengan aku & pasanganku. Bahkan ketika kita mendadak ada perubahan keinginan, maheswara secara profesional handle & kordinasi ke vendor2 bersangkutan. Selain itu, ketika hari H gaun ku sempat bermasalah di pelaminan yg membuat ku sangat gak nyaman. Buru2 Mba Maya langsung naik pelaminan & bantu. Berkat Mbamaya aku gajadi nangis di pelaminan gegara bete gaun nya problem. Thank you mba May sudah jadi WO/Kakak/Mama yg menemani hari spesial ku hingga berjalan dengan lancar, thank you Mba Wulan sudah direpotkan dgn souvenir & undangan, thank you mba Fara sudah escort aku di hari H :) Untuk kalian para calon pengantin, kalau mau di handle WO rasa keluarga, Maheswara pilihan yg sgt tepat
    15 February 2019 | Groom at Don & Shella Wedding

    Can I give 7 stars?

    Bagi yg mengutamakan: - worry free wedding preparation ♥ - flexibility ♥ - cheap but high quality vendors ♥ - komunikasi 2 arah (mendapat insight & masukan dari WO profesional) ♥ - ga dinyinyirin WO gegara budget kecil tapi mau wedding yg cantik♥ - professional escort utk tamu undangan penting seperti RI1, menteri, pejabat, dan pengusaha terkenal - performa WO yg luar biasa saat menghadapi situasi2 sulit yg menurut kita skakmat, ternyata belum skakmat bagi WO ♥ Jika Anda mengharapkan pernikahan sakral nan cantik, maka Anda gak salah tempat! Maheswara profesional dalam eksekusi solusi dari setiap: - masalah yg terlihat dari jauh hari preparation - masalah yg belum terlihat (umumnya selalu ada kendala menjelang hari H, yg disebabkan 2 keluarga mempelai memiliki keinginan berbeda) Impression terhadap mbak Maya & tim (secara personal): - sejak kenal mbak Maya, saya punya 3 Mama: 1 Mama kandung, 1 Mama mertua, 1 Mama Nurmaya alias tukang WO Maheswara♥ bener2 lindungin client dari stress, selayaknya perjuangin keluarga yg sedang dalam kesulitan ♥ sangat tulus, ga kenal waktu - Timnya gercep gak lelet. Tanggap gak lemot. Dan escort ke client saat hari H sangat luar biasa ♥ - Maheswara team selalu punya soluai kreatif dalam hadapi situasi tricky dan sulit selama preparation, maupun saat hari H acara. di Maheswara semuanya kerja pakai hati. Rela mandi keringat dan peres otak demi client worry free ♥ Berapapun offer yg Anda dapat dari Maheswara, trust me harga tersebut cuma 1/2 dari Value dan performance tim maheswara. Their performance worth 2x the price! Banyak tamu2 VIP yg bilang WOnya bagus karena bikin nyaman tamu2 VIP. Beberapa dari VIP tersebut bahkan minta kontak Maheswara setelah mereka mendapat service yg bagus saat menjadi tamu undangan. Sejarah tahu Maheswara: - 2014 pernikahan kakak saya, menggunakan jasa Maheswara ♥ kakak saya pun sangat puas dengan performance, service, serta profesionalisme mbak Maya & tim sebagai WO.

    Vendor Reply

    15 February 2019
    Mas don... Subhanallah mau nangis terharu bacanyaa

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Full wedding planner service and wedding organizer on D-day
    Do you support or cater to any specific religions?
    We cater any religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    From intimate wedding up to 150 pax until lavish wedding up to 3,000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    30 - 35 weddings only
    Do you plan weddings internationally?
    Currently we also extend our service only in Bali
    How soon should I book your services?
    As long as our dates are still available. We have experienced to manage weddings 2 years in advance and also 3 weeks before the D-day.
    What is required for booking your services?
    Approved contract of our scope of work and down payment
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Our working hours are flexible depending on event's rundown
    What is the minimum budget to use Maheswara ?
    No minimum budget is required
    Can clients select their own preferred vendor ?
    To ensure the best result, we will recommend vendors based on clients requirements. However clients are free to select their own preferred vendor with no additional charges apply
    How many crew will be available on the wedding day ?
    We will have 10 - 11 crew for wedding up to 2,500 pax depending on rundown
    How many meetings are available for clients ?
    We do not limit numbers of meeting with clients. Appointments are required in advance
    What service do you provide?
    Full planning, Day of coordinator, Other Customized service
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other Organizing D-day and full planner
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony ,  Other customized wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes Fluency in English
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    no minimum number of guests required
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for clients to contact us is between 6 - 18 months, but we wil be able to make short notice wedding as long as our schedule are available.
    What makes your services unique?
    Our services are very personalized and customized toeach and every clients. We believe in details. We believe wedding is personal and should be uniquely yours.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Maheswara officialy started in 2007, but our expertise in handling events and customer service goes way back to 1996
    How many hours are included on the day of the wedding?
    As our service are very personal, our working hours are also very flexible depending on the rundown of every events, which vary from one client to another.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Experienced in handling clients requiring VVIP treatmets and state protocols
    What is your payment terms?
    Down payment is required upon confirmation and full payment due 1 month before the event
    Address
    By appointment only 11730
    Location(s)

    Customized and personalized service for every clients

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.