All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (47)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Keshia & Fadhil Akad Nikah by MaheswaraKeshia & Fadhil Akad Nikah by Maheswara
    Keshia & Fadhil Akad Nikah by MaheswaraKeshia & Fadhil Akad Nikah by Maheswara
    +25
    Maheswara & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Keshia & Fadhil Wedding Reception by MaheswaraKeshia & Fadhil Wedding Reception by Maheswara
    Keshia & Fadhil Wedding Reception by MaheswaraKeshia & Fadhil Wedding Reception by Maheswara
    +14
    Maheswara & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Keshia and Fadhil Siraman by MaheswaraKeshia and Fadhil Siraman by Maheswara
    Keshia and Fadhil Siraman by MaheswaraKeshia and Fadhil Siraman by Maheswara
    +17
    Maheswara & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Arini & Ariel Wedding by MaheswaraArini & Ariel Wedding by Maheswara
    Arini & Ariel Wedding by MaheswaraArini & Ariel Wedding by Maheswara
    +10
    Maheswara & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Nadia & Wahaab by MaheswaraNadia & Wahaab by Maheswara
    Nadia & Wahaab by MaheswaraNadia & Wahaab by Maheswara
    +13
    Maheswara & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Annisa & Ipam by MaheswaraAnnisa & Ipam by Maheswara
    Annisa & Ipam by MaheswaraAnnisa & Ipam by Maheswara
    +24
    Maheswara & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Dita & Indra Wedding Reception by MaheswaraDita & Indra Wedding Reception by Maheswara
    Dita & Indra Wedding Reception by MaheswaraDita & Indra Wedding Reception by Maheswara
    +37
    Maheswara & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Friska & Benny by MaheswaraFriska & Benny by Maheswara
    Friska & Benny by MaheswaraFriska & Benny by Maheswara
    +16
    Maheswara & 1 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Maheswara Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 February 2019 | Bride at Don & Shella Wedding

    Paling Nyaman...THE BEST!!

    Maheswara terkenal karena: - Kolaboratif sejak 1st meeting, jadi gak asal ngikut client aja, namun juga turut menyumbang saran2 yg penting. - Menyesuaikan keinginan client dgn budget yg dimiliki Jujur aku sgt detail pernikahanku, Maheswara menawarkan vendor2 dari dekorasi, hingga souvenir dll yg cocok dengan aku & pasanganku. Bahkan ketika kita mendadak ada perubahan keinginan, maheswara secara profesional handle & kordinasi ke vendor2 bersangkutan. Selain itu, ketika hari H gaun ku sempat bermasalah di pelaminan yg membuat ku sangat gak nyaman. Buru2 Mba Maya langsung naik pelaminan & bantu. Berkat Mbamaya aku gajadi nangis di pelaminan gegara bete gaun nya problem. Thank you mba May sudah jadi WO/Kakak/Mama yg menemani hari spesial ku hingga berjalan dengan lancar, thank you Mba Wulan sudah direpotkan dgn souvenir & undangan, thank you mba Fara sudah escort aku di hari H :) Untuk kalian para calon pengantin, kalau mau di handle WO rasa keluarga, Maheswara pilihan yg sgt tepat
    15 February 2019 | Groom at Don & Shella Wedding

    Can I give 7 stars?

    Bagi yg mengutamakan: - worry free wedding preparation ♥ - flexibility ♥ - cheap but high quality vendors ♥ - komunikasi 2 arah (mendapat insight & masukan dari WO profesional) ♥ - ga dinyinyirin WO gegara budget kecil tapi mau wedding yg cantik♥ - professional escort utk tamu undangan penting seperti RI1, menteri, pejabat, dan pengusaha terkenal - performa WO yg luar biasa saat menghadapi situasi2 sulit yg menurut kita skakmat, ternyata belum skakmat bagi WO ♥ Jika Anda mengharapkan pernikahan sakral nan cantik, maka Anda gak salah tempat! Maheswara profesional dalam eksekusi solusi dari setiap: - masalah yg terlihat dari jauh hari preparation - masalah yg belum terlihat (umumnya selalu ada kendala menjelang hari H, yg disebabkan 2 keluarga mempelai memiliki keinginan berbeda) Impression terhadap mbak Maya & tim (secara personal): - sejak kenal mbak Maya, saya punya 3 Mama: 1 Mama kandung, 1 Mama mertua, 1 Mama Nurmaya alias tukang WO Maheswara♥ bener2 lindungin client dari stress, selayaknya perjuangin keluarga yg sedang dalam kesulitan ♥ sangat tulus, ga kenal waktu - Timnya gercep gak lelet. Tanggap gak lemot. Dan escort ke client saat hari H sangat luar biasa ♥ - Maheswara team selalu punya soluai kreatif dalam hadapi situasi tricky dan sulit selama preparation, maupun saat hari H acara. di Maheswara semuanya kerja pakai hati. Rela mandi keringat dan peres otak demi client worry free ♥ Berapapun offer yg Anda dapat dari Maheswara, trust me harga tersebut cuma 1/2 dari Value dan performance tim maheswara. Their performance worth 2x the price! Banyak tamu2 VIP yg bilang WOnya bagus karena bikin nyaman tamu2 VIP. Beberapa dari VIP tersebut bahkan minta kontak Maheswara setelah mereka mendapat service yg bagus saat menjadi tamu undangan. Sejarah tahu Maheswara: - 2014 pernikahan kakak saya, menggunakan jasa Maheswara ♥ kakak saya pun sangat puas dengan performance, service, serta profesionalisme mbak Maya & tim sebagai WO.

    Vendor Reply

    15 February 2019
    Mas don... Subhanallah mau nangis terharu bacanyaa
    15 November 2018 | Bride at Nisa & Rinto Wedding

    Maheswara is The Best

    ini Wedding Planner paling luar biasa, aku empat bersaudara pake Maheswara, sangat memuasakan, sangat membantu, baik banget, sabar banget... terima kasih mba maya sudah membantu keluarga aku dari kakak yang pertama sampe aku yang keempat.... terima kasih bangeeettttttttttt........ love you sangaaattttt....

    Vendor Reply

    15 November 2018
    Mba nissss..... Kangen yelow yelow di pagi hari
    09 November 2018 | Bride at Adinda & Guffi Wedding

    Outstanding WO

    Mba Maya and team did such an amazing job in our entire wedding planning until the big day. Since the beginning, we had this specific idea on how we wanted our wedding day to be and Mba Maya get on board with us right away. She was professional, very detail-oriented, and always came up with solutions for every bump in the road. We immediately felt like we were in good-experienced hands. Our big day was beautiful and went very smoothly. We couldn’t be happier to have Maheswara as our WO, definitely recommended! Thank you Mba Maya and team for your hard work :) Adinda & Guffi

    Vendor Reply

    10 November 2018
    Mba dinda sayaang.... Nuhunnn... It was a pleasure to work with someone who knows exactly what she wanted meticulously
    30 October 2018 | Bride at Friska & Benny Wedding

    WO paling ramah dan konsne dengan client

    Pengalaman dengan Maheswara begitu mengesankan, resepsi pernikahan kami berjalan dengan lancar, dan tertib. Kami bisa memilih vendor dan mereka selalu memberikan vendor dengan kualitas terbaik. Mereka juga akan memilihkan vendor yang sesuai dengan budget. Terutama kepala WO MAheswara, mbak Maya, sangat ramah dan jujur dalam memlih vendor. Pokoknya Maheswara is the best!

    Vendor Reply

    30 October 2018
    Terimakasih banyak mba dokter yg selalu baik hati
    10 October 2018 | Bride at Paramitya & Bayhakhi Wedding

    Top bangettt

    Pertama tau Maheswara dari cari cari di Bridestory dan masuk ke list buat WO dan pas di satu pameran buka booth gak pake mikir 2x lgsg aja ke booth Maheswara dan tanpa basa basi langsung deal sama Mba Maya. Enak banget buat di ajak diskusi dan curhat, tau kemauan pengantin dan orangtua, dan bisa cari solusi antara pengantin dan vendor. Feel so blessed banget dan gak nyesel milih Maheswara buat ngurusin dari acara siraman, midodaren, akad dan resepsi. Makasih banyak Mba Maya dan team!!

    Vendor Reply

    10 October 2018
    Mba ami .... Manten yg selalu baik hati

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Full wedding planner service and wedding organizer on D-day
    Do you support or cater to any specific religions?
    We cater any religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    From intimate wedding up to 150 pax until lavish wedding up to 3,000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    30 - 35 weddings only
    Do you plan weddings internationally?
    Currently we also extend our service only in Bali
    How soon should I book your services?
    As long as our dates are still available. We have experienced to manage weddings 2 years in advance and also 3 weeks before the D-day.
    What is required for booking your services?
    Approved contract of our scope of work and down payment
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Our working hours are flexible depending on event's rundown
    What is the minimum budget to use Maheswara ?
    No minimum budget is required
    Can clients select their own preferred vendor ?
    To ensure the best result, we will recommend vendors based on clients requirements. However clients are free to select their own preferred vendor with no additional charges apply
    How many crew will be available on the wedding day ?
    We will have 10 - 11 crew for wedding up to 2,500 pax depending on rundown
    How many meetings are available for clients ?
    We do not limit numbers of meeting with clients. Appointments are required in advance
    What service do you provide?
    Other
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other Organizing D-day and full planner
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony ,  Other customized wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes Fluency in English
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    no minimum number of guests required
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bandung, Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for clients to contact us is between 6 - 18 months, but we wil be able to make short notice wedding as long as our schedule are available.
    What makes your services unique?
    Our services are very personalized and customized toeach and every clients. We believe in details. We believe wedding is personal and should be uniquely yours.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Maheswara officialy started in 2007, but our expertise in handling events and customer service goes way back to 1996
    How many hours are included on the day of the wedding?
    As our service are very personal, our working hours are also very flexible depending on the rundown of every events, which vary from one client to another.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Experienced in handling clients requiring VVIP treatmets and state protocols
    What is your payment terms?
    Down payment is required upon confirmation and full payment due 1 month before the event
    Address
    By appointment only 11730
    Location(s)

    Customized and personalized service for every clients

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.