All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (45)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Double Happiness Wedding Organizer Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Lily Chang
    17 June 2021 | Bride at Eric & Lily Wedding

    We❤DH

    Terima kasih untuk team2 Double Happiness WO yang super gercep membantu acara special kami dri Pemberkatan sampai Resepsi malam ..terutama untuk Priscilla yg pusingnya pool ngurusin hampir semua keperluan weddingku, yg selalu ngigetin apa aja keperluanku dan Messie yg super perhatian nyiapin makanan bahkan sampai vitamin2 untukku (kan sweet bgt jadinya🥰😍), serta tim2 lain yg sangat membantu dan perhatian pas hari H. Jujur seneng dan Happy banget bisa ketemu tim2 sperti kalian...
    Yurika
    05 June 2021 | Bride at Agung & Yurika Wedding

    Very helpful! Timnya kompak dan baikkkk juga

    Puas banget sama kerja dari tim Double Happiness. Baik dan sangat membantu mulai dari pemberkatan sampai resepsi. Gercep juga di saat ada kejadian tak terduga, timnya bisa mengatasinya dengan baik. Recommended 👍
    Mercy Setiawan
    24 May 2021 | Bride at Kevin Mercy Wedding

    Team super helpful dan gercep

    Thank you untuk teman2 team dari Double Happiness WO yang extra helpful dan gercep buat bantuin our intimate ceremony.. special shoutout untuk Putri, Messie dan Sherly serta tim2 lain yg amat sangat membantu dan perhatian pas hari H nya. Much love from us!
    audreym
    09 March 2021 | Bride at Suria & Audrey Wedding

    Best WO!!

    One of the best decision to choose DH as our wedding organizer. Semua crew helpful banget banget dan bener-bener sigap. Dari pagi sampai acara selesai, kita bisa tenang juga karena DH bener-bener organize everything for us. Keluarga kita semua juga ga berhenti muji kinerja DH yang emang bener-bener excellent. Mereka juga beneran pouring their heart for us. We don’t know what else to say other than thank you. Kita beneran thankful banget for your service and indeed it’s one of the best decision we’ve made for our day.
    Bianca
    02 December 2020 | Bride at Eric and Bianca Wedding

    Best WO ever!!

    Seneng bgt bisa ketemu sama seluruh team DH, bukan hanya secara profesional, tp juga sebagai teman :) Bener2 bersyukur bisa punya team sehebat ini di acara penting kami.. Amat sangat membantu, fast response, dari awal planning hingga hari H. Secepet itu bisa connect sama ci Juli :') bisa relate banyak hal. Dari awal ketemu ci Juli sama ko Jeffri, udah tau bahwa mereka ini bener2 passionate dalam wedding organizer, juga marriage in real life, aku dan pasangan bisa trust bahwa acara kami akan berjalan lancar dibantu team DH. Bahkan ketika sangjit pun, team DH juga ikut terjun organize acaranya. Messie dan Ega, dengan pembawaan yg tenang, kalian sangat helpful sehingga seluruh acara berjalan dengan lancar. Di hari H kami, ci Jul dan ko Jef yg lg persiapan lahiran pun, dateng untuk support kami :') bener2 kehabisan kata2 untuk jelaskan betapa aku dan pasangan sangat bersyukur bisa kenal kalian semua. Terima kasih banyak ci Juli, ko Jef, Messie, Ega. We love you so much ❤️
    Vickya Elvara
    04 November 2020 | Bride at Vicky & Irwan Wedding

    Intimate Wedding Reception

    Perfect WO that i've ever known! Semua terorganisir dengan baik, semua team nya profesional dalam menghandle acara, respon nya cepat untuk setiap masalah yang terjadi baik di preparation maupun di event nya! Fast respon dan selalu memberikan masukan yang out of the box ❤ Super Recommended WO, Sukses terus untuk Double happiness ❤❤

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Artistic,  Natural,  Vintage,  Conceptual,  Destinations,  Cultural
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please call / chat me before
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image, Albums,  Digital files
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Custom album design,  Digital files
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Artistic,  Natural
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image, Albums,  Digital files
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta, Bali & Manado
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Conceptual,  Underwater,  Destinations,  Cultural
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    3-12 months prior the wedding
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    20 - 3000 guests
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Jakarta, Bali, & Manado
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Cultural wedding simple wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Religious wedding ceremony
    What makes your services unique?
    We will have sharing session with each couples who will get married to know the meaning of marriage.
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes Bahasa Inggris & Bahasa Mandarin
    When was your business established?
    Double Happiness has started the business since 2011 with the target market are Chinese, Hong Kong & Taiwanese. However, in the middle of 2018 we begin started to develop our target market, which is the Indonesian people who want to get married in BALI, JABODETABEK and MANADO
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    From the bride's make up till the end of the party.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Kindly Contact : 087788997337
    What is your payment terms?
    30% for down payment, 50 % 1 month before the party, 20% after party.
    Address
    10350
    Location(s)

    We will help for each couple to realize the wedding dreams that you needs by cooperate with professional vendors who able fulfill your wedding dream come true. In addition we can also cooperate the professional vendor which suitable with your budget, Let's contact us for getting our professional consult.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.