All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • Product (1)
  • reviews (154)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Wedding Of Yuniv & Kathrina by Finest OrganizerWedding Of Yuniv & Kathrina by Finest Organizer
    Wedding Of Yuniv & Kathrina by Finest OrganizerWedding Of Yuniv & Kathrina by Finest Organizer
    +36
    Wedding Of  Arjuna & Siska by Finest OrganizerWedding Of  Arjuna & Siska by Finest Organizer
    Wedding Of  Arjuna & Siska by Finest OrganizerWedding Of  Arjuna & Siska by Finest Organizer
    +14
    Finest Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Engagement Natalia & Mayo by Finest OrganizerEngagement Natalia & Mayo by Finest Organizer
    Engagement Natalia & Mayo by Finest OrganizerEngagement Natalia & Mayo by Finest Organizer
    +22
    Finest Organizer & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Dedy & Yolanda by Finest OrganizerWedding of Dedy & Yolanda by Finest Organizer
    Wedding of Dedy & Yolanda by Finest OrganizerWedding of Dedy & Yolanda by Finest Organizer
    +39
    Finest Organizer & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Nick Christine by Finest OrganizerWedding of Nick Christine by Finest Organizer
    Wedding of Nick Christine by Finest OrganizerWedding of Nick Christine by Finest Organizer
    +42
    Finest Organizer & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Andrew & Rita by Finest OrganizerWedding of Andrew & Rita by Finest Organizer
    Wedding of Andrew & Rita by Finest OrganizerWedding of Andrew & Rita by Finest Organizer
    +9
    Finest Organizer & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Sangjit Lilise & Kevin by Finest OrganizerSangjit Lilise & Kevin by Finest Organizer
    Sangjit Lilise & Kevin by Finest OrganizerSangjit Lilise & Kevin by Finest Organizer
    +49
    Finest Organizer & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Hartono & Nesia by Finest OrganizerWedding of Hartono & Nesia by Finest Organizer
    Wedding of Hartono & Nesia by Finest OrganizerWedding of Hartono & Nesia by Finest Organizer
    +47
    Finest Organizer & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Alvin & Griselda by Finest OrganizerWedding of Alvin & Griselda by Finest Organizer
    Wedding of Alvin & Griselda by Finest OrganizerWedding of Alvin & Griselda by Finest Organizer
    +14

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Finest Organizer Review(s)

    154 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Felix
    12 January 2021 | Groom at Greysia Polii Wedding

    A partner you can count on

    Finest menghandle acara wedding kami di tengah begitu banyak perubahan and uncertainties. Begitu banyak perubahan karena pandemi ini seperti perubahan tempat, tanggal, konsep, hingga perubahan dalam acara seperti pemberkatan outdoor tiba2 mulai hujan dan berpindah ke indoor, pengaturan protokol swab antigen test ke semua yang hadir, dll. But everything went well! Kami percaya salah satu nya karena kesigapan dan helpfulness nya dalam menghandle acara wedding kami. selain itu juga dalam hubungan dengan banyak vendor yang membantu kami, finest juga kenal dan memiliki hubungan baik, sehingga lebih gampang untuk bekerjasama. Last but not least, saya merasa Finest selalu berusaha memprioritaskan kami dan mewujudkan apa yang ingin kami mau di acara pernikahan kami. Thank you Finest!
    Stephanie Harsono
    06 January 2021 | Bride at Gihon & Stephanie Wedding

    G&S wedding

    Thank you team Finest for taking care of our wedding well during this pandemic. Makasi bgt ko Mike yang selalu give good suggestions and solutions to our wedding untuk jaga protokol kesehatan dan bisa menghandle tamu2 dengan baik apalagi di saat pandemi gini banyak uncertainties dan plan berubah dari buffet jadi table seating. But, ko Mike selalu bs think on your feet dan resolve issues very well. Untuk Efri juga terima kasih sudah helpful banget dan selalu ceria seharian nemenin aku dan selalu sigap kalo diminta tolong. Thank u juga utk smua team WO yang manage di Hari H, family juga happy. I would recommend Finest for your wedding planning. Vendors2 juga uda banyak yg kenal ko Mike so everything works smoothly. Keep up the good standard and hope finest can grow bigger! God bless
    Jessica Vicilia Sunardi
    05 January 2021 | Bride at Kevin & Jessica Wedding

    BEST WO !!

    First of all, aku mau ucapin makasih banget ke team Finest. Dari awal aku ketemu sama ko Mike dan ci Mon, detail banget di jelasin service nya termasuk apa aja dan sangat open untuk di ajak diskusi, dari 1x meeting aku lgsg decide deal WO sama Finest. As time goes by, Pandemic happens dan acara pun langsung berubah total; dari venue sampe ke durasi. Ko Mike dan team sangat supportive during uncertain times, sangat sabar dengerin kegalauan aku buat acara wedding. Sampe hari H akhirnya datang pun, WOW service nya memang luar biasa. Ci Mon yang handle aku bener bener super prepared, sebelum di minta udah nawarin (kasih minum, ganti slippers, sampe bride kelaperan pas makeup lgsg gercep di pesenin gofood). Bener bener beyond words can describe, kita nanya feedback ke family pun mereka ga ada complaint apapun. Finest bener bener very helpful dan super recommended banget!! Thankyou FINEST for making our special day hassle free ❤️
    Cindy ndiee
    04 January 2021 | Bride at Ricky Djohan & Cindiy Wedding

    Best WO!

    The best WO pokoknya , sudah pakai 2 kali , pertama pas cici saya dan hasilnya memuaskan , maka di wedding saya , saya pakai lagi , pokoknya worth-it banget , dari pagi sampai malam selalu standby , bener-bener treat kita . Gak cuma bride sama groom nya , mom , sister di urusin dari pagi sampai malam , bahkan sampe anterin ke kamar dan dibantu lepasin baju , hairpiece , dll . Pokokny the best WO ever !! apalagi saya wedding di tahun pademi seperti ini , yang pasti deg deg an nya luar biasa , tapi mereka semua bisa buat saya gak khawatir dan gak takut , karena mereka semua yang sudah atur dengan maksimal , maka wedding saya berjalan dengan lancar dan suskes ! Thankyou finest , memang namannya sesuai dengan karakter mereka ! 🙏🏻❤️
    Grecia Tjuanda
    04 January 2021 | Bride at Yonathan & Grecia Wedding

    WO Paling OK & BEST

    Jadi ud deal sama Finest dari 2 tahun sblm kita wedding, ud cocok bgt sama Ko Mike ud kayak keluarga sendiri, kalau menurut dia gk bagus pasti dia lgsung kasih tau, ak mau apa aja yg aneh2 juga ditururin 😂, sama ci Efri udah kayak emak kita, paling sering bawelin jangan sampe lupa ini dan itu hahaha, walaupun lg pandemi gini wedding sempet ditunda tapi pas hari H Puji Tuhan semuanya lancar berkat bantuan Finest, Thank you Finest ❤️
    Yolanda Anggriani
    15 March 2020 | Bride at Dedy & Yolanda Wedding

    BEST WEDDING ORGANIZER

    thankyou so much finest organizer sudah membuat acara wedding kita super perfect dan melebihi dari ekspektasi kita. Ga pernah nyesel udah milih finest dan ketemu team yang asik2 dan seru2 banget. Thankyou juga udah selalu mendukung keinginan kita dan ikut membatu untuk merealisasikan konsep acara kami. Terutama buat ko mike yg udh membuat wedding ini seperti weddingan kko sendiri, bantu mikirin konsep dan ide2 acara lebih niat di bandingan kita yg mau married. Crew yg lain pun sangat2 membantu , orang tua dan keluarga d handle dengan baik dan sigap , saat acara hari H kita ga pusing mikirin yg lain2, karena semua sudah d bereskan sama team finest. Yg mau acara wedding nya perfect harus pilih FINEST ORGANIZER !! Di jamin bakal puas dan tidak mengecewakan ❤️❤️❤️

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner, Wedding Organizer, and Reception Only
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony,,  Other Tradisional Wedding
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Vendor of The Year by Weddingku
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What makes your services unique?
    Working with heart
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    100 persons until 3000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English only
    What is your payment terms?
    50% after the contract was signed and 50% one week before wedding day
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    Do you support or cater to any specific religions?
    All Religions
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How far in advance should your client make a booking?
    12 months
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 3500
    Address
    Jl. Mutiara Palem Blok A 19 No. 1 , Cengkareng - Jakarta Barat 11730
    Location(s)

    Finest Organizer was found in August 2009, started from a wish to create an unforgettable event with a lasting beautiful impression Our team will be committed wholeheartedly to help you in fulfilling your dreams by creating the best events. If You need organizer services such as International Wedding, Traditional Wedding, Sangjit, etc. You can call at 296 70 950-51 / 0819 082 803 29 or click www.finestorganizer.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.