All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (128)
  • reviews (84)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Finest Organizer Review(s)

    84 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    11 December 2017 | Bride at Windra & Cindy Wedding

    We love Finest!

    If you want a drama-free wedding day, simply choose Finest as your wedding organizer! Finest was always there with us from the very beginning of our wedding preparation till the very end of the wedding day. We really can't imagine if we had to prep the wedding alone. Finest helped us from recommending vendors, making appointments with them, reminding us to prep to the details (things we never even knew existed but turned out to be crucial on the day!) On the wedding day, everyone really had a peace of mind as everything was prepared really well by Finest to the smallest details. They were not only there for the bride and groom but also to our parents, siblings, bridesmaid and groomsman. They really have a well-coordinated team and was able to handle last minute changes from our family very well. We are really grateful that our day went by really smoothly and everything was as planned. All in all, we had a great experience with Finest and thank you for making our wedding day perfectly drama-free!

    Vendor Reply

    12 December 2017
    Thank you so much Cindy, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    06 December 2017 | Bride at Vera & Anton Wedding

    Finest is The Best WO Ever!!!!!

    Ga salah pilih Finest, acara berjalan rapi dan ga tau gimana caranya mereka bisa kagetin aku berkali kali dengan hadirin bestie aku dari Jepang buat nyanyi, Anton romantic speech dll. Finest juga oke banget buat handle keluarga, best man dan bridesmaid yang bawel rewel ribet dengan sabar sampe semua sodara dan teman bilang bagus banget WO yang aku pake. Bener-bener ga nyesel pilih kalian. Sukses terus buat Finest!!!

    Vendor Reply

    06 December 2017
    Thank you so much Vera, for trusting Finest Organizer to be a party of your special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    24 November 2017 | Client at Daniel & Grace Wedding

    Best Wedding Organizer !

    From the beginning, memang tidak salah memilih Finest sebagai WO on our special day !. Special thanks to Ko Michael and team, really appreciate it for the extra effort that you and team have put during our special occasion ! Finest Organizer TOP banget, dari awal preparation wedding kita, kerjaannya rapih and super detail sampai hal-hal yang tidak terpikirkan oleh kita, terpikirkan oleh mereka. Finest juga sangat responsive and active dalam menanggapi setiap hal-hal yang kita butuhkan. Hari-hari menjelang wedding kita, Finest sangat matang dalam preparation acara kami, dari technical meeting, gladi resik, dll, Ko Mike and team sangat professional sehingga membuat kita tenang menjelang our big day ! During Wedding day, Finest mempunyai team yang sangat solid dan matang, dan setiap Groom, Bride, Ortu mempunyai PIC nya masing-masing yang membuat kita sangat nyaman sehingga kita tidak perlu merasa gelisah apabila butuh sesuatu. Special thanks to Efri yang tidak penah lelah dan sangat sabar untuk take care bride dan bantuannya selama ini dalam membuat acara kami begitu special. Ci Anne and Yanie, thank you banget untuk membuat acara kami begitu memorable kemarin serta teman-teman lainnya yg tidak bisa disebutkan satu persatu. Pokoknya Finest tidak pernah mengecewakan karena team ini solid banget ! Akhir kata, we do really recommend others to use Finest Organizer, they will take very good care of you during your special and memorable day ! Daniel & Grace

    Vendor Reply

    05 December 2017
    Thank You so much Daniel, for trusting Finest Organizer to be party of your special day. Happy wedding once again and congratulations :)
    16 November 2017 | Bride at Ferdy & Vivi Wedding

    Super Recommended !!

    WO yg super duper bisa diandalkan. Seharian no worries karena semua udah diaturin dan dipersiapkan super mateng. Ko Mike dan semua teman2 wo sangat bisa diandalkan dan sangat membantu dalam semua hal dr besar sampai sangat kecil kayak sendal jepit aku aja dibantuin bawa kesana kemari (mba Efri the besttt !!) .. Mama dan family juga semuanya sangat puas dengan Finest. Acara juga berjalan lancar.. Top deh pokoknya. Sukses teruss yaaa Finest :)

    Vendor Reply

    16 November 2017
    Thank You so much Vivi, for trusting Finest Organizer to be a party of your special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    30 October 2017 | Client at Kartika n hartono Wedding

    My best wo

    No one can describe finest ... kenal mereka 3 thn lalu saat ultah bokap ... ko mike sabar bgt ngadepin g yg bnyk kerjaan nyeleneh tp kita puas banget ... n akhrnya kita minta finest handle lg buat merit ade ku ... n like usual mereka ngebantu bgt ... mulai dr preperation smp hari h .... team finest juga kyk keluarga sendiri .. ngikutin kita woro wiri .... megangin sepatu saat kaki rasa nya ud mau copot ... especially team leader nya ko mike ... tahan banting ta ko ngadepin permintaan nyelenh kita hehehe ....thanks a lot ko mike n team ... please bear with us ya ... still have more project

    Vendor Reply

    02 November 2017
    Thank you Ci Maya, atas kepercayaan yang telah diberikan kepada Finest Organizer untuk menghandle acara pernikahan Hartono & Kartika. Happy Wedding once again Hartono & Kartika and congratulations :)
    19 October 2017 | Bride at Seto & Karina Wedding

    Perfect planner

    Menjelang pernikahan, kita berdua disibukan dengan perkerjaan di Singapore dan pindahan rumah. Jadinya kita tidak punya banyak waktu untuk planning. Finest took care of everything and done so much behind the scenes work that we didn’t even know. Tau2nya smua sudah beres. Thank you Mike dan team. Super efficient and organized team with great attention to detail. Truly a team of a diligent and knowledgeable professionals, which cover every little aspects of wedding. Every PIC sangat cekatan dan helpful. Thank you for the patience and prompt replies, despite the late nights and our never ending watsapp. Your team made our day absolutely perfect and stress free. All groom and bride to be, you should put your mind at ease and leave everything to Finest. Dari arranging meetings with all the vendors, setup on the actual day, until any postwedding clean up. All handled by the team perfectly. And to bride to be especially, orang2 bilang kalo sudah pake gaun pengantin susah untuk ke toilet? With finest, tidak ada kata susah. Semua bisa dan semua possible.

    Vendor Reply

    20 October 2017
    Thank you so much Karina, for trusting Finest Organizer to be a party of your special day. Happy Wedding one again and congratulations :)

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner, Wedding Organizer, and Reception Only
    Do you support or cater to any specific religions?
    All Religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    400 persons until 2500 persons
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony,
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English only
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    What makes your services unique?
    Working with heart
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Vendor of The Year by Weddingku
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% after the contract was signed and 50% one week before wedding day
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 3500
    Address
    Rukan Palem Avenue 2 Blok KK 1 No. 85 Cengkareng, Jakarta Barat 11830
    Location(s)

    Finest Organizer was found in August 2009, started from a wish to create an unforgettable event with a lasting beautiful impression Our team will be committed wholeheartedly to help you in fulfilling your dreams by creating the best events. If You need organizer services such as wedding, gathering, birthday, product launching, etc. You can call at 296 70 950-51 / 0819 082 803 29 or click www.finestorganizer.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.