All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (181)
  • reviews (114)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Finest Organizer Review(s)

    114 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 December 2018 | Groom at David & Kathleen Wedding

    LITERALLY FINEST!

    Thanks banget buat Finest Organizer yg uda ngebantu kami dari awal persiapan wedding sampe selesai hari H wedding. Semuanya PERFECT dan MANTAP banget, exceed our expectation. Semua crew nya bener2 sigap, gerak cepat, professional, ramah dan baek, dan yg pastinya bener2 make sure semua acara wedding kita terjadi sesuai rancangan dan berjalan dengan mulus. Thanks banget buat THE SUPER 17; Ko Mike, Anne, Efri, Alex, Yani, Hendra, Monic, Cia, Anis, Michel, Vanes, Yogi, Yosua, Geren, Lia, Fani, P. Tam yang uda maksimal banget kinerjanya melancarkan wedding kita. You guys deserve ALL THE THUMBS UP you could get. Sukses selalu guys, we thank you guys from the bottom of our hearts and we wish you guys all the very best in everything you guys do in the future.

    Vendor Reply

    18 December 2018
    Thank you so much David, f or trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    17 December 2018 | Bride at Joseph & Natalia Wedding

    Dependable WO

    We are thankful and grateful for the entire Finest team. The Finest team are easy to communicate and always available. Special thanks to Michael and Efri who quickly understand who we are as a couple and the direction we are heading. All of our questions and concerns are taken seriously. From families’ traditions to finer event details, they always try to offer the best solution for each situation. We are also very impressed with the team organizational and leadership skills. Special thanks to Efri who take notes on everything, be on top of everything and patiently reminds us on vendors that we have not sort out till the very last week. Thank you to Anne too for that incredible big and clear voice, you take charge and lead us all into an organized night. On top it all, we thank the team for their agility, hands on response and creativity. When our decor failed to deliver what they promised, Michael quickly step up and help us do last minute adjustments. Additionally, when the cake does not turn out well, Hendra was hands on to help re-arrange the fresh flowers on the cake. We believe there are a lot more hiccups behind scene that day that we don’t know, probably because the Finest team have tackle and resolve them immediately. Thank you Finest team for being such a dependable WO.

    Vendor Reply

    18 December 2018
    Thank you so much Natalia, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    13 December 2018 | Bride at Kevin & Maria Wedding

    Very helpful !

    Saya hire ko Mike untuk acara sangjit kami di bukan Oktober 2018 lalu, dan semua berjalan super smooth. Dari 2013 keluarga kami selalu pake ko Mike! Dari kakak pertama sampai saya anak terakhir. Thanks ko Mike! Selalu amazing!

    Vendor Reply

    18 December 2018
    Thank you so much Maria, for trusting Finest Organizer to be sangjit day.
    29 November 2018 | Client at David & Kathleen Wedding

    BEST EVENT ORGANIZER EVER!

    Thanks banget buat ko Mike and Finest Event Organizer crew untuk acara sangjit David & Kathleen kemarin ini. Semuanya beyond expectation banget. Dari persiapan sblm hari H sampe acaranya selesai, semuanya mantap bangettt!! Perfect, detail banget dan rapi, ga ketemu 1 hal pun untuk di complain. Semua crew ramah dan profesional banget. Bahkan untuk hal sekecil apapun bener2 di take note dan ga ada miss. You guys are the best!!! Looking forward to see you guys on our wedding day. Please work the magic one more time for us hahaha sukses terus ko Mike and team!

    Vendor Reply

    18 December 2018
    Thank you so much Kathleen, for trusting Finest Organizer to be sangjit day.
    21 November 2018 | Bride at Monica dan Willyanto Wedding

    The best wedding organizer ever!!

    Saya bertemu dengan ko Mike di acara open house di hotel tempat saya akhirnya melangsungkan pernikahan di tanggal 18 november 2018. Awalnya saya bertemu dengan Monica, salah satu team Finest terlebih dahulu. Ketika berdiskusi dan ngobrol saya sudah langsung merasa klik. Willy juga langsung merasa ok, dimana biasanya dia paling susah klik sama orang. Mereka sangat membantu dan tidak pelit untuk memberikan masukan2 yg membuat kita jadi lebih detail ke acara. Padahal membuat mereka lebih banyak kerjanya. 1 tahun lebih saya bekerja sama dengan mereka. Dan mereka selalu siap disaat kita bertanya atau meminta untuk sekedar bertemu walaupun the big day masih cukup jauh. Intinya ko Mike dan team sangat mengerti dan mendengar apa yg saya dan willy harapkan. Dan membuat acara yg paling penting dalam hidup saya lancar dan tidak kekurangan suatu apapun. Highly recommended for you guys yg akan menikah. Semoga Finest bisa makin maju dan membuat para calon pengantin sebahagia saya dan willy. Thank you Monica

    Vendor Reply

    22 November 2018
    Thank you so much Monica, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    19 November 2018 | Client at Arvin & Silviana Wedding

    BEST ORGANIZER IN THE WORLD!!

    We know that thank you never be enough for what you’ve done !! . Asli aku mauuu cerita-in yah satu” karena aku ngerasa ini bener” penting untuk orang” yang mau married apa lagi acara cukup besar! . First ya, aku pertama cari WO itu 1,5 tahun lalu, aku samperin ko mike dan langsung klik saat itu juga. Abis itu bicarain sama keluarga dan teman”, mereka bilang banyak yang lebih murah dll!! Sekarang aku tau kenapa FINEST BENER” GILA BANGET!! Selama setahun ini kita meeting puluhan kali dan selalu finest kalau bisa pasti mau tau perkembangan kita detail bngt!! Selalu mbak efri tiap hari gak lupa reminder kita berkali” Trus yah sampe hari H kita semua serasa putri dan raja, setiap orang ada pengawal, aku, koko, ortu, siblings, bestman bridemaids, and sampe tante om aja semua di panggil!! Gila gak sh?!!! Semua ngerasain bngt mereka care Acara smooth berjalan baik Semua anterin kita smpe hotel buka baju!! OMGG!! I love you fulll finestt semua gausa takut aku manusia detail and bawel aja ngerasa gila finest gila!! Aku gk bsa kerja kaya mereka! Semua profesional bngt!!

    Vendor Reply

    21 November 2018
    Thank you so much Silviana, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner, Wedding Organizer, and Reception Only
    Do you support or cater to any specific religions?
    All Religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    400 persons until 2500 persons
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony,
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English only
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    What makes your services unique?
    Working with heart
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Vendor of The Year by Weddingku
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% after the contract was signed and 50% one week before wedding day
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 3500
    Address
    Jl. Mutiara Palem Blok A 19 No. 1 , Cengkareng - Jakarta Barat 11730
    Location(s)

    Finest Organizer was found in August 2009, started from a wish to create an unforgettable event with a lasting beautiful impression Our team will be committed wholeheartedly to help you in fulfilling your dreams by creating the best events. If You need organizer services such as wedding, gathering, birthday, product launching, etc. You can call at 296 70 950-51 / 0819 082 803 29 or click www.finestorganizer.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.