All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (149)
  • reviews (100)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Finest Organizer Review(s)

    100 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 July 2018 | Bride at Beatrice & Adythia Wedding

    Helpful WO

    untuk Ko Mike , Ka Efri , dan semua tim nya , Kalian bener2 detail banget sama semuanya , ga ada yang ketinggalan 1 pun , keluarga , bridesmaid , groomsman , tante2 yang perlu di make up , bahkan sampai pengaturan mobil pun di bantu . Dan Ka Efri pun bener2 baik banget dari sebelum hari H di ganggu ga masalah nanya apa2 selalu di jawab , dan juga pas hari H ngintilin aku terus suapin , bawain keperluan aku sampai pas malem pun perlu sendal ( yang udah pasti dilupain ) tapi ternyata dia bawain dan ga lupa copotin soflen . Pokoknya bener2 ga salah pilih WO deh , pernikahan jadi rasanya bener2 smooth Pokoknya sukses terus ya FINEST !

    Vendor Reply

    12 July 2018
    Thank you so much Betris, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    29 June 2018 | Bride at Albert dan Carolina Wedding

    More than a WO

    Kami kebetulan ketemu Finest secara tidak sengaja di salah satu venue yang sedang kami survey. Setelah mendengarkan presentasi dari Michael, kami merasa cocok dan langsung menetapkan hati untuk memilih Finest sebagai WO kami.
    22 June 2018 | Bride at Sonny & Yulia Wedding

    Guys, you’re one of the best wedding organizer!

    Finest is really detail, professional & helpful. I really recommend them for your wedding preparation. I never regret to choose them. Everything\u2019s really well prepared (till the tiny things). Finest always remind us what we need from preparation till the big day. In my big day, they make sure everything\u2019s good and going smooth & well. Our family were helped & happy too because everything\u2019s handle by Finest so good. Nothing to worry. Thankyku to Ko Mike, Efri & team for not turning us become Groom/Bride-zillaaaa! You guys TOP!!!

    Vendor Reply

    25 June 2018
    Thank you so much Yulia, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    08 June 2018 | Bride at Felicia Dewi dan Andreas William Wedding

    Wedding Andreas Felicia 6 Mei 2018

    Happy bgt dan sangat terbantu oleh Finest.. hal2 printilan yg gk pernah terbayang mereka well prepared bgt.. dari yg pas hari H tb tb ak sakit pinggang need medicine n Koyo.. mereka bs bantu prepare.. selain itu pas teh pai celana si groom sobek.. dannn lagi2 ditolong sama Finest lg.. dgn sigap itu peralatan jait mereka prepare loh dan mereka bantu jait... hebat bgt dan rekomen sekali.. Thank you Finest...

    Vendor Reply

    08 June 2018
    Thank you so much Feli, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    08 June 2018 | Groom at SonnYuli Wedding

    Finest rekomen banget

    Finest w.o 8 jempol dri kita Buat kalian yang mau prepare wedding Bingung mulai drmn Dan yg terpenting kalo kalian pilih vendor terpisah pisah Rekomen banget Cerita ya Aku sampe h-1 cuman packing kaya aku mau liburan aja, semua selesai, W.O nya Helpfull banget Handlingnya sip Mereka itu bukan berbisnis menurut aku tapi memang service Jaya terus finest semoga semua venue di Indonesia rekomen jadi w.o nomor satu di Indonesia

    Vendor Reply

    08 June 2018
    Thank you so much Sonny, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    30 May 2018 | Bride at Victor & Janice Wedding

    Recommended Wedding Organizer

    Kita ingin ucapin terimakasih sebanyak banyaknya ya untuk Finest Organizer, especially to Ko Mike dan Efri yg sudah banyak bantu kita dr awal perencanaan Wedding sampai hari H. Kita selalu ingat the good impression waktu pertama kali bertemu dengan Ko Mike. Kita langsung percaya Ko Mike bisa bantu organise our Big Day dengan sebaik-sebaiknya. Moment yg gk akan terlupakan adalah moment waktu saya sakit on the day of wedding. Really amazed bagaimana Finest Organizer selalu memberikan support buat saya dan selalu make sure saya baik2 aja. Dan yg paling penting, tim nya jg caring banget dan selalu kasih waktu untuk istirahat. Selain itu, Finest Organizer jg punya banyak kenalan vendor2 yg reliable dan bagus. Pokoknya gk salah deh pilih Finest Organizer sebagai Wedding Organizer or Planner. Sukses terus untuk Ko Mike yaaa dan jg Efri yang sudah dengan sabar jadi personal assistant saya. Keep contact dan sampai ketemu lg di lain kesempatan.

    Vendor Reply

    31 May 2018
    Thank you so much Janice, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner, Wedding Organizer, and Reception Only
    Do you support or cater to any specific religions?
    All Religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    400 persons until 2500 persons
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony,
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English only
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    What makes your services unique?
    Working with heart
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Vendor of The Year by Weddingku
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% after the contract was signed and 50% one week before wedding day
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 3500
    Address
    Rukan Palem Avenue 2 Blok KK 1 No. 85 Cengkareng, Jakarta Barat 11830
    Location(s)

    Finest Organizer was found in August 2009, started from a wish to create an unforgettable event with a lasting beautiful impression Our team will be committed wholeheartedly to help you in fulfilling your dreams by creating the best events. If You need organizer services such as wedding, gathering, birthday, product launching, etc. You can call at 296 70 950-51 / 0819 082 803 29 or click www.finestorganizer.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.