All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (27)
  • reviews (160)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Wedding Of Yuniv & Kathrina by Finest OrganizerWedding Of Yuniv & Kathrina by Finest Organizer
    Wedding Of Yuniv & Kathrina by Finest OrganizerWedding Of Yuniv & Kathrina by Finest Organizer
    +36
    Wedding Of  Arjuna & Siska by Finest OrganizerWedding Of  Arjuna & Siska by Finest Organizer
    Wedding Of  Arjuna & Siska by Finest OrganizerWedding Of  Arjuna & Siska by Finest Organizer
    +14
    Finest Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Engagement Natalia & Mayo by Finest OrganizerEngagement Natalia & Mayo by Finest Organizer
    Engagement Natalia & Mayo by Finest OrganizerEngagement Natalia & Mayo by Finest Organizer
    +22
    Finest Organizer & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Dedy & Yolanda by Finest OrganizerWedding of Dedy & Yolanda by Finest Organizer
    Wedding of Dedy & Yolanda by Finest OrganizerWedding of Dedy & Yolanda by Finest Organizer
    +39
    Finest Organizer & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Nick Christine by Finest OrganizerWedding of Nick Christine by Finest Organizer
    Wedding of Nick Christine by Finest OrganizerWedding of Nick Christine by Finest Organizer
    +42
    Finest Organizer & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Andrew & Rita by Finest OrganizerWedding of Andrew & Rita by Finest Organizer
    Wedding of Andrew & Rita by Finest OrganizerWedding of Andrew & Rita by Finest Organizer
    +9
    Finest Organizer & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Sangjit Lilise & Kevin by Finest OrganizerSangjit Lilise & Kevin by Finest Organizer
    Sangjit Lilise & Kevin by Finest OrganizerSangjit Lilise & Kevin by Finest Organizer
    +49
    Finest Organizer & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Hartono & Nesia by Finest OrganizerWedding of Hartono & Nesia by Finest Organizer
    Wedding of Hartono & Nesia by Finest OrganizerWedding of Hartono & Nesia by Finest Organizer
    +47
    Finest Organizer & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Alvin & Griselda by Finest OrganizerWedding of Alvin & Griselda by Finest Organizer
    Wedding of Alvin & Griselda by Finest OrganizerWedding of Alvin & Griselda by Finest Organizer
    +14

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Finest Organizer Review(s)

    160 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Olive
    12 April 2021 | Client at Gio & Olive Wedding

    The best!!

    Thank you banget ya Finest Organizer! Bener-bener very helpful dari pertama banget kita plan acara engagement. Tengah-tengah persiapan malah pandemic, dan kita perlu pindahin tanggal, h-1 bulan pake acara perlu pindah venue, dan h-7 hari ganti acara dan super rempong keluarga kita; tapi Ko mike, Efri and semua team bener-bener helpful! Sangat sabar dan ramah menanggapi kerempongan kita. On the day juga semua lancar banget, all crews juga professional and resourceful banget! Thank you finest organizer! You guys are the best!
    Shinta Dewi
    22 March 2021 | Bride at Philip & Shinta Wedding

    Thank you Finest Team!

    Huge thank you to Chia for helping us throughout the Sangjit process. Chia had been so so helpful in all the plannings and meetings. The Finest Sangjit team was well prepared and handled everything so so well. Thank you Chia and Team!
    Lidya Sunardi
    20 March 2021 | Bride at Lidya and Rendy Wedding

    The best Wedding Organizer!

    Super puas dengan pelayanan Finest! Selalu sabar sama kita karena acara berubah terus karena kita sempat postpone dari Juli 2020 ke Feb 2021. Selalu sigap membantu kita mulai sebelum acara, dan pas acara bener-bener bantuin kita hal yang paling mendetail. Semua team baik dan ramah banget. Orangtua dan kerabat juga puas banget dengan servicenya Finest! Recommended banget! Sukses selalu ya untuk Finest 💓
    Valentina S
    09 March 2021 | Bride at RV Wedding

    Accommodating Team

    Finest WO Team is helpful and very accommodating especially during this pandemic time. Thank you Ko Mike for being patient and helping us with great suggestions and solutions. Thank you Efri for going through all the details with me and last but not least all the cool and friendly team who made our wedding felt effortless.
    Monica Kasmita
    17 February 2021 | Bride at Christopher & Monica Wedding

    ada HARGA ada KUALITAS!

    SANGJIT\nDiawali dari acara sangjit ku yang dibantu oleh tim Finest Sangjit. \nAcara yang dihadiri keluarga kami berdua dan kalo kata orang-orang ngapain pake EO sangjit? Buang2 duit aja..\nLiterraly hal itu yang membuat gue mikir gila kalo ga ada tim EO nya gimana jadinya? Terbukti dari di hari H pun ada yang sangjit jg di beda lantai dan mereka ga pake EO sangjit. asli... ku lihat sendiri betapa messy nya tu acara. keluarga yg bawa baki ga tau kemana akhirnya pengantin yg hrs ngumpet jd keluar urusin juga, acara ngaret, dan org venue ga dikasih kabar kapan harus mulai. Untungnya ga terjadi di acara sangjitku. smuanya rapi terorganize dengan baik. keluarga pun tau perannya masing2. ga ada hambatan lancarrr jaya... thank youuuu chia & team! ga kalah jg MC nya yg gokilzzz,ko mike seru dan jadi ga garing kek kanebo kering 😁🤣\n\n\n\nWEDDING DAY\nThank you so much... buat team finest\ndi wedding day ku yg sangat padat acara dan rumit tapi semua berjalan dengan baik dan lancar.. bener2 lancar\npadahal di pagi hari ada insiden yg membuat acara pagi telat arrounf 45-60menit. tp semua bisa di atur lagi sedemikian rupa dan ga menghilangkan esensi acaranya. bener2 salut siiiih sm tim finest serba gercep dan mantepppp!\n\nChris adalah salah satu tipe melankoli yg dimana perfeksionis, detail banget lah orangnya. tapi bisa ditaklukan oleh assistant nya ko alex. dia sampe acungin jempol utk kerjanya ko alex. TOP BGT!! semua diperhatiin, sampe minum vitamin, corsage nya groom yg kita tiap sesi acara ganti ga ada yg miss. sampe diakhir acara pas diliat barangnya groom udah dirapiin dan dikembalikan di tempatnya masing2 seperti pagi yg dia ambil. also selalu sedia kalo chris butuh apa2. nempel terus kaya perangko. ampe kalah istrinya 😜\n\nTim yang handle keluarga kita juga hebat banget secara anggota keluarga kita banyak ditambah ada tante2 kita yang emang make up jg di hotel di contact dan diaturin makeupnya. keluarga pun ga ada yg telat semua adaaa pas acara nya. ga nunggu2in siapa yg blm slese makeup dsb. mami mama ku smua pd bilang bagus bgt timnya dan baik2 ga ada yg judes, atopun ga sopan. semuanya ramah bisa cairin suasana juga. \n\nTim acara yang ga kalahhhh hebatnya acara pemberkatan, resepsi sesi 1, resepsi sesi 2 lancarrr smuanyaaa.. selesai pada waktunya. acaranya ga bosenin, memorable bgt.. ditambah dgn MC nya jg lagi2 super mantuul. acaranya jd intimate dan seru ❤ tamu pun diurus dengan baik, ushernya ga ada yg bengang bengong. \nthank youuu for being part of our dayyy!!\n\nlove #KhoeMonikah
    Maria A. Chandra
    06 February 2021 | Bride at Edwin & Angie Wedding

    Wedding Edwin & Angie

    Thank you so much Team Finest for helping us on our special day. Team Finest was very helpful and organized. We appreciated all the help not only on the Wedding day but also during the preparation. All the staffs were very friendly, not only to us but also to our family. Both our HM and Reception went very well. Trust Finest to organize your Wedding Day. Thank you again to Ko Mike, Efri, Monica, and all Team Finest.

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner, Wedding Organizer, and Reception Only
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony,,  Other Tradisional Wedding
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Vendor of The Year by Weddingku
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What makes your services unique?
    Working with heart
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    100 persons until 3000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English only
    What is your payment terms?
    50% after the contract was signed and 50% one week before wedding day
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    Do you support or cater to any specific religions?
    All Religions
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How far in advance should your client make a booking?
    12 months
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 3500
    Address
    Jl. Mutiara Palem Blok A 19 No. 1 , Cengkareng - Jakarta Barat 11730
    Location(s)

    Finest Organizer was found in August 2009, started from a wish to create an unforgettable event with a lasting beautiful impression Our team will be committed wholeheartedly to help you in fulfilling your dreams by creating the best events. If You need organizer services such as International Wedding, Traditional Wedding, Sangjit, etc. You can call at 296 70 950-51 / 0819 082 803 29 or click www.finestorganizer.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.