All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (228)
  • reviews (141)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 26

    All
    view 9
    Sangjit Sanovia & Rio by Finest OrganizerSangjit Sanovia & Rio by Finest Organizer
    Sangjit Sanovia & Rio by Finest OrganizerSangjit Sanovia & Rio by Finest Organizer
    Finest Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Sangjit Kellyn & Oddy by Finest OrganizerSangjit Kellyn & Oddy by Finest Organizer
    Sangjit Kellyn & Oddy by Finest OrganizerSangjit Kellyn & Oddy by Finest Organizer
    +6
    Finest Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Willy & Radhinka by Finest OrganizerWedding of Willy & Radhinka by Finest Organizer
    Wedding of Willy & Radhinka by Finest OrganizerWedding of Willy & Radhinka by Finest Organizer
    +17
    Sangjit of Cynthia & Ryan by Finest OrganizerSangjit of Cynthia & Ryan by Finest Organizer
    Sangjit of Cynthia & Ryan by Finest OrganizerSangjit of Cynthia & Ryan by Finest Organizer
    +1
    Finest Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Irwan & Joy by Finest OrganizerWedding of Irwan & Joy by Finest Organizer
    Wedding of Irwan & Joy by Finest OrganizerWedding of Irwan & Joy by Finest Organizer
    +7
    Finest Organizer & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Chris & Yuli by Finest OrganizerWedding of Chris & Yuli by Finest Organizer
    Wedding of Chris & Yuli by Finest OrganizerWedding of Chris & Yuli by Finest Organizer
    +19
    Finest Organizer & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding Of Kevin & Aurel by Finest OrganizerThe Wedding Of Kevin & Aurel by Finest Organizer
    The Wedding Of Kevin & Aurel by Finest OrganizerThe Wedding Of Kevin & Aurel by Finest Organizer
    +3

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Finest Organizer Review(s)

    141 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 December 2019 | Bride at Rionaldo & Sanovia Wedding

    Superb TOP !

    Akhirnya PR done. Finest team SUPERB (ko mike, efri, monic, dendi, chia, dll) amaze us pkkny dari persiapan sampe hari H lancar jaya. Mama dan sister kita juga comment bener" care dan di samping terusss nonstop sediain apa yg kita perlu. Thank you very much ya buat totalitas nya kalian, bener bener kerja dengan hati. Cinta banget sama Finest Team. ❤ lucky to know you. Sehat selalu ya buat kalian yang ngga ada capek nya dan tambah SUKSES. God bless.
    21 November 2019 | Bride at Willy & dinka Wedding

    Finest top

    Haloo all finest team , inget dong ya sma groom and bride yg ini. Yg selalu bawel haha Finest yg selalu sabar dan ks PR yang ga pernah kita selesain d selesaikan ternyata h- 3 x yaa. Cmn ga d omelin si sama mereka yg baik baik ini yaa. Harus si pake WO yg satu ini. Harga oke loh buat kerjaan mereka yg seharian ini dan selalu care smaa qta apa smua termasuk printilan selalu di ingetin haha Keluarga willy happy banget sama finest karena liat kerjanya sangat baik dan teratur bnget de . Tq buat ko mike yg ternyata ngeliatin dekor dari pagi yg buat semuanya jd bagus bnget jg. Efri yg selalu sabar, monik yg baik bnget bnerin baju sampe totalitas masuk k dalemm haha ( jd bridesmaid ya bu) karena dia jd asistenku haha Dendy yg selalu manis2 depan ko willy LOL Angel yg jagain mama mertua kemanapun perginya Happy bnget sama finest yg ontime jg buat jam padat ak pas hari H Semua teamnya oke bnget buat qta smua happy dan berjalan baik banget Thank u so muchh yaa 😘😘😘
    13 November 2019 | Bride at Christian & Yuli Wedding

    MANTAP+ GERCEP+ PROFFESIONAL!!!

    Thank you bgt Finest sudah membantu wedding kita especially the Greatest Ko Mike, Kak Efri, kak Hendra, Kak Monica, Kak Angie dkk , dari persiapan yang 1 thn lebih lama nya itu, super detail, flawless bgt acara kita, everything went smooth dan keren nya lagi, mereka masih bisa ajak bercanda & dibawa enjoy bgt pas kita nervous & tired haha, Keliatan bgt professional nya team finest pas ngaturin flow acara, Gercep bgt pas ada masalah, Mantap bgt siapin ini itu & taking care of us nya, Mereka tau kapan kita butuh istirahat, kapan harus kesini kesana nyambut tamu nya. Soooo Perfect!!!! THEY GAVE US THEIR BEST SMILE! and that's all we need. Our parents, siblings, bridesmaids & groomsmen bener bener ketolongan bgt berkat ada finest, Udah ngurusin sampai perintilan dari jam 2 pagi di hotel ke jam 12 malam sekalipun huhuhu bener bener hard working semua team mereka :')) Ketulusan mereka membantu bener bener keliatan bgt, seniat itu remind kita dan siap kabari infoin kapanpun dimanapun & kita engga bisa lupain semua itu, Without them, our wedding event gonna be abstract. huhu Thank you bgt Finest Organizer, y'all are the true organizer!!! Great JOB!!! Sukses selalu untuk kedepan nya, GBU.
    12 November 2019 | Bride at Ken dan Yuni Wedding

    Pengalaman tak terlupakan

    Terima kasih untuk team Lummy terutama Ci Dewi yang sudah membantu menyiapkan dan mengatur acara kita dari awal sampai selesai. Chat jam 2 pagi aja masi di bales sama si cici yg satu ini. Walo ada sedikit kendala pas di acara tp tetep bisa diselesaikan dengan aman dan lancar. Sukses terus ya Lummy Organizer.

    Vendor Reply

    12 November 2019
    Thank you so much...
    09 November 2019 | Client at Rionaldo & Sanovia Wedding

    ToP.

    Thank You with Pleasure buat Ko Michael, dan Team Ladies : Chiara, Irene, Celyn. Thank you uda selalu ingetin persiapan sama kelengkapan sangjit. Pas hari nya semua nya lancar luncur dan oke pokoknya. Sukses buat Finest. Then kita ketemu lagi nanti di wedding day
    28 October 2019 | Groom at Ady & Jovin Wedding

    Feeling Grateful

    Ko Mike, Mba Efri and Finest team, from the bottom of our heart, thank you so much for your outstanding work. We are still in awe when we look back on everything you did for us before, during and after the wedding. Without your help, our special day would not have been the picture-perfect event we always dreamed of. Your planning, preparation, and attention to detail was unmatched. We are so lucky to have found you. Your creativity made our thematic wedding possible. Of course, there were some downs during the preparation and even on the wedding day but your professionalism put us in ease. Thank you once again. Keep contact and see you on the other event!

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner, Wedding Organizer, and Reception Only
    Do you support or cater to any specific religions?
    All Religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    100 persons until 3000 persons
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony,,  Other Tradisional Wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English only
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    What makes your services unique?
    Working with heart
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Vendor of The Year by Weddingku
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% after the contract was signed and 50% one week before wedding day
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 3500
    Address
    Jl. Mutiara Palem Blok A 19 No. 1 , Cengkareng - Jakarta Barat 11730
    Location(s)
    Jakarta​.​Singapore​.​Tangerang​.​Bali

    Finest Organizer was found in August 2009, started from a wish to create an unforgettable event with a lasting beautiful impression Our team will be committed wholeheartedly to help you in fulfilling your dreams by creating the best events. If You need organizer services such as International Wedding, Traditional Wedding, Sangjit, etc. You can call at 296 70 950-51 / 0819 082 803 29 or click www.finestorganizer.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.