All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (170)
  • reviews (110)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 19

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Finest Organizer Review(s)

    110 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 November 2018 | Bride at Monica dan Willyanto Wedding

    The best wedding organizer ever!!

    Saya bertemu dengan ko Mike di acara open house di hotel tempat saya akhirnya melangsungkan pernikahan di tanggal 18 november 2018. Awalnya saya bertemu dengan Monica, salah satu team Finest terlebih dahulu. Ketika berdiskusi dan ngobrol saya sudah langsung merasa klik. Willy juga langsung merasa ok, dimana biasanya dia paling susah klik sama orang. Mereka sangat membantu dan tidak pelit untuk memberikan masukan2 yg membuat kita jadi lebih detail ke acara. Padahal membuat mereka lebih banyak kerjanya. 1 tahun lebih saya bekerja sama dengan mereka. Dan mereka selalu siap disaat kita bertanya atau meminta untuk sekedar bertemu walaupun the big day masih cukup jauh. Intinya ko Mike dan team sangat mengerti dan mendengar apa yg saya dan willy harapkan. Dan membuat acara yg paling penting dalam hidup saya lancar dan tidak kekurangan suatu apapun. Highly recommended for you guys yg akan menikah. Semoga Finest bisa makin maju dan membuat para calon pengantin sebahagia saya dan willy. Thank you Monica
    19 November 2018 | Client at Arvin & Silviana Wedding

    BEST ORGANIZER IN THE WORLD!!

    We know that thank you never be enough for what you’ve done !! . Asli aku mauuu cerita-in yah satu” karena aku ngerasa ini bener” penting untuk orang” yang mau married apa lagi acara cukup besar! . First ya, aku pertama cari WO itu 1,5 tahun lalu, aku samperin ko mike dan langsung klik saat itu juga. Abis itu bicarain sama keluarga dan teman”, mereka bilang banyak yang lebih murah dll!! Sekarang aku tau kenapa FINEST BENER” GILA BANGET!! Selama setahun ini kita meeting puluhan kali dan selalu finest kalau bisa pasti mau tau perkembangan kita detail bngt!! Selalu mbak efri tiap hari gak lupa reminder kita berkali” Trus yah sampe hari H kita semua serasa putri dan raja, setiap orang ada pengawal, aku, koko, ortu, siblings, bestman bridemaids, and sampe tante om aja semua di panggil!! Gila gak sh?!!! Semua ngerasain bngt mereka care Acara smooth berjalan baik Semua anterin kita smpe hotel buka baju!! OMGG!! I love you fulll finestt semua gausa takut aku manusia detail and bawel aja ngerasa gila finest gila!! Aku gk bsa kerja kaya mereka! Semua profesional bngt!!

    Vendor Reply

    21 November 2018
    Thank you so much Silviana, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    29 October 2018 | Bride at Rico&Anggi Wedding

    highly recommended wedding organizer

    Hi semuaa thank you so much ngak bisa ngomong apa2 lagi cuman mau bilang maksih banget buat finest buat ko mike,efri,yani,ci ane,sama semua yang ngak bisa kita sebut satu2 yang udah bantuin kita dari setahun lalu sampe hari H aku sama rico bener2 bersyukur banget finest jadi wo kita dari prepare sampe hari H bener2 berasa di mudahin dan perfect banget, kita ngak berasa repot buat ngurusin wedding ini semua yang ngurus dari yang kecil sampe besar semua nya finest,respon nya sangat cepat ngak ada nama nya yang slow respon,and kalo di bilang finest ini kayak kantong doraemon apa aja yang kita butuhin finest pasti bisa kasih!! And finally bersyukur bisa kenal sama tim finest yang super2 profesional dalam kerja nya dan aku sama rico berasa punya keluarga baru semalem mau pisah sama efri sama ko mike aja aku pengen mewek \ud83d\ude2d Thank you so much finest sukses and God Bless \u2665\ufe0f Rico&Anggi #ricoanggisayido

    Vendor Reply

    29 October 2018
    Thank you so much Anggi, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    21 October 2018 | Bride at Steven & Fransiska Wedding

    Best WO ever

    Hi all.. wanna say a big thanks to Finest for everything.. sudah dibantu dari perisapan 1,5 tahun yang lalu sampai hari H.. hari H pun smuanya just perfect dan kita ga perlu repot akan semua2 nya.. semua Finest yang kerjain.. thanks to Ko Mike, Efri, Yani, ci Ane, Nevil, and all Finest members who we cannot mention one by one.. Finest really did a sincere service and treat us like the prince and princess in our wedding day!! Love it so much and really appreciate it ❤️❤️ Cannot say anything else just say thank you, thank you and thank you for everything.. ‘Till we meet again

    Vendor Reply

    22 October 2018
    Thank you so much Siska, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    03 October 2018 | Bride at Hendry & Maya Wedding

    Great work!

    Thankyou so much Finest .. Sangat profesional dan sangat membantu. Banyak hal unexpected dan berubah dr plan awal tp Finest bisa membantu utk arrange semua dan hasilnya best banget!! \ud83d\udc4c\ud83c\udffc\ud83d\udc4c\ud83c\udffc\ud83d\udc4c\ud83c\udffc

    Vendor Reply

    03 October 2018
    Thank you so much Maya, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)
    22 September 2018 | Bride at Cynthia & Stanley Wedding

    Every WO

    Many thanks to finest especially for ko mich, ka efri, ka yannie, n ci anne. Dng sabar mengikuti semua request dr kita dan dicatat detail stiap part. Dan wo ini punya segala sesuatu mulai dr tempelan swangshi sampai makan misua onde mereka semua yg siapin,very helpful. Fast response everytime,everynight,everywhere,everyone Sampai hari H mereka jg setia mendampingi dr jem 2 pagi sampai selesai after party malamnya dan join minum bersama tentunya. CHEERSSS

    Vendor Reply

    24 September 2018
    Thank you so much Cynthia, for trusting Finest Organizer to be a party of special day. Happy Wedding once again and congratulations :)

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Planner, Wedding Organizer, and Reception Only
    Do you support or cater to any specific religions?
    All Religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    400 persons until 2500 persons
    How many weddings do you plan a year?
    50
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding,  Cultural wedding Cultural wedding,  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony,
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English only
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali
    How far in advance should your client make a booking?
    12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    What makes your services unique?
    Working with heart
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Vendor of The Year by Weddingku
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your payment terms?
    50% after the contract was signed and 50% one week before wedding day
    When was your business established?
    Our business started way back in 2009
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to 3500
    Address
    Jl. Mutiara Palem Blok A 19 No. 1 , Cengkareng - Jakarta Barat 11730
    Location(s)

    Finest Organizer was found in August 2009, started from a wish to create an unforgettable event with a lasting beautiful impression Our team will be committed wholeheartedly to help you in fulfilling your dreams by creating the best events. If You need organizer services such as wedding, gathering, birthday, product launching, etc. You can call at 296 70 950-51 / 0819 082 803 29 or click www.finestorganizer.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.