All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (45)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Priceless Wedding Planner & Organizer Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 March 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Recommended!

    Very very very good team! From zero to D-day, you will be assisted by the team to fulfill your needs, even to the smallest things. They also have lots of wedding package choices for you to consider. And most importantly, on your D-day, all that you need to do is sit, relax, and enjoy your party. They will take care the rest. Recommended!
    01 March 2019 | Bride at Budi & Jojo Wedding

    THE BEST WO!!!

    Awal tau PWP itu dari temen kantor. Waktu meeting pertama, ketemu sama Ko Rio dan disitu kita awalanya ngerasa kalo WO ini yaaa STD lah. Sampai pada pertemuan2 selanjutnya ngebahas detail2 perintilan wedding sama Ko Rio dan Ci Melinda baru kelihatan kalo mereka ini teamnya perhatiin detail banget dan selalu ngebantuin kita dalam persiapan2nya sampai dengan hari H. Sejujurnya kami yang ngerasa team PWP biasa aja, bener2 amazed sama kerja dari PWP team di hari H. Bener2 moment wedding yang gak akan pernah kita lupain. Semua acara berjalan dengan sangat lancar, meskipun tiba2 di hari H itu banyak banget kendala. Tapi team PWP bener2 bisa sigap dan siaga untuk ngatasin semua kendala itu. Bener2 amazing dan speechless sama kerja mereka. Ini WO recommended sekali guys! ❤ Thank you so much sekali lagi untuk Ko Rio, Ci Mel dan PWP team untuk kerja kerasnya!
    27 February 2019 | Bride at Hetsyi & Kevin Wedding

    THE BEST WEDDING ORGANIZER!!

    Ko Rio and Team super the best! Dari awal ketemu sampai selesai acara aku gak ada panik atau worry about anything karna Priceless wo udah handle semuanya dengan baik, acara berjalan dengan sangaat lancar dan rapih!! Setiap kepanikan aku muncul aku tanya ke ko rio ehh ternyata udah diurus semua jadii bener2 gak ada dan gak perlu panik ada yang miss atau engga karna ko rio and team super detail!! baru ngomong sekata ko rionya langsung ngerti ujungnyaaa karna aku udah susah ngejelasinnya.. Cintaaa bangett , my family and i sangaat2 berterimakasih ke Priceless Wo karna kerjanya yang sangat memuaskann!! Thankk you so mucchh Ko rio& Team akuu akan meracuni semua orang untuk wedding di handle sama ko rio ajaaahhhh ❤️❤️🥰🥰

    Vendor Reply

    28 February 2019
    makasih echi its so meaningful hehehe see you soon nb : racuninnya jangan pake kopi jessica yah hahaha
    18 February 2019 | Bride at Adrian & Nyna Wedding

    The best WO and helpful in 2 months

    So far semua nya lancar and hopefully till Weeding Day

    Vendor Reply

    28 February 2019
    pasti dilancarkan hingga hari H *crossfinger
    25 January 2019 | Bride at Karly & Diana Wedding

    Comfortable

    Comfortable and so far satisfying for first time experience a wedding planner..

    Vendor Reply

    25 January 2019
    thank you diana... semoga satisfied hingga hari H yah hehehe
    03 January 2019 | Bride at Jimmy w besi & Holivia suria Wedding

    Amazing team !

    superb service!!! Rio and team, thanks for making our dream come true.

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please do call or whatsapp for appointment
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes java area & bali still available
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for client contact us is 6-12 month prior the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours we provide the services
    What makes your services unique?
    because we always give the best part of us to provide dream party for the couples.. we work hard but the most important we work with our heart...
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of the contract and the rest 50% 2 weeks before the wedding
    When was your business established?
    bisnis kami dimulai dari awal tahun 2016 yang dimana kami sudah diberikan kepercayaan oleh para klien kami untuk membantu mereka dalam mengurus pernikahan mereka baik planner maupun organizer hari H
    why i choose this business
    dimulai dari pengalaman saya diajak oleh beberapa kawan untuk bergabung menjadi crew wedding organizer tetapi setelah mengikuti beberapa lama dalam WO tersebut.. saya melihat tidak adanya semangat kerja dengan hati, tetapi yang ada hanya bekerja karena dibayar... pengalaman itu akhirnya yang melandasi saya mendirikan wedding planner saya sendiri yang dimana perusahaan ini akan bekerja dengan sukacita dan sepenuh hati agar segala keinginan dan harapan calon pengantin dapat terpenuhi
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300-1500
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Address
    golden park serpong 11640
    Location(s)

    Our mission is to help our clients develop a clear vision of what they wish to achieve, and to create and execute a complete solution that brings their vision into reality using proven strategies, innovative ideas, limitless resources, and professional expertise in the event management and function planning industry.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.