All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (57)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Priceless Wedding Planner & Organizer Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 July 2019 | Bride at Hengki & Yeyen Wedding

    Super dabeeessssttt n RECOMMENDED

    thx u so so so much sudah jd bagian terbesar dr suksesnya acara kita, terima kasih sudah banyak membantu dan memberikan solusi hingga smw acara berjalan dengan lancar, bahkan yg bukan menjadi tugas WO pun mereka sangat bersedia utk membantu ♥️ terima kasih utk tdk mempersulit dan sangat membantu calon pengantin yg sudah mumetzzz

    Vendor Reply

    16 July 2019
    thank you so much buat kepercayaannya karena happiness dari pengantin itulah yang menjadi tolak ukur kesuksesan kami.. so happy to be part of your wedding history Hengki & Yeyen :)
    11 July 2019 | Bride at Dessicha & Faisal Wedding

    We couldn't have been happier with PWP!!!

    On behalf of my big family, we want to say thank you very muchhhhh for the tremendous support and assistance in all of the wedding preparation! We were really pleased and happy with all aspects of the wedding, everything went off so beautifully and perfect! , and this is all we ever wanted for our unique, memorabe, and intimate wedding. May you make many more couples happy on their wedding day as you did for ours!

    Vendor Reply

    16 July 2019
    the honour is on us.. Desi & ical salah satu pengantin yg cukup simple tapi sangat detail dalam merencanakan pernikahannya.. jadi bs memenuhi standard kepuasan kalian menjadi suatu kebanggaan kami best regards from us ;)
    24 June 2019 | Bride at Toto Pratama & Priscilla Venansius Wedding

    SUPER RECOMMENDED

    A very efficient and attentive team from PWP. Ko Rio was always been friendly from the very first day to the D-Day. He and his team always made sure that I would not need to worry about anything even on the smallest thing. He knew what we wanted and did everything to made it happen. The team was very patient and super friendly towards everyone including other vendors. Very very recommend and we are very very pleased. Thank you so much for everything. It would not be a smooth celebration if it is not because of you and your team.
    28 May 2019 | Bride at Angela & Revi Wedding

    BEST OF THE BEST WEDDING PLANNER

    Supperrr luuuvvvv bgt samaa tim PWP ❤\nService nya sangatt memuaskan, belum lagi ide2 nya gokilll bgtt, BIG THANK's TO PWP FOR MAKE OUR WEDDING PARTY SO CRAZIEST AND WILD !!!!
    23 May 2019 | Groom at Revi & Angela Wedding

    The Gokiel' s Wedding planner and Wedding organizer

    Kalo ada kata yg lebih dari terimakasih, gie bakal tulis. Gak ngerti lg gmna gue menjelaskan gimana 2 manusia rio dan melinda bantuin kami. 1. Dari membuat plan pertama kali 2. Nentuin budget (sangat pengertian) 3. Nentuin vendor yg akan di pakai 4. Timeline 5. Pelunasan 6. Hari H Dan masih banyak lagi. PWP bulan Wedding planner or WO paling bagus atau sempurna, tp dia paling pengertian. Dari dana, hal2 sentimentil yg kita mau, rundown dia jalanin dengan enjoy dan menghibur, ngatur keluarga kami yg lumayan ribet dan banyak maunya. Anw, rio bisa loh ttp senyum sekalipun keadaan lg menyebalkan dan "panas". Siapapun yg baca tulisan review gue, percayalah gue nulis bukan utk lips service. Gue juga seorang yg bekerja di dunia wedding jadi gue punya standarisasi tinggi mengenai wedding gue. Dan im so satisfied!!!! Gue puas karena 1. Hari H semua lancar jaya kayak nama bis 2. Vendor pilihan gue semuanya perfect dan profesional 3. Ending acara gue semua bisa ketawa, toss, dan meluk karena happy dan puas... Udah sekian dari gue... Selamat menikmati keribetan mempersiapkan wedding, happy wedding guys... God bless u
    21 May 2019 | Partnering Vendor at Revi & Angela Wedding

    Kerjasama Yang sangat baik

    Pertama kali ber temu dengan Rio , kita bisa langsung menerka Jika memang beliau dan crew dari Priceless Wedding Organizer adalah sangat profesional. Dengan jelas mereka menggambarkan apa yang client ingin kan di hari special mereka . Dan ... Alhamdulilah, kerjasama kami berjalan dengan baik sehingga acara pun ber jalan dengan lancar . Can’t wait to have another collaboration with you guys .

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please do call or whatsapp for appointment
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes java area & bali still available
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for client contact us is 6-12 month prior the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours we provide the services
    What makes your services unique?
    because we always give the best part of us to provide dream party for the couples.. we work hard but the most important we work with our heart...
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of the contract and the rest 50% 2 weeks before the wedding
    When was your business established?
    bisnis kami dimulai dari awal tahun 2016 yang dimana kami sudah diberikan kepercayaan oleh para klien kami untuk membantu mereka dalam mengurus pernikahan mereka baik planner maupun organizer hari H
    why i choose this business
    dimulai dari pengalaman saya diajak oleh beberapa kawan untuk bergabung menjadi crew wedding organizer tetapi setelah mengikuti beberapa lama dalam WO tersebut.. saya melihat tidak adanya semangat kerja dengan hati, tetapi yang ada hanya bekerja karena dibayar... pengalaman itu akhirnya yang melandasi saya mendirikan wedding planner saya sendiri yang dimana perusahaan ini akan bekerja dengan sukacita dan sepenuh hati agar segala keinginan dan harapan calon pengantin dapat terpenuhi
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300-1500
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Address
    golden park serpong 11640
    Location(s)

    Our mission is to help our clients develop a clear vision of what they wish to achieve, and to create and execute a complete solution that brings their vision into reality using proven strategies, innovative ideas, limitless resources, and professional expertise in the event management and function planning industry.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.