All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (183)
  • reviews (170)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Priceless Wedding Planner & Organizer Review(s)

    170 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Vivian Priscilia
    30 January 2023 | Bride at Rei & Vivian Wedding

    Satisfying!

    This is Vivian from Reinaldi & Vivian wedding. Once again thank you so much untuk Ko Rio, Ko Bramu, Ci Melinda & Wiwi serta team WO lain nya yang udah bikin acara wedding Rei & Vivian berjalan lancar & sukses. Bahkan acara sangjit juga dibantu sama PWP. Udah paket komplit semuanya. Everything is good & satisfying👌🏻 Thank you juga udah kenalin vendor2 yg paling TOP dan sesuai mau kita dan ga ngecewain sama sekali. Bener2 profesional dan handle everything. Thank youu bangett best WO! So thank you, really thank you. We wish you well and definetely will recommended you to everyone❤️❤️❤️ Love, Rei & Vivian
    Alice Yovita
    12 January 2023 | Bride at Alice & Iansky Wedding

    One of the best decisions we've ever made

    Ko Rio, Ci Mel, Ko Bram, Wiwi & all team, we cannot thank you enough for making our wedding dreams come true! Everything went amazingly smooth & perfect that day and i cannot express how thankful we are for everything that you guys did for us. We honestly couldnt have asked for a better team for our wedding day Highly recommend! ⭐⭐⭐⭐⭐
    Agnes
    09 January 2023 | Bride at Hadi Prabowo Wedding

    THE BEST WEDDING PLANNER & ORGANIZER!

    Thank you so much ko Rio, ci Mel, ko Bram and team! ❤️ Super helpful dari awal preparation, mulai dari persiapan sangjit sampe resepsi. Ngebantuin bgt dr suggest vendor, planning budget, nego vendor dan yg paling penting semua vendor yg di suggest sesuai dgn budget kita jugaa. Resepsi pun terkoordinir baik walau ada missed2 dr vendor tp bs di bantu fixed dr tim PWP. Bener2 ga salah pilih, thankyouu so much PWP team! 😘😘
    Catherine Pratiwi
    07 January 2023 | Bride at Joel & Catherine Wedding

    Dearest PWP Team,

    Thankyou so much ko rio, ci mel, ko bram and all PWP Team for making our wedding day so special ♡ Kita pilih PWP utk wedding planner kita dan bener-bener diguide dari awal bgt dari prepare sampai selesai wedding kita, overall wedding kita bener-bener sesuai ekspetasi kita dan thank god semua vendor sesuai ekspetasi dan bisa koordinasi dgn baik yg in the end all thanks to pwp juga, were so happy krn gak salah pilih WP utk hari besar kita ♡ once again thankyouu so muchhh
    Willyel Phanata
    25 December 2022 | Client at Steven & Willyel Wedding

    Ga salah WO

    Thank you ko Rio & Team udah bantu kasih guidance & reminder ke kita apa2 aja yg perlu disiapkan untuk hari H. Thank you jg udah kasih rekomendasi2 vendor yg bagus2 n tetep affordable harganya. Apalagi pas hari H mereka sangat in charge n make sure everything’s going as planned. Ga salah deh pilih PWP as our WO 😛👍🏻
    meilyana kurniawati
    14 December 2022 | Client at Yudha & Meilyana Wedding

    The best WO

    Akhirnya aku ama yudha graduated sbagai client Ci Mel . Keknya kita client paling lama ya ci 😝 Pertama x ketemu Ko Rio and Ci Mel thn 2019. Ci Mel dan ko Rio orangnya humoris bgt. kita nga berhenti2 ketawa tiap kali meeting. Ci Mel dan Ko Rio sangat membantu banget dalam pemilihan2 vendor. bahkan sampe temenin kita ke Wedding fair dan bantuin kita urus dokumen buat gereja. Ko Rio,Ci Mel,Ko Bram,Ci Wiwi,Ci Grace,Ko Nelson,dan seluruh team PWP thank you bgt uda bantu kita mewujudkan wedding dream kita.💕😍😍😍Walaupun kita berbeda jarak Sydney -Indo tapi PWP team slalu grecep tiap x kita butuh bantuan. Bahkan pas hari H,mama aku ketinggalan sepatu nya ,Ci Mel dan PWP team lgsg cari solusi. Sebanyak apapun kita Say Thank You keknya nga bakal enough de hahahah 😂 Kita dan semua keluarga happy bgt akhirnya wedding kita yg ke tunda 2tahun krna Covid berjalan dgn lancar. Mulai dr Venue,Gown,Makeup,Photo,Video,Catering,Decor dll kita SUKA! Once again Thank You buat PWP and Team. 🙏 Sukses slalu PWP.. PWP slalu di Hati 💕

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    please do call or whatsapp for appointment
    Do you provide services in other cities or countries?
    java area & bali still available
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for client contact us is 6-12 month prior the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours we provide the services
    What makes your services unique?
    because we always give the best part of us to provide dream party for the couples.. we work hard but the most important we work with our heart...
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of the contract and the rest 50% 2 weeks before the wedding
    When was your business established?
    bisnis kami dimulai dari awal tahun 2016 yang dimana kami sudah diberikan kepercayaan oleh para klien kami untuk membantu mereka dalam mengurus pernikahan mereka baik planner maupun organizer hari H
    why i choose this business
    dimulai dari pengalaman saya diajak oleh beberapa kawan untuk bergabung menjadi crew wedding organizer tetapi setelah mengikuti beberapa lama dalam WO tersebut.. saya melihat tidak adanya semangat kerja dengan hati, tetapi yang ada hanya bekerja karena dibayar... pengalaman itu akhirnya yang melandasi saya mendirikan wedding planner saya sendiri yang dimana perusahaan ini akan bekerja dengan sukacita dan sepenuh hati agar segala keinginan dan harapan calon pengantin dapat terpenuhi
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300-1500
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    english
    Address
    golden park serpong 11640
    Location(s)
    Jakarta​.​Tangerang​.​Bandung​.​Bogor

    Our mission is to help our clients develop a clear vision of what they wish to achieve, and to create and execute a complete solution that brings their vision into reality using proven strategies, innovative ideas, limitless resources, and professional expertise in the event management and function planning industry.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.