All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (81)
  • reviews (80)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sola Fide Organizer Review(s)

    80 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Chevin Rossi
    20 June 2022 | Groom at Sarah & Chevin Wedding

    SF for #SARAVINity

    Heartfelt service from SF Team! Edwin & Team are really helpful to us and our big family, both from the groom side and bride side. Seluruh keluarga sangat merasa terbantu dan bahagia. Terlebih di acara Mangulosi, mungkin ini hal yang baru bagi SF team tapi semua dapat teratasi dengan baik.\n\nWalaupun komunikasi agak kurang saat persiapan, tapi di hari H semua berjalan sangat lancar. SF team sangat perhatian hingga ke hal-hal kecil dan mendetail yang sebelumnya tidak terpikirkan oleh kami. Revisi rundown berkali-kali, banyak input yang diberikan oleh SF Team agar acara kami lebih tertata dengan baik.\nSpecial thanks to Bryan and Vio yang assist saya dan istri seharian, dari mulai membantu istri saya mengenakan gown, handle proses check in n check out hotel, hingga mengurus makanan dan minuman kami, kalau tidak ada SF team mungkin kami akan pingsan di tengah acara hahaha.\n\nOnce again thank you so much SF team!! Without all of you, our Holy Matrimony and Wedding Party wouldn't have been successful. May God always bless you all, stay healthy, and have a brighter journey as an organizer in the future. Cheers!
    Ellensi Rey Chandra
    23 May 2022 | Bride at Tissa & Ellensi Wedding

    Thank you Sola Fide WO

    Technical Meeting seketika mengurangi keresahan/stressku menjelang wedding, aku baru tau bahwa rupanya banyak hal udah diurusin/dicover/dipikirkan oleh WO. Pertanyaan apapun yang aku tanyakan, termasuk tentang tradisi prosesi pagi, WO berusaha jawab dan jelaskan. Vendor-vendor yang tadinya aku belum dapet, WO bisa carikan/rekomendasikan yang sesuai dengan style-ku, dan harganya juga oke. Ketika hari H wedding, benda apapun yang aku ketinggalan di kamar/ruangan/ballroom, WO berusaha urusin/ambilin, gak ada barang yang hilang. Anyway, menikah cuma 1x jadinya aku ga bisa compare dengan WO lain wkwk tapi overall aku puas sama Sola Fide.
    Sara Maharkesti
    22 May 2022 | Bride at Sara & Anggiat Wedding

    Thankyou banget solafide

    Terimakasih banyak solafide wo, kak edwin, kak adel, debo, vio, ivan dan team lain semuanya yang sudah membantu. Very helpful, dari pagi sampai acara selesai semua sigp banget membantu kami. Thankyouu banget yaa. Dari 3 bulan acara udh dibantu untuk mempersiapkan semuanya, padahal awalnya mau ga pake WO, tapi ternyata sangat bersyukur banget akhirnya dipertemukan dengan solafide dan dibantu selama seharian, ga kebayang kalau ga ada solafide yang bantuin aku hari itu. Sekali lagi terimakasih banyak yaa kak edwin, adel, vio, debo, ivann. Terimakasih banyakk atas bantuannyaaa, luvv ✨🤍
    Earlene J T
    20 April 2022 | Bride at Handy & Earlene Wedding

    Effective & efficient

    Hari H berjalan dengan sangat lancar untuk acara pemberkatan kami dengan keluarga inti. Tim edwin dan adel memberikan service yang sangat baik. Tepat waktu, rapih, komunikasi lancar. Keluarga happy. Memang untuk komunukasi beberapa bulan sebelum hari H tidak terlalu responsif tapi mereka sangat membantu kami mendekati hari H kami. Terima kasih tim solafide.
    Hanssen Hadipranoto
    23 March 2022 | Groom at Hanssen & Elvina Wedding

    Good Service

    action nya cepet, helpfull semua acara berjalan lancar & sesuai rencana. Thank you solafide, semoga makin maju jaya
    Cherry Gunadi
    22 March 2022 | Bride at Raymond & Cherry Wedding

    Thank you for the service

    Semuanya anak muda jadi seumuran, gercep, and helpful. Thankyou for the service team SF :)

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding, 
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your payment terms?
    40% DP, 20% when technical meeting with vendor, 20% when final meeting with client which is H-7, 20% after final report max H+2
    What makes your services unique?
    You will know when you discuss with us :D
    When was your business established?
    2019
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Start from morning call until end of the day
    How far in advance should your client make a booking?
    We can prepare your wedding in short time But, we prefer as soon as possible, so we can do the preparation better
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We dont have min or max number of guest
    What sort of planning do you cover?
    Wedding Organizer
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    English, Chinese, etc, 
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    English, Chinese, etc, 
    Do you provide services in other cities or countries?
    Jabodetabek, Bandung, Bali, and anywhere
    Address
    Puri Mansion, Jakarta 11480
    Location(s)

    Draw your own wedding dream with us !

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.