All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (80)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Serenity wedding organizer Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    28 November 2018 | Bride at Ronald Renardy Cusanto Wedding

    entertaimentnya PUASSS BGT ^^ Love It

    MC Harris Keren banget.. Baik n Humoris ^^ TOP\nPenyanyi-Nya Michael Angelo \u2665 LOVE IT SOOOO MUCH \u2665\ndari dulu dah ngebayangin nnt wedding penyanyina suarana kyk mereka.. waktu suru pilih YA AMPUN jatuh cinta ama suara mereka\nTrus liat IG-Nya ku follow ku ikutin trus dengerin mereka suka duet..makin ga sabar sama hari H ku.. n ampe lah hari H.. dan Puasna Luar Biasaaaaa.. Michael Angelo n Team (Sax n Keyboard) Kerennn bgtttt ^^\nTerima Kasih Serenity.. Ga Salah Pilih Kalian\n\ntQ so much Kitting dah bantuin truss juga ^^
    31 October 2018 | Bride at William & Lili Wedding

    Unforgettable Moment 20 Oct 2018

    \uD83D\uDC4D\uD83D\uDC4D\uD83D\uDC4D\uD83D\uDC4D\uD83D\uDC4D very recommended WO, big thanks to ci debbie and all teams, you are awesome.\n\nTanggal kami married 20 oct 2018, dan kami sudah deal dgn Serenity WO sejak August 2017. Dari awal ketemu dgn ci debbie di bridestory event kami berdua langsung cocok dan ternyata memang mereka semua oke banget ga nyesel pilih mereka. Mulai dari rekomendasi untuk cara memilih vendor yg oke, dikenalin sm bbrp vendor recommended, dikasih tau dan diremind berkali2 dgn detail smua yg hrs di prepare untuk hari H, pokoknya bener2 membantu banget untuk kami yang masih newbie ini. \n\nDi hari H pernikahan kami, mereka smua bener2 tim yg solid dan fast respond banget bukan hanya care dgn groom dan bride aja tapi dgn all family sampai hal2 detail sekalipun pokoknya oke banget. Keluarga besar kami banyak yang memuji dan kami bener2 sangat berterimakasih untuk Serenity WO terutama untuk ci debbie yang sangat sabar dan very helpful dan juga untuk semua tim yang sudah sangat membantu kami.

    Vendor Reply

    31 October 2018
    Makasiiiiii banyaakkk my cute bride.. mu korean bride.. all song feel like in korean.. and seneeenggg bgt bs bikin smua terwujud dan liat muka gembira mereka.. thank you for trust us dear.. happy always until end of time yaaaaa
    25 October 2018 | Groom at Daniel & Yoriska Wedding

    Family-like Professionalism

    Wedding 24.02.18 Serenity has helped a lot with my wedding. They shared ideas and are keen to prepare the small details. Like a family, Serenity crew are really helpful and fun.

    Vendor Reply

    25 October 2018
    Thank youuu daniel...
    19 October 2018 | Groom at Bernard & Angel Wedding

    Awesome

    Seluruh tim serenity sangat memuaskan. Mereka berkerja dengan profesional namun tidak kaku. Kami menerima banyak masukan dan bantuan dari mereka. Seluruh tim Serenity sangat perduli termasuk hal-hal kecil yang berkaitan dengan acara kami. Terima kasih untuk Ci Debby dan seluruh tim, karena kalian acara kami dapat berjalan dengan lancar.
    18 October 2018 | Bride at Nico & Sheila Wedding

    Our beautiful wedding - Oct 14, 2018

    Puas bnget dgn serenity WO. Dri mulai ngasi input & recommended vendor2 lainnya smpe hari H di bantu bgt. Mereka jga detail bgt. Hal2 kcil yg ak sampe ga kepikiran, diperhatiin juga (not only groom & bride, but also the family). Especially buat ci debbie yg sabar ngadepin ak yg super bawel nanya ini itu (ya secara cewe ya pngen meritnya sesempurna mgkin) hehe. Thanks bgt buat serenity WO. TOP BGT deh. Sukses trus yaaa.
    06 October 2018 | Bride at Edwin & Cindy Wedding

    Wedding 21 July 2018

    Very Recommended !!! Kita puasss banget pilih serenity wo , dari awal ci Debbie ramah banget, helpful, banyak kasih saran2 soal vendor juga. Gak salah pilih serenity, bukan cuman groom and bride aja yang diurusin, keluarga kita juga diurusin semua. Thank you banget kita uda disupport dari awal sampe hari H. Semoga kedepannya makin sukses yaaa buat Serenity WO!!

    Vendor Reply

    06 October 2018
    Thank youu so muchhh dear... senang bisa membantu acara besar kalian.. :)

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Trio, Orchestra
    What is the size of your musical ensemble?
    2 to 10 persons
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  International,  Jazz,  Pop
    What is your speciality? (max. 3)
    Pop,  R&B/Soul,  Acoustic
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Reception music
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes we can provide entertainment out of town
    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Fog machine,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding planner and wedding D day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 150 pax max 2000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    About 15-20 wedding
    Do you plan weddings internationally?
    yes we do
    How soon should I book your services?
    as soon as possible
    What is required for booking your services?
    booked deal and down payment
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till nite
    What service do you provide?
    Day of coordinator
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We coordinate maks 2 couple per day..
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    Above 3-6 month before wedding day
    What makes your services unique?
    We like to see our groom and bride happy and not to be so rush on their big day.. And try to make their dreams wedding day happen.. Our team will always be d same and a few meeting will be ok for make "the couple big day" happen like what they like.. Try always understand each other and try to make it happen always
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20 % for the first contract, the rest H-3 before the day
    When was your business established?
    Our business start way back at 2011., and we alwayas try to do mote mote better every year
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We been doing some job with famous n humble person
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    Address
    Jl. Duri kencana raya no 2 jakarta barat 11510
    Location(s)

    We are grown up wedding planner who always try to do d best for groom n bride to make their special day like what their been dreaming of.. Always to do our best and give our best for our couple.. Keep learning and keep growing to make big day once in life time special and happen..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.