All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (77)
  • reviews (47)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Serenity wedding organizer Review(s)

    47 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    07 August 2018 | Bride at Nico & Gege Wedding

    Great team!!

    Ga nyesel pake Serenity WO! Bener" kita dibantu banget dari persiapan sampai hari H. Banyak dikasih saran" yg sangat membantu, teamnya pada kompak. Great service & team pokoknya!! Thank you so much, Ci Debbie & team. Sukses selalu yaa. Much love, Nico & Gege. 04.08.18

    Vendor Reply

    08 August 2018
    Thank you so much dear.. happy wedding once again yaaaa
    16 July 2018 | Groom at Mellisa Kurniawan Wedding

    TOP BANGET..!!!!!!!!

    Sebelum kesaksian komentar keren bgt buat SERENITY, mohon maaf dl kpd Tim SERENITY, br bisa kasi komen.. Cuma Satu komen dr kita, AWESOME AND GREAT TEAM, is SERENITY.. Very recomended, dr yg ngasi “PR” buat kita, yg sgt berguna, sampai ngasi kita kekuatan dan bimbingan buat menghadapi setiap masalah yg ada.. Mulai dr hal sepele, masalah air mineral, sampai kasih input karena disaster di H-3mgg.. Thanks SERENITY TEAM, especially Ci Debbie & Ko Denny.. Its was great to know Your “family” FYI, they can do 3months work, in 1week.. Awesome work..!! And of course, “one stop shopping” vendor.. find them first, then you can get all vendors by knowing them...

    Vendor Reply

    23 July 2018
    Makasiiiii banyakkkk dear Jose.. kalian dikuatkan dalam Tuhan and be blessed always yaaaa
    17 June 2018 | Bride at William Aseno Wedding

    Kaya di WO in keluarga sendiri!!!

    Dari awal sampe akhir berasa super diperhatiin, ga cuma bride sama groom nya, tapi keluarga besar juga bener2 diurusin. Terharu bngt pas ci deb sampe nge bongkar bouquet bunga aku di rangkai ulang biar lebi bagus. Diriku aja ud pasrah... Dia sama team nya juga bantu aku ngiget2 in vendor lain sampe hari H. Ga berasa cepettt banget selesainya, nearly smooth, en terpercaya bngt. Nisa bantuin aku banget dari awal pake baju sampe tinggal pake piyama... Vendor yg plg aku rekomendasiin buat menyelamatkan weddingan kamu... just sit and smile, they will do the rest.

    Vendor Reply

    18 June 2018
    Thank youu so muchhh dear... miss you guyyssss
    21 May 2018 | Groom at Vincent & Chyntia Wedding

    Serenity

    First of all, thank you all of Serenity Team for you help and sorry for the late review. Serenity probably was the best vendor that we have during our wedding. What an energetic and helpful team. They managed all of our wedding perfectly. Both of our parents still praised them until a few days later. Price is very reasonable. Highly recommend this Vendor.

    Vendor Reply

    22 May 2018
    Thank youuu so muchhh Vincent for the review.. we were happy to see the happiness on the big day .. thank you once again for trust us..
    12 February 2018 | Bride at Sandy & Grace Wedding

    super energetic team and feel like family

    thanks yang mendalam buat serenity, ci debbie sebagai komandan yang nyetirin kegiatannya, ci caca yg nemenin dan ngelayanin bride and bridesmaid kemanapun dia pergi dari subuh sampe malam, ci stephanie yang ngelayanin dan care siaga sm kebutuhan bride and groom, ko semuil yang mobile siap bolak balik ngurusin ini itu, ko denny yang udah ngatur acara puncak dan nemenin groom di belakang stage...ko yudha yang udah mau support preparation buat groom and bestman, ko samuel yg ud check preparation room buat kita, ko alex yg hampir ga pernah ketemu tp ud check sound system kita...appreciated bgt! \n\nsemuanya sangat hard working dan totalitas banget! selain itu juga sangat sangat berasa hospitalitynya melayani bride and groom sampe familynya juga. memang duet yg sudah sangat kompak banget dengan tim fotografer @huemince dan @mcsuwendy_zhang... \n\nbest dr serenity adalah ci debbie tau soal tradisi2 yang dari daerah...jadi no worries mereka sudah pengalaman dan bisa sangat mengikuti kemauan kita terutama yg keluarganya berasal dari daerah yg budayanya kental seperti pontianak, bangka, medan dll...walaupun tau bgini bgity tp ttp mereka menyesuaikan dengan kebutuhan keluarga dan tidak sok tahu...mereka ttp memberikan masukan ini itu buat input kita...\n\ntiming is target serenity dan walaupun pada saat malam resepsi kita ada mundur...yah ini kita ga blg salah dr serenity...karena timing itu harus disupport juga dari keluarga dan pihak lainnya...kita appreciated bgt sm serenity udah mau jagain timing kita dari pagi sampe sore dengan remind remind truss...memang jd kliatan kurang tegas tp thats for not causing the panic/bad feeling...\n\nsemua tim di serenity sangat friendly dan sangat ngelayanin bgt...terutama pas malam bridenya ada masalah sama softlen sama baju, sampe matanya memerah yg akhirnya harus bongkar softlen (pas waktunya acara mau mulai), baju yg jd melonggar dibantu utk fix sampe dibuat nyaman...bener2 care bgt...sampe acara selesaipun wo masih mau ngurus bantuin check kamar kita karena kita nginep di hotelnya langsung dan ada trouble di ac...dan bantuin lepasin gown bride juga...wo masih stay di lokasi sampe kita semua kluarga bener2 fix dan sudah plg smua gada masalah....\n\nvery the best of you to have a wedding planner for us! udah paling yahudddd deh kl dikombinasi sama huemince dan ko suwendy...\n\nwe will miss you ci dbbie dan tim..sy baru tau lohhhh ko denny suaminya yaaaaaa...pantesan kompak\n\n12 feb 2018\nsandy dan grace1

    Vendor Reply

    12 February 2018
    So muchhhhh thank you dear.. we'll miss you two with ci monic, ci ika, novie, mom n dad both of u... sekali lagi happy wedding ya dear...
    06 November 2017 | Bride at Hadi & Dewi Wedding

    puaaaaas

    tau serenity dr temen. sampe 2 tmn kt pakai serenity dalam wkt yg berdekatan. crewnya ramah2.. mood hari H jd bagus. ada beberapa hal kecil yg miss di weddingngan ku tapi overall bagus.. cukup puas sama serenity.. thanks ci debbie n crew udah jadi wo yg sabar n ramah di weddingngan ku. xoxo

    Vendor Reply

    12 February 2018
    Thank youuu dear.. happy alwaysss ya both of you

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Trio, Orchestra
    What is the size of your musical ensemble?
    2 to 10 persons
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  International,  Jazz,  Pop
    What is your speciality? (max. 3)
    Pop,  R&B/Soul,  Acoustic
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Reception music
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes we can provide entertainment out of town
    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Fog machine,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding planner and wedding D day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 150 pax max 2000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    About 15-20 wedding
    Do you plan weddings internationally?
    yes we do
    How soon should I book your services?
    as soon as possible
    What is required for booking your services?
    booked deal and down payment
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till nite
    What service do you provide?
    Day of coordinator
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We coordinate maks 2 couple per day..
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    Above 3-6 month before wedding day
    What makes your services unique?
    We like to see our groom and bride happy and not to be so rush on their big day.. And try to make their dreams wedding day happen.. Our team will always be d same and a few meeting will be ok for make "the couple big day" happen like what they like.. Try always understand each other and try to make it happen always
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20 % for the first contract, the rest H-3 before the day
    When was your business established?
    Our business start way back at 2011., and we alwayas try to do mote mote better every year
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We been doing some job with famous n humble person
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    Address
    Jl. Duri kencana raya no 2 jakarta barat 11510
    Location(s)

    We are grown up wedding planner who always try to do d best for groom n bride to make their special day like what their been dreaming of.. Always to do our best and give our best for our couple.. Keep learning and keep growing to make big day once in life time special and happen..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.