All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (85)
  • reviews (72)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Serenity wedding organizer Review(s)

    72 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Vicky Constantin
    16 December 2019 | Groom at Vicky & Varies Wedding

    Super Service

    Udah kenal team ini dari nikahan saudara kandung aku sebelumnya, dan langsung suka sama keramahan mereka dan cara kerja nya yg rapih Service nya luarrr biasa dan helpful bgt Pokoknya super sekali 😍

    Vendor Reply

    16 December 2019
    Thank you deaarrr we are so happy can help you , God Bless You and happy wedding ;)
    Angelica Lestari
    12 December 2019 | Bride at Benny & Angelica Wedding

    Luar Biasa

    Review2 customer yg amat sangat puas di Bridestory ternyata tdk salah! Biarkan bintang yg berbicara. Krn Ci Debbie dan tim bener2 took care EVERYTHING dari A - Z. Aku tinggal duduk manis dan menjalani my big day dgn nyaman krn semua hal yg msh kurang / salah pun sdh di handle dgn baik oleh tim. THANK YOU.

    Vendor Reply

    12 December 2019
    thank youuuu ciciiii cantikkk \ud83d\ude4f\ud83c\udffb\ud83d\ude4f\ud83c\udffbwishing you happy wedding and happy always until the end of timeee \ud83d\ude18
    Lestari Andriani
    25 November 2019 | Bride at Benny & Lestari Wedding

    The Best WO Ever!

    Thank you so much to Ci Debbie n team untuk bantuan dan support nya dari awal banget ngurusin wedding sampai hari H. Very helpful, peka banget sama kebutuhan dan keperluan kami, super detail, penenang di kala panik, penemu solusi di setiap drama, pokoknya ci debbie n team the best banget. Kami puas dan ga nyesel pilih Serenity sebagai wo untuk wedding kami. Entertainment nya juga dari Serenity dan bagusss banget singer dan band nya. Bikin kami jadi tenang dan ga deg2an selama acara. Thankyou Serenity! Semoga Sukses selalu, semoga banyak bookingan wedding nyaaa. Thankyou so much ya Serenity! ❤️❤️❤️

    Vendor Reply

    18 December 2019
    thank youuuu Tari... Gbu alwaysss both of you \ud83d\ude18\u2764\ufe0f
    Eva
    18 November 2019 | Bride at Adi & Eva Wedding

    Recommended WO

    Thank u so much for helping us ya ci Debbie, Lisa dan semua serenity team... Dan semuanya di hari H bs di bilang lancar bgt berkat mereka 🙏🙏 ak sbg bride ga usa pusing sama sekali. Crew\" nya jg oke smua ya asik\" duh pokok nya thank u for taking care ak sama adi hehehe dr awal di rekomen sama temen dan liat temen jg oke pas pake di hari H, ci debbie jg uda enak di ajak diskusi pas ketemu, bisa kasih masukan ini itu dan fast response even dari jauh\" hari H. ga salah pilih dhe ❤
    Linda Setiawati
    30 October 2019 | Bride at Nicholas and Linda Wedding

    Pullman Central Park 27 Oct 2019

    Thanks God bgtttt kenal ci Debbie dr nikahan tmn di Jan19 pas jd bridesmaid. Dr awal cari venue udah dibantu sm ci Debbie pdhl dl blm deal WO hahaha. Bersyukur bgt persiapan jd lbh gampang krn ci Debbie bnyk kasi masukan2 dan ngebantu arrange with vendors. Dan pas hr H bnr2 bisa berjalan smooth dan lancar. Tenang bsm serenity wo. Tim WO smua keren2, profesional, helpful, sigap bgt pokoknya the best bgt ga kenal lelah. Many2 thanks buat ci Debbie and tim wo khususnya Lisa yg udah nemenin dr pagi, siap ngebantu apapun, gesit bgt, baik, ramah, tahan lapar dan ga kenal lelah hahaha amaze bgt sm Lisa. Keluarga dan saudara smua jg ada yg handle, bnr2 bisa tenang di hr H. Thankyou buat semuanya ya. Sukses trs and GBU always
    Shinta Tjioelie
    20 October 2019 | Bride at Rony & Shinta Wedding

    Super WO

    Ga nyesellll milih serenity buat WO pernikahan kami. Meeting cuma 3 kali aja. Pas hari H ternyata smua melebihi ekspektasi kami. Ga perlu banyak tanya semuaa uda diatur dan beres. Super professional team dan ramah. Ga cuma bride and groom yg diurus tapi orang tua dan saudara2 semua diurus dengan perfect. Laph U fulll ❤️

    Entertainment (Music)

    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  International,  Jazz,  Pop
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes we can provide entertainment out of town
    What is the size of your musical ensemble?
    2 to 10 persons
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Reception music
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Trio, Orchestra
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Fog machine,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What is your speciality? (max. 3)
    Pop,  R&B/Soul,  Acoustic
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding planner and wedding D day
    What service do you provide?
    Day of coordinator
    What makes your services unique?
    We like to see our groom and bride happy and not to be so rush on their big day.. And try to make their dreams wedding day happen.. Our team will always be d same and a few meeting will be ok for make "the couple big day" happen like what they like.. Try always understand each other and try to make it happen always
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    Do you plan weddings internationally?
    yes we do
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We coordinate maks 2 couple per day..
    When was your business established?
    Our business start way back at 2011., and we alwayas try to do mote mote better every year
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till nite
    How far in advance should your client make a booking?
    Above 3-6 month before wedding day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We been doing some job with famous n humble person
    How many weddings do you plan a year?
    About 15-20 wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your payment terms?
    20 % for the first contract, the rest H-3 before the day
    What is required for booking your services?
    booked deal and down payment
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 150 pax max 2000 pax
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  International wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How soon should I book your services?
    as soon as possible
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    Address
    Jl. Duri kencana raya no 2 jakarta barat 11510
    Location(s)

    We are grown up wedding planner who always try to do d best for groom n bride to make their special day like what their been dreaming of.. Always to do our best and give our best for our couple.. Keep learning and keep growing to make big day once in life time special and happen..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.