All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (43)
  • projects (86)
  • reviews (50)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Top Fusion Wedding Review(s)

    50 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ivana Tri Diana Soejoed
    09 December 2021 | Bride at Ivana & Alfian Wedding

    From Personal to Professional

    Mas Dhyo sebenernya itu my long lost friend yang lost contact dari 2016. Random banget lagi ketemunya gara gara mau telp vendor venue dan ternyata itu nomernya Top Fusion :) Aku dan Fian cuma punya waktu 2 bulan dari pertama kali kami telp Mas Dhyo sampe ke hari H. Telponan cuma sekali, aku ngejelasin maunya gimana, terus langsung dikasih apa yang aku mau dan ternyata cocok. Terlepas aku kenal Mas Dhyo secara personal, tapi dia bener bener professional banget pas megang wedding kami. Dari awal emang aku dan Fian gak pengen yang gimana gimana banget secara waktu cuma kurang dari 2 bulan, jadi kami serahin semuanya ke Top Fusion untuk wedding kami. Ternyata bener bener BAGUS BANGET, KEREN BANGET, IM OUT OF WORDS. Venuenya outdoor seperti request aku, dekornya cantik dan gemas sekali, acaranya bisa pas banget dengan aku yg petakilan ini, dan yang paling penting band nya sih. Dimana lagi ada nikahan tapi lagu rock/metal tapi ga mengurangi nuansa pernikahan, bingung ga tuh. Dah lah kalian percayakan saja semua ke Top Fusion, dijamin beyond your expectation. Makasih juga untuk mas Madhan dan mba Erica yang super helpful ke kami yg cuek ini. Bener bener hal hal kecil aja diingetin terus sama mereka. Love banget lah sama Top Fusion. Thank you!
    Audiza Luthffia
    05 December 2021 | Bride at Audi & Ersan Wedding

    Thank You Top Fusion!

    Awalnya pilih top fusion sebagai WO itu karena direkomendasikan sama venue, pertama ngobrol2 langsung ngerasa cocok dan nyambung. Kita dibantu milih2 vendor dan bener2 semua rekomendasi mereka on point~~~ Proses persiapannya santai, ngga bikin kita stress atau panik dan bisa menampung semua keinginan kita & keluarga. Mereka bisa paham konsep yg kita inginkan dengan beberapa kali ngobrol ajaah! \n\ndi hari-H aku percayakan semua sama mereka dan happy banget sama hasilnya. Top fusion sangat detail, bisa koordinir semua vendor dengan baik, bahkan sampai hal2 perintilan. \n\nThank youu & sukses selalu untuk top fusion 🥺❤
    amelia virgawaty
    24 October 2021 | Bride at Ichwan & Amelia Wedding

    Your The Best!!

    Makasiy banyak buat team Top Fushion yang udah mewujudkan intimate wedding impian aku di jaman PPKM ini, makasiy ya udah banyak sabar sama bride yang banyak maunya ini, thanks juga buat package yang super lengkap dengan harga yg super affordable, untuk semua rekanan top fushion juga berkualitas, seneng rasanya bisa dapetin experience wedding yang high quality with minimum budget, thanks TF your the best
    Adinda Putri Iswari
    17 October 2021 | Bride at Dinda & Erwin Wedding

    Simple and Memorable Wedding Ceremony

    Apresiasi setinggi-tingginya buat Top Fusion yang sudah membantu kita berdua mewujudkan pernikahan impian kita. Terima kasih banyak Dhyo, mba Erica, mas Madhan, yang sedari awal fast respond dan komunikatif sampai pelaksanaan hari H. Terimakasih atas ide2 kreatifnya sehingga momen bahagia kita jadi momen yang seru, hangat, ga terlupakan. Salut juga atas kesabaran Dhyo dkk menghadapi kebawelan kita berdua karena banyak request, kayak layout, tenda, catering :D Sukses selalu untuk Top Fusion, kita berdua beserta keluarga benar-benar puas dan senang sekali atas pelayanannya :))
    Helena Taruli
    30 September 2021 | Client at Helena & Chrisman Wedding

    THEY MAKE OUR DREAM PARTY CAME TRUE!

    Cannot say anything other than BIG THANKS AND PROPS to Top Fusion team (and now our friends), who have been very amazing in preparing and holding our big day for us! From the first time, we weren't sure that we can do the wedding in PPKM and the pandemic Era, nevertheless, they convinced us and give their best until the day comes. Top Fusion has been very accommodating, friendly, and fun to work with. Bener-bener udah kayak temen sendiri deh, tapi tetap profesional dalam menghadapi semua permintaan kita. All our family and friends had so much fun during the event! Shoutout to Dio, Keita, Madhan dan Erica for being extra helpful at all times. Kalau yang mau nikahannya lebih ke acara pesta yang asik dan seru, this is the one to go with! Ps: You guys have an AMAZING BAND! We love your music.
    Chikita Febrilia
    23 September 2021 | Client at Donny & Nadya Wedding

    Top Fushion were absolutely amazing!! <3

    As an Papuan family, far from hometown we would like to making the wedding so simple but keep it elegant and private but not neglect the fact that we still keep our Papua tradition. Thank God we found Top Fushion that could making the wedding dream comes true even in this pandemic. Thank you so much Top Fushion! You guys are all amazing, kind, professional, attentive, on point answering back to whatsapp group, calls, changes and concerns. You all made my brother & sister wedding beautiful and more than its like what we imaged! Thank you to all the vendors as well! You guys are incredible! Thank you so much and God bless you all! With Love, Sia Family

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    2 - 2000 persons
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for booking is about 3 - 12 months
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Max. 12 hours
    What makes your services unique?
    We are Flexible, Creative, and do Maximum Services for you and your couple. We also have Entertainment, Documentation, Rustic Outdoor Decoration, Recommended Venue
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    First Payment 30%, Second Payment 30% on D-90 & Third Payment 40% on D-30.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    2016
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2017 - Top 3 Recommended Wedding Organizer in Jakarta by Swara Tunaiku
    Address
    Jl. Karang Tengah Raya No. 25a (Lantai 3), Lb. Bulus, Cilandak 12440
    Location(s)

    Top Fusion Corporate has everything you need TOP FUSION WEDDING for Wedding Consultant & Field Coordinator (Jakarta) JASMINE WEDDING BALI for Wedding Consultant & Field Coordinator (Bali) TOP FUSION PHOTOGRAPHY for Documentation TOP FUSION MUSIC for Entertainment TOP FUSION ART for Rustic Outdoor Decoration We are FLEXIBLE, CREATIVE, also UNIQUE and give the maximum services for you and your couple Contact us Jabodetabek : 0899 9823 912 (Dhyo) Bali : 0878 6001 9495 (Echa)
    https://www.instagram.com/p/CXLYI9uBR5e/
    https://www.instagram.com/tv/CXLK71eBN-e/
    https://www.instagram.com/p/CXLJMY_hw_V/
    https://www.instagram.com/p/CVuugF_hTff/
    https://www.instagram.com/p/CVkeJ3VBSm7/
    https://www.instagram.com/p/CVaHYdivAmn/
    https://www.instagram.com/p/CVP5nX2BiMi/
    https://www.instagram.com/p/CVKsEikBm10/
    https://www.instagram.com/p/CU7RsT7Pih7/
    https://www.instagram.com/p/CU13Jqzvgj8/
    https://www.instagram.com/p/CUpWuRrhdIi/
    https://www.instagram.com/p/CUkKQeABCJj/