All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (59)
  • reviews (38)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 7

    All
    view 9
    Intimate Garden Wedding by Top Fusion WeddingIntimate Garden Wedding by Top Fusion Wedding
    Intimate Garden Wedding by Top Fusion WeddingIntimate Garden Wedding by Top Fusion Wedding
    +7
    Top Fusion Wedding & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Plataran Dharmawangsa by Top Fusion WeddingPlataran Dharmawangsa by Top Fusion Wedding
    Plataran Dharmawangsa by Top Fusion WeddingPlataran Dharmawangsa by Top Fusion Wedding
    +2
    Top Fusion Wedding & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Javanese Wedding by Top Fusion WeddingJavanese Wedding by Top Fusion Wedding
    Javanese Wedding by Top Fusion WeddingJavanese Wedding by Top Fusion Wedding
    +6
    Top Fusion Wedding & 4 OTHERS
    Wedding Planning
    Amale & Azman by Top Fusion WeddingAmale & Azman by Top Fusion Wedding
    Amale & Azman by Top Fusion WeddingAmale & Azman by Top Fusion Wedding
    +3
    Top Fusion Wedding & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    Plataran Cilandak by Top Fusion WeddingPlataran Cilandak by Top Fusion Wedding
    Plataran Cilandak by Top Fusion WeddingPlataran Cilandak by Top Fusion Wedding
    +6
    Top Fusion Wedding & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    International Bali Vibes by Top Fusion WeddingInternational Bali Vibes by Top Fusion Wedding
    International Bali Vibes by Top Fusion WeddingInternational Bali Vibes by Top Fusion Wedding
    +9
    Top Fusion Wedding & 2 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Top Fusion Wedding Review(s)

    38 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Alfa Dea Shabrina
    29 March 2021 | Bride at Dea & Wahyu Wedding

    Traditional Outdoor Wedding 21.03.2021

    Dari awal chat sudah fast response jadinya gak banyak mikir langsung pilih top fusion hehe terima kasih banyak sudah membantu kami dan keluarga yang clueless dan overwhelmed dalam mempersiapkan pernikahan ini... terlebih persiapannya dalam keadaan yang tidak pasti di masa pandemi. Komunikasi dengan keluarga juga lancar, menjelang hari H dan di hari H juga semua team sangat sigap memenuhi request dari kami dan contact2 semua vendor dan even beidesmaids & groomsmen! From the deepest of our hearts.. thank you so much Mas Dhyo, Mba Keita, Mba Erica, Mas Madhan and the rest of the team who worked genuinely hard for the wedding! 🙏🏻
    Hiradipta Ardining
    25 March 2021 | Bride at Dipta & Tri Wedding

    Intimate garden wedding party

    Sangat puass dengan kinerja Topfusion sebagai WO pernikahan kamii... dari awal aku chat saat pemilihan vendor sudah fastresponse bgt, menjawab semua pertanyaanku yang sangat clueless dengan wedding ini dgn sabar... persiapanku terbilang singkat (krg lebih 2 bulan) tapi semua berjalan lancar berkat tim WO yang responsif dan gercep dari awal sampai hari H acara :) menjelang hari H aku banyak kebutuhan tambahan mendadak (krn ada tambahan permintaan keluarga, dst), dan semuanya bisa diakomodir oleh tim Topfusion. Thank you so muchhh Topfusion Wedding!!
    Thirza Avini
    24 September 2020 | Bride at Satrio & Thirza | 13 September 2020 Wedding

    Covid-19 Wedding

    Sangat kagum dengan effort yang mereka berikan terhadap pernikahan saya yang sempat diundur dari Juni 2020 sampai September 2020 karena PSBB I. Persiapan yang panjang dan detail telat dilewati, namun pada saat H-seminggu pernikahan saya, PSBB ke II diumumkan dan akhirnya tanpa basa basi kami memutuskan untuk memajukan tanggal pernikahan dari 20 September menjadi 13 September. Pada hari itu, TFW hanya memiliki waktu 3 hari dari tanggal pernikahan saya untuk me-lock kembali ketersediaan vendor-vendor, gedung, penghulu, sampai merubah kembali rundown acara. Walaupun acara pernikahan saya sangat dibatasi oleh prosedur Covid-19 (mulai dari pengurangan jumlah tamu hingga waktu acara yang sangat dipersempit), pada akhirnya TFW mampu mengemas pernikahan saya dengan baik tanpa mengurangi esensi dari acara pernikahan adat jawa pada umumnya. Good job!!
    Amalia Kurniaputri
    15 September 2020 | Bride at Azman & Amalia Wedding

    Intimate Wedding: Hotel Indonesia Kempinski Jakarta (September 11th, 2020)

    Sebelumnya, kami sudah merencanakan untuk mengadakan pernikahan pada bulan November dengan konsep dan tema yang sudah direncanakan bersama dengan tim Top Fusion Wedding. Namun dikarenakan pandemi COVID-19, semua rencana berubah. Walaupun banyak sekali perubahan dan hal-hal yang ditentukan secara mendadak bahkan last minute, tim Top Fusion Wedding tetap bisa membantu dan menyediakan apa yang kita butuhkan. Tim Top Fusion Wedding sangat profesional dan seru diwaktu yang bersamaan. Bisa jadi teman dan terbuka berbagai hal. Bukan sekedar terbuka secara ide dan konsep pernikahan, tetapi hal-hal yang ditakutkan saat pernikahan sekalipun. Komunikasi sangat mudah dan serba tanggap, bahkan untuk berkomunikasi dengan orang tua. Tidak ada komplain maupun kekurangan, semua sesuai dengan apa yang kita inginkan dan ekspetasikan. We both amaze with their work and management on our wedding. We highly recommend you to choose Top Fusion Wedding as your wedding organizer!

    Vendor Reply

    15 September 2020
    Huaaaaaaa terima kasih banyaaak Pengantinkuuuuuuu. Apapun masalahnya, kami sangat percaya there is a will, there is a way
    Viky
    07 March 2020 | Bride at Viky & Arby Wedding

    Wedding 01.02.20

    So happy team dari Top Fushion membantu wedding aku, dari tuker pikiran soal konsep yang aku mau sampe ter-realisasi hari H. Hari H aku bener-bener ga mikirin soal acara, hanya ngejalanin acara dan percayain semua ke WO dan vendor. Lastly semua berjalan bisa dibilang lebih dari cukup, aku dan suami puas, keluarga dan tamu juga puas. Untuk Top Fushion WO dan semua vendor yang terlibat, Thank you so much!

    Vendor Reply

    09 March 2020
    ❤❤❤❤❤❤❤❤ terima kasih banyak sudah mempercayakan Top Fusion Wedding Viky & Arby
    Keyko Nabila Helmi
    06 March 2020 | Bride at Keyko & Malik Wedding

    Beyond Expectation

    Totally happy with Top Fusion team, thank you so much, even our families love you & your professionalism!! Dari awal ketemu, mereka bener2 bisa liat karakter aku & pasangan untuk acara akad resepsi yang kami mau & sebagai orang yg susah lepas kerjaan, dari persiapan sampai h-1, even di hari h top fusion team bener2 bisa bgt bikin aku & pasangan, hingga keluarga untuk ttp relax & gak pusing mikirin acara❤️

    Vendor Reply

    09 March 2020
    Keyko & Malik ❤❤❤

    Photography

    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What rate do you usually charge at?
    We charge per session / half day, depending on the package picked by the bride
    What is your payment terms?
    50% after signing contract, 50% D - 3 wedding day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please do not hesitate to contact us
    How far in advance should your client contact you?
    Would be 3 - 6 months prior to the wedding
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Natural,  Conceptual,  Cultural,  Destinations
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    We direct and talking so the client will not get nervous and stay relaxed
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    How long does it take for the client to receive the final product?
    After clients approval, usually 4 - 6 weeks for final product
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Proof CD of all images
    Are you available to shoot after hours?
    Yes with early notice
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our clients take care of the meal. But if you announced D-1, they also can take care of themselves :)
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Conceptual
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Usually 3 - 7 days after wedding day with 2 weeks maximum Depending on the requirements by the clients
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes please do not hesitate to contact us
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes All digital files will be given to the client
    What makes your services unique?
    Our photographers treat you as a friend. They know how to make yourself comfortable and become who you are on your wedding day. They also know the best angle for candid moments
    Videography

    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes t & c applied
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 months prior to the wedding
    Are you available to shoot after hours?
    Yes t & c applied
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes t & c applied
    How long does it take for the client to get the final video?
    Approximately 1 month after wedding day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our clients provide the meals, but our videographers can take care of themselves if you announced the D-1
    What videography styles do you specialize in?
    Documentary,  Conceptual,  Portrait
    What rate do you usually charge at?
    We charge per event, depending the package picked by the bride
    Do you provide raw footage to the client?
    No Edited version only
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    Depending on the scale of the wedding, usually 2 - 4 person
    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    I just follow through the procession and I follow them along the way
    What is your payment terms?
    50% after signing contract & 50% after event
    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Other All in Wedding Package, Partial planning
    What makes your services unique?
    We are Flexible, Creative, and do Maximum Services for you and your couple. We also have Music & Entertainment, Documentation, Decoration, Recommended Venue
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2017 - Top 3 Recommended Wedding Organizer in Jakarta by Swara Tunaiku
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    2 - 2000 persons
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes we have branch in Bali
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours
    When was your business established?
    2016
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Creative Wedding Outdoor
    What is your payment terms?
    First Payment 25% after deal, Second Payment 50% on D-90 days & Third Payment 100% on D-30 days or Bridestory Pay. But you also can negotiate with us
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for booking is about 3 - 12 months
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes on weekdays please. After office will be awesome
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Reception planning,  Ceremony planning
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash, Credit card payment
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    Address
    Jl. Karang Tengah Raya No. 25a (Lantai 3), Lb. Bulus, Cilandak 12440
    Location(s)

    Top Fusion Corporate has everything you need TOP FUSION WEDDING for Wedding Consultant & The Day Organizer TOP FUSION PHOTOGRAPHY for Documentation TOP FUSION MUSIC for Music & Entertainment TOP FUSION ART for Decoration TOP FUSION ORGANIZER for Event Consultant & The Day Organizer We are FLEXIBLE, CREATIVE, also UNIQUE and give the maximum services for you and your couple Contact us to have ALL IN wedding package
    https://www.instagram.com/p/COiBZUTAx5l/
    https://www.instagram.com/p/COXuDhJAFF7/
    https://www.instagram.com/p/COShrcyg94W/
    https://www.instagram.com/p/CONWC6hALCo/
    https://www.instagram.com/p/COIPb1ugAkf/
    https://www.instagram.com/p/CODCDd0AbGm/
    https://www.instagram.com/p/CN92yxoAVeo/
    https://www.instagram.com/p/CN4588BA4c0/
    https://www.instagram.com/p/CNzjt8sA70O/
    https://www.instagram.com/p/CNubn5Lgckd/
    https://www.instagram.com/p/CNpScGygsek/
    https://www.instagram.com/p/CNkLdmAgkqu/