All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (59)
  • reviews (43)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sparkling Organizer Review(s)

    43 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 October 2019 | Bride at lonard Wedding

    The best vendor

    Awalnya gak kepikiran pake wedding organizer di hari spesial kami. 4bln sebelum acara, banyak yg blng wajib pke wo. Pas lg cari2 vendor ktemu ignya sparkling. Dan ternyata gak salah pilih vendor. Team leadernya ,ko ravant servicenya oke bgt. Semua yang dibutuhin disiapin. Gak ad yg missing. Apalagi teamnya baik2 bgt terutama bride assist aku. Aku bnr2 terlayani di hari H. Rasa panik ada yang kurang gak ada sama sekali. Thankyou sparkling organizer

    Michelle

    Interviewed by Bridestory

    08 October 2019 | Bride at Rainer & Michelle Wedding

    Sukses selalu Sparkling

    Thank you buat bapak WO Andre terbaik yang membuat acara kami lancar 1 tahun lalu.... Diberkati juga untuk Andre biar lancar terus kerjaannya, strong selalu, sukses selalu untuk Sparkling WO.... God bless you n Sparkling crew....

    Grace

    Interviewed by Bridestory

    08 October 2019 | Bride at Keefe & Grace Wedding

    Kami ga salah pilih WO

    Aku berasa dilayanin bgt, sampe ga enak aku dikit-dikit diambilin minum, diambilin ini itu , rok berantakan bener-bener dirapiin. Keliatan tulus banget. Top banget pokoknya Ko Ravant , Laras n anggota Sparkling!!! ❤❤❤ aku ga apal semua namanya Nanti kalo sodara atau adek aku merit pasti aku rekomendasiin ke Ko Ravant lagi hihihi thank you so much ya. Semoga lain waktu kita bisa ketemu lagi ya.. seneng kami ga salah pilih WO. Pelayanannya profesional, anggotanya humble dan ringan tangan semua.

    Astrid

    Interviewed by Bridestory

    08 October 2019 | Bride at Septian & Astrid Wedding

    Sukses selalu Sparkling!

    Terima kasih buat Ko Ravant yang uda bantu kasi saran-saran vendor Ci Mikha yang uda bantu repot-repot selama persiapan Dan Ci Mayssy yang pas hari H sangat sigap dan perhatian ke kami.. Semoga sukses selalu buat sparkling organizer.. GBU all

    Septian

    Interviewed by Bridestory

    08 October 2019 | Groom at Septian & Astrid Wedding

    Thank you so much Sparkling!

    Hi Sparkling WO, it seems a little bit late but thank you soo much ya atas semua supportnya selama persiapan hingga akhir acara wedding saya dengan Astrid. Semoga sukses selalu ya sparkling. God bless!
    23 September 2019 | Bride at Bayu Wedding

    Sparkling WO bikin saya merasa aman dan nyaman menghadapi hari H

    Sparkling tuh keren bgt bgttt...membantu dari awal sampai sampe hari H! Dari awal yg plenga plengo gak paham apa apa, trus bs tanya2 atau sharing2 gt sama ci mikha dan ko ravant nya jadi bikin pernikahan ku terarah hahahaa Bantuin utk persiapan acara sampai hal hal detailnya yg bahkan aku sendiri ga kepikiran atau bisa ke-miss! Yang lebih kerennya lagi sparkling tuh bisa sampe nyediain yg kamu butuhin! WORTH IT! Pas hari H ga usa ditanya...tenang tenang wae sebagai bride mah...tau2 jalan aja semua hahahaa mantapp sparkling. Terima kasih bnyk deh pokoknya

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    - Reception Only - Full Day Package - National Package - Wedding Planner - Special Effects - Ushers - Lighting - etc.
    Do you support or cater to any specific religions?
    - Katolik - Kristen - Budha - Islam
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 50 invitations max 2000 invitations
    How many weddings do you plan a year?
    +/- 80 weddings
    Do you plan weddings internationally?
    Yes, I Do
    How soon should I book your services?
    As soon as possible
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Wedding Organizer - Reception Only & Full Day , Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Other Wedding Day Arrangement, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Western Wedding,  Cultural wedding Jawa, Sunda, Minang, Batak, Manado, etc.,  Religious wedding ceremony Katolik, Kristen, Islam, Budha.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please feel free to contact us for appoinment..
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum : 50 guests Maximum : 5000 guests
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Mandarin
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Singapore and All of Indonesia Cities
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us would be 6-24 months prior to the wedding..
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Half Day and One Full Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our business started from 2005.
    What is your payment terms?
    50% - down payment, confirmation of contract 50 % - 1 month before wedding day
    What makes your services unique?
    ONE DAY just focused for max TWO EVENT... Well handle by OWNER & CORE TEAM...
    Address
    By appoinment only.. 15141
    Location(s)

    Wedding Planner and Wedding Organizer.. We're here to assist you to make your most precious day in your life comes true.. Your day... Your way... We'll help you to celebrate in style and sparkle...

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.