All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (51)
  • reviews (30)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Leo ∞ Aniez by VOI&VOX PhotographyLeo ∞ Aniez by VOI&VOX Photography
    Leo ∞ Aniez by VOI&VOX PhotographyLeo ∞ Aniez by VOI&VOX Photography
    +2
    Photography
    Ditta & Yudha Wedding Day by Vedie BudimanDitta & Yudha Wedding Day by Vedie Budiman
    Ditta & Yudha Wedding Day by Vedie BudimanDitta & Yudha Wedding Day by Vedie Budiman
    +10
    Vedie Budiman & 3 OTHERS
    Entertainment (MC)
    The Wedding Of David & Yessy by SAS designsThe Wedding Of David & Yessy by SAS designs
    The Wedding Of David & Yessy by SAS designsThe Wedding Of David & Yessy by SAS designs
    +4
    SAS designs & 15 OTHERS
    Men's Formal Wear
    Heru & Dian by indodecorHeru & Dian by indodecor
    Heru & Dian by indodecorHeru & Dian by indodecor
    indodecor & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding of Anton & Sandra by DIOMA EntertainmentThe Wedding of Anton & Sandra by DIOMA Entertainment
    The Wedding of Anton & Sandra by DIOMA EntertainmentThe Wedding of Anton & Sandra by DIOMA Entertainment
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sparkling Organizer Review(s)

    30 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    28 August 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Anton & Sandra

    Kami dari DIOMA Entertainment sangat berterimakasih kepada Sparkling WO yang telah menjadi partner kami dengan sangat baik dari sebelum hingga seluruh rangkaian acara berlangsung. Sampai jumpa di event selanjutnya, sukses selalu Sparkling Organizer :)

    Juliana

    Interviewed by Bridestory

    06 June 2018 | Bride at Juliana & Jerry Wedding

    Team kalian keren banget!

    Makasih banyak buat Sparkling WO yang udah bantuin kita kemarin dari subuh sampai malem.. Team kalian keren banget, respon nya cepet, kooperatif.. pokoknya kebantu banget sama kalian.. see you di next event tapi bukan wedding lagi lohh.. wkwkwk
    09 May 2018 | Bride at Laura & Rama Wedding

    Awesome Service

    My sincerest thanks to Sparkling Organizer Team. Tanpa bantuan kalian, acara kami tidak akan berjalan semulus kemarin. Thank you untuk extra care dari Sparkling Organizer untuk memperhatikan detil-detil kecil acara kami, juga extra perhatiannya untuk orang tua & pihak keluarga kami. Semua acara on-time. Semua benar-benar berjalan dengan baik. Team bisa diajak serius, diajak becanda, diajak gila juga bisa. Sangat mencairkan suasana sehingga kami tidak merasa nervous pada hari-H. Thank you for being very friendly, very assisting, very reliable, and very helpful. We thank you personally for each and every member of the team. We wish you success, a growing service, smooth sails, and all the best to the team. Sincerely, Laura & Rama 28 April 2018

    Venny

    Interviewed by Bridestory

    03 May 2018 | Bride at Sidarta & Venny Wedding

    Literally Love at The First Sight and Still..

    Hari H di lead sama ci Siska yang super helpful dan super fast response ga neko2 :)) Sebelum hari H, sempet WA tanya2 soal wedding, curhat2 ampe malem banget juga diladenin sama cici.. Dimana ada cici, selalu ada solusi, hati jadi ademmm! Thank you very much ci Siska! ;)) Selain Ci Siska di team juga ada Ko Andre, Ko Ravant, Evelyne, sama Lupita (maaf sisanya aku kurang tau namanya, tapi kerja keras kalian luar biasa) H-1 juga smpet ada revisi sana sini dari kami, tapi bisa direspon dg cepat dri pihak WO Pas hari H juga sempet hopeless soal jarak rumah - venue - gereja yang aduhai.. Bahkan waktu pemberkatan selese nya molor pula. Tapi entah bagaimana caranya smua bisa diakalin dengan rapi hingga akhir resepsi ;)) Ko Andre, Ci Siska, Ko Ravant sll menenangkan hati kami sbg groom and bride. Alhasil kami bener2 enjoy tanpa harus pusing memikirkan ini-itu pada hari H Oiyaa thankyou juga buat Evelyne yang sudah dg sabar ngangkatin gown aku yg super ribet, bantuin ke WC, copot-pasang sepatu dll wkwk.. Semua team WO Sparkling juga ramah2 banget ke pihak family dan juga bisa koordinasi dg baik dg vendor laen Berkat Sparkling Organizer, hari H kami sungguh berkesan dan menjadi hari yang paling bahagia ;)) Hasil deal2an sama WO ini terbukti smua ampe H ( ga cuma omong doang ) Jobdesk jelas, compliment banyak, harga cocok! Kalo kata suami, menemukan WO ini sperti menemukan cinta pada pandangan pertama Buat kalian bride to be yang mau ngedeal WO ini, keputusan kalian sudah tepat, yakin ga akan nyesel, it's worth every penny ;)) Sukses selalu utk Sparkling Organizer!!
    02 May 2018 | Bride at Julius & Louisa Wedding

    Excellent service

    We are grateful to have Sparkling Organizer sebagai wedding organizer kami. They gave an excellent service, even an extra miles service. WO nya sangat tanggap dan sigap jadi semuanya berjalan dengan lancar walaupun ada beberapa kendala yang muncul di hari H. Sparkling Organizer juga sangat cepat dalam merespon semua pertanyaan bride dan groom pada masa2 persiapan, jadi sangat membantu. very recommended :) thank you Ko Ravant dan ci Mikha
    30 November 2017 | Bride at Juliana & Yohanes Wedding

    Great Job!!

    Kami berterima kasih kpd Sparkling Organizer karena sudah bekerja dgn baik sehingga acara pernikahan kami berjalan dgn lancar. Mulai dari acara pemberkatan di Gereja sampai resepsi, team Ci Mikha selalu stand by membantu. Kami dan orang tua merasa mereka sangat bertanggung jawab dengan tugasnya masing". Secara praktek, semuanya berjalan sesuai dengan teori. Kami sangat merekomendasikan Sparkling Organizer..

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    - Reception Only - Full Day Package - National Package - Wedding Planner - Special Effects - Ushers - Lighting - etc.
    Do you support or cater to any specific religions?
    - Katolik - Kristen - Budha - Islam
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 50 invitations max 2000 invitations
    How many weddings do you plan a year?
    +/- 80 weddings
    Do you plan weddings internationally?
    Yes, I Do
    How soon should I book your services?
    As soon as possible
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Wedding Organizer - Reception Only & Full Day , Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Other Wedding Day Arrangement, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Western Wedding,  Cultural wedding Jawa, Sunda, Minang, Batak, Manado, etc.,  Religious wedding ceremony Katolik, Kristen, Islam, Budha.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please feel free to contact us for appoinment..
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum : 50 guests Maximum : 5000 guests
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Mandarin
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Singapore and All of Indonesia Cities
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us would be 6-24 months prior to the wedding..
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Half Day and One Full Day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our business started from 2005.
    What is your payment terms?
    50% - down payment, confirmation of contract 50 % - 1 month before wedding day
    What makes your services unique?
    ONE DAY just focused for max TWO EVENT... Well handle by OWNER & CORE TEAM...
    Address
    By appoinment only.. 15141
    Location(s)

    Wedding Planner and Wedding Organizer.. We're here to assist you to make your most precious day in your life comes true.. Your day... Your way... We'll help you to celebrate in style and sparkle...

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.