All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (73)
  • reviews (60)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sparkling Organizer Review(s)

    60 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Chelvi Chelvia
    12 November 2020 | Bride at Ivan & Chelvia Wedding

    Thanks banget lhoooo

    thanks banget smaa team kalian... gue pribadi sama ko ivan dan family sangat senang kerja kalian... sigap banget... family pada suka... dan maaf ya klo kita ad salah...the best for team sparkling... ivan & chelvi
    Lisa Vindia
    12 November 2020 | Bride at Samuel & Lisa Wedding

    Thank You Guys

    Koko, Cici, & Team Sparkling, thank you so much ya bantuannya di wedding kita 22 Februari 2020 lalu. Puji Tuhan lancar semua dari awal sampe akhir berkat kalian juga sukses terus ya ko Ravant & sparkling wo see you next time in another way
    Brian Luas
    12 November 2020 | Groom at Brian & Vinka Wedding

    Great Job SPARKLING

    Terima kasih banyak atas supportnya dari tim WO selama 2 hari acara 21 & 22 Februari kemarin... Kami sangat terbantu sekali... Mohon maaf jika dari kami banyak salah kata maupun perbuatan... Kami sangat terbantu dengan adanya Sparkling.. Thank you so much... sukses terus!!!
    Rio Rio
    12 November 2020 | Groom at Rio & Sandra Wedding

    Thank You So Much

    Untuk Tim Sparkling, Saya & Sandra mengucapkan terima kasih untuk pelayannya. Tuhan menggantikan yang Team Sparkling tabur dalam pernikahan kami. Teamnya cekatan & sesuai banget dengan ekspektasi kami. mohon maaf jika ada salah2 kata selama kepanitiaan ini berlangsung Tuhan Berkati
    Ivana Kamarga
    18 September 2020 | Bride at Tony + Ivana ( 12 September 2020 ) Wedding

    Beyond Expectation

    Hello ~ Saya Ivana dan Tony mau ngucapin terima kasih banyak buat Sparkling Organizer yang sudah bantuin kita tanggal 12 Sep 2020 kemarin. Service-nya OK banget, khususnya buat ko Ravant ! Dari sekitar bulan Desember 2019, kita udah sering tanya ini itu ke ko Ravant, minta masukan, minta rekomendasi vendor, dll dan responsnya OK. Apalagi wedding-an ditengah pandemi COVID-19 ini kan pastinya cukup buat bride-to-be & groom-to-be stress yah, nah tapi untungnya team Sparkling Organizer ini berhasil buat kami dan keluarga besar jadi tenang dan PD untuk tetap lanjutin acara dengan segala protokol "New Normal". Di hari H, semua team Sparkling juga helpful, ramah, on-time & fast response. Pihak keluarga besar juga selalu ditenangin sama crew kalo misalnya udah mulai ada yang panik urusan printilan. Pokoknya they know what to do on your special day deh. Terus crew yang temenin bride & groom di hari H juga super ramah & helpful ( Ci Cynthia & Ko Daniel ) mereka asik diajak ngobrol, lumayan buat ngilangin nervous pas di back stage. hihihihi Dan yang paling bombastisnya adalah, pas hari H ( 12 Sep ) subuh sekitar jam 03.00 groom-nya baru sadar kalau dia lupa bawa sobekan tanggalan buat dekor & photo shoot di ranjang pengantin untuk jam 08.00 pagi. Auto panik langsung chat ko Ravant saat itu juga, dan besok pagi nya langsung ada donk itu tanggalannya. HAHAHAHA gak tau dia dapat dari mana. Two thumbs up ! Pokoknya, kami dan keluarga besar betul-betul merasa terbantu banget sama service Sparkling Organizer dari sebelum hari H sampai acara selesai. Semoga pandemi ini cepat berakhir dan Sparkling Organizer semakin sukses terus yah !! love, love.. <3

    Vendor Reply

    18 September 2020
    Waaaaa... Makasi banyak cici buat Review nyaaaa... Congrats once again... \ud83d\ude47\ud83d\ude47\ud83d\ude01\ud83d\ude01
    Yoko Samuel
    08 September 2020 | Groom at YOKO & STEFANIE Wedding

    Thank you so Much for Sparkling Organizer

    Thank you buat Ko Ravant and Crew yang udah bantuin kita dari awal , sempet banyak bgt problem gara2 covid sampe kita stress karena sampe H-1 Bulan kita masih balapan sama persiapan, tapi akhirnya Puji Tuhan semua bisa berjalan dengan baik dari prosesi sangjit (semua persiapan n mc di aturin begitu perfect) sama sampai resepsi..Top banget deh crewnya helpfull banget di Hari H . Sukses terus ya buat Sparkling Organizer , Kalian yang mau menikah wajib pake deh nanti rasain sendiri servicenya

    Vendor Reply

    08 September 2020
    Makasi banyak kooo \ud83d\ude4f\ud83d\ude4f\ud83d\ude4f\ud83d\ude4f

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    - Reception Only - Full Day Package - National Package - Wedding Planner - Special Effects - Ushers - Lighting - etc.
    What sort of planning do you cover?
    Other Wedding Day Arrangement, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Half Day and One Full Day
    How many weddings do you plan a year?
    +/- 80 weddings
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum : 50 guests Maximum : 5000 guests
    What is your payment terms?
    50% - down payment, confirmation of contract 50 % - 1 month before wedding day
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Other Wedding Organizer - Reception Only & Full Day , Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us would be 6-24 months prior to the wedding..
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 50 invitations max 2000 invitations
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please feel free to contact us for appoinment..
    When was your business established?
    Our business started from 2005.
    How soon should I book your services?
    As soon as possible
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Singapore and All of Indonesia Cities
    Do you support or cater to any specific religions?
    - Katolik - Kristen - Budha - Islam
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Western Wedding,  Cultural wedding Jawa, Sunda, Minang, Batak, Manado, etc.,  Religious wedding ceremony Katolik, Kristen, Islam, Budha.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you plan weddings internationally?
    Yes, I Do
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Mandarin
    What makes your services unique?
    ONE DAY just focused for max TWO EVENT... Well handle by OWNER & CORE TEAM...
    Address
    By appoinment only.. 15141
    Location(s)

    Wedding Planner and Wedding Organizer.. We're here to assist you to make your most precious day in your life comes true.. Your day... Your way... We'll help you to celebrate in style and sparkle...
    https://www.instagram.com/p/CHU4YmMgwBH/
    https://www.instagram.com/p/CHU1M7sgBNw/
    https://www.instagram.com/p/CHU01Zqg835/
    https://www.instagram.com/p/CHPtTqrAtmc/
    https://www.instagram.com/p/CHPtO0TggRN/
    https://www.instagram.com/p/CHPsDHvgCJ8/
    https://www.instagram.com/p/CHPqpvSgfBY/
    https://www.instagram.com/p/CHNBy6YAyIx/
    https://www.instagram.com/p/CHHwC-UgERn/
    https://www.instagram.com/p/CG6aIOogWe3/
    https://www.instagram.com/p/CG4Mz5PgrnQ/
    https://www.instagram.com/p/CG2e3iCgGkn/