All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (91)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Priceless Wedding Planner & Organizer Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kenji Sahputra
    14 October 2020 | Groom at Kenji & Ivana Wedding

    Very Recommended WO

    awal tahun ketemu dengan ko Rio, discuss bagaimana acara pernikahan kenji & ivana, mulai dari konsep, gambaran besar acara, dll.. dilanjutkan dgn meeting2 bersama ko rio, ci mel dan tim kami merasa sangat terbantu, pengalamannya banyak, pembawaannya santai dan jokes nya lucu2 shg kami lebih enjoy ketika ngobrol..\n\ndi tengah pandemic sekarang ini banyak sekali yang berubah dan perlu penyesuaian, tapi tim PWP tetap mengusahakan yang terbaik dan nego dengan vendor supaya acara bisa tetap berjalan sesuai harapan..\nthank you juga untuk ci mel dan tim yang terlibat di hari H yang sudah all out, mondar mandir siapin perlengkapan kami, tanpa complain dari kami maupun keluarga yang hadir.. the best deh pokoknya.. gak salah pilih WO!\n\nnilainya 10/10 seperti tgl acara wedding kita 10 oktober 👍 sukses selalu yaa
    Steven Ae0nz
    06 October 2020 | Groom at stella Wedding

    helpfull and humble

    steven & stella ( 03.10.2020)\nuntuk Priceless, \n\nTerima kasih atas bantuannya, untuk ko Rio, ci Melinda, ko Bram, Grace, ceinny. dri start dan sampai selesai terbantu banget, walaupun sempet bbrp x ganti2 rundown karena hrus pindah venue dri jakarta ke bekasi, dan jam2nyaa..\nttp direspon dan ga neko2, \n\nko rio yang nyambi jadi mc keren bngt kooo... :D\nci melinda kesana kemarin untuk ngurus2 dan ko bram \ngrace yang bantu2 para mama dan sibling prepare sampai bantu2 ganti baju dan nolongin ke toilet, \ndan terutama ceinny yang bantuin bride dari start makeup, sebagai time keeper, dan ga neko2 bantuin gaun bride saat kesana kemari. \n\nbuat kalian Priceless, sekali lagi terima kasih banyak bantuannyaaa\nsukses selalu priceless wo, God bless youu......
    Clarissa Adeline
    06 October 2020 | Bride at Yuji & Della Wedding

    Intimate Wedding Yuji & Della

    Thankyou so much PWP ! bener-bener keren banget dan baik banget kokonya. Dari awal persiapan, udah friendly banget dan dibantuin banyak hal, dari checklist, saran vendor dsb. Trus juga waktu kemarin panik covid, team PWP bisa bantu nyaranin dan arrange acara yang keren. waktu hari H juga eksekusinya semua perfect ! sebagai bride & groom, kita cuma senyum dan mingle aja, semua acara dan keperluan udah diberesin PWP. Rundown acaranya juga bagus banget dari holy matrimony dilanjut lunch reception. Thankyou so much PWP !
    Vilis Candra
    28 September 2020 | Bride at Adrian Wedding

    Wedding Adrian Vilis

    Priceless moment! \nCan't thankyou enough buat PWP team.. smua rencana wedding kami akhir nya ttp berjalan dengan segala adjustment. \n\nKo Rio bs jadi temen discuss yang asik buat kasih saran dan arahan untuk siapin wedding yg priceless itu gmn.. Ci Mel buat kami enjoy our wedding day tanpa harus khawatir sama barang2 kami, she is very organized. \n\nRundown kami berjalan dengan smooth, smua nya ontime.. Family, tante, om sampe driver mobil wedding aja bilang WO nya keren! What a recomended vendor.. \nThanks a bunch! 🥰\n\nSalam \nAdrian & Vilis
    Gitta Winda
    01 September 2020 | Client at Arias & Gitta Wedding

    Wedding Arias Gitta

    Wedding yang maju mundur tanggal nya ngga jelas karena lagi pandemic akhirnya terlaksana dengan segala cara dan adjustment. Terima kasih ke Ko Rio udh bikinin rundown yg compact dan simple saat photo session. Terima kasih ke Ci Mel udh atur jadwal2 pengiriman hampers. Last, terima kasih ke Ko Bram buat bantu koordinasi sama vendor2 kita sebelum dan saat photo session. Terima kasih koko dan cici PWP yg udah bantu jalannya acara dari awal sampai akhir. God bless yah dan semoga PWP sukses selalu.
    Ria L
    17 August 2020 | Groom at Kevin & Ria Wedding

    Priceless wedding organizer for YOUR priceless moment!

    We got married this past weekend. Initially I was skeptical to use Wedding Organizer services since I consider myself as an organized person who usually takes care of logistics for others. However, Priceless proved me wrong. Priceless team was great and it was a very good decision to have them as our Wedding Organizer. Our preparation and the wedding day went very smoothly with their help. I got to sit back to enjoy our wedding day, without worrying about a single logistic thing and did not even touch my phone. Ko @rio - especially funny! Always ready to brainstorm, very organized The entire team - friendly, calm Key highlights: The team got you! Brainstorming on rundown Preparing an easy to follow rundown Keeping both of us separated before our first look Ensuring we were on schedule Being flexible to accommodate unexpected agenda on the day Continuing to smile and stay calm when things do not go as planned From Ria (bride): Thank youuuuu team for taking such a good care of us! For galau calls and for listening to our crazy ideas and being so open for practically everything! For putting up with our (kevin's) safety obsession, for the gazillion "Tenang, tenang" and the calm level I can't even imagine! Thank you for the smile and laughters when I know you guys are probably the most tired one that day. Thank you for staying with us since the very beginning, all the way till the end. I heart youuuuuu.

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What makes your services unique?
    because we always give the best part of us to provide dream party for the couples.. we work hard but the most important we work with our heart...
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes java area & bali still available
    why i choose this business
    dimulai dari pengalaman saya diajak oleh beberapa kawan untuk bergabung menjadi crew wedding organizer tetapi setelah mengikuti beberapa lama dalam WO tersebut.. saya melihat tidak adanya semangat kerja dengan hati, tetapi yang ada hanya bekerja karena dibayar... pengalaman itu akhirnya yang melandasi saya mendirikan wedding planner saya sendiri yang dimana perusahaan ini akan bekerja dengan sukacita dan sepenuh hati agar segala keinginan dan harapan calon pengantin dapat terpenuhi
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours we provide the services
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes english
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please do call or whatsapp for appointment
    When was your business established?
    bisnis kami dimulai dari awal tahun 2016 yang dimana kami sudah diberikan kepercayaan oleh para klien kami untuk membantu mereka dalam mengurus pernikahan mereka baik planner maupun organizer hari H
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    300-1500
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of the contract and the rest 50% 2 weeks before the wedding
    How far in advance should your client make a booking?
    the most ideal time for client contact us is 6-12 month prior the wedding
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Address
    golden park serpong 11640
    Location(s)

    Our mission is to help our clients develop a clear vision of what they wish to achieve, and to create and execute a complete solution that brings their vision into reality using proven strategies, innovative ideas, limitless resources, and professional expertise in the event management and function planning industry.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.