All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (76)
  • reviews (16)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    D'soewarna Wedding Planning & Organizer Review(s)

    16 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kharen
    05 January 2021 | Bride at Rendy & Kharen Wedding

    Well Done!!!

    Thank you mas bram & Team for Helping us in our wedding...♥️♥️♥️ Profesional dan udah ngerti banget apa yg harus dilakuin... Sebelum hari H pun sangat ngebantu banget untuk persiapin apa aja bahkan sampai hal kecilpun... Pas hari H pun mas bram and team nya ngatur nya OKE banget jadi bikin kita ga panik and slalu bantuin kita cari solusi2 pas tiba2 ada masalah yg muncul... Oiyah WO nya jg care bnget sama kita bahkan sampai udah selesai resepsi pun WO nya tetep ngedampingin kita sampai kita bner2 beres.... 💕💕 Good Job Dsoewarna Planner & Team 👍🏻👍🏻
    Ardiya Sakinah
    27 October 2020 | Bride at Diya dan Sugi Wedding

    Highly recomended!

    Very helpful, mas bram dan tim nya juga sangat ramah dan enak untuk diajak kerjasama! Kita dari awal untuk masalah planning dan eksekusi di hari H semua kita serahin ke WO, dan pas hari H oke banget kerjanya, tenang tapi beres. Gak grasak grusuk! Well done dsoewarna!
    Aisyah Ananda Puteri
    16 October 2020 | Bride at Aisyah & Derry Wedding

    Amazing!

    H-1 ga panik.\nHari H pun tetap ga panik. \nWO super hebat emang, bikin tenang ati 😋\n\ndi hari H, Orang wo nya super baik dan gampang banget di hubungi / dititipi pesan. Keputusan yang dibuat selalu tepat dan ga ada miskom! Sumpahhhh pokoknya tau2 udah kelar aja acara nikahan tanpa masalah, padahal H-1 nya kayak banyak banget request yang berubah2 hahaha. \n\nKata suamiku jg, wonya baik sabar dan profesional terutama mas bram. pas ketemuan jaman bareng vendor selalu datang pertama dan ga pernah ngeluh saat kami selalu telat 😁😁😁😁😁😁\n\nterima kasih D'soewarna WO 🥰🤗
    Zulfa Nurdiana Ptri
    13 October 2020 | Bride at Damar & Putri Wedding

    Great team! Best WO

    Sebelumnya mau ngucapin terimakasih banyak mas bram dan team karna sudah membantu kelancaran wedding ku dan damar. Ditengah pusing pusing karna pandemi gini mas bram nenangin dan bnrbnr ngurus segala hal sampe weddingnya bnrbnr terlaksana dan keren banget pokoknya salut banget sama mas bram dan teamnya👍🏻
    Eristia Putri
    14 August 2020 | Bride at Eristia & Dendy Wedding

    Kata Tia tentang d'soewarna

    WOOOOOOOW banget sama d'soewarna ini apalagi sama mas bram, semua dari hal besar sampe printilan diurusin dan yang lebihnya lagi pas drama ganti venue bener2 bantu banget Mas bramnya oke, timnya oke, semua yang direquest pasti hasil jadinya bikin ga nyesel Ada satu yang nyesel, di acara wedding brunch ga pake d'soewarna jadinya out of expectation :( Pokoknya d'soewarna highly recommended banget untuk para calon pengantin, dan yang mau tetap bikin acara di tengah pandemi gini, d'soewarna udah ngalahin sohib kamu buat urusan ngebantuinnya
    Sarah Sanad
    25 February 2020 | Bride at Sarah&Firas Wedding

    THE BEST WEDDING ORGANIZER!

    mulai dari nge plan semuanya trus meeting sama vendor lain sampe hari H semuanya lancaarrr. tim nya bener2 professional bangeeeeeet, ga ada miss apapun!! alhamdulillah. Thanks tim dsoewarna planner

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Other
    What is your primary expertise?
    Cultural wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Minimum number of guests : 30 guests and maximum number of guest : N/A
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    1 months before the wedding day for on the D-Day organizing service and 3-6 months prior to the wedding day for wedding planning service.
    What payment systems are available for your business?
    Credit card payment
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Price is included up from 8 to 20 hours of active operational working hourson the day of the wedding.
    What makes your services unique?
    Coordinating and directing every details of the events, from the beginning of the preparation until the D-date with a dense personal touch and not forgetting the flexible estimation on the event's costs. That way, we gain professionalism, trust, and comfort.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    None
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% of the confirmed amount can be transferred to Bank Account or amortization must be transferred one week before event
    When was your business established?
    our business started in December 2015 with a lot experience in this industry.
    What wedding planning servises do you offer?
    Essentially, D'soewarna provides these following services: 1. ON THE DAY WEDDING COORDINATION ON THE DAY WEDDING COORDINATION is D'soewarna's most essential function. We will be your partner to ensure the smoothness and success of your marriage ceremony. We will draft the rundown, arrange technical meetings for vendors and families, manage times, and help fulfilling your needs with as much details as possible on the D-date. 2. PLANNER COORDINATION. PLANNER COORDINATION is one of the D'soewarna's services that includes everything about your marriage preparation phases. We will coordinate on the D-date, create concepts, set up budgets, sort vendors, schedule, arrange for meeting schedules under your name and every other helps as we deem necessary. So, all you have to do is just sit back and relax. No need to worry because you just need to wait to accept our reports. 3. PERSONAL WEDDING ADVISOR. D'soewarna functions mainly as the PERSONAL WEDDING ADVISOR, which grants services that encompass all about your marriage preparation. On the D-date, we also take a role in the On-The-Day Wedding Coordination part. Essentially, we will coordinate with the PLANNER plus and we assign a Personal Wedding Advisor to you to accompany you in preparing your marriage. In doing so, we keep on committed to maintain your progress at any times. We also help you to prepare your invitation processes, such as RSVP*, labeling, and even scheduling courier for you. So, we will do it all for you.
    Address
    Jl. Kebalen III/22 RT. 03/05 Kebayoran Baru Jakarta Selatan 12180
    Location(s)

    D'soewarna Wedding Planning & Organizer : Grand Wedding, International Wedding and Indonesian Cultural Wedding
    https://www.instagram.com/p/CXDvkx4vkw9/
    https://www.instagram.com/tv/CW5V-O5gT9z/
    https://www.instagram.com/tv/CW2ZIaFA6Qk/
    https://www.instagram.com/p/CWskhX7IwEv/
    https://www.instagram.com/tv/CWr6G0agjYt/
    https://www.instagram.com/tv/CWqOd1CAT49/
    https://www.instagram.com/p/CWnawqrPVzw/
    https://www.instagram.com/p/CWk18JyPJcv/
    https://www.instagram.com/tv/CWkkFCYgSU1/
    https://www.instagram.com/p/CWfX3F5PkBc/
    https://www.instagram.com/tv/CWc1IPWgAMj/
    https://www.instagram.com/p/CWZ5kJHvTFI/