All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (115)
  • reviews (90)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ID Organizer Review(s)

    90 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    aldanielyosep
    22 May 2022 | Groom at Daniel & Noreen Wedding

    Very Good

    Sangat membantu kami dan juga memberi masukan demi kelancaran acara, sangat recommend
    Noreen Huang
    22 May 2022 | Bride at Daniel & Noreen Wedding

    Thank You ID Organizer

    Kami berdua mengucapkan thank you so much buat Ko Deny, Ci April dan team yang sangat membantu kami dari sebelum hari H hingga selesainya acara.. teamnya bisa mencairkan suasana supaya kami tidak deg\"an hehehe pokoknya ga salah pilih ID organizer sebagai WO di hari pernikahan kami.. Keep It Up ID ✨✨
    Nathania Karina
    07 May 2022 | Bride at Max&Nia Wedding

    Review

    Thankyou Ko Denny & Ci April & team ID Organizer semua udh bantuin acara wedding kita .. Thankyou especially buat Feli yg selalu ada disekitarku kapanpun & dimanapunku berada😂 . Dari pagi makeup udh standby smp malam acara selesai. Udah selesai acara juga masih dbantuin copot dressny, smpe lepasin hairdo dll 👍👍. Feli deserves recognition & award for her hardwork & sincerity! Boleh nih Feliny naik pangkat/naik gaji kayany Ko/Ci hahaha 😝
    Arnold Soekarno Putra
    15 April 2022 | Groom at Arnold & Linda Wedding

    Excellent job

    terimakasih byk ya ko Denny and team yg udh bantu acara kami dari preparing smp akhir. TOP banget, super detail dan crew nya smua asik! Apalagi harganya terjangkau bgt. Gak nyangka dengan affordable price, tp pelayanannya really excellent! Sukses ya ID organizer!
    David Wijaya
    04 February 2022 | Groom at David & Dian Wedding

    Puas dengan pelayanan ID Organizer

    Pelayanannya profesional, gercep, dan responsif.. Kami say thank you atas jasa dari ID Organizer.. Kami rekomen memilih ID Organizer sebagi WO yg tepat bagi yg mau menikah.. Pertahanin dan improve terus pelayanan ID Organizer
    Mishela Natasya
    18 December 2021 | Bride at Andree & Mishela Wedding

    Best WO !!

    Thank you banget Ko Denny & team untuk bantuannya di hari H kita. Di hari H bener2 gercep dan bagus banget decision makingnya untuk keep rundown on time. Menguasai banget untuk untuk detail sangjit, pemberkatan, dan resepsi. Terus ternyata Ko Den oke banget untuk bantuin jd MC di hari H juga. Semoga sukses selalu Ko Den dan Ci April serta ID Organizer!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 to 1000 person
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    3-12 month
    How many hours are included on the day of the wedding?
    fullday service from morning call untul finish
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    detail, profesional and energic
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    secrettt
    What is your payment terms?
    10% for DP and flexible
    When was your business established?
    start from 20016
    Address
    jl. pluit karang cantik XI No. 8, penjaringan, Pluit, jakarta utara 14450
    Location(s)
    Jakarta​.​Bandung​.​Tangerang​.​Bogor

    Service - Organizer- Decoration Jangan malu untuk bertanya selama itu masih gratis. *paket yg kami berikan termasuk paket penyelesaian sebelum hari resepsi ( semi planner )

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.