All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (53)
  • reviews (36)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    The Wedding Of Andy & Ivana by ID OrganizerThe Wedding Of Andy & Ivana by ID Organizer
    The Wedding Of Andy & Ivana by ID OrganizerThe Wedding Of Andy & Ivana by ID Organizer
    +4
    ID Organizer & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding Of Devi & Deny by ID OrganizerThe Wedding Of Devi & Deny by ID Organizer
    The Wedding Of Devi & Deny by ID OrganizerThe Wedding Of Devi & Deny by ID Organizer
    +5
    ID Organizer & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding Of Nathannael & Gita by ID OrganizerThe Wedding Of Nathannael & Gita by ID Organizer
    The Wedding Of Nathannael & Gita by ID OrganizerThe Wedding Of Nathannael & Gita by ID Organizer
    +7
    The Wedding Of Andrew & Yunita by ID OrganizerThe Wedding Of Andrew & Yunita by ID Organizer
    The Wedding Of Andrew & Yunita by ID OrganizerThe Wedding Of Andrew & Yunita by ID Organizer
    +7
    ID Organizer & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding of Dennise & Patricia by ID OrganizerThe Wedding of Dennise & Patricia by ID Organizer
    The Wedding of Dennise & Patricia by ID OrganizerThe Wedding of Dennise & Patricia by ID Organizer
    +10
    The Wedding of Freddy & Weiny by ID OrganizerThe Wedding of Freddy & Weiny by ID Organizer
    The Wedding of Freddy & Weiny by ID OrganizerThe Wedding of Freddy & Weiny by ID Organizer
    +2
    ID Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    The Wedding Of Yornan & Nichol by ID OrganizerThe Wedding Of Yornan & Nichol by ID Organizer
    The Wedding Of Yornan & Nichol by ID OrganizerThe Wedding Of Yornan & Nichol by ID Organizer
    +5
    ID Organizer & 2 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ID Organizer Review(s)

    36 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    iip
    03 March 2020 | Bride at Andy & Ivana Wedding

    TOTALLY RECOMMENDED!!!

    vendor yang sangat sangat membantu dari sebelum sampai kelar acara.. team semua sangaat ramah dan moodbooster saat panik pas acara, mereka juga cepat tanggap.. buat meeting n diskusi rundown sama sekali ga perlu khawatir, mereka terbuka dan standby sampe malam guyss, 🤪 meeting sampai tengah malam pun siap.. \nbuat para capeng yg lagi pilih2 vendor WO ,, sama sekali ga usah ragu untuk pilih ID organizer,, kalian ga akan ngerasa takut, ga akan rugi, ga akan parnoan buat preparation, semua bakal ada solusi buat kalian dari Ko Denny n Ci April.. mereka bener2 udah ngelotok diluar kepala soal acara per weddingan... \nTHANK YOU SO MUCH much much much ID ORGANIZER.. meskipun terlalu banyak drama di perisapan acara kita, tp semua berjalan lancarrr berkat ID organizer..\nsukses terus buat kaliannn.. \nThankyou!!!!
    devi yanti
    10 February 2020 | Bride at Devi & Deny Wedding

    Very recommended WO

    Thankyou Deny, April and team for helping us to manage our wedding day Very helpfull team.. and team nya jugaa communicative bgttt and baik2 orgnya.. bantuin kita dr subuh sampai akhir acara Well managed bgtt.. pokoknyaa yg lagi cari Wo jgn ragu2 d buat pilih ido organizer Top banget d team yaa Thankyouuu guysss❤️
    Yunita Liu
    05 February 2020 | Bride at Andrew & Yunita Wedding

    recommend

    Kalau mau cari wo, sangat di rekomendasi sekali pakai WO ini karena, respon team nya yg cepat, dan komunikatif. Harga nya pun sangat worth it dibandingkan dengan wo lainnya. \nthank you banget untuk semua team, karena terbantu sekali karena kalian 👍
    Natanael Yanto
    05 February 2020 | Groom at Natan & Gita Wedding

    Super Recommended

    Sangat puas dengan ID Organizer yang sudah mendampingi dari pagi sampai acara selesai. Thanks untuk Denny & team. Sangat friendly & detail sekali. Sukses terus untuk ID Organizer!!
    Vilensia
    15 January 2020 | Bride at Risky & Vilensia Wedding

    Recomended!

    Puas dgn pelayanan nya, mendampingi selama acara dgn baik, bakal rekomendasiin ke temen2 yg mau married :) Thanks to all crew, especially felii
    Patricia Pratiwi
    17 December 2019 | Bride at Dennise and Patricia Wedding

    great service

    pelayanan memuaskan.. team-nya sigap dalam membantu dari pagi sampe malem.. pokoknya puas deh pake vendor ini..very recomended

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Budget preparation
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  International wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 to 1000 person
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    3-12 month
    How many hours are included on the day of the wedding?
    fullday service from morning call untul finish
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    detail, profesional and energic
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    secrettt
    What is your payment terms?
    10% for DP and flexible
    When was your business established?
    start from 20016
    Address
    jl. pluit karang cantik XI No. 8, penjaringan, Pluit, jakarta utara 14450
    Location(s)
    Jakarta​.​Bogor​.​Tangerang​.​Bandung

    Planner - service - organizer Jangan malu untuk bertanya selama itu masih gratis. DIWAJIBKAN ada pertemuan pertama sebelum melanjutkan ke tahap dealing *paket yg kami berikan termasuk paket penyelesaian sebelum hari resepsi ( semi planner )

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.