All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (92)
  • reviews (74)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ID Organizer Review(s)

    74 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Fransisco Mario
    24 October 2021 | Groom at Fransisco Mario & Maria Vernanda Wedding

    Everything went better than expected.

    I literally have complain, everything goes as expected. Ko Denny able to directed everything and really experienced in the activities. Ko Denny & Ci April even put extra effort on supported our sangjit ceremony.
    elaine chandra
    18 October 2021 | Bride at S & E Wedding

    Excellent job!

    ID organizer did such an amazing job at taking care of our vendors and organizing the rundown down to a T. Everything went smoothly and we were such a relaxed couple throughout the day knowing ko Denny and team have everything taken care of! We just stood back relax and enjoyed our day. For future brides to be, don't hesitate to use ID WO as your organizer. Thank you so much ko Denny and team! We wish you more success in the future!
    rica
    04 October 2021 | Bride at Calvin & Rica Wedding

    Mantappp

    Thankyou ID Organizer untuk assistnya selama persiapan acara dan di hari H , bener bener ga tegang plus super happy karena team nya seru seru dan bener bener super baik banget Semua acara di atur rapi jadi kita tinggal ikutin arahan aja dan gada yang terlewat juga Rica dan Calvin personally say thankyou untuk Ko Denny , Ci april , ko andi , ci tasya , feli sama satu lagi ak lupa namanya sori heheh Thankyou bgt semuaa sukses selalu ! Ak recommend bgt buat calon groom dan bride yang mau acaranya di tuntun sama ID organizer
    Sherly Mareta
    03 October 2021 | Bride at Danis Jeril Scout Mondoringin & Sherly Mareta Wedding

    The Wedding Of Jeril and Jeril

    Super thanks untuk Tim ID organizer, special thanks untuk ko Denny dan ci April yang sudah membantu planning sampai hari H. Dari perubahan venue sampai fix venue H min 14 tetep support dan bisa adjust prosesinya. Makasih untuk tim yang hadir dan membantu dari morning call, tea pai, pemberkatan dan welcome guest. Good luck team.
    Yuanita Lavinia
    03 October 2021 | Bride at Reza & Yuan Wedding

    Pandemic Wedding 070821

    Thank you, Ko Denny & Team untuk bantuannya mulai dari persiapan, hari-H & bahkan setelah selesai acara. Nyari-nyari vendor WO termasuk list terakhir2 buat kami, walaupun begitu pas contact ID WO, besoknya langsung diskusi rencana acara dan langsung dibuatin draft rundown hari-H & banyak dapet input dr ko Denny & ci April. Ga lama setelahnya muncul peraturan2 PPKM yang berubah2 dan tentunya bikin pusing, tapi Ko Denny & team selalu bisa segera menyesuaikan dengan sigap. Hari-H pun team ID WO super ngebantu & semuanya berjalan lancar & tepat waktu. Thank you banyak untuk semuanya, Ko Denny, Ci April & semua team ID WO!
    WELLA ANGEL
    26 September 2021 | Bride at Slost & Wella Wedding

    SUPER DUPER BEST

    ini review sejujur-jujurnya kalo bisa dikasih bintang lebih dari 5 aku kasih deh hahaha.\nTimnya oke banget, totalitas, kompak, sopan dan ramah dan sampai hal kecil pun diperhatikan. Aku dan pasangan kebantu banget deh. \n\nSuper rekomended deh & reliable, wajib dipakai deh jasanya buat acara besar kalian. \n\nThanks :)

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 to 1000 person
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    3-12 month
    How many hours are included on the day of the wedding?
    fullday service from morning call untul finish
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    detail, profesional and energic
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    secrettt
    What is your payment terms?
    10% for DP and flexible
    When was your business established?
    start from 20016
    Address
    jl. pluit karang cantik XI No. 8, penjaringan, Pluit, jakarta utara 14450
    Location(s)
    Jakarta​.​Bandung​.​Tangerang​.​Bogor

    Planner - service - organizer Jangan malu untuk bertanya selama itu masih gratis. DIWAJIBKAN ada pertemuan pertama sebelum melanjutkan ke tahap dealing *paket yg kami berikan termasuk paket penyelesaian sebelum hari resepsi ( semi planner )

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.