All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (84)
  • reviews (88)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Serenity wedding organizer Review(s)

    88 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Medisti
    15 September 2021 | Bride at Riyan & Medisti Wedding

    Excellent WO!

    seneng banget dan ga akan pernah nyesel milih Serenity WO dihari terpenting kami!! ci debby & team professional banget, selalu ada solusi disetiap problem2 yang dihadapin terutama saat masa2 ppkm. Sangat-sangat bersyukur semua berjalan lancar. Thank you so much ci debby & team sudah memberikan yang terbaik & mensukseskan acara kami jadi luarrrr biasaaaa!!
    Yenny Chuphy
    07 September 2021 | Bride at Valentino & yenny Wedding

    the perfect wedding with serenity (ci debby)

    pengalaman yg tak kan terlupakan sepanjang masa trims bgt buat team serenity uda bantu banget wedding ak 20 juni 2021 kompak solid good bgt kalian yg mau wedding bole bgt pke serenity ak jamin ga kan kecewa.. ak aja wedding nya sukses pke wo ci debby ini yakin mw coba coba pake yang lain? kalau ad yg bgus ga kenapa mesti cari lg ak jaminan wo nya oke .. thx bgt ci sukses serenity

    Vendor Reply

    07 September 2021
    thank youuu so much dearr... lopp loppp lopppp
    desmonda devi
    23 August 2021 | Bride at Desmond n Chris Wedding

    Best WO!!

    I couldnt even thank them enough for what they’ve done for my wed. They did great job dr preparation contact all vendor n organize semua nya. One thing yg exceptional: they give advice n consult us. Ini penting bgt krn sbg calon kita bener2 ga tau apa yg hrs disiapin dll, serenity bantu bgt untuk ngarahin n guide. Bahkan i owe them my wed, krn kalo ga ikutin advice mereka my wed will not be as memorable. SO THANK YOU SO MUCH! All crews yg on duty di hari H jg SUPERB. Sabar, teliti, perhatian banget. Berasa jd temen eventho baru ketemu di hari itu juga. I nv feel as comfortable around eo this much. I just can honestly feel mereka sincerely mau bantu for everything. Walaupun di hari H banyak improvisasi, mereka bener2 gercep banget untuk bantu n do anything simply to make the wed event runs in the best way. Best vendor! My best decision to choose them! Once again thank you soooo much 😘🙏🏻🤗

    Vendor Reply

    23 August 2021
    thank youuu so muchhh dear... much plaseure that we can help you on your big day and thank you for consider our opinion.. :)
    Jennifer
    22 April 2021 | Bride at Ian & Jenn Wedding

    Perfect WO 1000/10

    Puas banget sama serenity & smua timnya. Wo nya peduli banget sama pasangan, pokoknya bride&groomnya terima jadi semua uda rapih ud diurus dari awal bangun-selesai acara, bride n groomnya ga usah pusing2 lagi urusin perintilan ini itu. Sblom hari H juga didatengin ke kamar di cek in ada yang kurang ato nga, selesai acara smua barang uda dirapihin semua. Ci debbie & team super helpful klo ada yang kurang langsung sigap dan siap bantuin. So happy bisa ketemu WO yang bagus banget Pokoknya puas banget sama hasil kerja serenity. Thank you ci debbie & ci lisa ass bride yang uda helpful bgt bikin acara berjalan lancar. Thank you serenityyy💗💗💗💗

    Vendor Reply

    09 May 2021
    thank youuu so mucchhhh dearrr
    Mila
    14 March 2021 | Bride at Sumono & Mila Wedding

    Recommended WO

    Super duper happy dan gak nyesel kita udah pilih Serenity. Amazed banget sama team mereka yang sangat cekatan saat hari H. Sebelum hari H juga beberapa kali ketemu ci Debbie buat bahas persiapan, so dari awal udah terasa helpful banget. Thanks again and God bless you all. Kita dan keluarga happy banget.

    Vendor Reply

    04 April 2021
    thank youu so muchhh dearrr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    arvin julian
    01 March 2021 | Bride at Arvin & Ita Wedding

    Best WO ever ❤️❤️❤️

    Hai, ak mau sharing tentang pengalaman di hari pernikahan kami.. Awalnya kami mau mencari WO yang bisa membantu kami di keadaan yg masih adanya pandemic. Akhirnya singkat crita kita ketemu dgn Serenity WO yg saat itu ktm sm ci Debbie.. dr awal ktmu Ci Debbie nanyain kita maunya yang kyk gmn, kbutuhannya sperti ap dll, & beliau lgsg ksih saran in itu juga ga pelit bagi info” yang mgkin utk calon pengantin baru tuh ga tau apa”.. Selama proses kita bener" ngerasain ketulusan ci Debbie buat bantu kita, dmn kita kesehariannya sibuk banget dengan kerjaan tp ci Debbie & tim slalu bantu ingetin kita, follow up, & ksih refrensi kesana sini untuk kbutuhan kita yg msih kurang.. Singkat cerita pas ud hari H.. Untuk sluruh tim Serenity WO, Venue, Dekor, Entertaiment, Photografer, dll bener" super diluar ekspektasi kita karena bagus bangettt... Bahkan sampai dipuji sama kluarga kita smua, yang mama ku dan mama pasangan ku orgnya itu jjur klo ksh pendapat, in tuh lgsg bilang in sih baguss banget smua acaranya dan WO nya, smpai klo ad kluarga yg mau married nanti bakal dikasih recommend kesni. Pdhal ortu kami bru pertama kali ktmu sm tim tp bisa lgsg sayang hahaha.. Dan bahkan sampaI detik in kita berdua saling ngmng "kita beruntung banget y ktmu Serenity WO" karena memang kita bahkan smpai keluarga kita yg bru pertama kali ketemu aja bisa ngerasain ketulusan mreka smua dri WO & vendor"nya utk buat acara kita selancar & sebagus mgkin. In bener" diluar ekspektasi kita dan kita smua jd happy banget ❤️ Makasih banyak Ci Debbie & tim, juga vendor" yang ud bantu kita di hari H bener" tulus bantu kita dan ud perhatian banget sm kluarga kita juga pas hari H ❤️ smoga ketulusan cici & tim ngebantu kita dapat diblas oleh Tuhan dan semakin sukses utk cici & tim.. Thank you so much ciii ❤️

    Vendor Reply

    04 March 2021
    makasiii banyaakkk banyaakkk Arvin & Ita.. makasi buat kepercayaan nya untuk kami dan all vendor yaa.. happy always both of you yaaa 🙏🏻🙏🏻

    Entertainment (Music)

    Do you have your own equipment?
    Yes Yes (please give details if any)
    What music genres do you offer?
    R&B/Soul,  International,  Jazz,  Pop
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes we can provide entertainment out of town
    What is the size of your musical ensemble?
    2 to 10 persons
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Reception music
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Trio, Orchestra
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Fog machine,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What is your speciality? (max. 3)
    Pop,  R&B/Soul,  Acoustic
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding planner and wedding D day
    What service do you provide?
    Day of coordinator
    What makes your services unique?
    We like to see our groom and bride happy and not to be so rush on their big day.. And try to make their dreams wedding day happen.. Our team will always be d same and a few meeting will be ok for make "the couple big day" happen like what they like.. Try always understand each other and try to make it happen always
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    Do you plan weddings internationally?
    yes we do
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    We coordinate maks 2 couple per day..
    When was your business established?
    Our business start way back at 2011., and we alwayas try to do mote mote better every year
    How many hours are included on the day of the wedding?
    from morning till nite
    How far in advance should your client make a booking?
    Above 3-6 month before wedding day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We been doing some job with famous n humble person
    How many weddings do you plan a year?
    About 15-20 wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your payment terms?
    20 % for the first contract, the rest H-3 before the day
    What is required for booking your services?
    booked deal and down payment
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 150 pax max 2000 pax
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  International wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How soon should I book your services?
    as soon as possible
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Whole day
    Address
    Jl. Duri kencana raya no 2 jakarta barat 11510
    Location(s)

    We are grown up wedding planner who always try to do d best for groom n bride to make their special day like what their been dreaming of.. Always to do our best and give our best for our couple.. Keep learning and keep growing to make big day once in life time special and happen..
    https://www.instagram.com/p/CStRUJ9B1Z0/
    https://www.instagram.com/p/CStRKNPByTP/
    https://www.instagram.com/p/CStQ_25BzjL/
    https://www.instagram.com/p/CQfKiAyB5pp/
    https://www.instagram.com/p/CQfKYcUh_iN/
    https://www.instagram.com/p/CQfKI6GBU2C/
    https://www.instagram.com/p/CQXjIe4h-9a/
    https://www.instagram.com/p/CQXjFDcB43w/
    https://www.instagram.com/p/CQXighQBPyr/
    https://www.instagram.com/p/CP2iLaDB7Zr/
    https://www.instagram.com/p/CP2iDNFhpfN/
    https://www.instagram.com/p/CP2h8KYhmbt/