All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (51)
  • Store (2)
  • reviews (88)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JS Wedding Planner Organizer and Entertainment Review(s)

    88 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Merlin

    Merlin

    Interviewed by Bridestory

    03 March 2020 | Bride at mendi n merlin Wedding

    highly recommended WO

    pertama x ketemu JS ngobrol ,sharing dan gak pake lama langsung deal dong! hahaha Dari sebelum hari H sampai lewat hari H pun kita bertanya2 tetep di jawab dan dikasi informasi. Etos kerja nya LUAR BIASA bagusss,kompak,keren, gak perlu di ragukan lagi. Suka memberikan semangatt padahal udh super lelahhh. Sampai semua beresss tuntas baru mereka pulang dan yg paling penting ON TIME! Thanks banget ci shally dan ko jansen , sukses terus pokoknyaa
    Christiandi Wang
    22 January 2020 | Groom at Cynthia Wedding

    Hasil kerja JS Organizer

    Very helpful and understanding. Kerja mereka giat dan boleh diadu kalau sudah urusan hari H. Mereka yang repot bukan kita.
    Novita

    Novita

    Interviewed by Bridestory

    30 December 2019 | Bride at Jay and Novita Wedding

    Satu kata, TOTALITAS!

    Dari awal kita ketemu sm ko Jansen dijelasin dengan detail. Awalnya kita wo itu cuma ngatur waktu tp setelah di jelasin ternyata kerjannya banyak sekaliiii, kita selalu dikasih PR buat dikerjain untuk mendukung semua hal yg gk kepikiran sm kita, jadi sangat membantu banget.. pas hari H semua ud standby dr jam 4 pagi dan khusus saya ada asisten full dampingin aku di dalam tasnya apa juga ada jadi gk tkt knp2, semua crew kordinasi dengan baik dan selalu siap dengan plan2 tak terduga.. bisa berubah plan tp mereka semua siap dan berjalan mulus.. semua waktu di atur pas gk lebih tp gk diburu2 dr semua vendorpun gk ada yang ngerasa diburu2.. dan setelah wedding selesai mereka semua rekap dengan detail dan serah terima tanpa ada kekurangan apapun... Makasi koko dan cici dan team kalian luar biasa
    Nina AJ
    20 December 2019 | Bride at Nina & Franck Wedding

    Great service and profesional

    I feel satisfied with their service. This couple and their team had given a great impression during meeting and had a good execution on the big Day. Good job!
    Yumi

    Yumi

    Interviewed by Bridestory

    20 November 2019 | Bride at Kevin and Yumi Wedding

    Great support from JS wedding organizer team

    Big thanks to the JS team - the team was very helpful, with fast response time and good teamwork. Also they put high attention to the bride and groom's requests - overall our wedding was able to go well and on timely manner.
    Indah

    Indah

    Interviewed by Bridestory

    19 November 2019 | Bride at Haris and Indah Wedding

    apan ni?

    pokoknya JS TOP! Trutama ko Jansen. Cc Shally dan Koko Thomas.. kalian melayani dengan hati.. bekerja luar biasa.. pokoknya AK RECOMMEND BANGETZZ!! Buat kalian yg mau nikah!! Pke JS

    Entertainment (Music)

    What is the size of your musical ensemble?
    4
    What rate do you usually charge at?
    per perforrm
    What music genres do you offer?
    Cultural -
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Fog machine,  Gobo projector,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What is your payment terms?
    cssh
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band
    What is your repertoire?
    yes all fenre
    Do you have your own equipment?
    Yes all eqiuiomrnt
    What makes your services unique?
    We have Good Preparation
    What services do you offer?
    DJ,  Ceremony music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Vocals,  Dance performance
    How far in advance should your client contact you?
    3 months
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No only jakarta
    What is your usual attire?
    formal
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes anything
    When was your business established?
    2009
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding PLanner/ Wedding Organizer Full day/Wedding organizer Half day
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    What is your payment terms?
    cash or 50% depend on Service package
    How many weddings do you plan a year?
    50-120 wedding / Years
    What makes your services unique?
    Kami Mempunyai Sistem / Skema Persiapan yang baik serta Time line kerja yang Jelas tanpa ada limit Meeting Client selama ada keperluan untuk dibahas. akan kita presentasikan pada saat Meet up
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English-Mandarin
    What is required for booking your services?
    Call us For Information
    When was your business established?
    2009
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    300-2000 pax
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Kami tidak ada hitungan Jam untuk Hari H Full Service All day
    Bagaimana menentukan dan memilih Wedding organizer yang pas untuk anda?
    Saat ini banyak Weddiing organizer yang menawarkan jasa mereka denga Fee beraneka ragam tapi perhatikan beberapa hal terlebih dahulu 1. pastikan promo paket yang ditawarkan masuk akal 2. karena wedding organizer memiliki sifat detail jadi pilih yang paling detail dalam menyikapi berbagai moment prosesi dengarkan penjelasannya 3. bagaimana pengaturan jobdesk Crew 4. wedding planner yang baik biasanya akan bekerja dari budget client karena mereka selaku konsultan wedding akan memberikan solusi tersebut 5. mereka akan ontime untuk set5iap appointment yang dijanjikan thanks ini sedikit tips dari kami jangan sampai anda salah memilih partner konsultan wedding anda jam terbang dan pengalaman yang banyak sebagai Wedding organizer tidak menjamin kinerja yang baik dalam setiap wedding yang di handle.....
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    the best sales on groupon Wedding Organizer Category
    How soon should I book your services?
    As soon as Possible
    What service do you provide?
    Full planning
    Do you support or cater to any specific religions?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    Lama Waktu Ideal untuk Client menghubungi kami sekitar 6- 12 Bulan sebelum hari H
    Bagaimana menyikapi Promo paket yang murah dan bonus menarik?
    Tips menyikapi Promo paket yang murah: 1. Buat janji untuk ketemuan dengan si owner Wedding organizer 2. pastikan kebenaran promo tersebut
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Do you plan weddings internationally?
    all wedding Concept
    Address
    Taman Surya Cengkareng-Jakarta 11830
    Location(s)

    Setiap Calon Pengantin memiliki Impian Wedding , kami JS Wedding Organizer akan membantu mewujudkannya bersama Team yang handal dan Proffesional Wedding Planner Service | Organizer On the Day Service | Entertainment Service

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.