All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (27)
  • reviews (93)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JS Wedding Planner Organizer and Entertainment Review(s)

    93 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Michelle
    03 July 2022 | Bride at Alvin and Michelle Wedding

    The Best We Could Trust With

    Halo Ko Jansen dan Ci Shally.. \nKita mau mengucapkan terima kasih kepada tim JS yang sudah sangat membantu kita sebagai wedding planner & organizer dari awal persiapan, pre wedding, dst sampai hari H tiba. \nKalian berdua sangat sabar, sigap, siap membantu dan solutif dalam segala situasi. Terima kasih juga atas rekomendasi vendor2 yang berkualitas serta proses dealing yang memuaskan. \nDengan kebutuhan khusus perencanaan yang matang secara online/offline, kami sangat bahagia telah mempercayakan JS Organizer bagi salah satu moment terpenting di kehidupan kami.\nSukses dan sehat selalu ya untuk JS Organizer!! 🥰🥰
    Jeniffer

    Jeniffer

    Interviewed by Bridestory

    30 June 2022 | Bride at Nicholas Leonardy dan Jeniffer Kamie Wedding

    Our big day

    Here's our appreciation review for our beloved WO haha First of all, thank you JS organizer for making our big day run so smooth, so me and Nico were worriless on our wedding day. I knew JS organizer when I was one of my best friend bridesmaid. Ci Shally and Ko Jansen were really great taking care of us, So the moment when I decided to get married, I know I'd go with JS organizer. Yes, I would never ask for a better WO. I can't thank you guys enough. As I said on the night of our wedding day : "maybe for JS organizer, me and Nico were just one of their client, but for us JS organizer took a big part of our wedding day which might be we can't forget". Thank you JS organizer.
    Michelle Vinisia
    05 January 2022 | Bride at David & Michelle Wedding

    Review

    Ci Shally & Ko Jansen ngebantu bgt dr awal sampai akhir & persiapannya pun detail. Apalg crew utk bride asistantnya peka bgt,TOP deh.\nWalo ada bbrp hal yg miss2 tp gpp nobodys perfect jg :)\n\nSaran aku, cb lbh ditanyakan apakah ada request khusus utk pengantin di hr H nya🙏\n\nSukses trs buat JS WO & thankyou🙏
    metta aryani
    10 June 2021 | Bride at Richard & Metta Wedding

    BEST SERVICE & DEAL for Wedding Organizer

    Richard & me really thank you for JS Wedding Organizer especially to Ko Jensen & Ci Shally), you guys so professional, thoughtful, caring, and very detail into small moments ! Very concerned about tradition our family and team in d-day also very professional. Thank you for making my big day very special and successful in JS hands :) So who looking for BEST SERVICE and BEST DEAL wedding organizer, JS organizer is the answer for you guys !! Cheers ! (This is real testimony, honest review, no play play :D)
    Silvianly

    Silvianly

    Interviewed by Bridestory

    06 February 2021 | Bride at Ricko & Silvianly Wedding

    Honest Review

    First of all, thank youu ko jansen & ci shally Awal ketemu ko jansen, koko bener2 menjelaskan secara detail dan tulus pdhl aku belum tentu deal lohh Apalagi nikah di masa2 pandemic kaya gini bkin galau, antara maju mundur tanggal. The best nya adalah kalien bisa ganti tanggal 2x (free) Aku termasuk klien yg agak rempong, tapi cici dan koko selalu support dan jelasin ke keluarga kami kalao acara wedding ini sudah sesuai protokol. Thanksyou bangat ci shally yg sudah bantu aku pakei gaun, ingetin buat romantis biar di foto cantiks. Thanksyou juga cici2 crew yg angkatin ballgown ku yg ngembang sekali. Memang rempong sekali bride kalian ini, lari sana sini pake gown. Semoga JS semakin sukses dan semoga hal2 baik selalu menyertai kita semua

    Vendor Reply

    06 February 2021
    Thanks ya utk reviewnya happy wedding utk kalian berdua Ricko and silvi God Bless
    Merlin

    Merlin

    Interviewed by Bridestory

    03 March 2020 | Bride at mendi n merlin Wedding

    highly recommended WO

    pertama x ketemu JS ngobrol ,sharing dan gak pake lama langsung deal dong! hahaha Dari sebelum hari H sampai lewat hari H pun kita bertanya2 tetep di jawab dan dikasi informasi. Etos kerja nya LUAR BIASA bagusss,kompak,keren, gak perlu di ragukan lagi. Suka memberikan semangatt padahal udh super lelahhh. Sampai semua beresss tuntas baru mereka pulang dan yg paling penting ON TIME! Thanks banget ci shally dan ko jansen , sukses terus pokoknyaa

    Entertainment (Music)

    What music genres do you offer?
    Cultural -
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What services do you offer?
    DJ,  Ceremony music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Vocals,  Dance performance
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band
    What is the size of your musical ensemble?
    4
    Do you provide your services in other cities or countries?
    only jakarta
    Do you have your own equipment?
    all eqiuiomrnt
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Disco ball,  Fog machine,  Gobo projector,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    anything
    How far in advance should your client contact you?
    3 months
    What is your repertoire?
    yes all fenre
    What rate do you usually charge at?
    per perforrm
    What is your usual attire?
    formal
    What makes your services unique?
    We have Good Preparation
    What is your payment terms?
    cssh
    When was your business established?
    2009
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding PLanner/ Wedding Organizer Full day/Wedding organizer Half day
    Do you support or cater to any specific religions?
    Yes
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    300-2000 pax
    How many weddings do you plan a year?
    50-120 wedding / Years
    Do you plan weddings internationally?
    all wedding Concept
    How soon should I book your services?
    As soon as Possible
    What is required for booking your services?
    Call us For Information
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All day
    Bagaimana menyikapi Promo paket yang murah dan bonus menarik?
    Tips menyikapi Promo paket yang murah: 1. Buat janji untuk ketemuan dengan si owner Wedding organizer 2. pastikan kebenaran promo tersebut
    Bagaimana menentukan dan memilih Wedding organizer yang pas untuk anda?
    Saat ini banyak Weddiing organizer yang menawarkan jasa mereka denga Fee beraneka ragam tapi perhatikan beberapa hal terlebih dahulu 1. pastikan promo paket yang ditawarkan masuk akal 2. karena wedding organizer memiliki sifat detail jadi pilih yang paling detail dalam menyikapi berbagai moment prosesi dengarkan penjelasannya 3. bagaimana pengaturan jobdesk Crew 4. wedding planner yang baik biasanya akan bekerja dari budget client karena mereka selaku konsultan wedding akan memberikan solusi tersebut 5. mereka akan ontime untuk set5iap appointment yang dijanjikan thanks ini sedikit tips dari kami jangan sampai anda salah memilih partner konsultan wedding anda jam terbang dan pengalaman yang banyak sebagai Wedding organizer tidak menjamin kinerja yang baik dalam setiap wedding yang di handle.....
    What service do you provide?
    Full planning
    When was your business established?
    2009
    What is your payment terms?
    cash or 50% depend on Service package
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    the best sales on groupon Wedding Organizer Category
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    English-Mandarin
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    How far in advance should your client make a booking?
    Lama Waktu Ideal untuk Client menghubungi kami sekitar 6- 12 Bulan sebelum hari H
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Kami tidak ada hitungan Jam untuk Hari H Full Service All day
    What makes your services unique?
    Kami Mempunyai Sistem / Skema Persiapan yang baik serta Time line kerja yang Jelas tanpa ada limit Meeting Client selama ada keperluan untuk dibahas. akan kita presentasikan pada saat Meet up
    Address
    Taman Surya Cengkareng-Jakarta 11830
    Location(s)

    Setiap Calon Pengantin memiliki Impian Wedding , kami JS Wedding Organizer akan membantu mewujudkannya bersama Team yang handal dan Proffesional Wedding Planner Service | Organizer On the Day Service | Entertainment Service

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.