All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (265)
  • reviews (110)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bridget Wedding Planner Review(s)

    110 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Vina & Tommy
    10 November 2021 | Client at Vina & Tommy Wedding

    Agak Mengecewakan

    Ini berdasarkan pengalaman kami menggunakan jasa Bridget Wedding Planner, jujur agak kecewa sama ownernya Yuli. Waktu acara Siraman tgl 20 Agustus 2021, WO kurang koordinasi sehingga tim vendor makeup datanya tidak dimasukan untuk dibuatkan Surat Keterangan Sehat, dan tidak masuk hitungan jatah makanan, alhasil vendor tersebut protes & akhirnya mereka ambil jatah makanan keluarga yang berujung ada tamu yg tidak kebagian makanan. Lalu lebih kacaunya saat acara Resepsi Karna PPKM acara sempat tertunda 2 bulan (tgl 17 Oktober) Selama persiapan resepsi, owner cenderung pasif dan kurang koordinasi di grup WA, sehingga kami mengingatkan owner untuk tidak lepas tangan. Saat diberi masukan, owner malah ngambek dan WA bride sesudahnya tidak pernah di balas. Owner tiba-tiba mendelegasikan tugas ke salah satu crewnya. H-2 acara kami sudah revisi rundown dari WO & menekankan kalau saat keluarga inti masuk di awal acara langsung diarahkan utk duduk di round table keluarga karna bagian panggung pelaminan harus dikosongkan sementara untuk tim Pedang Pora. Namun WO malah ngarahin keluarga langsung naik ke panggung, hadeh.. Bahkan ada sebagian meja VIP yang kosong tidak ada dekorasinya, bagian backdrop photobooth juga tidak ada inisial nama kami sesuai layout yg sudah di share di grup WA. WO tidak koordinasi dengan vendor dekor, acuh tak acuh dan tidak peduli kalau ada bagian yg missed. Saran dari kami yang sudah pernah pakai jasa Bridget, sebaiknya dipikir lagi 2x Kami lebih menghargai orang yg menerima masukan serta kritikan dengan dewasa, bukan ngambek lalu mendelegasikan tugasnya ke orang lain di H-seminggu acara. Terima kasih.

    Vendor Reply

    12 November 2021
    Dear Mba Vina dan Mas Tommy, Terima kasih atas masukan dan sarannya, terima kasih juga sudah memakai jasa kami, terlepas dari kritiknya saya dan kru sudah berusaha semaksimal mungkin untuk memberikan service yang memang sudah kita sepakati bersama. Namun sekali lagi kami hanya manusia biasa yang terkadang tidak lepas dari salah dan juga kekurangan. Bila Mba Vina dan Mas Tommy masih ada hal yang mengganjal, mungkin kita bisa bersilahturahmi langsung dan secara kekeluargaan. Sekali lagi terima kasih, dan semoga Mba Vina dan Mas Tommy sekeluarga diberi kesehatan. Salam Sejahtera.
    Renata Felichiko Nurandhita
    22 October 2021 | Bride at Renata & Yoga Wedding

    Thank you Bridget! Very recommended

    Very helpful since the planning stage. always open for discussion and can negotiate and coordinate well with the vendors. On the wedding day itself they are great, my wedding couldn't have gone smoothly without them. Thanks Bridget!

    Vendor Reply

    23 October 2021
    Hi Renata, so happy to hear that you love our teamwork 🙏🏻🙏🏻 We are glad to be part of your precious moment as well. Once again happy Wedding and send our regards to Yoga 🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Winny Tang
    22 October 2021 | Bride at Hauta Wedding

    Service yang memuaskan, highly recommended!

    Ci Yulia & team Bridget super helpful, bantu aku dan Hauta recommend2 vendor sebelum hari H, ci Yul fast response banget! Saat hari H, juga selalu standby, mengatur waktu, dan mengarahkan sehingga kita berdua nggak bingung dan on schedule. Keluarga juga puassss sama service dari Bridget. We would totally recommend Bridget to anyone planning for their special day <3 Sukses selalu bridget and team! Winny & Hauta

    Vendor Reply

    22 October 2021
    Hi Winny, thank you for the review. Appreciate it! Senang bisa ikut dalam wedding kamu, ikut berkesan kita semua, hehehehehehe. Met liburan yaa... Salam untuk Hauta
    Farrah
    02 June 2021 | Bride at Farrah & Ega Wedding

    Terimakasih Bridget!! sukses selalu!!!!

    terimakasih untuk team bridget wedding planner, terutama mba yulia, yang sudah membantu merencanakan pernikahan aku dan ega dengan sangat detail, semoga semakin sukses untuk bridget!!!! keep in touch ya mba yulia!!!

    Vendor Reply

    02 June 2021
    Hi Farrah, thank you so much reviewnya... Senangnya honeymoon di tempat yang dingin, hahahahahaha... Thank you ya sdh percaya sama Bridget. Amin amin doanya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Happy wedding Farrah Ega once again 😘😘😘
    Gabriela Ester Tanizaal
    22 May 2021 | Bride at Sonny & Gabby Wedding

    IMPRESSIVE AND BEYOND GREAT SERVICE!

    Tim WO dan LO di hari H, benar2 bekerja extra mile buat kami, bride & groom, keluarga bride dan keluarga groom. All the small details were taken care of by Ci Yuli and her team. My LO / the personal assistant for bride really worked above my expectations, and all of the crews were really nice and kind. As the wedding luncheon proceed and the time was when taking photos with guests, my eyes were really tired, I only mentioned that my eyes were tired, but the LO took notice and immediately jumped into action, she went to my room, video call me to ask which medicine I needed and brought it to me. It really helped me a lot. Even after the party, the LO helped me undo my very tight wedding dress. All the small gestures, communications, coordinations are all beyond expected. AMAZING JOB BRIDGET WEDDING PLANNER!

    Vendor Reply

    22 May 2021
    Waaah thank you so much Gabby, langsung direview ❤️❤️❤️😍😍😍 Thank you sudah percaya sama Bridget Wedding. Happy Wedding yaaa, salam buat Sonny 😘😘😘
    Sebastian Kevin
    02 April 2021 | Groom at Sebastian & Indah Wedding

    Best WO ever!!

    Ci yulia & tim merupakan wo yg sangat memuaskan. Kita dibantu bangat selama proses persiapan pernikahan. Apalagi pas covid tiba dan merubah semua rencana awal, kita untung banget ada ci yulia yang sabar ngebantu kita merubah segala rencana yg sudah dibuat diawal.\n\nPas hari H juga thanks banget ke ci yulia & tim. Kita berdua merasa enak dan terbantu banget. Keluarga juga puas dengan kesiapan tim ci yulia.\n\nBuat yg masih cari WO, udah ga perlu cari2 lagi. Langsung kontak Bridget WO aja. Dijamin pasti puas!!

    Vendor Reply

    02 April 2021
    Thank you banget Bas untuk reviewnya. Means a lot

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    1. Direct and Detail Discussion for wedding couple to be 2. Fast response for all activities 3. Provided template 4. Practical size of wedding book 5. Family handling if needed
    Do you support or cater to any specific religions?
    We support all religions. We have cater Christian, Catholic, Moslem and Buddha and hoping will cater Hindu in the future.
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Minimum: 80 invitations with 150 people. Maximum: 1,000 invitations with 2,000 people.
    How many weddings do you plan a year?
    30 weddings
    Do you plan weddings internationally?
    We used to serve our client in International way and also several of Traditional wedding. International Wedding is our main services but also ee serve the Indonesian Traditional Wedding. Located in several places also: wedding in Singapore, but mostly in Jakarta and Bali, Indonesia
    How soon should I book your services?
    Soonest is the best, latest by 6 months prior Wedding Day
    What is required for booking your services?
    Approval of Agreement draft and both parties signature on the sealed agreement
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Started an hour prior to make up session completion until the wedding reception accomplished as stated in invitation card, approx is 14 until 16 hours
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 to 2000 person(s)
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us, 3 - 12 months prior the wedding day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    9 hours for Half Day Wedding Organizer services Started from make up session until end of Reception for Full Day Wedding Organizer services
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% Downpayment after signing contract 50% Repayment/settlement 1 month prior to wedding day
    When was your business established?
    Established in 2004 and going to public in 2011 by online marketing and viral
    What makes your services unique?
    1. Personal touch to wedding couple 2. Unique experiences shared that could help wedding couple 3. Good motivation and idea for couple to be. 4. Fast response to complete the couple's need. 5. Mostly "after service" action which the wedding couple needed in the future. 6. Quick decision needed on the D'Day if special case appeared oitside of normal condition
    What service do you provide?
    Full planning
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    o98kaqa
    i88JJK8i8okàaaaÀAIĶK1jkN8hH
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    July 2020 - cooperated with BZ team for handling "New Normal Wedding Simulation"
    Address
    By appointment only 11470
    Location(s)
    Jakarta​.​Bali​.​Bandung​.​Surabaya​.​Yogyakarta

    Established in 2004 and we are glad and blessed, we are keep growing. Our mission: serving the best for our wedding couple, make their wedding day beautiful as what they are dreaming off We serve all Indonesian city, especially Jakarta, Bandung, Surabaya and Bali. We have our representative partners in Surabaya and Bali that could make all preparation and coordination easier for our wedding couple.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.