All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (213)
  • reviews (83)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bridget Wedding Planner Review(s)

    83 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 March 2019 | Groom at Samuel & Claudia Wedding

    Best Wedding Planner!

    Ini merupakan wedding planner yang paling fast respon dan profesional. Pertama kali ketemu dan chat cepat sekali responnya dan cicinya sangat friendly sekali dan sangat membantu. Pas janjian meeting ci yulia sangat on time sekali bahkan dateng dluan. Selalu. Ci yulia sangat membantu kita baik dalam persiapan dan hari H. Dijagain banget kayak anak sendiri. Pas hari H kt sangat sangat terbantu sekali dan kita sangat tenang sekali karena ada bridget wedding planner. Bener2 terima beres aja. Ibarat pengantin hanya tinggal duduk manis aja. Selesai hari H pun kt masih dibantu ngurus berkas2. Pokoknya after salesnya bagus bngt deh. Sekali lagi thank you bngt bridget wedding planner. Tanpa kalian wedding kami tidak mungkin selancar ini. Terima kasih Bridget Wedding Planner.

    Vendor Reply

    09 March 2019
    Hi Sam n Clau thank you untuk reviewnya... akhirnya yaaah
    29 January 2019 | Groom at Andreas & Carline Wedding

    TERBAIK!!!

    Ini vendor pertama yang Saya & Carline deal di persiapan pernikahan kami. Pertama kali ketemuan sama Ci Yuli di CP, trus waktu itu lagi ada diskon promo, jadinya beberapa esok harinya langsung deal aja.. Dan alhasil bener-bener sangat puas!, luar biasa!, top mantep! buat seluruh team crew Bridget. Apalagi yang namanya Ci Silvi, uda bener-bener kayak asisten pribadi nya Carline. Carline mau ini itu langsung dilayani dengan maksimal. Ci Yuli mah jangan ditanya, klo ada WO Award, beliau pasti uda dapet gelar "Master WO" ahahahahaha.. Pokoknya keseluruhan Saya & Carline bener bersyukur bisa deal dan bekerja sama dengan Bridget WO, dan amat sangat saya rekomendasikan kepada semua calon pengantin yang memang mau acara resepsi pernikahan nya berjalan mulus dan lancar 99.99% MAJU TERUS DAN SELALU SEMANGAT BRIDGET!!!

    Vendor Reply

    29 January 2019
    Waduuuuh... WO Award
    24 January 2019 | Bride at Monica & Luky Wedding

    <3 <3 <3

    Dari awal persiapan merit, vendor yg kita cari pertama langsung WO yg udh pengalaman dan bisa bantu kasih masukan. Dan begitu ktmu ci yulia dan tim, langsung sreg banget. Semua pertanyaan dijawab super cepet selama planning, dan gak pernah ada maksa utk pakai vendor tertentu. Super super love! Dari sebelum hari H, timnya udh cekatan banget make sure semua barang ada. Pas hari H, apalagi, timnya super bangett. Terutama mba damay yg nemenin bride, dr awal smp selesai, dimanjain bangettt. Ci yulia juga nenangin aku pas MUA datengnya terlambat 45mnt, dgn bilang kalau hasilnya pasti bagus, dan bener ajaa, hasilnya baguss walaupun waktunya mepet :”) Recommended bangettt pokoknya ❤️

    Vendor Reply

    24 January 2019
    We are so happy Monic to be part of your wedding day
    19 January 2019 | Bride at Randy & Selly Wedding

    TOP . Recommended

    Thankyou Bridget (Ci Yuli & Team) , super superrr membantu sekali baik selama proses persiapan wedding & pas HH. Semua berjalan lancar ^^. Sukses terus buat Bridget 😊
    14 January 2019 | Bride at Eldwin & Shienny Wedding

    Wedding of Eldwin & Shienny - 12 January 2019

    Halo Ci Yuli! Thank you so much for your help and the team so on our wedding day everything is according to the plan and our family members and guest are very happy and joyful during the event! Dari awal kami dapat referensi dari saudara yang sudah pernah bekerja sama dengan Bridget dan acara mreka lancar. Ci Yuli and the team really pay attention to details that as bride and groom we often missed dan mreka juga cekatan. Kami terbantu bgt dgn Bridget dan karena sudah berpengalaman juga, Bridget is familiar tentang vendor2 wedding lain dan reviewnya. Pas D-day, I just glide through the day with the WO team' help! Once again, kami terbantu banget dengan team Bridget yang kompak, not only within their team but also with other vendors! Sukses terus Bridget!!

    Vendor Reply

    14 January 2019
    Eldwin Shienny thank you so much yaa...
    08 October 2018 | Bride at Andry & Angelia Wedding

    BEST OF THE BEST!

    bener2 bersyukur liat vendor ini di bridestory. awalnya penasaran knp reviewnya kok bagus banget. coba chat, eh pricenya masuk banget. cicinya jg oke banget menjelaskannya. intinya: Klop! trs cb ketemu di journal GI, aku & andry langsung sreg sreg sreg banget. tq banget ya ci udh bantuin kita dari awal persiapan sampai akhir acara. Wo rasa wp ini mahhh 🙈 di chat jg fast response, tiap ad trouble cepet banget dikasi solusinya. Semua ke handle dg rapi. Bride sm groom nya dimanjain bangeeeeetttt ❤❤❤ bener2 ga khawatir sm skali, kerjaan aku sepanjang hari cuma tebar2 senyum 🤭 Gaun berat, juga ga kerasa, soalnya tim wo slalu ad di belakang bantuin aku jalan & joget2 hihihi\nThankyou ya tim bridget! bener2 kompak dan dahsyat! Smua kerja, ga ad yg cuma bengong2. Gesit!!!\nci yulia, mbak lena, mbak damay (yg ini beneran bikin damai bridenya hahahahaha), ci Jenny, dll. maapin gabisa sebut satu2 namanya, aku ga hafaaaal sangking yg turun banyak timnya hihi\n😍👍 bener-bener recommended. kalian yg mau married, cepetan HIRE bridget!!!!\nTHANKYOU SO MUCH FOR YOUR SERVICE BRIDGET TEAM!!!! God bless you all

    Vendor Reply

    08 October 2018
    Hi Angel, thank you for being the first vendor that you reviewed

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    1. Direct and Detail Discussion for wedding couple to be 2. Fast response for all activities 3. Provided template 4. Practical size of wedding book 5. Family handling if needed
    Do you support or cater to any specific religions?
    We support all religions. We have cater Christian, Catholic, Moslem and Buddha and hoping will cater Hindu in the future.
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Minimum: 80 invitations with 150 people. Maximum: 1,000 invitations with 2,000 people.
    How many weddings do you plan a year?
    30 weddings
    Do you plan weddings internationally?
    We used to serve our client in International way and also several of Traditional wedding. International Wedding is our main services but also ee serve the Indonesian Traditional Wedding. Located in several places also: wedding in Singapore, but mostly in Jakarta and Bali, Indonesia
    How soon should I book your services?
    Soonest is the best, latest by 6 months prior Wedding Day
    What is required for booking your services?
    Approval of Agreement draft and both parties signature on the sealed agreement
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Started an hour prior to make up session completion until the wedding reception accomplished as stated in invitation card, approx is 14 until 16 hours
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Traditional wedding, especially Javanese,  Cultural wedding International Wedding,  Religious wedding ceremony Catholic, Christian, Moslem and Buddha
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Before sealed a deal, to achieve chemistry between wedding consultant and client (wedding couple to be)
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 to 2000 person
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Surabaya, Bandung and Singapore
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us, 3 - 12 months prior the wedding day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Started an hour prior completion of make up services until the wedding reception ended
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% Downpayment after signing contract 50% Repayment/settlement 1 month prior to wedding day
    When was your business established?
    Established in 2004 and going to public in 2011 by online marketing and viral
    What makes your services unique?
    1. Personal touch to wedding couple, 2. Chemistry between couple to be and wedding consultant needed. 3. Good motivation and idea for couple to be. 4. Fast response to complete the couple's need. 5. Mostly "after service" action which the wedding couple needed in the future.
    What service do you provide?
    Full planning
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Mandarin
    o98kaqa
    i88JJK8i8okàaaaÀAIĶK1jkN8hH
    Address
    By appointment only 11470
    Location(s)

    Established in 2004 and we are glad and blessed, we are keep growing. Our mission: serving the best for our wedding couple, make their wedding day beautiful as what they are dreaming off We serve all Indonesian city, especially Jakarta, Bandung, Surabaya and Bali. We have our representative partners in Surabaya and Bali that could make all preparation and coordination easier for our wedding couple.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.