All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (242)
  • reviews (96)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bridget Wedding Planner Review(s)

    96 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    02 February 2020 | Bride at Daniel and Molly Wedding

    Amazing service! Super grateful!

    Both Daniel and I live in Auckland, New Zealand. I am born and raised in Jakarta so we got married in Jakarta. I found Bridget wedding planner through the app and we communicated through whatsapp during all hours, especially with time differences they still communicated constantly. It was amazing from the very beginning. Everything ran smoothly right up to the D - Day. On the day of the wedding all the staff was amazing and very attentive to guests, family and wedding party. Very impressed and very grateful for the team! Definitely would not have been able to get through it all without them.

    Vendor Reply

    02 February 2020
    Hi Molly, so sweet! Thank you so much in believing in us, we are happy as well for both of you and your family. Happy vacation!
    07 January 2020 | Bride at Thia & Sebastiaan Wedding

    Thank You

    Ketika ingin mempersiapkan pernikahan dan bingung mulai dari mana, saya mendapatkan briget wedding planner dari bridestory berdasarkan review2nya yang sangat luar biasa. Dan memang terbukti, dari awal semua langsung terasa jelas setiap step yg harus dipersiapkan sampai hari H, sangat membantu dengan respon yang cepat dan diskusi2 kapanpun dibutuhkan untuk menyusun pernikahan saya. Hari H berjalan dengar lancar. Bridget dan team sangat memperhatikan setiap detail dan yg paling luar biasa adalah mereka sangat care! Saya mendapat respon dari keluarga dan teman bahwa acara sangat baik dan tentu ini semua tidak akan tercapai tanpa peran besar dari Bridget Wedding Planner. Thank you Mba Yulia dan Team.

    Vendor Reply

    07 January 2020
    Hi Thia, thank you juga sudah percaya sama Bridget
    02 January 2020 | Bride at Lia & Yogi Wedding

    Thank you more and more !!!

    Pilih bridget karena baca review disini dan semoga bisa membantu buat yg lagi bingung cari, untuk harga so affordable aku bahkan dpt cashback dan ga susah buat reimbursed nya it’s mean mereka royaaaal bgt. Mba yulia setiap dihubungi always jawab fast respon kalaupun lg sibuk dia pasti tetep ngabarin, aku kan aga pasif yah dan ambil cm wo the day aja tp mba yulia yg bahkan nanyain kabar dan gmn persiapan aku. Dan thank you buat mba lena keliatannya galak tp bae dan tegas yg catering ku bikin rancu lgsg jd clear alhasil makanan ku amat sangat melimpaaaah hahahaa.... So far semuanya sangat membantu termasuk team yg lainnya karena ibu ku bilang semuanya baik baik bahkan sampe mau pakein sepatu ibuku. Ga nyesel pilih bridget, semoga sukses selalu dan semakin maju ❤️

    Vendor Reply

    02 January 2020
    Hai Liaaaa... Thank you sudah percaya sama Bridget. Duh senang juga sama kalian. Pengantinnya dah cantik ganteng baik pula, keluarga juga semua baik2, semua jadi saling mengisi. Duh, jadi kepikiran sayur asem nih, hahahahahaha... Salam buat Yogi yaaaah...
    31 December 2019 | Bride at William wijaya Wedding

    :D

    Thank you buat ci yul and team. Semuanya berjalan dengan baik dan lancar. Tim nya ci yul juga smuanya teliti bngtt hehehe ga salah milih bridget buat jdi wo ku di hri h yg penting. 😌😌

    Vendor Reply

    31 December 2019
    Hi Fer, thank you juga udah percaya sama tim Bridget. Keep in touch and Happy New Year...
    08 December 2019 | Bride at Randy dan Stacia Wedding

    Wedding 22 dan 29 Juni 2019

    Maafkan yg terlambat tulis ulasan, dikarenakan setelah menikah mager bgt buka web website pernikahan. Karena kita menikah 2 kali jadi kaya bisul pecah akhirnya legaaa bgtt udah kelar. Byebye wedding prep. Tapi yg buat berkesan tentunya vendor2 kita. Salah satunya Bridget WO dari Ci Yulia and Team. Dr awal cepat response nya, pas persiapan jg Ci Yulia tahu bgt apa yg kita mau dan bs menjembatani antara maunya kita dan mau nya keluarga dengan win win solution. Meeting beberapa kali selalu berujung makin tenang karena makin yakin bridget bs bantu kita. Pas hari H bener bener ga ada kekawatiran karena sigaappp sekali semua team nya. Udah luwes udah biasa. Ci Yulia jg standby terus. Aku rekomen ke teman2 aku yg belum bikah untuk coba kontak Bridget karena sehappy itu bisa didampingi bridget. Thank you dr Randy Aku dan keluarga kita yg merasa diservice lebih sama Ci Yulia dan team. Sukses selaluuu

    Vendor Reply

    08 January 2020
    Hi Stacia Randy, waaah maaf juga baru lihat nih
    01 December 2019 | Bride at Stephen & Irene Wedding

    THE BEST!!!

    Dari awal ketemu Ci Yulia uda suka banged, orangnya ramah dan penjelasan yang diberikan sangat detail.... sangat membantu dari awal persiapan hingga hr H nya... saran2 yang Ci Yulia berikan juga top abis, semuanya jelas dan sistematis sehingga semuanya terperinci dan terplanning dengan baik... Pas hr H semuanya pun berjalan dengan lancar dan team nya pun semuanya baik2 dan terlihat sudah profesional semua... Thank you Ci Yulia and the team untuk bantuan nyaa... Wish you all the best dan aku ga nyesel pilih Bridget sebgai Wedding Planner ku ...mantap dan sukses selalu...

    Vendor Reply

    01 December 2019
    Eh sudah nongol lagi, hehehehehe... Thank you Stephen Irene utk reviewnya, senang juga sama kalian berdua, humble dan seru. Hehehehehehe, asik ajah ngobrolnya juga.. Thank you yah udah percaya sama Bridget, kalian berdua juga sukses selalu yaa, kalo aku punya ponakan tolong info ya. Heehehehehe thank you amd God bless... Salam untuk mama ya Rene

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    1. Direct and Detail Discussion for wedding couple to be 2. Fast response for all activities 3. Provided template 4. Practical size of wedding book 5. Family handling if needed
    Do you support or cater to any specific religions?
    We support all religions. We have cater Christian, Catholic, Moslem and Buddha and hoping will cater Hindu in the future.
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    Minimum: 80 invitations with 150 people. Maximum: 1,000 invitations with 2,000 people.
    How many weddings do you plan a year?
    30 weddings
    Do you plan weddings internationally?
    We used to serve our client in International way and also several of Traditional wedding. International Wedding is our main services but also ee serve the Indonesian Traditional Wedding. Located in several places also: wedding in Singapore, but mostly in Jakarta and Bali, Indonesia
    How soon should I book your services?
    Soonest is the best, latest by 6 months prior Wedding Day
    What is required for booking your services?
    Approval of Agreement draft and both parties signature on the sealed agreement
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Started an hour prior to make up session completion until the wedding reception accomplished as stated in invitation card, approx is 14 until 16 hours
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Traditional wedding, especially Javanese,  Cultural wedding International Wedding,  Religious wedding ceremony Catholic, Christian, Moslem and Buddha
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Before sealed a deal, to achieve chemistry between wedding consultant and client (wedding couple to be)
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 to 2000 person
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Surabaya, Bandung and Singapore
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for client to contact us, 3 - 12 months prior the wedding day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Started an hour prior completion of make up services until the wedding reception ended
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% Downpayment after signing contract 50% Repayment/settlement 1 month prior to wedding day
    When was your business established?
    Established in 2004 and going to public in 2011 by online marketing and viral
    What makes your services unique?
    1. Personal touch to wedding couple, 2. Chemistry between couple to be and wedding consultant needed. 3. Good motivation and idea for couple to be. 4. Fast response to complete the couple's need. 5. Mostly "after service" action which the wedding couple needed in the future.
    What service do you provide?
    Full planning
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English and Mandarin
    o98kaqa
    i88JJK8i8okàaaaÀAIĶK1jkN8hH
    Address
    By appointment only 11470
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Bandung​.​Bali

    Established in 2004 and we are glad and blessed, we are keep growing. Our mission: serving the best for our wedding couple, make their wedding day beautiful as what they are dreaming off We serve all Indonesian city, especially Jakarta, Bandung, Surabaya and Bali. We have our representative partners in Surabaya and Bali that could make all preparation and coordination easier for our wedding couple.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.