All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (45)
  • reviews (20)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Matteo Wedding Organizer Review(s)

    20 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    tridian laksmi
    13 March 2022 | Bride at Leo Agung Satrio Wedding

    Pengalaman wedding bersama Matteo WO

    Dapet rekomendasi dari venue kalau WO nya bagus dan profesional , setelah merasakan selama 1 hari penuh di treat dengan baik oleh Matteo WO , saya rekomendasikan ke calon pasangan lain yg bingung mau pake WO apa bisa ke WO Matteo karena saya dan pasangan sangat puas dengan hasil kerja dan pelayanannya yg sangat bagus , good job
    Marlin I
    10 March 2022 | Bride at Eason & Marlin Wedding

    A December to Remember (Ceile)

    WO #1 (Krn sy nikah jg baru 1x), tp uda bisa ngerasain jd klien yg bener bener disayang. Yg lebih rajin follow up soal meritan jg WOnya, kancing groomsmen copot jd dijahitin. Bs provide MC, dan WO standby hari H yg fasih mandarin (suami org Tionghoa). H-1 masi nungguin loading barang sampe jam 12 malam dan jam 3 pagi uda bangunin bridenya. Dabest Matteo ~
    Syanne
    09 March 2022 | Bride at Kevin & Patricia Wedding

    super recommended

    super puas sama Matteo. Ko will & Ci devi ngebantu banget dari semua sisi padahal aku sama kevin sangat rempong karena banyak hal2 unexpected yg terjadi sampe harus gonta ganti tanggal dan acara. cuma semuanya ttep keurus rapi sama koko & cici. thankyou so much Matteo!
    Nita
    09 March 2022 | Bride at Nita & Andree Wedding

    Hari H nggak perlu pusing-pusing

    Thank you buat team Matteo terutama Ko William & Ci Cindy yang udah bantu acara sangjit kita. Seneng banget waktu hari H bener-bener semua diurusin, mulai dari perintilan sampe vendor juga tamu-tamu. Acara juga dipimpin sama Matteo jadi kita & keluarga yang awam ga perlu bingung/pusing karena tinggal ngikutin yang udah diaturin & diinstruksiin sama crew Matteo. Semoga Matteo WO sukses terus dan makin banyak client2 yang puas juga sama service-nya. Top 👍🏻👍🏻👍🏻
    Maria Gabriela
    09 March 2022 | Bride at William & Gabriela Wedding

    Very satisfied!

    Thank u ko william & ci devii uda bantu kerempongan dari sblm wedding sampai hari weddingnya. Walopun tiba2 cuaca hujan tapi tetep gerak cepet banget sigap sampe akhir nya bisa ttep acara outdoor 🥰 recommended for bride and groom to be!!
    Gabriella Vanessa Kurnia
    14 February 2022 | Bride at Vincent & Gabby Wedding

    Planning for your elopement day? This is the one!

    Planning for your wedding day is hard, in my opinion. But somehow Ko Will, the owner, make the wedding planning seems easy. You don't have to worry about forgetting things in your big day, the crew will handle everything professionally.

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Address
    Jl. Kaca Piring no 4 Kramat - Jakarta Pusat 10450 10450
    Location(s)

    Various kinds of weddings have been planned by Matteo, international and traditional one, in large to small scale, inside and outside Jakarta. The founder of Matteo is William Kurnia & Han Devi who has been involved in the Wedding industry since 2012. They are husband and wife and they have work in this industry long before they know each other and get married.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.