All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (89)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 10

    All
    view 9
    Seribu Rasa by Storia OrganizerSeribu Rasa by Storia Organizer
    Seribu Rasa by Storia OrganizerSeribu Rasa by Storia Organizer
    +12
    Balai Komando by Storia OrganizerBalai Komando by Storia Organizer
    Balai Komando by Storia OrganizerBalai Komando by Storia Organizer
    +20
    Storia Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Rumah by Storia OrganizerRumah by Storia Organizer
    Rumah by Storia OrganizerRumah by Storia Organizer
    +11
    Wedding Planning
    Kembang Goela Restaurant by Storia OrganizerKembang Goela Restaurant by Storia Organizer
    Kembang Goela Restaurant by Storia OrganizerKembang Goela Restaurant by Storia Organizer
    +12
    Storia Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Gedung YTKI by Storia OrganizerGedung YTKI by Storia Organizer
    Gedung YTKI by Storia OrganizerGedung YTKI by Storia Organizer
    +17
    Storia Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Storia Organizer Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Audita Ananda Nundini
    02 August 2019 | Bride at Dita & Taufiq Wedding

    Cool!

    Storia tu WO aku wkt kmrn nikah. Happy bgt mereka gercep terus bikin ga stres. Lebih happy lg waktu mereka tnyt jg urusin numpanh nikah ku. Jd aku ga musti ribet. Trs responsive kl di tny atau diajak ktm. Oke sih kl yg mau pake WO tp gamau stres!
    Cerita Dekor
    30 May 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Perfect WO

    Bekerja sama dengan Storia Organizer sangat sangat membantu kami dalam setiap wedding
    nimah
    13 March 2018 | Bride at AGUNG ADHI SATYA Wedding

    WONDERFULL WO

    Alhamdulillah saya memberikan kepercayaan yang tepat di tangan tim yang tepat. Super duper sabarrrr banget buat ngeladenin saya yang banyak mau, lupaan, kadang susah dihubungin, gampang skip dan segala sindrome bridezilla lainnya hahaha. tapi mereka selalu dengan telaten dan sabar mengingatkan hal hal yang memang perlu saya kerjakan. alhamdulillah overall acara berjalan dengan lancar dan sukses, saya dan seluruh keluarga besar mengucapkan terima kasih yang sebesar besarnya untuk seluruh tim storia organizer yang telah membantu kami hingga acara dapat berjalan dengan sukses dan lancar.
    yuditha
    04 March 2018 | Bride at Dizan Wedding

    WO as team and family also!

    Alhamdulillah ga salah pilih WO. dari awal udah happy dan nyaman bgt persiapan pernikahan yg ribet jd mudah dan minim stres krn team storia sangat2 membantu. saya dan keluarga sangat berterima kasih atas bantuan dan kerjasamanya smp acara berlgsg dgn lancar..sukses terus Storia Organizer! do your best as usual ❤️❤️❤️
    Annisa Nurul Azani Putri
    22 January 2018 | Bride at Luthfi Wedding

    Storia si WO Keceee

    hai storia, terima kasih sudah membantu kami sekeluarga di hari penting saya dan suami. storia bener2 helpfull, teamwork nya keren, sabaaaaaaaaaaaaaaar bangeet, pokoknya ku jatuh hati sama storiaa ❤❤❤❤❤ terima kasih kakak sarah dan team ❤❤❤

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    How far in advance should your client make a booking?
    our client have a free time to make a booking with us, but normally you can booked us on 3-12 month before the day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony , Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding
    What makes your services unique?
    we have a great team, so you can enjoy your day
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    When was your business established?
    our business started on 2016
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning, Wedding styling and concept,  Ceremony planning,  Budget preparation
    How many hours are included on the day of the wedding?
    one day service
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    no minimum and maximum
    What is your payment terms?
    you can discuss with us
    Address
    Depok 16411
    Location(s)

    We can help you from zero until your day
    https://www.instagram.com/p/CIDCAFkApSZ/
    https://www.instagram.com/p/CHfOhqGgKP4/
    https://www.instagram.com/p/CHfOeYYAn5F/
    https://www.instagram.com/p/CHfNxvxgpWZ/
    https://www.instagram.com/p/CHeG4vMgdaG/
    https://www.instagram.com/p/CHPYspMg0X0/
    https://www.instagram.com/p/CHKsUUuAkGI/
    https://www.instagram.com/p/CHG8hmagMK4/
    https://www.instagram.com/p/CHFvjOcAn1N/
    https://www.instagram.com/p/CG7LdbKgFhC/
    https://www.instagram.com/p/CG1ssrkAiXx/
    https://www.instagram.com/p/CGxBIcWg6pw/