All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (196)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fedora Organizer Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 September 2017 | Bride at Novella & Anthony Wedding

    Cari WO yg pasti2 aja deh. Fedora memang top abis!

    Berawal tau Fedora ini dari salah satu entertainment di venue wedding kami. Jadilah iseng2 tanya ke Ko Yudi.. terus langsung janjian ketemuan. Dari hasil ketemu kita liat Ko Yudi dari cara ngomongnya bagus, dan memang keliatan dy ngerti dan pengalaman banget buat detail dan rundown acara.. Jadilah kita sepakat pake jasa Fedora.. Dan ternyata pilihan kita memang ga salah deh.. Top banget buat ko Yudi n team.. Super rapih, gesit, super sabar ngadepin orang tua (yg cerewet2).. Keluarga sampe bilang, ini WO kerjanya bagus yah.. Super helpful.. Terus rundown acara juga tepat waktu ga pake molor.. Harga juga menurut saya affordable.. Karena hasil kerjanya ok Sukses terus yah Fedora.. Makasih banget udah bantu acara kita sampe bisa berjalan lancar =))
    30 May 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Fedora Organizer kreatif dan profesional

    Fedora organizer sangat profesional dan terampil dalam mengatur semua planning wedding customer

    Kay Photomotion

    10 August 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    Affordable, Professional, & Great Services

    Those 3 words really represents Fedora Organizer. Their team really helpful during Handryan & Claudia wedding day, 7 May 2016. They know what they need to do to get everything right and done during your wedding day. Most of the team is friendly and helpful. And another important thing is, they price service is affordable too. Do not hesitate to choose Fedora Organizer to help making your dream wedding come true. As a wedding photographer, I really enjoy to work with them. Cheers

    Vendor Reply

    10 August 2016
    Terima kasih juga kay photomotion, terima kasih atas bantuannya juga di event kemarin.. Kami berharap kita bisa bertemu dan bekerjasama kembali untuk event selanjut nya... Tuhan memberkati Kay Photomotion
    11 May 2016 | Guest at Handrian dan claudia Wedding

    TOP

    Best Wedding Organizer you can trust To give the best Wedding moment in your life With a good team work Always give the best service Our mission is Your happiness is my success Let Fedora Organizer Be your best partners in your Wedding moment you will got the best Wedding moment ever GBU
    29 February 2016 | Partnering Vendor at - Wedding

    Pelaksanaan & Pelaporan

    Pelaksanaan & Pelaporan acara yg optimal sehingga memuaskan pelanggan

    Vendor Reply

    29 February 2016
    Terima kasih mela
    28 December 2015 | Partnering Vendor at candara & fereni Wedding

    Taktis, Profesional, friendly

    taktis, profesional, friendly tiga kata itu bisa menggambarkan kinerja dari Fedora Organiser mengghandle setiap acara wedding dengan smooth... bukan very smooth actually... mampu menciptakan mood booster untuk groom & bride serta untuk keluarga dari groom & bride sehingga tetap bisa memberikan senyuman terbaik mereka selama acara wedding. fedora organizer is top recommended to you... god bless...

    Vendor Reply

    29 February 2016
    Thanks jul

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Other
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding (please specify),  Religious wedding ceremony Religious wedding ceremony (please specify),  Other Other (please specify),  Cultural wedding Cultural wedding (please specify)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    START 2009
    What is your payment terms?
    30%
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    NO
    What makes your services unique?
    KASIH
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12
    How far in advance should your client make a booking?
    1 YEARS OR 6 MONTH
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    2
    Address
    Jalan tubagus angke Gang siaga 1 no.137j Rt.009/Rw.04 Angke/tambora Jakarta barat 111330
    Location(s)

    Kami Siap Melayani dan Menjadi Sahabat Anda Di hari Special Anda ~ Fedora Organizer We are ready to serve and be a friend in your special day ~ Fedora Organizer

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.