All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (18)
  • projects (461)
  • reviews (106)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Warna Project Review(s)

    106 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Melissa Salim
    18 January 2023 | Bride at Melissa & Jeremy Wedding

    A service that went Above and Beyond

    Photographer was very professional & even came in early to take some shot for the groom & bride, photos were fantastic and outsanding unexpectedly really love their service. Strongly recommend their service! Thank you warna!
    Clara Maria Angundjaja
    25 November 2022 | Bride at Dennison & Clara Wedding

    Worth every penny!

    Warna Project really deserves to be known by so many manyy more people! Keputusan yang sangat tepat untuk menjadikan Warna sebagai vendor photo & video di wedding kami❤️ Kak Melda selaku owner yang berhubungan langsung dengan kami sangat cepat tanggap dan betul-betul bisa memahami apa yang kami inginkan. Begitu juga dengan team di lapangan, kak Andrian dan kak Ageng juga sangat professional dan bisa menjaga mood kami sekeluarga sampai selesai. The process was very beautiful & fun! Untuk hasil dari video & fotonya sendiri, aku secara pribadi merasa it is worth every penny! Hasilnya tidak kalah sama vendor yang harganya 2-3x lipat. Thank you Warna Project & Team! Semoga para brides to be yang lagi cari vendor bisa masukin Warna ke listnya yah❤️ SUKSES TERUS KALIAN HEBAT BANGET!
    Jessica Tiolina
    13 October 2022 | Bride at Rayner Andreas Wedding

    Super Recommended!

    I had a super fun prewedding experience with Warna Project! Tim Warna Project sabar banget selalu nurutin apa yang kliennya inginkan, sangat informatif, kerjanya cepat dan yang paling penting hasil fotonya bagus bagus banget! Sesi foto prewedding dengan tim Warna berjalan smooth bgt, diarahin gayanya sambil banyak bercanda jadi gak ngerasa awkward😋 Will definitely be back again to Warna Project in another event❤️❤️
    nina
    03 February 2022 | Bride at Nina & Dito Wedding

    Prewedding

    Tau warna project dari bride story, liat2 hasil foto nya bagus dan harga nya sangat murah akhirnya deal. Pilih warna project jadi vendor prewedding kami adalah keputusan yang sangat2 tepat. Hasil foto nya sangat bagussss! Dan yang paling penting team nya super baik, super ikhlas fotoin kita padahal kami ganti baju sampe 5 kali termaksud ada tema 2 adat di dalam nya yang lumayan rumit, tapi team warna project tetap sabar dan ngga ada penambahan apapun sama sekali. After sales nya pun oke banget, hasil foto di kasih di hari yang sama, meskipun belum di retouch tapi udah bagus banget hasil nya. Sangat recommended banget pokoknya, jangan ragu pilih warna project jadi vendor photography kalian. Sukses terus buat kak melda & warma project🤍🤍
    Maria Inez
    25 August 2021 | Bride at Inez&Kanta Wedding

    SUPER RECCOMENDED !

    Puas bangeett sama kerjasamanya warnaa. Terutama buat prewed kitaa. Gokil sihh. Rela capek2 naik gunung papandayan dari jam 2 subuh kejar sunset dan mereka enjooyy, seneng bgt 🥰 Cara komunikasinya juga enak. Bisa diajak diskusi dan kasih masukan2. Hasil fotonya juga kereennn. Bakalan cari warna terus deh tiap ada acara penting.
    Natalia Siska
    18 August 2021 | Bride at Kristin & Alvin Wedding

    Engagement photo

    Terimakasih sekali warna project bagus bagus banget foto dan hasilnya ♥️♥️

    Photography

    WHAT DO YOUR PACKAGES INCLUDE?
    Our packages include everything our customers need. We not only provide photo and video for your special day, we can also give you new adventures with our friendly team.
    DO YOU WORK OVERSEAS?
    Yes we do. We love exploring new countries and revealing their beauty.
    DO YOU HAVE A REPLACEMENT PHOTOGRAPHER IN CASE YOU BECOME UNAVAILABLE ON THE DAY OF THE EVENT?
    Yes, we do have backup procedures for anticipate bad things happen. Not just photographers, make up artist, even our photo assistants.
    DO YOU CHARGE BASED ON PACKAGE, HOURLY OR FULL DAY?
    We charge based on packages and mostly include a full day coverage.
    DO YOU PROVIDE ALL THE DIGITAL FILES AND/OR NEGATIVES (OR COPIES OF THE NEGATIVES) TO THE CLIENT?
    Yes we do. We will provide all the digital files from your session
    Videography

    WHAT DO YOUR PACKAGES INCLUDE?
    Our packages include everything our customers need. We not only provide photo and video for your special day, we can also give you new adventures with our friendly team.
    DO YOU HAVE A REPLACEMENT VIDEOGRAPHER IN CASE YOU BECOME UNAVAILABLE ON THE EVENT DAY?
    Yes, we do have backup procedures for anticipate bad things happen. Not just photographers, make up artist, even our photo assistants.
    IS THE CLIENT INVOLVED IN THE EDITING PROCESS? IF SO, HOW MUCH INPUT DOES THE CLIENT HAVE IN EDITING?
    Yes they are. We discuss everything with our couple, from the concept to the editing. We put it at our utmost concern that the final video fits to our client's expectation.
    Service(s)
    Address
    Jakarta || Bali
    Location(s)

    Hi! Our goal is to give you the freedom and peace of mind to enjoy your day while we capture the laughter, tears, and moments that you will look back on and reminisce with warmth.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.