All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (54)
  • reviews (36)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    WeddingCar by Ronald Wedding CarWeddingCar by Ronald Wedding Car
    WeddingCar by Ronald Wedding CarWeddingCar by Ronald Wedding Car
    Ronald Wedding Car & 1 OTHERS
    Event Rentals
    Mario & Natasha by littleseed.idMario & Natasha by littleseed.id
    Mario & Natasha by littleseed.idMario & Natasha by littleseed.id
    +8
    littleseed.id
     & 4 OTHERS
    Flowers
    The Wedding of Nik and Nita by Cornelius by Bernardo PicturaThe Wedding of Nik and Nita by Cornelius by Bernardo Pictura
    The Wedding of Nik and Nita by Cornelius by Bernardo PicturaThe Wedding of Nik and Nita by Cornelius by Bernardo Pictura
    +47
    Bernardo Pictura
     & 7 OTHERS
    Photography
    AYANA INTERCONTINENTAL The wedding of Niko and Marghanita by Lemon Tree EntertainmentAYANA INTERCONTINENTAL The wedding of Niko and Marghanita by Lemon Tree Entertainment
    AYANA INTERCONTINENTAL The wedding of Niko and Marghanita by Lemon Tree EntertainmentAYANA INTERCONTINENTAL The wedding of Niko and Marghanita by Lemon Tree Entertainment
    +1
    Lemon Tree Entertainment
     & 5 OTHERS
    Entertainment (Music)
    Nik & Nita Wedding by Flowers & LyricsNik & Nita Wedding by Flowers & Lyrics
    Nik & Nita Wedding by Flowers & LyricsNik & Nita Wedding by Flowers & Lyrics
    +2
    Flowers & Lyrics
     & 2 OTHERS
    Flowers
    Premium Full Lace by dydx BridePremium Full Lace by dydx Bride
    Premium Full Lace by dydx BridePremium Full Lace by dydx Bride
    +12
    dydx Bride & 6 OTHERS
    Wedding Accessories
    Wedding Renald & Giovani by MonchichiWedding Renald & Giovani by Monchichi
    Wedding Renald & Giovani by MonchichiWedding Renald & Giovani by Monchichi
    +11
    Monchichi & 1 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    de_Puzzle Event Management Review(s)

    36 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Valerine Andrianto
    21 April 2020 | Bride at Nixon & Valerine Wedding

    The Wedding of Nixon Valerine

    Honest Review, kita puas banget dengan service yang diberikan de_puzzle, ci Ria selaku WO leader benar2 detail dan very helping before even until the day. Service yang diberikan team WO pun pada hari H tidak ada yang miss satupun, dan we are so glad to have de_puzzle, dan ga ada satupun ganjelan untuk tim WO yang kita rasakan after the wedding. Keep the Great Job! Thank you!

    Vendor Reply

    22 April 2020
    Terima kasih Nixon & Valerine... Glad to have couples like you
    Sylvani Honora
    06 April 2020 | Bride at Sandhy & Sylvani Wedding

    We are very satisfied!

    Super glad that we chose dePuzzle for our wedding planner on our wedding day and sangjit day. Very detail-oriented is the perfect words to describe them, especially ci Ria, who guided us from the very beginning, from recommending vendors to reminding us the small things we could probably forget 😂 Our wed day is 6 days after Presiden Jokowi declared the corona virus in Indonesia and she managed to calm us down. Cant thank them enough for helping us in our 13-month-preparation. I wish you good luck and success in the future, Ci Ria & team! ❤️🤗

    Vendor Reply

    07 April 2020
    Thanks for de_Trust Sandhy & Sylvani... Thanks for your trust to me & our Team, to manage your very very special Day... nice to know you and Your Family... It such an honor for us... Keep contact yo... and once again, Happy Wedding & Happy Always ^_^ stay safe
    Lauren
    09 December 2019 | Bride at Alfrefo & Lauren Wedding

    Good Job!!

    Preparation sampai dengan hari H bner2 helpful bgt!! Bner2 acara jadi ter-organized bgt
    Tommy
    13 November 2019 | Groom at Tommy & Elisabeth Wedding

    Super Duper Best WO Team Evaaaaa <3

    First of all Sorry for late review 🙈 Buat de_puzzle, Super super thankyou buat Team yg uda ngebuat hari-hari bahagia kami berjalan smooth 😍 Mulai dari persiapan Prewed, Sangjit, dan The_Day (sampe pemilihan vendor) mereka buat sangat luar biasa. Terima kasih buat Ko Deddy dan Ci Ria, kalian uda bantu kita buat mewujudkan Wedding Dream yg kita mau. dan jangan ditanya teknis nya ko deddy dan detailnya ci ria, Luwar biasahhh my bro and sis ini !!! ❤️❤️❤️ Thankyou juga buat Team Depuzzle yg ikut serta dari Sangjit & The_Day. Mulai dari bawelnya kami dan keluarga, rusuhnya Bestman dan Bridesmaid kami, kalian handle dengan sepenuh hati. Super thanks Dinda, Hendra, Ayu, Sari, Gracia, Ario yang sudah membantu dari pagi2 buta datang dengan penuh senyuman , Dan team lainnya Olivyani, Merici, Kezia dan yg ga bisa disebutin satu2, setiap problem2 kalian tanggapi dengan sangat cepat, ga bisa bayangin kalo ga ad kalian guys. ❤️❤️❤️ Once again, Thankyou so much De_Puzzle for your help and everything you do to our Wedding. Really, That means a lot for us. Love, Tommy & Elisabeth #TheAdventureOfTE 7 September 2019
    Katarina Venny Putri
    13 November 2019 | Bride at Andre & Venny Wedding

    Best team ever!

    thank you de_puzzle sudah membantu aku n pasangan dalam persiapan pernikahan kita sampai hari H. servicenya sangat good! terperaya dan rapi, sampai perhatiin detailsnya. kita ambil paket planner & organizer dan sangat2 puas. semua berjalan sesuai dgn yg kita inginkan, berjalan rapi dan lancar. komunikasi ke kita n para vendor juga sangat baik dan tentunya sangat sabar. thanks to Ci Ria & de_puzzle...
    Tiffany Arifin
    05 November 2019 | Bride at Marius & Tiffany Wedding

    Super Recommended Vendor

    de_Puzzle bener2 sangat membantu kami mulai dari persiapan, sangjit, sampai hari H. Ci Ria & Ko Deddy sangat helpful dan enak bgt diajak diskusi, semua pertanyaan diladenin hehe.. buat janjian ketemuan jg enak, apalagi waktu persiapan kami sama2 masih stay di luar kota, tp Ci Ria mau nyempetin waktu buat ketemuan klo pas kami balik jakarta. acara sangjit & wedding lancaaaaarrr berkat tim de_Puzzle yg handal! pokoknya ga salah pilih bgt deh pake WO de_Puzzle buat acara sangjit & wedding. thanks a lot Ci Ria, Ko Deddy, Kezia, Evelyn, Angela Merici, dan semua tim de_Puzzle yg uda bantuin melancarkan jalannya acara once in a lifetime nya Marius & Tiffany! 😊❤

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    Wedding Management
    How many hours are included on the day of the wedding?
    14-16 hours more or less..
    How many weddings do you plan a year?
    30 - 40 couples
    What is required for booking your services?
    Couples Name, "the Day" date, and please feel free to contact us..
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    we've done our project in 150-2000 packs range..
    How soon should I book your services?
    minimum H-3 months for Full Day organizer & H-6 months for Wedding Management; but sooner the better for maximizing our services..
    Do you support or cater to any specific religions?
    No, we don't support cater at all.. but we know people who does..
    What service do you provide?
    Full planning
    Do you plan weddings internationally?
    Yes, we are..
    Address
    Tanjung Duren, Jakarta Barat 11470
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.