All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (53)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fiori.Co Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    26 March 2019 | Bride at Philip & Febe Wedding

    very reccomended!

    Dekorasi simple, bagus, dan tidak terlalu over budget...so.. bagi yang nyari dekorasi tidak terlalu wah, tapi simple n elegant untuk wedding daynya, bisa sama fiori.co :)
    25 February 2019 | Bride at alya & reva Wedding

    decor indah yang tidak memakan budjet mahal

    aku seneng banget di decor sama fiori.co aku puas banget dengan budjet yg sedikit tapi bisa di maximalin , kelihatan mewah
    25 January 2019

    Dream come true

    Fiori really bring our wedding dream come true, they work really professional amd also very kind in all of situations, they give the best effort and results. I found them at the bridestory app and when we met for the first time, we just feel the click, for all of you who are searching for the best decoration, this is the answer. They bring our concept to reality, thanks fiori.co and team, success for you!
    19 January 2019 | Bride at Andrew & Irene Wedding

    full of memories

    halo fiori! sorry baru bisa ksh review skrg..\nwedding aku tgl 14 oct 2018 di Royal Tulip Gunung Geulis..\n\nkarena merid nya outdoor emg dr awal pengen ny dekor romantic rustic..sempet nyari2 beberapa vendor lain,tp ga ad yg ngena di hati,karena aku pengennya dapet vendor dekor yg emg mood nya tuh ud rustic2 gt..\nakhirnya dapet fiori itu karena search2 di IG begitu liat feedny lgsg dalem hati wahhh ini yg aku cari..\ndari pertama liat uda suka banget ditambah pas meeting juga team nya super nice dan enak diajak diskusi request2 aku pun mereka bs sangupin untuk wujudin..\n\nfinally hari H , super amazed hasilnya beyond ekspetasi..itu tuh yaaaa bener2 tempat resepsi aku disulap sm mereka jd suasananya warm,romantic,tapi ga berlebihan sm sekali dan nyatu banget sm suasana outdoornya..\nmereka juga wujudin personal request aku buat bikinin aku memories boxes (bs diliat di IG fiori) hahahha..\ntemen dan keluarga aku juga banyak yg muji dan feel the ambience❤\nga nyesel pilih fiori , thank you so much fiori😘
    05 January 2019 | Bride at Sally & Han Wedding

    Intimate wedding

    Thank you so much Cindy & team for making our wedding decor just the way we want it to be. Simple,nice and elegant ❤️
    17 December 2018 | Bride at DANIEL & IVANY Wedding

    TROPICAL MINIMALIST WEDDING

    Thanks a lot Fiori.co ! Personnally, I love their personality. Super friendly and professional. It's a bonus for Us, Soalnya kadang decor nya bagus , tapi orang nya kurang enak n asik buat di ajak discuss. Every details decorartion on wedding, it's exactly what I want! pokoknya seneng banget deh sama service nya fiori. Keep Up yah :)))

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage,  Cultural
    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Event décor,  Event planning,  Floral design,  Decorative draping,  Event concept & design
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Other Table Setting Property
    What makes your services unique?
    We are floral-based event decorator. Our brand position is affordable with high quality service, maximum effort and detail result. We are experienced and always give the best quality but offer a more affordable budget.
    How far in advance should your client contact you?
    2 weeks before
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    1st Payment: Booking Fee 2nd Payment: Down Payment 1
    When was your business established?
    In August 2015
    Address
    Petojo VIJ No. 4 11620
    Location(s)

    Turn your party into a memorable story :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.