All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (171)
  • reviews (66)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fiori.Co Review(s)

    66 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    The Imperium
    11 June 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    A Helpful Friend

    Fiori.co is not just your another wedding vendor. Fiori is your helpful friend. When you meet them, you'll instantly 'click' and will comfortably talk about your needs and expectation for your big day. As a venue vendor, we see them as a great partner to collaborate with. They are professionals, efficient, on time and keep their hygiene protocol strict. Hopefully we can collaborate more in the future!
    Chyntara Herry
    09 June 2021 | Bride at Hendry & Chyntara Wedding

    Beyond Expectation

    Dari awal preparation, team design Fiori super friendly, helpful, dan gercep banget. Aku cuman perlu kasih tau dream wedding ku maunya seperti apa, dan mereka langsung design seperti apa yang aku mau dan kasih masukan. Dan di hari H wedding, the decor was superb and beyond our expectation! Once again, thank you Fiori for making our dream wedding come true! Sukses selalu untuk Fiori.
    Chaye Christalia
    26 May 2021 | Bride at Chaye & Theo Wedding

    Super !

    Thankyou Fiori teams, suka banget sama dekor nya, tamu” ku pada muji dekornya loh 😍 Teamnya super baik, helpfull semua, kerjanya cepet, mau ngasih masukan yang terbaiknya kayak gimana. Thankyou pkkny yaa, sukses selalu 🥳🥳🥳
    Felianie Aji
    24 May 2021 | Bride at Kevin & Felianie Wedding

    SATISFIED

    Thankyou Fiori !! Sukak banget sama hasil decor kalian. Awalnya sempat ragu, tapi pas hari H hasilnya memuaskan ! We really like it . Sukses terus buat Fiori . -- Kevin & Felianie--
    Yeshua Abraham
    14 April 2021 | Client at Yeshua & Feby Wedding

    Tak akan Terlupakan

    Bukan hanya sekedar dekorasi, fiori menyuguhkan suasana dan pengalaman dari setiap keindahan design yang diaplikasikan di dalam venue pernikahan kami. Tidak sulit untuk kembali mengingat hari bahagia kami karna warna dan aksen khas yang diberikan fiori begitu menggugah hati. Design dari dekorasi yang tidak mengecewakan dibalut dengan kecakapan manajemen yang profesional dalam meeting + eksekusi di hari H menambahkan poin plus bagi Fiori dari kami. Kami sangat bersyukur karna telah menemukan Fiori untuk menjadi tim dekorasi untuk venue pernikahan kami. Trimakasih Fiori!
    Silvia Noerhalim
    10 April 2021 | Bride at Edward & Silvia Wedding

    Thank you!!

    Hi Fiori team, khususnya Vani, Sherly and Michael, thank you so much ya untuk dekornya yang super duper lovely, I know lay out tempat yang saya pilih itu beda dari biasanya, tapi thanks for giving ideas and input, which end up dekornya bagus banget! Thank you juga udah ngertiin budget kami dan gak berusaha nambahin ini itu tapi malah bantu puter otak buat dekor ok sesuai budget, really appreciate it. Thank youuuuu ❤️

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2 weeks before
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    When was your business established?
    In August 2015
    What makes your services unique?
    We are floral-based event decorator. Our brand position is affordable with high quality service, maximum effort and detail result. We are experienced and always give the best quality but offer a more affordable budget.
    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Event décor,  Event planning,  Floral design,  Decorative draping,  Event concept & design
    What is your payment terms?
    1st Payment: Booking Fee 2nd Payment: Down Payment 1
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Other Table Setting Property
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage,  Cultural
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    Address
    Meruya Utara, Kavling DKI 11620
    Location(s)

    Fiori.co carries and focuses on intimate & private wedding concept. With many outdoor venues and restaurants are now popping up in all over Jakarta and other cities around it, Fiori.co believes this wedding concept will become popular and demanded by millennials, especially those who are at the age of marriage. Out mission is to always give maximum service and effort but still affordable, thus every event Fiori.co's managed will always run smoothly and as expected.
    https://www.instagram.com/p/CQTNMaiB1Vg/
    https://www.instagram.com/p/CQQtA4WBKuq/
    https://www.instagram.com/p/CQOB3WRBdo5/
    https://www.instagram.com/p/CQLcHl6h7ek/
    https://www.instagram.com/p/CQI3EhnBLML/
    https://www.instagram.com/p/CP-lEprB5WC/
    https://www.instagram.com/p/CP7_jhXBjlk/
    https://www.instagram.com/p/CP5cowPhMuP/
    https://www.instagram.com/p/CP0TnxPhBvc/
    https://www.instagram.com/p/CPxx5ohBjWz/
    https://www.instagram.com/p/CPvIbQ3Bd0-/
    https://www.instagram.com/p/CPqB-oTBW4s/