All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (240)
  • reviews (107)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fiori.Co Review(s)

    107 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Theren S
    23 December 2022 | Bride at Steafen & Theren Wedding

    More than our expectation!

    Seneng banget bisa pakai Fiori di Hari H, uda book lebih dari 1 tahun sebelum. Sebelumnya pernah liat Fiori di beberapa kondangan lainnya dan selalu bagus, dan menuju hari H kita bingung banget mau apa cuma tau warna apa yg kita mau. Dibantu banget sama Team Fiori yang super friendly sampai revisi berkali2 dan di hari H jg bagus banget.. warna yang kita mau keluar banget di dekornya dan bunganya banyak + super rapi. Kombinasi nya bagus, sesuai sama yg kita mau. Karna decor penting banget buat jadi backdrop foto kita yg akan kita kenang selamanya jg, blessed banget bisa ketemu vendor yg fulfill kemauan kita. 🥹 Thank you banget to Fiori yang uda bantu wedding kita yah 💖✨
    Leonardus Herru
    20 December 2022 | Groom at Herru & Marcella Wedding

    Best Decoration Vendor in Town

    Dari pertama nyari-nyari vendor untuk decor, memang udah jatuh hati sama fiori. Dan semua sama fiori, berjalan mulus banget. Mulai dari stage design moodboard sampai realisasi di lapangan. Pas hari H, ngeliat hasil decornya, memang sebagus itu. Jadi apa yang udh kita sepakatin di moodboard, hasilnya akan seperti itu. Aku dan pasangan puas dan seneng banget sama fiori. Kami akan selalu ngerekomendasiin fiori ke kerabat yang lain, apabila butuh untuk vendor dekor
    sylvia chandra
    19 December 2022 | Bride at Yansen & Sylvia Wedding

    wedding

    thankyou banget buat ci vanny, ci sherly, ko andri, dan team. point yg aku suka dr mereka fast respon. komunikasi antar team cpet banget. aku baru info. bbrp jam semua team sudah tau. selalu diremind, didesain sesuai kita mau. pas hari h desain nya juga cakeepp. gambar sama real nggak beda. sukses terus team fiori. sampai ketemu di event berikutnya 😊
    Kefas Evander
    30 November 2022 | Groom at Kefas & Deborah Wedding

    Totally Satisfied

    Our dream wedding come true!😍 and it can only happened because Fioris team know exactly what we want from day 1. Huge thanks to Ko Mike,Ci Sherly, Joseph and team dari awal konsul, deal ,TM dan even menjelang hari H pas kita ada perlu tambahan perintilan langsung gercep dibantu & diwujudkan sesuai ekspektasi di hari H. Pas di hari H pun mreka tetap gercep stand by di venue utk pastiin semuanya aman dan lancar. Thank you Ko Mike & semuanya, our wedding was perfect because you guys were part of it. We are so grateful to cross path with Fiori. Semoga makin sukses ke depannya yaa
    Beatrice Suwarlim
    09 November 2022 | Bride at Beatrice & Dandy Wedding

    Excellent Vendor

    Kita puas dan suka banget untuk kerja dan hasil dekor Fiori pada hari H. Sempet ujan badai sebelum resepsi. Tapi, Tim Fiori bisa handle dan arrange lagi decornya jadi bagus lagi.. Terima kasih untuk supportnya Tim Fiori..
    elene delfia
    14 October 2022 | Bride at Welsen & Elene Wedding

    A very happy client!

    Thank you fiori! Best decor vendor! Dari awal diskusi plan decor, kemudian moodboard yang revisi terus, sampai ke additional request mendekati hari H, team Fiori membantu dengan sangat baik. Hasil akhir pas hari H betul-betul beyond our expectation compared to the moodboard. We really glad to have you as our decor vendor! Got so many compliments for the wedding decoration. Highly recommended!

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage, 
    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination,  Event décor,  Event planning,  Floral design,  Decorative draping,  Event concept & design
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces, Table Setting Property
    What makes your services unique?
    We are floral-based event decorator. Our brand position is affordable with high quality service, maximum effort and detail result. We are experienced and always give the best quality but offer a more affordable budget.
    How far in advance should your client contact you?
    2 weeks before
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    1st Payment: Booking Fee 2nd Payment: Down Payment 1 (H-60) 3rd Payment: Settlement (H-30)
    When was your business established?
    In August 2015
    Address
    Meruya Utara, Kavling DKI 11620
    Location(s)

    Fiori.co carries and focuses on intimate & private wedding concept. With many outdoor venues and restaurants are now popping up in all over Jakarta and other cities around it, Fiori.co believes this wedding concept will become popular and demanded by millennials, especially those who are at the age of marriage. Out mission is to always give maximum service and effort but still affordable, thus every event Fiori.co's managed will always run smoothly and as expected.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.