All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (202)
  • reviews (87)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fiori.Co Review(s)

    87 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Wendy Dyani
    18 January 2022 | Bride at Errick & Wendy Wedding

    Beyond Expectation. Keren BANGET!

    Sudah lama suka banget sm design dekorasi outdoornya Fiori. Puji Tuhan dapat kesempatan untuk bisa pakai Fiori di acara wedding kami. Dari awal udah suka banget sama designnya Stella. Makin mantap waktu ketemu sama Ko Andri di venue, enak banget diajak konsultasi soal layout. Dari yang awalnya aku gak kebayang sama sekali layoutnya sampai bisa dapet bentuk layout yang bagus banget. Waktu hari H, pertama dateng dan liat dekorasinya sih betul-betul speechless. Jauh di atas ekspektasi kami. Bagus banget, setiap detailnya tuh ditata dengan baik. Semua tema, color palette, bener2 sesuai sama bayangan dream wedding aku. Semua timnya baik, ramah, very very accommodating towards our request. Terima kasih tim Fiori! Recommended vendor👍🏻
    Andry Andry
    10 January 2022 | Client at Andry & Olivia Wedding

    Pengalaman Menggunakan Fiori Decor

    Hasil dekorasi sesuai ekspektasi , sempat ada beberapa penyesuaian karena di masa pandemi banya hal tidak menentu tapi akhirnya semua lancar dan berjalan dengan baik. Terima kasih
    Celine Wen
    05 January 2022 | Client at Jonathan & Celine Wedding

    10 December 2021

    Definitely recommended! Decorationnya melebihi ekspektasi kita. Sampai gak nyangka venue kita bisa sebagus itu. Dari awal pilih vendor sendiri di Bridestory, sudah naksir sama Fiori.co. Dan ternyata dapat rekomendasi dari WP kita juga Fiori.co. Gak salah memang. Sesuai dengan style kita, cocok banget dengan nuansa yang kita mau, minimalis tapi mewah dan elegan. Semua sesuai dengan keinginan kita. Once again, thank you for your services! Semoga sukses terus! God Bless!
    Janice
    19 December 2021 | Bride at Samuel Gunawan Wedding

    Beyond our expectation

    Thank youu bgt buat fiori yg udh sangat2 helpful buat decor wedding aku, dr design ketika aku bngung team designnya sangat helpful ksh solusi dan saran bagusnya designnya gmn. Saat hari H jg aku dan psangan super amaze krna trnyata hasil decornya lbh “wow” dr pd bayangan kita, dan pengerjaan decornya super cepet. Ketika resepsi malam bnyk yg blg jg ambiencenya bagus bgt, dan decornya ckep bgt. Pkknya T.O.P deh buat fiori, terlove bgt 🥰
    Karen Manuela
    19 December 2021 | Bride at Karen Wedding

    Impeccable Wedding Decoration Vendor

    We are so happy having fiori as our vendor! The service is really great, really helpful and always listen to our needs and visions. The decoration on our wedding day was really great. At first we were struggling to come up with an idea for the decoration, but ci Stella helped us by giving ideas and advice while also listening to what we want. We also struggled choosing the item for our day which we have to revised the quotation for a couple times, but ci Vanni was very understanding. And also Ko Andri for helping the technical decor for our day, coordinating with multiple vendors so everything runs smoothly and very on point! We are so grateful having fiori as our vendor! Definitely will recommend to our friends and family. Thank you Fiori!
    Marshella Flo
    15 December 2021 | Bride at Charles & Marshellaflo Wedding

    SERVICE NYA JUARAAA!!

    Haiii Fiori team and hallo untuk para bride n groom yg lg cek2 review😂 ak super rekomen fiori sih untuk jd vendor decor wedding kalian✌🏻 aku pribadi percayain Fiori sbg decor sangjit dan wedding sekaligus , selain biar ga ribet tp ak emng sgt merasa terbantu sama team nya. Ak org yg susah dan ga gt paham ya design2 dan jg ak maunya trima apa adanya aja yg pnting bagus Pling ak cmn req warna, tp team Fiori terutama Ci Fani✌🏻 sangat membantu dan baik bgttt 1 kata aku cmn puas. Ga ada komplenan apapun artinya mnrt ku ga ada yg kurang si di sangjit dan wedding ku kmrn Thankyou fiori team❤️

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Classic
    Which of the following services do you provide?
    Day-of coordination
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces
    What makes your services unique?
    We are floral-based event decorator. Our brand position is affordable with high quality service, maximum effort and detail result. We are experienced and always give the best quality but offer a more affordable budget.
    How far in advance should your client contact you?
    2 weeks before
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    1st Payment: Booking Fee 2nd Payment: Down Payment 1 (H-60) 3rd Payment: Settlement (H-30)
    When was your business established?
    In August 2015
    Address
    Meruya Utara, Kavling DKI 11620
    Location(s)

    Fiori.co carries and focuses on intimate & private wedding concept. With many outdoor venues and restaurants are now popping up in all over Jakarta and other cities around it, Fiori.co believes this wedding concept will become popular and demanded by millennials, especially those who are at the age of marriage. Out mission is to always give maximum service and effort but still affordable, thus every event Fiori.co's managed will always run smoothly and as expected.
    https://www.instagram.com/p/CZMUTOABnha/
    https://www.instagram.com/p/CZJrLOiBW4O/
    https://www.instagram.com/p/CZHKgJ-hf5r/
    https://www.instagram.com/p/CZCAMXyhw_s/
    https://www.instagram.com/p/CY8yNyIBz-0/
    https://www.instagram.com/p/CY6YP-7BapO/
    https://www.instagram.com/p/CY3tHbphLnV/
    https://www.instagram.com/p/CYyiLuDhsTv/
    https://www.instagram.com/p/CYv8FfMhGGf/
    https://www.instagram.com/p/CYtX_ruhoZQ/
    https://www.instagram.com/p/CYqwqqSh3cg/
    https://www.instagram.com/p/CYoNVUGhBr7/