All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (353)
  • reviews (36)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Evlin Decoration Review(s)

    36 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 September 2018 | Bride at Bio & Gabby Wedding

    perfectt!!

    engga nyesell pilih evlin decoration.. thank youuu soooooo much.. special untuk ci Angel.. thank youu bangett udah sabar ikutin kegalau2an2 aku dan suami milih decor2nyaa..thank youuu bangett.. sukses teruss untuk evlin decoration dan ci Angell\uD83D\uDE18\uD83D\uDE18
    02 August 2018 | Bride at Andra & vinesya Wedding

    Totally satusfied

    Ga nyesel milih evlin untuk ngedekor wedding venue pas hari H kami. Konsep dan detil yg pernah aku sampein untuk dekor, semuanya diwujudkan pas hari H. Thanks to Angel yg uda bantuin mewujudkan konsep dekor yg aku mau. Sukses terus untuk evlin:)
    28 June 2018 | Bride at Yoas Yuniananta & Sie Meyriana Wedding

    Evlin is the best !!! (13 Jan 2018 @ NLW Hall Living World, Alam Sutera)

    Pokoknya ga pernah salah kalo pilih evlin decor lah... Trutama ci karena gw di serpong dan di tanganin Ci Angel... Dia super duper baik banget apalagi ngeladenin gw yang notabene bride udah bawel dan parno dengan hari H... tapi Ci Angel bisa santai dan kerjaan team nya bagus banget... bahkan di luar imajinasi & ekspetasi gw... Ci Angel kasi semua yang the best dari semua desain yang dia bisa kasi dan kaga pelit tentunya :D Keren dan kece lah pokoknya :D

    Vendor Reply

    28 June 2018
    Kami juga mengucapkan banyak terima kasih kepada Yoas & Mery yg telah memilih kami sebagai vendor dari dekorasi. Puji Tuhan kalau kalian puas dengan kinerja kami dan team. Sebisa mungkin akan kami penuhi keinginan dan impian kalian seperti yg kalian inginkan. Sekali lagi terima kasih y untuk kalian berdua dan para vendor...
    05 April 2018 | Bride at Sammy dan Astri Wedding

    PERFECT!!!

    jatuh cinta bgt sama dekorasi yg dibuat Evlin Decoration waktu wedding aq.mereka bikin tamu2 aq punya banyak spot buat photo2.pokoknya makasih bgt buat Evlin Decoration khususnya utk Ci Angel yg super baik, super ramah.sukses terus utk Evlin Decor :)
    30 March 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    perfectly transform

    They perfectly transform our wedding venue into the unforgettable place that our wedding clients have been dreaming of with a luxe wedding decoration and spectacular lighting tricks.
    10 December 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Great Experience Working with Evlin Decoration!

    Really cooperative vendor and they always listened to what customers need to make sure the decoration fulfill customers’ satisfaction. Looking forward to work together again in the near future. Bravo!

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Decorative draping
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    What is the style of your decorations?
    Classic,  Country,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    Do you offer consultations?
    Yes
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Room or ceiling draping,  Lighting,  Other
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Booking fee Rp 5.000.000,- 30% 1 month after booking date and then full payment 1 month before wedding date
    Address
    Ruko Metro Kencana VII Blok Q No. 27 (Sebelah Apartemen Metro Sunter) Jakarta Utara. Telp: 021 - 658335823 Apartement Green Bay Pluit, Tower F, Lantai GF No. F. 16 Wedding Boutique: Novotel Tang City, PL Floor, Jl. Jend. Sudirman No. 1, Tangerang
    Location(s)

    Kini kami telah hadir untuk di area Tangerang dan sekitarnya... Silahkan untuk menghubungi team marketing kami dengan Angel di no 0896 - 30304581

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.