All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (211)
  • reviews (200)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 24

    All
    view 9
    learn how to give out love by Joelle Decorationlearn how to give out love by Joelle Decoration
    learn how to give out love by Joelle Decorationlearn how to give out love by Joelle Decoration
    +32
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    the beginning and end of everything by Joelle Decorationthe beginning and end of everything by Joelle Decoration
    the beginning and end of everything by Joelle Decorationthe beginning and end of everything by Joelle Decoration
    +27
    You have found true love by Joelle DecorationYou have found true love by Joelle Decoration
    You have found true love by Joelle DecorationYou have found true love by Joelle Decoration
    +25
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is a friendship set to music by Joelle DecorationLove is a friendship set to music by Joelle Decoration
    Love is a friendship set to music by Joelle DecorationLove is a friendship set to music by Joelle Decoration
    +12
    Personally, I love a great love story by Joelle DecorationPersonally, I love a great love story by Joelle Decoration
    Personally, I love a great love story by Joelle DecorationPersonally, I love a great love story by Joelle Decoration
    +15
    The supreme happiness by Joelle DecorationThe supreme happiness by Joelle Decoration
    The supreme happiness by Joelle DecorationThe supreme happiness by Joelle Decoration
    +14
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    In our pursuit of happiness by Joelle DecorationIn our pursuit of happiness by Joelle Decoration
    In our pursuit of happiness by Joelle DecorationIn our pursuit of happiness by Joelle Decoration
    +4
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    It’s the little things in life by Joelle DecorationIt’s the little things in life by Joelle Decoration
    It’s the little things in life by Joelle DecorationIt’s the little things in life by Joelle Decoration
    +43
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    200 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Bella Siti Nurbarani
    13 September 2021 | Bride at Bella & Tetuko Wedding

    All is Perfect!

    Alhamdulillah team Joelle decoration sudah memberikan dekor yg super duper cantik, mewah, dan anggun banget untuk tema dari nikahan aku. Masuk banget sama segala macem tone warna dan design designnya diluar dari ekspetasi kami bgt. Puas banget sama dekorannya. Terima kasih banyak juga untuk Kak Hilma yg udah super duper sabar sama maunya aku dan kasih yg bonus lain nya yg luar bisa. Terima kasih juga untuk Ko Frank yg udah kasih design dekor yg luar biasa beda dari yg ada. Pokoknya the best untuk tim dekornya deh 🙏🏻👍🏻🙏🏻👍🏻
    desmonda devi
    23 August 2021 | Bride at Desmond and Chris Wedding

    Thank you Joelle!

    One of the best vendor for my wedding! We got to downsize the event due to pandemic and adjust the decor so much, but thankfully Joelle bener2 bisa diandalin. Flexible bgt untuk tetep bs provide decor yg decent for my small event. Once again thank you!!
    sendy sutanto
    19 July 2021 | Groom at Sendy&Elizia Wedding

    they are amazing!

    Thank you ya Joelle udah support special day kita..\nWalopun last minute ada perubahan di tengah pandemi ini. dari berubah venue sampai berubah konsep decornya, tp tetep bs support dan hasil decor nya bagus bgt 😍😍\nSuka bgt sama decor nya dan saudara2 yang hadir jg bilang bagus..\n\nSukses terus untuk Joelle.. 😁
    Egha
    15 July 2021 | Bride at #EGHARIotwAltar Wedding

    Oh, so in LOVE !

    Dipenuhi nuansa putih, nude & peach bikin konsep pernikahan kami bertajuk modern dengan sentuhan elegan. Bagi kami, momen pemberkatan menjadi momen favorit. Walau acaranya sangat sederhana, tapi Joelle Decor jadi bikin big moment kita jadi luar biasa mewah! Semua keluarga & tamu bilang bagus bgt. Duhh Thank you bgt Joelle Decor, khususnya ci silvia best bgt. Sukses selalu yah, Gbu always
    Febby Dharmawan
    05 July 2021 | Bride at Febby & Vidi Wedding

    Weddinf Decoration at Resinda Hotel Karawang

    Super duper puasss sama hasil dekornya Joelle. Taun lalu aku chat banyak vendor dekorasi dan bersyukur banget bisa deal sm Joelle. Dekorasinya bener2 melampaui ekspektasi kami dan keluarga juga pada bilang dekornya bagus banget. Selain itu ko Frank & ci Silvi jg helpful sekali sama kami dari awal diskusi design sampe hari H wedding kami. Seneng banget karena jadinya hasil foto2 di wedding kami juga bagus banget karena dekornya Joelle 🥰🥰\nsekali lagi thanks a lot ko Frank & ci Silvi 🙏🙏
    Lita
    02 July 2021 | Bride at Husin & Lita Wedding

    simple modern dreamy decoration beyond imagination

    Hai, Joelle Team. Maaf kamibaru sempat drop review. Baru lihat2 lagi foto2 resepsi kami, wow cantik bgt dekor yg sudah diberikan utk acara kami. requestnya yg simple modern glamour decoration, dikasih mock up tp berhubung nggak ngerti design jd dulu kurang kebayang jadinya kayak apa. tapi ternyata jadinya wow bgtttt thank you Ko Frank dan Mbak Ima yg sudah bantu dekor di acara kami, mendukung bgt buat hashtag #everlastingHALL: simple, modern, tp mayan dreamy gitu ada glamour touch nya juga sarannya cuma 1, semoga ke depannya komunikasi bisa lebih intense yaa, apalagi ke pasangan2 seperti kami yg gak ngerti design. THANK YOU!

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Furniture rental,  Event décor
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Minimum and maximum number of guests
    50-1000 guest
    How far in advance should your client contact you?
    We had a client's deal within 2 weeks before the day. But for available date you should book as soon as possible.
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    When was your business established?
    2013
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Lighting,  Stage or dance floor, Chairs,  Tables
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    What is the style of your decorations?
    Modern,  Romantic,  Rustic,  Glamorous
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment 40% H-3 months 30% H-2 weeks
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Jabodetabek, Serang, Karawang, Cilegon
    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.