All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (249)
  • reviews (239)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 28

    All
    view 9
    WHITE TONE by Joelle DecorationWHITE TONE by Joelle Decoration
    WHITE TONE by Joelle DecorationWHITE TONE by Joelle Decoration
    +22
    Decoration & Lighting
    BLACK CRYSTAL by Joelle DecorationBLACK CRYSTAL by Joelle Decoration
    BLACK CRYSTAL by Joelle DecorationBLACK CRYSTAL by Joelle Decoration
    +10
    Decoration & Lighting
    MUSIK THEM by Joelle DecorationMUSIK THEM by Joelle Decoration
    MUSIK THEM by Joelle DecorationMUSIK THEM by Joelle Decoration
    +15
    Decoration & Lighting
    PINK COMBINATION by Joelle DecorationPINK COMBINATION by Joelle Decoration
    PINK COMBINATION by Joelle DecorationPINK COMBINATION by Joelle Decoration
    +27
    Castel In Blue by Joelle DecorationCastel In Blue by Joelle Decoration
    Castel In Blue by Joelle DecorationCastel In Blue by Joelle Decoration
    +35
    Decoration & Lighting
    Nuansa Ungu by Joelle DecorationNuansa Ungu by Joelle Decoration
    Nuansa Ungu by Joelle DecorationNuansa Ungu by Joelle Decoration
    +16
    Decoration & Lighting
    New Castel by Joelle DecorationNew Castel by Joelle Decoration
    New Castel by Joelle DecorationNew Castel by Joelle Decoration
    +9
    Decoration & Lighting
    MAROON by Joelle DecorationMAROON by Joelle Decoration
    MAROON by Joelle DecorationMAROON by Joelle Decoration
    +22
    Decoration & Lighting
    Minimalist Blue by Joelle DecorationMinimalist Blue by Joelle Decoration
    Minimalist Blue by Joelle DecorationMinimalist Blue by Joelle Decoration
    +22

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    239 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Michelle Liurentio
    27 September 2022 | Bride at Michael & Michelle Wedding

    WOWW

    sebagai bride yg kepo meskipun satu hari itu sibuk ga ada waktu untuk check decor tp ku ttep suruh grooms bolak balik untuk memastikan semuaa perfect. pas lewat ballroom abis selesai pemberkatan, aduh mau nangis banget!! yg ditakutin tiba2 ilang semua, terharu bgt liat decor pelaminan yg super duper pretty maksimal!! sampe sedih liat pelaminan dibongkar, rasanya mau bawa pulang wkwkwkwkw imaaa satisfied brideee❤️❤️
    Tania mustika
    26 September 2022 | Bride at Ferry dan Tania Wedding

    beyond expectation

    Thank you ko frank dan tim. Desain dan segalanya disesuaikan dengan keinginan klien.. Hari H semua indah dan diluar bayangan kami. Sangat bagus. Sukses terus.
    Eva Aulia
    14 September 2022 | Bride at Wahyue n Eva Wedding

    Mantab!!

    Thank you ya ko Frank dari Joelle Decoration udah bikin pernikahan kita indah banget! 🙏❤️ \n\nGa salah emang pake jasa Joelle.. banyak yg suka dan memukau para tamuu 🤗🤗🤗
    Priscilia Lili
    31 July 2022 | Bride at Matthew & Priscilia Wedding

    Wedding Day

    Aku happy banget decor wedding aku pakai joelle decoration.. super love ! :D :* <3
    antonius johan
    01 July 2022 | Groom at Antonius & Adella. Wedding

    I AM SUPER HAPPPYY CUSTOMER !!!!

    Pertama-tama, saya cuma bener2 mau bilang , THANKS A LOT BUAT KAK HILMA, KO FRANK, CI SILVY, dan seluruh team Joelle yang bener2 udah bikin decor di wedding aku bener2 perfect banget !!!!!! It was so wonderful indeed !!!! Kenal Joelle, dari temen aku , yang sebelumnya udah pernah pake Joelle, dan katanya udah ini pasti bagus banget. Dan ternyata Puji Tuhan bener2 bagus hasilnya. Dari yang pertamanya bener2 deg2an sama Decornya, karena sbeelumnya di Hotel kita, decornya biasa banget, tapi ternyata jadinya keren banget sama Joelle. Bneer2 amazing, saya seneng banget sama Adel. Dari hasil design, dan eksekusinya, semua teamnya OK banget gaboong , thanks to Kak Hilma yang udah bantuin dari awal. Dan ramah banget juga, gaboong. Salah satu vendor terbaik kita beneran!!! Harga jg dari Joelle sangat reasonable banget, service OK, semuanya bener2 OK bangettt !!! THANKS A LOT TEAM JOELLE !! GOD BLESS YOU ALL !
    Jennie Elvina Fuad
    27 June 2022 | Bride at Jennie Wedding

    Puas bangetttt

    Thank you yaaa ko Frank⁩ kita suka bgt sm hasil dekornyaaa 😍 Dari pertama x liat portofolionya udah ga pake mikir lgsg deal, trnyta bner gk mengecewakan Sukses terus ko 🙏🏻

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Furniture rental,  Event décor
    What is the style of your decorations?
    Modern,  Romantic,  Rustic,  Glamorous
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Jabodetabek, Serang, Karawang, Cilegon
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Lighting,  Stage or dance floor, Chairs,  Tables
    How far in advance should your client contact you?
    We had a client's deal within 2 weeks before the day. But for available date you should book as soon as possible.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment 40% H-3 months 30% H-2 weeks
    When was your business established?
    2013
    Minimum and maximum number of guests
    50-1000 guest
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.