All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (166)
  • reviews (150)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 19

    All
    view 9
    Still loves You by Joelle DecorationStill loves You by Joelle Decoration
    Still loves You by Joelle DecorationStill loves You by Joelle Decoration
    +14
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    At the touch of a lover by Joelle DecorationAt the touch of a lover by Joelle Decoration
    At the touch of a lover by Joelle DecorationAt the touch of a lover by Joelle Decoration
    +7
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Every heart sings a song by Joelle DecorationEvery heart sings a song by Joelle Decoration
    Every heart sings a song by Joelle DecorationEvery heart sings a song by Joelle Decoration
    +6
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    True love comes quietly by Joelle DecorationTrue love comes quietly by Joelle Decoration
    True love comes quietly by Joelle DecorationTrue love comes quietly by Joelle Decoration
    +6
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    love protects you by Joelle Decorationlove protects you by Joelle Decoration
    love protects you by Joelle Decorationlove protects you by Joelle Decoration
    +10
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is a friendship set to music by Joelle DecorationLove is a friendship set to music by Joelle Decoration
    Love is a friendship set to music by Joelle DecorationLove is a friendship set to music by Joelle Decoration
    +8
    No reason is needed for loving by Joelle DecorationNo reason is needed for loving by Joelle Decoration
    No reason is needed for loving by Joelle DecorationNo reason is needed for loving by Joelle Decoration
    +8
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is like the wind by Joelle DecorationLove is like the wind by Joelle Decoration
    Love is like the wind by Joelle DecorationLove is like the wind by Joelle Decoration
    +3
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    150 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 January 2020 | Groom at Adhitya & Angelika Wedding

    Vendor dekor yang recommended

    Dengan waktu yang cukup terbatas, budget yang sudah fix, dan keluarga yang cukup demanding Joelle Decor memberikan hasil diatas ekspektasi. Kesan keluarga maupun tamu undangan sangat baik dan membanggakan. Selama proses design pihak Joelle memberikan service yang baik meski harus mondar - mandir ke tempat meeting yang sesuai dengan schedule keluarga. Vendor decor recommended.
    08 January 2020 | Groom at Malvin & Claudia Wedding

    The Best

    Dekor dari Joelle memang paling the best 👍👍👍. Terutama buat Ko Frank yang udah sabar dengerin maunya kita apalagi kita banyak requestnya. Pas wedding day, kita lihat hasilnya sungguh melebihi ekspektasi kita, bagus banget dekornya dri Ko Frank. Kita puas banget sama hasilnya begitu juga teman2 tamu undangan dan saudara2 juga puji hasil dekornya ko Frank. Thank you buat Ko Frank dan Joelle Decoration yang sudah wujudkan wedding impian kita. Joelle Decoration sangat recommended buat kalian yang lagi cari dekor untuk pernikahan kalian 👍
    14 December 2019 | Bride at Lusia & Thomas Wedding

    Thank you

    Thank you Joelle. Terutama utk Ko Frank dan Hisan yg uda ngeladenin banyak requestnya aku Mulai dr bouquet pagi, corsage pagi cantik2 bgt. Dekor yg malem jg wah seneng bgt. Yg aku request ada semua. Photoboothnya jg cantik sekali. Detailnya bagus. Smoga Joelle terlalu diberkati. Sukses terus yaa
    03 December 2019 | Bride at Rudy & Ana Wedding

    ♥️

    Thankyou Ko Frank untuk decor wedding kita. Overall aku suka sama decor ko Frank semua, dr stage, photobooth dan galeri. Hanya yg bagian font nama Rudy&Ana yg di stage yg tdk sesuai dengan keinginan kita, tp diluar itu semua nya kita suka. Thankyou juga buat Ko Frank yg udah ngasi kita banyak bonus. Thanks alot untuk Ko Frank, suskes selalu buat Joelle Decor!
    19 November 2019 | Bride at Andy & Finna Wedding

    Fall in love

    One of the best vendor for decor.. ga nyesel sama skali.. worth every penny i spent.. team nya totalitas tanpa batas, plus super super friendly abis, d tanya apa slalu sigap jawabnya.. kita br decide decor h-1 bln dan joelle bs mewujudkannyaaa dengan amat sangat baik dan di luar ekspektasi.. haha.. dan smua blg decornya bagus.. THANK YOU SO MUCH JOELLE much love, Andy & Finna The Vida, 17 Nov 2019
    04 November 2019 | Groom at Alfredo & Lina Wedding

    Nafiri CP - Beyond expectation

    JOELLE Mantapp Sangat puas dengan hasil dekornya : Elegan. Salah satu vendor yang sama sekali gak bikin worry dari awal sampai akhir. Justru hasilnya diatas ekspektasi. Bener2 worth it banget. Thank you team Joelle dan Ko Frank

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 081932507619/087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Wedding Planning

    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.