All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (183)
  • reviews (174)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 21

    All
    view 9
    True love comes quietly by Joelle DecorationTrue love comes quietly by Joelle Decoration
    True love comes quietly by Joelle DecorationTrue love comes quietly by Joelle Decoration
    +29
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love does not dominate by Joelle DecorationLove does not dominate by Joelle Decoration
    Love does not dominate by Joelle DecorationLove does not dominate by Joelle Decoration
    +9
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    I swear by Joelle DecorationI swear by Joelle Decoration
    I swear by Joelle DecorationI swear by Joelle Decoration
    +11
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    love you more than I do by Joelle Decorationlove you more than I do by Joelle Decoration
    love you more than I do by Joelle Decorationlove you more than I do by Joelle Decoration
    +18
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    to Love and be Loved by Joelle Decorationto Love and be Loved by Joelle Decoration
    to Love and be Loved by Joelle Decorationto Love and be Loved by Joelle Decoration
    +7
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is like a beautiful flower by Joelle DecorationLove is like a beautiful flower by Joelle Decoration
    Love is like a beautiful flower by Joelle DecorationLove is like a beautiful flower by Joelle Decoration
    +4
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Beginning of Love by Joelle DecorationBeginning of Love by Joelle Decoration
    Beginning of Love by Joelle DecorationBeginning of Love by Joelle Decoration
    +25
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    174 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Angie Eugenie
    15 January 2021 | Bride at Renier & Angie Wedding

    Super mantep!

    Halo joelle decor.. ga ada complain si. Ga nyesel sumpah pake joelle. Dr preparation ko frank jg super baik dan kooperatif, ganti2 design diladenin dengan baik 🥲 terharu. Lmyn deg2an pas dikasi liat design render 3d nya karna kaya kurang oke gt. Eh pas hari h nya BAGUSSSSS BGTTT bener2 sampe seneng gt pas liat dekor luarnya, msk ke dalem lebih hepi lagi karna stagenya bagussss dance floor nya bagusss. Dekor semua bagus banget lahh. Worht it bgt dengan semua service yg diberikan! Recommended banget 👍🏻👍🏻👍🏻 Thank you ko frank and team ♡
    Grace
    15 January 2021 | Bride at jervian and grace Wedding

    Wedding Jervian n Grace , 09 Jan 2021

    Halo Joelle Decoration..\n\naku dan koko mau ngucapin thankyouuu so much buat dekornya di acara wedding kami tepatnya di Golden Boutique Hotel tanggal 09 Jan 2021.\nthankyou buat Ko Frank dan Kak Ihsan tentunya, awal tau Joelle di pameran bridestory senayan JCC.. \nudh liat2 yg lain juga, tp jatuh hati dengan dekor Joelle.. krn dibilang \"cici bisa custom dekor juga sesuai impian cici\"\ndannn.. benar2 sempurna.. kita bisa custom.. aku kasih byk bgt referensi hehe sorry ya ko , aku galau bgt smua dekor aku byk mau.. \ntapi Ko Frank bisa gabungin byk referensi itu jadi 1 design dekor baru utk aku n kko.. pas dikasih design sketsa nya udh liat wahh keren nih.. \ndan pas Hari H... LUAR BIASA.. sekeren itu.. semegah itu.. semua tamu blg \"dekornya megah, bagus, mewah, elegan\".. super thankyouuuu bgt Joelle dekor n team.. buat dekor nya baik pelaminan, wedding gate, dance floor, lalu photobooth, mini gallery.. smua luarrrrr biasa indah.. thankyou sudah membuat wedding day kita sangat berkesan krn dekor yg sangat sangat mendukung..\n\nSUKSES TERUS UTK JOELLE DECORATION..\nSenang bisa deal dengan kalian untuk dekor wedding aku n kko 🥰❣\n\nwith love\n\njervian n grace
    Elia Elisabeth
    08 January 2021 | Bride at Elia Wedding

    nice decor

    decor yang sudah direncanakan tidak ada yang meleset. sangat sesuai harapan, bahkan lebih lebih bagus dari yang ku bayangkan! vendor yang super humble, dan super loyal. gak banyak perhitungan , tp menampilkan yang terbaik!! thankyou so much, sukses buat joelle decoration
    Sylvia Huangg
    07 January 2021 | Bride at Hendi & Sylvia Wedding

    Joelle decoration amazing

    Thankyouu banget untuk ko frank yang decor nya cantikkkkk banget, bener2 bagus, aku sampe tak bisa berkata2 apapun lagiii, doa ku ko frank&family selalu sehat dan diberkati.\nkoko dengan sabarrr dengerin mau nya kitaaaa terus yang suka galau soal dekor kitaa.\nso grateful bisa ketemu sama koko&jadiin koko salah satu vendor pernikahan kita,thankyou once again buat joelledecoration
    Stela Hong
    04 January 2021 | Bride at stela & chandra Wedding

    thanks joelle

    big thanks for joelle decoration karna udah bantu buat pernikahan aku jadi wah banget, yang nurutin maunya ke bawelan aku demi hari h yang hanya sekali seumur hidup banyak banget tamu yang muji untuk decor nya yang amazing terutama untuk backdrop panggung dan wedding gate nya sukses terus ya joelle, thankyou!💕
    Chandra doankz
    04 January 2021 | Groom at Chandra & Stela Wedding

    Joelle decoration is awesome

    Joelle Decoration is something.\ni can't imagine how wonderful my wedding decoration.\nall of our guests are amazed with our wedding decoration.\nvery recommended 👍👍👍

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.