All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    AT Decoration Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Aestec Wedding
    19 August 2022

    NICE DECORATION

    Kami Aestec Wedding sebagai Vendor dokumentasi di lamaran Athira & abe sangat terbantu untuk membuat foto yang lebih manis berkat dekorasi dari AT Decoration. Pencahayaan yang bagus dan bunga" yang bagus!

    Vendor Reply

    20 August 2022
    Thank You Aestec Wedding. Great Photos Best Values
    rikyrusdimanputra
    24 May 2022 | Groom at Riky & Haidi Wedding

    Good decoration

    Very good decoration , good communication , fast respone
    Praniska Gathfania
    26 November 2021 | Bride at Praniska & Ricko Wedding

    Flexible Decoration

    Dekor yang sangat fleksible dan bisa menyesuaikan dengan budget dan keinginan. Overall bagus bgt dekornya, tapi notes untuk selanjutnya supaya lebih diperhatikan lagi detail dan jangan ada typo dipenulisannya. Thank you for the services!
    Vivi Vvi Sofia
    10 September 2021 | Bride at Vivi & Davi Wedding

    Wedding Vivi & Davi

    Overall bagusss dekornyaa. Gak kecewa dan sesuai ekspektasi. Thank you AT Decoration

    Vendor Reply

    11 September 2021
    Terima kasih banyak Ka Vivi & Ka Davi…Happy wedding ka, Semoga Samawa.
    Nidya Fa
    03 September 2021 | Bride at Nidya & Yogi Wedding

    Nidya & Yogi Wedding

    Thank you team AT Decoration yang dari awal preparation udah sangat membantu dalam membantu mempersiapkan dan responsif terhadap desain yang aku mau. Koordinasi dan komunikasinya lancar banget dari dekorasi untuk lamaran sampai wedding aku. Hasilnya juga ga diragukan lagi. bener - bener bagus dan diluar ekspetasi aku.

    Vendor Reply

    04 September 2021
    Terima kasih banyak Ka Nidya & Ka Yogi sudah memberi kesempatan & kepercayaan kepada kami untuk mendekorasi acara lamaran & wedding kaka. Wishing you joy, love and happiness on your wedding day and as you begin your new life together….🤍🤍🤍

    Decoration & Lighting

    What is the style of your decorations?
    Tropical, Classic,  Modern,  Bohemian,  Rustic,  Vintage,  Glamorous,  Nautical,  Preppy,  Romantic
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Khusus untuk dekorasi berukuran minimal 5 meter dan Survey dilakukan setelah klien membayar DP
    Do you provide sample arrangements?
    Ya
    Which of the following services do you provide?
    Wedding Decor, Engagement Decor , Birthday Decor, Bridal Shower Decor & Table Setting,  Decorative draping
    Do you offer consultations?
    Konsultasi konsep, tema dan budget
    Do you provide sample arrangements?
    Minimum and maximum number of guests
    30 - 500
    Do you provide services in other cities or countries?
    Melayani area Jabodetabek
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor, Tenda, photographer, MC, MUA, Attire, Chairs
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Free bongkar pasang, subsidi transport 20 km
    How far in advance should your client contact you?
    Maksimal H-30
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    DP 50%, Pelunasan H-1
    When was your business established?
    17 Desember 2017
    What makes your services unique?
    -
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Address
    Panorama Sepatan 2, Blok F 4 No.8 Kec. Lebak Wangi Kel. Sepatan Timur, Kab Tangerang 15520
    Location(s)

    Wedding, Engagement, Aqiqah, Birthday & Table Decoration

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.