All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (34)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Aestec Wedding Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    azkaromadhona
    16 September 2022 | Bride at Azka & Fakhri Wedding

    Lycra

    keren banget hasilnya awesome! pengerjaannya juga cepet, tinggal nunggu cetakan albumnya nih.. hankyou team!

    Vendor Reply

    23 September 2022
    Terimakasih banyak ka Azkaa! semoga ketemu di sesi foto selanjutnya ya kaaa!
    Elsa Maria
    15 September 2022 | Bride at Elsa & Bernard Wedding

    Thank you Aestec Wedding

    Using Aestec from our Prewedding session until Holy Matrimony. Can't say anything but thank you so much. The results of our moments definitely beyond our expectation. Thank you aestec!!

    Vendor Reply

    23 September 2022
    Terimakasih banyak ka elsa udah percayain momentnya dari Prewedding dan pemberkatan! semoga kalian bahagia dan sehat selalu ya kaa! See you next session Photonya
    Rifqi Ruhyattamam
    03 September 2022 | Groom at Vanya & Rifqi Wedding

    Engagement

    Pakai jasa aestec waktu engagement, hasilnya baguss sekalii, semua crew nya semangat-semangat banget👏🫶 hasil fotonya juga cepet dikasihnya, pokoknya overall service nya memuaskan! Thank youu Aestec Team

    Vendor Reply

    14 September 2022
    Terimakasih banyak Mas Rifqi & Ka vanyaa!. ditunggu untuk sesi foto selanjutnya kaa!
    Astrid Rahardaya
    22 August 2022 | Bride at Astrid & Aron Wedding

    Aestec the best!

    Bener2 puas banget sama Aestec! Dengan harga yang affordable, hasilnya luar biasa. Point plusnya juga teamnya asik2 banget dan bener2 bikin bride&groom relax. Keep up the good work, Aestec Team! Next semoga bisa kerjasama lagi sama Aestec untuk Maternity Photo, ya😆

    Vendor Reply

    27 August 2022
    Terimakasih ka Astrid, Semoga ka Astrid dan Mas Aron sehat selalu yaaa! See You di next Session ya kaa! hahaha
    ptriwh
    19 August 2022 | Client at Putri & yustino Wedding

    Highly recommended vendor

    One of the best vendor! Sangking suka dan cinta nya, bener bener pake aestec dari lamaran, prewedding sampe wedding. Hasil foto dan video nya bener bener memuaskan. And also their team are really fun, gausah takut mati gaya karna pasti diarahin dengan jelas sama team aestec yang super creative. Lot of fun during photo and video session. Many thanks aestec team🤍

    Vendor Reply

    27 August 2022
    Terimakasih ka putri dan mas Yustino. Semoga kalian sehat dan bahagia selalu, Dan semoga Debay nya jugaa sehat selalu! Sampai Jumpa di sesi foto selanjutnya ya kaa!
    Nabilla Putri
    19 August 2022 | Client at Faiha & Febrian Wedding

    Recommend!

    I highly recommend u to choose aestec😊 Dua kali aku pilih aestec untuk prewed dan engagement. Teamnya asik nggak bikin canggung apalagi waktu prewed session. Hasilnyaa juga sangat memuaskan. Thank youu aestec team!

    Vendor Reply

    27 August 2022
    Thankyou so much ka faiha! see you lagi di lain waktu ya kaaaa!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Hi-Res image, Albums
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Classic
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    dengan pengenaan charge transport yang di berikan
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Dengan komunikasi yang baik sebelum sesi pemotretan, dan dengan menyamakan selera visual. kami akan membuat sesi foto yang nyaman
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    untuk output foto kami, kami akan make sure hasil Edited akan di terima 1 minggu setelah sesi foto
    How far in advance should your client contact you?
    waktu ideal agar komunikas dan keinginan klien berjalan lancar. kami menyarankan 3-6 bulan sebelum sesi foto
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% untuk lock tanggal. dan 50%, 1 minggu sebelum sesi pemotretan
    Service(s)
    Address
    Lumina Hills Residence, Kavling 8. Harjamukti, Cimanggis, Depok. 14112
    Location(s)

    Timeless memories capturer. Imagine, on your special day. You don't worry about all the moments that happen. We will make sure all the moments are captured properly. With our photo style, and with our communication that makes you comfortable. Picture that will bring back wedding memories when you see them later. We are open for bookings and collaborations. Hit us up and let’s see what we can do for you!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.