All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (105)
  • reviews (76)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Wedding Factory Review(s)

    76 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    05 December 2019 | Bride at Edouard & Agnes Wedding

    Professional & Friendly Crew

    Pertama kali dapat info mengenai Wedding Factory ini dari Bridal , lalu ngecek-ngecek ig hasilnya oke, jadi nego-nego deh ketemuan langsung. Kita request custom package untuk 1 crew foto & 2 crew video bisa dapat harga yang terjangkau sesuai dengan budget kita. Saat technical meeting pun Ko Adri bisa memberi saran untuk memakai flower petal agar dapat tambahan liputan yang bagus. Saat hari-H team Ko Adri juga bekerja dengan profesional & sabar banget meliput sampai hasilnya banyak banget dan foto sebelum diedit saja sudah bagus-bagus. Highly recommended untuk yang mencari foto video dengan harga terjangkau & berkualitas. Sukses selalu untuk Wedding Factory.

    Vendor Reply

    05 December 2019
    Thankyou ko for the review, thankyou jg sudah mempercayakan kita menjadi fg dan vg wedding kalian, pasti kita akan selalu mengusahakan yg terbaik buat kalian \ud83d\ude2c
    02 December 2019 | Bride at Intan dan Reggie Wedding

    Thankyou Wedding Factory

    Pertama kali liat vendor ini syok bgt krn dengan harga yang worth it aku dan pasangan bisa dapet banyak banget untuk engagement!! Seketika langsung okein abis liatin instagram mereka dan komunikatif bgt kak Adri serta tim dari mulai atur tanggal sampe hari H engagement. Ga ribet sama sekali tim lgsg sampe ke tempat dan ngelaksanain tugasnya. Tim jg sabar banget seharian dokumentasiin dan sekali lagi ga ngeribetin :)) baik bgt ngarahin banyak hal dan tertata rapi buat dokumentasi, tau apa yang aku dan pasangan mau, terkonsep deh pokoknya. Buat yang mau pake untuk tunangan rekomen banget kak Adri dan tim wedding factory, next bakalan pake lagi buat wedding. Thanks wedding factory! GBU

    Vendor Reply

    02 December 2019
    Thank you mba buat reviewnya, makasi jg udah percayain kita buat jd fotografer dan videografer acara engagement kalian, GBU too! \ud83d\ude4f\ud83c\udffb
    24 November 2019 | Bride at Wendy & Steffi Wedding

    Great Vendor

    Nice team, super on time n professional..great job guys!

    Vendor Reply

    24 November 2019
    Thank you steffi for the review, superb clients! \ud83d\ude2c
    19 November 2019 | Bride at Rizka & Sylvain Wedding

    Very Recommended

    They did a very good job. Hasil foto2 dan video2nya very cool. Pernikahan kita menggunakan adat Palembang, tapi karena arahan gaya, shoot dan editannya jadi a kind of mixed between traditional dan modern. Wedding Factory team juga helpful dan friendly, banyak ide untuk arahan gaya, selalu make sure untuk foto dan video terlihat bagus, dan during reception, selalu ada yg standby klo pengantin butuh dokumentasi. Selain itu, ga cuman pengantin yg suka sama Wedding Factory, tp juga keluarga besar dan vendor2 kita yg lain. They are very recommended. Thank you very much Wedding Factory ❤

    Vendor Reply

    20 November 2019
    Thank you for the review, and cant wait to work with your family as well..
    11 November 2019 | Bride at Marlo & Syado Wedding

    Fun & Nice

    Seru sekali bekerja dengan Ko Adri, Febri & Team. Fotonya bercerita dan menangkap momen dengan baik. Terima kasih 🙏🏼

    Vendor Reply

    11 November 2019
    Thank you Syadonara for the review, such a fun and nice experience too working with you guys! Happy ever after..
    31 October 2019 | Bride at Victor Juli Wedding

    Excellent

    Awalnya nemu wedding factory dari bridestory, baca2 review nya smua bagus, Lalu putusin buat pake weddingsfactory sebagai vendor di hari H, ternyata yg dibilang org2 bagus bener banget. Puas dengan hasil foto dan SDE nya. Team yg handle juga kompak dan seru, mereka jg pandai arahin gaya supaya ga terlihat kaku. gak nyesel pilih wedding factory sebagai vendor di hari bahagia saya. Thankyou Ko Adri n team wedding factory..

    Vendor Reply

    31 October 2019
    Thankyou Juli for the review, dan terimakasih sudah memercayakan kami sebagai vendor foto video pernikahan kalian, happy ever after for you! \ud83d\ude2c

    Photography

    What do your packages include?
    Album, Canvas, Make Up, Gown+Tuxedo, ALL RAW Data
    Do you work overseas?
    Yes we do
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes I do
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    No
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, theres no need for extra
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    About 1 week
    When will the client get the final album?
    In one month
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Portraiture,  Cultural,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Artistic,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes because i had a tight schedule
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes especially southeast asia
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes i acquire a latest photography technologies
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes i have my own crew which can handle everything
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes i will give all files in high resolution
    Are you available to shoot after hours?
    Yes i will serve fully
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    yes i direct everything from clothing pose and ligthing
    What rate do you usually charge at?
    i charge at a medium price with high quality photos
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    the day after the photoshoot they can preview our photos and also bring to their home
    How long does it take for the client to receive the final product?
    around 1 month
    How far in advance should your client contact you?
    the ideal time is 6 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    in 2010 we achieve the best landscape photography by binus university
    What makes your services unique?
    i will serve them as they are my friends and our service is really good and satisfying
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    its optional because if they cant provide us with meal we will buy it for ourself
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    for booking fee 10 percent and before photoshoot 50 percent and after photoshoot 100 percent
    When was your business established?
    our business started in 2012 and i was started photography since 2010
    Videography

    What do your packages include?
    DVD of raw footage,  Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Storytelling
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes we do
    Do you do a same day edit?
    Yes yes we do
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes we provide with latest equipment
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes yes we have a backup team
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes Yes (please give details if any)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    Service(s)
    Address
    Jl. Delima Raya no 34, Tanjung Duren Selatan 16720
    Location(s)

    We build our relationship with all of our clients like we're best friends and we serve profesionally and give you with the fullest service for you for your once in a lifetime moments..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.