All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (131)
  • reviews (92)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 15

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Wedding Factory Review(s)

    92 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 February 2020 | Bride at Furra & Elfin Wedding

    They deserve 7 stars!

    From all the affordable wedding photographer choices I found at Bridestory, there's only one which catches my heart. Wedding Factory. Tanpa pikir panjang, saya langsung kontak mereka via Bridestory dan akhirnya deal untuk DP. Walaupun dengan komunikasi yang minim dan cuma ketemu sekali sama Ko Adri dari Wedding Factory, the service and result they gave us was beyond expectations. Semua anggota team super friendly dan helpful. What shocking is, H+1 acara pun kami sudah bisa liat preview dan all raw files, dan hasil fotonya BAGUS BANGET!!! I feel like they should charge more seeing how amazing their work are! You guys deserve 7 stars (or more perhaps)! Thank you so much!

    Vendor Reply

    17 February 2020
    Thank you Elfin for the review, haha, you also deserve 7 stars for your kindness and trust for using our services, hope you enjoy all our photos and videos, happy ever after for you and Furra! \ud83d\ude2c\ud83d\ude4f\ud83c\udffb
    12 February 2020 | Groom at Randy & Kartika Wedding

    Best photoghrapher

    kemarin lagi nyari photographer yang oke dengan budget murah.. eh ketemu weddings factory dengan harga yg sesuai budget dan photographernya dan videographernya diluar ekspektasi saya.\ngood personality dan helpfull banget\nhasil fotonya juga oke banget dan jelas dalam memberikan penjelasan pose\"\nsangat totalitas juga orangnya

    Vendor Reply

    13 February 2020
    Thankyou Ika for the review, hope you will remember the memories forever, God Bless!
    12 February 2020 | Bride at Febry & Winda Wedding

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Lagi galau dan bingung nyari foto & video liputan buat wedding eh ketemu wedding factory disini lgs meluncur ke ig nya dan oke smua foto2nya bagus. Akhirnya janjian ketemu sama Adri dan dibawain 2 album yg uda jadi. Wow hasilnya emg beneran bagus guys ga cuman yg nampang di ig doang. Hari H pun tim dtg on time dan qta di service sama Mas Edi dan Mas Ilham. Ga cuman jago foto doang tapi bantu ngarahin gaya jg buat qta pengantin yg susah gaya ini 😅 Masih di hari yg sama Mas Edi lgs kirim bbrp hasil foto yg sdh di edit.. duh emg ga salah pilih vendor deh. H+5 dikirimin semua raw files dan sneak peek editan foto... bagus2 smua deh yg dipilih buat editannya. Thank you ya guys buat kerjasamanya. Buat calon pengantin yg lagi cari vendor2 foto jgn ragu lgs hubungin wedding factory. You guys won’t regret it 👍👍👍

    Vendor Reply

    13 February 2020
    Thank you Winda, boleh kalau misalnya bantu rekomen kita ke temen - temen atau saudara yang sedang cari vendor foto dan video hari H, happy ever after fot both of you!
    10 February 2020 | Bride at Robert & Elizabeth Wedding

    Recommended Vendor ..

    Sekali lagi mau ucapin Super THX buat team Wedding Factory .. Vendor pertama yg dtg on time di hari H wedding kita , pdhl cuaca hujan gede dan beberapa daerah di jakarta banjir .. Super salut buat team wedding factory walopun dari bogor dtg sangat on time ke Venue di Double Tree .. Mulai pertama meeting di senayan city ketemu andri kita di jelasin sampai benar2 detail dan sampai TM di venue pun di jelaskan detail dan selalu on time Andri .. \nU/ hari H team Wedding Factory jg super helpful and fun dari subuh sampai acara selesai .. Hasil SDE jg super amazing hasilny bagus sesuai keiinginan saya dan H+1 Video sudah dikirim ke kita .. Sangat cepat sekali .. \nJadi kesimpulanny Wedding Factory adalah team yg super Profesioanal sesuai dengan pengalaman saya ... \n\nThx Wedding Factory ..

    Vendor Reply

    11 February 2020
    Thank you Robert for the review, such an amazing experience to work with you and Elizabeth, hope you like the result, Happy Ever After for both of you!
    10 February 2020 | Groom at Hendry & Priscylia Wedding

    Bintang 5 Ga Cukup untuk Wedding Factory

    Saya adalah pengguna Wedding Factory untuk pernikahan kami di tahun 2017 dari mulai Prewed dan Hari H (Same Day edit, Video dan Foto). Kebetulan sedang browsing adik Saya akan married, Saya menemukannya di Bridestory.. Saya ingat dulu Wedding Factory belum join di Bridestory. Jujur kami bingung harus review apa karena Saya juga merekomendasikan WF kepada 3 orang terdekat kami juga... Tim ini sangat professional, berpengalaman dan yang paling penting adalah flexibel.. jujur Saya susah untuk bergaya di depan kamera dan sangat kaku... Saya merasa feel free dan tidak ter-pressure ketika diarahkan harus gaya dan masuk ke konsep... Akhirnya di awal tahun kemarin, Saya juga menggunakan WF untuk foto maternity... tapi saat ini WF jauh berbeda dibanding yang dulu... bukan kualitasnya, tapi harga nya! Karena sekarang makin terkenal jadinya makin mahal...hehehe... untuk kualitas fotonya makin ciamik dan banyak gayanya yang ga monoton! Sukses terus WF! Perjalananmu luar biasa hanya dalam 2 tahun menjadi besar sampe sekarang!

    Vendor Reply

    10 February 2020
    Terima kasih bnyk Hendry utk reviewnya, smoga bisa bekerja sama terus untuk project project selanjutnya, dan sukses selalu! God bless your son and your wife! \ud83d\ude4f\ud83c\udffb
    05 February 2020 | Groom at Ajeng Restia Sahla Wedding

    Recommended Vendor

    Dari iseng searching di Bride Story buat vendor, akhirnya cocok sama Wedding factory. Timnya seru, kreatif, cekatan dan hasil jepretannya bagus, sesuai ekspetasi dan gak bikin nyesel deh jadi pengen langsung upload. Makasih buat wedding factory udah bikim moment kita jadi makin berkesan. Sukses terus !

    Vendor Reply

    05 February 2020
    Thankyou sudah memilih wedding factory utk mengabadikan momen berharga kalian, jgn lupa tag kami ya kalo sudah upload di instagram \ud83d\ude2c\ud83d\udc4d\ud83c\udffb

    Photography

    What do your packages include?
    Album, Canvas, Make Up, Gown+Tuxedo, ALL RAW Data
    Do you work overseas?
    Yes we do
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes I do
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    No
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, theres no need for extra
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    About 1 week
    When will the client get the final album?
    In one month
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Portraiture,  Cultural,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Artistic,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes because i had a tight schedule
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes especially southeast asia
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes i acquire a latest photography technologies
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes i have my own crew which can handle everything
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes i will give all files in high resolution
    Are you available to shoot after hours?
    Yes i will serve fully
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    yes i direct everything from clothing pose and ligthing
    What rate do you usually charge at?
    i charge at a medium price with high quality photos
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    the day after the photoshoot they can preview our photos and also bring to their home
    How long does it take for the client to receive the final product?
    around 1 month
    How far in advance should your client contact you?
    the ideal time is 6 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    in 2010 we achieve the best landscape photography by binus university
    What makes your services unique?
    i will serve them as they are my friends and our service is really good and satisfying
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    its optional because if they cant provide us with meal we will buy it for ourself
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    for booking fee 10 percent and before photoshoot 50 percent and after photoshoot 100 percent
    When was your business established?
    our business started in 2012 and i was started photography since 2010
    Videography

    What do your packages include?
    DVD of raw footage,  Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Storytelling
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes we do
    Do you do a same day edit?
    Yes yes we do
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes we provide with latest equipment
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes yes we have a backup team
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes Yes (please give details if any)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    Service(s)
    Address
    Jl. Delima Raya no 34, Tanjung Duren Selatan 16720
    Location(s)

    We build our relationship with all of our clients like we're best friends and we serve profesionally and give you with the fullest service for you for your once in a lifetime moments..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.