All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (56)
  • reviews (30)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Wedding Factory Review(s)

    30 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    25 July 2018 | Bride at Christian & Olivia Wedding

    wedding photography

    thank you untuk hasil foto2nya yg keren2.. overall semua ok, dari proses foto2 sampe hasil2 foto n videonya pun semuanya memuaskann, bcos temen skul jd enak diajak ngobrolnya n ga sungkan hihi.. sukses selalu yaa WF! :)

    Vendor Reply

    25 July 2018
    Thanks a lot Olivia for the review, sukses and happy ever after for you and Christian
    04 June 2018 | Bride at Imelda & Harry Wedding

    Lovely memory

    Hai, pertama2 kami mengenal jasa weddings factory dari instagram. Lalu kami mulai chat dengan ownernya yg kebetulan teman sekolah jadi sudah langsung enak ngobrol. Kami memakai jasa foto untuk prewed dan wedding kami. Service yang diberikan is the besttt! Mulai dari team work untuk foto prewed sampai wedding kami. Team sangat ramah, helpful dan paling penting on time n flexible banget. Jadi ga ribet hehe. Foto album n video yang dibuat juga sangat kreatif dan memorable. Pokonya thank u banget buat weddings factory buat bantuannya. Sukses terus buat bisnis photographnya! Gbu.

    Vendor Reply

    05 June 2018
    Thanks Imelda for the review
    29 May 2018 | Bride at Nelli & Iwan Wedding

    Foto Prewed & Foto Hari H

    Hello, Sebelumnya Saya mengetahui wedding Factory dari IG @Vvenita > Doi Mua saya untuk hari H. Sebelumnya terimakasih atas kerjasamanya baik dari prewed dan Hari H. Dari awal mulai nanya" jasa sampai selesai tugas dHari H > adri tetap ramah, antusias, helpfull, Ontime banget tidak perlu dicari" dan Cekatan buanget. Kalian sungguh luar biasa + Solid dan kocak banget team nya baik foto + Video nya

    Vendor Reply

    29 May 2018
    Thanks a lot ci for the review
    17 April 2018 | Bride at Alfons & Anastasia (26th August 2017) Wedding

    BEST CINEMATOGRAPHY

    thanks to Wedding Factory and team yang sudah membantu mengabadikan moment pernikahan sakral kami sampai dengan resepsi dari awal hingga akhir, keputusan untuk pakai the wedding factory karna sudah mengenal owner sekaligus Photographernya yaitu Adri sejak masa Kuliah. Kurang lebihnya udah tau passionnya ke arah fotografi dan ownernya masuk jurusan DKV. Sehingga kalo bisa dibilang kepercayaan untuk menggunakan jasanya lebih matang lagi karna percaya from passion to businessnya pasti bikin gak menyesal ambil paket wedding di sini.. yang paling gak terlupakan adalah teamnya semua ramah2, tepat waktu, gak ribet sendiri, helpful banget untuk saya dan pasangan yang gak bisa gaya. compare dengan team foto dan video di wedding sodara setelah liat hasilnya semakin bangga dan seneng banget.. karna hasilnya gk murahan.. sekali lagi makasih yah Wedding Factory. warm regards, Alfons & Anastasia

    Vendor Reply

    17 April 2018
    Thanks for the review
    02 April 2018 | Client at Awen Wedding

    Customer Satisfaction

    Sebuah pilihan tepat untuk calon pengantin maupun vendor yang ingin bekerjasama dengan WeddingFactory dalam mengabadikan moment-moment berharga anda. Dimulai dari Konsultasi Pre-wedding untuk menentukan tema, lokasi , dan hal-hal mendetail, WeddingFactory sungguh kreatif dan professional dalam memberi masukan serta ide2 briliant untuk memenuhi konsep Pre-Wedding sesuai dengan keinginan Customer. They Fulfill our need! Salah satu hal yang menjadi nilai plus WeddingFactory adalah Pelayanan, Rasa Lelah selama sesi Pemotretan, seakan dibuat hilang oleh Team WeddingFactory. Dengan melihat kekompakan, antusias dan semangat mereka demi mendapatkan hasil foto terbaik untuk clientnya, kita yang semula capek jadi tertular semangat dan energik kembali, kita menjadi sangat enjoy dan excited. Mood Bagus adalah salah satu modal yang penting untuk mendapatkan hasil foto yang bagus, Trust me! So, untuk calon-calon pengantin yang ingin mendapat pengalaman Pre-Wedding yang berkesan dan memuaskan, WeddingFactory is the right choice. Thanks a lot kepada WeddingFactory untuk Pelayanan serta Hasil Foto & Video yang sangat memuaskan, TOP Banget ! Welldone WeddingFactory.

    Vendor Reply

    02 April 2018
    Thanks a lot for the review
    01 April 2018 | Bride at wendy & lenny Wedding

    Prewedding Bali & Wedding day Batam

    Thankyou Wedding Factory for the Best service & amazing ideas for our prewedding at Bali, and an awesome photos on our wedding day . for the MUA im very satisfied with Venita MUA, she makes me looks more stunning and i love the makeup very much! to those Bride & Groom to be it will never regret to choose Wedding Factory as your wedding vendor to fulfill your unforgetable moments big day in your life.. keep it up , good luck & success always for Wedding Factory & Venita MUA

    Vendor Reply

    01 April 2018
    Thanks a lot for the review...

    Photography

    What do your packages include?
    Album, Canvas, Make Up, Gown+Tuxedo, ALL RAW Data
    Do you work overseas?
    Yes we do
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes I do
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    No
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, theres no need for extra
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    About 1 week
    When will the client get the final album?
    In one month
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Portraiture,  Cultural,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Artistic,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes because i had a tight schedule
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes especially southeast asia
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes i acquire a latest photography technologies
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes i have my own crew which can handle everything
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes i will give all files in high resolution
    Are you available to shoot after hours?
    Yes i will serve fully
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    yes i direct everything from clothing pose and ligthing
    What rate do you usually charge at?
    i charge at a medium price with high quality photos
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    the day after the photoshoot they can preview our photos and also bring to their home
    How long does it take for the client to receive the final product?
    around 1 month
    How far in advance should your client contact you?
    the ideal time is 6 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    in 2010 we achieve the best landscape photography by binus university
    What makes your services unique?
    i will serve them as they are my friends and our service is really good and satisfying
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    its optional because if they cant provide us with meal we will buy it for ourself
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    for booking fee 10 percent and before photoshoot 50 percent and after photoshoot 100 percent
    When was your business established?
    our business started in 2012 and i was started photography since 2010
    Videography

    What do your packages include?
    DVD of raw footage,  Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Storytelling
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes we do
    Do you do a same day edit?
    Yes yes we do
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes we provide with latest equipment
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes yes we have a backup team
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes Yes (please give details if any)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    Service(s)
    Address
    Jl. Delima Raya no 34, Tanjung Duren Selatan 16720
    Location(s)

    We build our relationship with all of our clients like we're best friends and we serve profesionally and give you with the fullest service for you for your once in a lifetime moments..

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.