All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (162)
  • reviews (147)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 18

    All
    view 9
    Still loves You by Joelle DecorationStill loves You by Joelle Decoration
    Still loves You by Joelle DecorationStill loves You by Joelle Decoration
    +14
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    At the touch of a lover by Joelle DecorationAt the touch of a lover by Joelle Decoration
    At the touch of a lover by Joelle DecorationAt the touch of a lover by Joelle Decoration
    +7
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Every heart sings a song by Joelle DecorationEvery heart sings a song by Joelle Decoration
    Every heart sings a song by Joelle DecorationEvery heart sings a song by Joelle Decoration
    +6
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    True love comes quietly by Joelle DecorationTrue love comes quietly by Joelle Decoration
    True love comes quietly by Joelle DecorationTrue love comes quietly by Joelle Decoration
    +6
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    love protects you by Joelle Decorationlove protects you by Joelle Decoration
    love protects you by Joelle Decorationlove protects you by Joelle Decoration
    +10
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is a friendship set to music by Joelle DecorationLove is a friendship set to music by Joelle Decoration
    Love is a friendship set to music by Joelle DecorationLove is a friendship set to music by Joelle Decoration
    +8
    No reason is needed for loving by Joelle DecorationNo reason is needed for loving by Joelle Decoration
    No reason is needed for loving by Joelle DecorationNo reason is needed for loving by Joelle Decoration
    +8
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is like the wind by Joelle DecorationLove is like the wind by Joelle Decoration
    Love is like the wind by Joelle DecorationLove is like the wind by Joelle Decoration
    +3
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    147 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 December 2019 | Bride at Rudy & Ana Wedding

    ♥️

    Thankyou Ko Frank untuk decor wedding kita. Overall aku suka sama decor ko Frank semua, dr stage, photobooth dan galeri. Hanya yg bagian font nama Rudy&Ana yg di stage yg tdk sesuai dengan keinginan kita, tp diluar itu semua nya kita suka. Thankyou juga buat Ko Frank yg udah ngasi kita banyak bonus. Thanks alot untuk Ko Frank, suskes selalu buat Joelle Decor!
    19 November 2019 | Bride at Andy & Finna Wedding

    Fall in love

    One of the best vendor for decor.. ga nyesel sama skali.. worth every penny i spent.. team nya totalitas tanpa batas, plus super super friendly abis, d tanya apa slalu sigap jawabnya.. kita br decide decor h-1 bln dan joelle bs mewujudkannyaaa dengan amat sangat baik dan di luar ekspektasi.. haha.. dan smua blg decornya bagus.. THANK YOU SO MUCH JOELLE much love, Andy & Finna The Vida, 17 Nov 2019
    04 November 2019 | Groom at Alfredo & Lina Wedding

    Nafiri CP - Beyond expectation

    JOELLE Mantapp Sangat puas dengan hasil dekornya : Elegan. Salah satu vendor yang sama sekali gak bikin worry dari awal sampai akhir. Justru hasilnya diatas ekspektasi. Bener2 worth it banget. Thank you team Joelle dan Ko Frank
    29 October 2019 | Bride at Antoni & Ellita Wedding

    Vida Ballroom 27 Oct 19

    Thank you banget buat Joelle decoration!\n\nKo Frank & Ci Silvi selalu kasih input ke kita buat ks kita yg terbaik.\nwe are really happy and statisfied with their work.\nDekornya bagus dan rapih banget, semua tamu pd blg bagus apalagi untuk wedding stagenya.\nEverything was decorated exactly the same as per our request.\n\nThank you so much for make our dream come true. \n\nAntoni & Ellita
    23 October 2019 | Groom at Vincent & Mimi Wedding

    Beyond Expectation and Elegant Wedding Decoration

    Awalnya kami berdua tau Joelle decoration dari hotel dimana tempat kami menikah.. Dari situ saya dan mimi liat portfolio joelle dan langsung tertarik.. Joelle mempunya ciri khas design yg beda dari vendor lain dan sangat modern mengikuti jaman... Lalu kami pun mengatur waktu untuk meeting dengan ko frank.. Ko frank sangat friendly and creative.. Kita hanya menyebutkan konsep yg kita mau dan woww hasil design nya persis seperti yg kita bayangkan dan sangat bagus sekali.. Saya mewakili mimi and keluargaa ingin mengucapkan Thank you ya buat Joelle Decoration terutama buat ci silvi n ko frank Makasih banget uda sabar n mau meberikan masuk buat kita , Decornya KEREN BANGET 👍 sangat di luar ekspektasi kita berduaaa , Photobooth n mini gallery juga gak kalah kerennnnn, semuaaanya.. Sekali lagii makasih ya ko and ci udah buat hari H kita berkesan and tak terlupakan untuk decor wedding kita 😁🙏🙏
    14 October 2019 | Bride at Wirman Halim Wedding

    Dream comes true !

    Dekor ko frank - joelle emang paling the best.. jadi aku sbnrnya udh sempat lihat foto2 dari Joelle decoration di tempat bridal. Lalu kami (aku dan wirman) tidak sengaja ketemu ko frank di salah satu pameran wedding di karawang. Langsung lah aku tanya2 , orangnya open, baik, dan ramah. Langsung kami jatuh hati pd vendor ini. Ga selang lama , akhirnya kami ngedeal. Lalu dibuat design panggung. Awal sempat takut kalau tdk sesuai yg kami harapkan .. ternyataaa oh ternyata pas kami enterance gedung wow banget. Smua nya ga ada cacat. Baguss.. kerjanya rapih, ga mengecewakan. Ditambah banyak dikasih bonuss.. pokoknya the BEST deh buat vendor ini. ♥️

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 081932507619/087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Wedding Planning

    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.