All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Amour Management Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Albert Fakdawer
    03 April 2021 | Groom at Clarisa & Albert Wedding

    Our Wedding

    Fast response, terkoodinor dengan baik, 1 pintu semua koordinasi nya. On time waktu hari H. Penawaran price yang menarik. Amour orang2 nya asik diajak serius dan becanda. Intinya nya WO ini fleksibel dan transparan untuk informasi budgeting dengan vendor. Helpful bangey nyari vendor2, dan referensi nya variatif jadi kita punya banyak pilihan. Pokoknya highly recommended! Thanks Amour WO

    Vendor Reply

    03 April 2021
    Dear Albert and Clarisa. Terima kasih untuk reviewnya. Senang sekali dapat menjadi bagian dari hari besar kalian dan ikut merasakan kehangatan keluarga besar yang sangat kompak! God bless your family. Salam, Amour Team🥰
    Ivan Jethro
    22 December 2020 | Groom at Ivan & Yoshi Wedding

    Excellent Service

    Ga perlu repot2 lagi prepare wedding, mulai dari prepare resepsi sebelum pandemi, sampai renegotiate ke vendor2 untuk pengurangan2 karena adanya protokol kesehatan, semuanya dibantuin sama Amour Management.\nKalo banyak orang merasa panik dan repot menjelang hari H, kita malah ga ngerasain sama skali, karena kita tau kalo acara wedding kita dihandle sama tim yang profesional dan berpengalaman.\n\nThank you, Amour Management\nHighly recommended 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Vendor Reply

    22 December 2020
    Dear Ivan and Yoshi, thank you for trusting Amour on your big day! Kami senang bisa ikut menjadi bagian di hari terpenting dalam hidup kalian. Terima kasih juga untuk dukungannya kepada tim Amour Management. Semoga kalian juga selalu diberkahi dengan kebahagiaan dan cinta. Salam, Amour Management
    Evelyne
    08 December 2020 | Bride at Evelyne & Eko Wedding

    very satisfied!

    Puas banget sama servicenya Amour Management. Worth it banget karena kita bener-bener dibantuin dari nyari vendor, sampe ngurusin perintilan untuk wedding. Di guide dari A sampe Z pokoknya; diingetin juga kalo misalnya dress kita ga masuk sama tema, fitting dress & jas ditemenin, bantu nyari vendor, sampe bantu ngurusin makanan untuk vendor2 yang bakal hadir di hari H juga. Ga ada sih yang namanya jadi "bridezilla", karena kalopun sampe ada problem, pasti mereka kasi solusi. Very recommended banget buat yang mau wedding! Thank you so much, Amour Management! All the best for you guys!

    Vendor Reply

    10 December 2020
    Dear Evelyne and Eko, thank you for the honest review. And thank you for trusting us to be part of your big day. All the best untuk Evelyne and Eko. Always happy and blessed!🥰
    Ivan Rafael
    07 November 2020 | Groom at Ivan & Angel Wedding

    Wedding planner with Amour

    Puas banget sama servicenya Amour. Sayangnya acara kita di batasi dengan adanya pandemi. Tapi yang pasti semua acara terkendali dengan baik. Semua terencana dengan baik atas suggest dari Amour. Jangan hanya pake service WO nya yaahh, tanggunggggg.. langsung Wedding Planner with Amour, di jamin semua diatur dengan baikk. Mulai dari konsep, ide, vendor, makeup, dlsb yang related dengan nikahan, AMOUR can handle it !!! Makasih buat Amour Management!

    Vendor Reply

    07 November 2020
    Dear Ivan and Angel. Terima kasih untuk reviewnya. Kami sangat senang dapat menjadi bagian dari hari besar kalian. Semoga pernikahan kalian selalu diberkati dengan kebahagiaan dan kerukunan. Salam, Amour Team🥰
    Sekar Kinasih
    27 January 2020 | Bride at Sekar & Alfons Wedding

    Bravo!

    Ok, where should I start? We just can't thank Amour enough! The team led by Viola was super helpful starting from the preparation meet-ups, dealing with vendors, arranging our technical meeting, up to assisting us on our wedding day. Amour meticulously assigned specific tasks for each of their team member, so they know exactly what they're doing on the field. On the day, they made everything seems effortless in front of us two and our family, so we could focus on enjoying our day and not to forget, no bridezilla moment for me. Everything was on schedule, communication's great, the team also well-suited. Overall, truly professional. We would highly recommend them! Much love from us, Sekar & Alfons

    Vendor Reply

    28 January 2020
    Dear Sekar and Alfons, thank you so much for your genuine review and support. It was our pleasure to be your partner on your big day. Last but not least, we wish you an abundance of love and happiness for the whole family. Love, Amour Management
    Alfons
    27 January 2020 | Groom at Alfons & Sekar Wedding

    Profesional

    Sejujurnya awal perencanaan kami pikir tidak perlu bantuan WO, "di gereja untuk pemberkatan dan resepsi siang sudah buanyak panitia yg membantu, malam acaranya kecil gak sampai 500 orang dan vendor jg sudah deal 90%" makin dekat acara makin sadar kalau sangat sulit ngehandle dan kasian kalau keluarga yg diminta bantuin nanti nggak bisa nikmatin acara. Beruntung akhirnya dibantu dengan Amour, Selama persiapan Amour diwakili Viola, August dan Vei2 untuk beberapa kali rapat dengan Vendor, Panitia, Keluarga (banyak kan). Tidak pernah mengeluh sama sekali macet2an keselatan

    Vendor Reply

    28 January 2020
    Dear Sekar and Alfons, thank you so much for your genuine review and support. It was our pleasure to be your partner on your big day. Last but not least, we wish you an abundance of love and happiness for the whole family. Love, Amour Management

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months before wedding
    How many hours are included on the day of the wedding?
    1 Day Full
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Up to 2000
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% 2 weeks before wedding 50%
    When was your business established?
    Our business started at 2014
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    We are always Delivering Happiness for our clients in any parts
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In March - Maria & Joy Wedding
    Address
    Kawasan Industri dan Pergudangan Taman Tekno Blok C No.17 15322
    Location(s)

    Hai Warmest greeting from Amour Wedding Specialist. Amour Wedding Specialist provides one stop wedding solution for your perfect dream wedding. Despite your tight schedule, we are ready to run errand in preparing your wedding in Jakarta, Tangerang, or other cities. Our capable team are located in Jakarta and Tangerang. Our team work closely to all of the best listed venues and vendors to give you the best value.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.