All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (22)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Amour Management Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ivan Rafael
    07 November 2020 | Groom at Ivan & Angel Wedding

    Wedding planner with Amour

    Puas banget sama servicenya Amour. Sayangnya acara kita di batasi dengan adanya pandemi. Tapi yang pasti semua acara terkendali dengan baik. Semua terencana dengan baik atas suggest dari Amour. Jangan hanya pake service WO nya yaahh, tanggunggggg.. langsung Wedding Planner with Amour, di jamin semua diatur dengan baikk. Mulai dari konsep, ide, vendor, makeup, dlsb yang related dengan nikahan, AMOUR can handle it !!! Makasih buat Amour Management!

    Vendor Reply

    07 November 2020
    Dear Ivan and Angel. Terima kasih untuk reviewnya. Kami sangat senang dapat menjadi bagian dari hari besar kalian. Semoga pernikahan kalian selalu diberkati dengan kebahagiaan dan kerukunan. Salam, Amour Team\ud83e\udd70
    Sekar Kinasih
    27 January 2020 | Bride at Sekar & Alfons Wedding

    Bravo!

    Ok, where should I start? We just can’t thank Amour enough! The team led by Viola was super helpful starting from the preparation meet-ups, dealing with vendors, arranging our technical meeting, up to assisting us on our wedding day. Amour meticulously assigned specific tasks for each of their team member, so they know exactly what they’re doing on the field. On the day, they made everything seems effortless in front of us two and our family, so we could focus on enjoying our day and not to forget, no bridezilla moment for me. Everything was on schedule, communication’s great, the team also well-suited. Overall, truly professional. We would highly recommend them! Much love from us, Sekar & Alfons

    Vendor Reply

    29 January 2020
    Dear Sekar and Alfons, thank you so much for your genuine review and support. It was our pleasure to be your partner on your big day. Last but not least, we wish you an abundance of love and happiness for the whole family. Love, Amour Management
    Alfons
    27 January 2020 | Groom at Alfons & Sekar Wedding

    Profesional

    Sejujurnya awal perencanaan kami pikir tidak perlu bantuan WO, "di gereja untuk pemberkatan dan resepsi siang sudah buanyak panitia yg membantu, malam acaranya kecil gak sampai 500 orang dan vendor jg sudah deal 90%" makin dekat acara makin sadar kalau sangat sulit ngehandle dan kasian kalau keluarga yg diminta bantuin nanti nggak bisa nikmatin acara. Beruntung akhirnya dibantu dengan Amour, Selama persiapan Amour diwakili Viola, August dan Vei2 untuk beberapa kali rapat dengan Vendor, Panitia, Keluarga (banyak kan). Tidak pernah mengeluh sama sekali macet2an keselatan

    Vendor Reply

    29 January 2020
    Dear Sekar and Alfons, thank you so much for your genuine review and support. It was our pleasure to be your partner on your big day. Last but not least, we wish you an abundance of love and happiness for the whole family. Love, Amour Management
    VCMANDA
    24 January 2020 | Client at Alfons dan Sekar Wedding

    Puas banget!!

    Ternyata WO yang baik bukan cuma buat bride and groom ya, tapi keluarganya juga ikut ngerasain. As groom's sister aku puas banget ya karena pas acara ada PIC yang ngedampingin aku. Berhubung aku cuma dua bersaudara pas acara gini berasa banget ya. Aku jadi ga kesepian dan ada yang bantuin. Mulai dari pakai baju, benerin lipstik ampe vendor2 MUA dll dihubungi oleh pihak Amour. Ku tinggal leha leha saja. Berasa princess padahal bukan aku yang nikah hahaaha. Servicenya sungguh sangat amat memuaskan. Dari yang tadinya aku gamau pakai WO kalau nikah jadi mau lagi. Salah satu yang bikin aku sangat appreciate karena Amour bisa bekerja sama dengan baik sama panitia2 yang mau bantu (yg ga mungkin kita tolak karena niat mereka baik mau bantu). Panitia2 dilibatkan tanpa ngerasa dikucilkan atau jadi pajangan. Verryyyyy good job guys! Sukses terus ya. Muach!!!

    Vendor Reply

    24 January 2020
    Dear Manda, terima kasih untuk kepercayaan kamu dan keluarga menggunakan jasa Amour Wedding Specialist untuk pernikahan Alfons dan Sekar. Senang bisa turut menajdi bagian besar dalam menciptakan momen bahagia di keluarga besar yang sangat kompak dan hangat seperti keluarga kalian. Terima kasih sudah berbagi review. Salam hangat dari Amour Team.
    Yeos Pitta
    30 December 2019 | Bride at Prajna & Yeospitta Wedding

    The best planner n Organizer ever had

    Thank you Amour ! udah ikutin kita selama 1 tahun lebih buat prepare wedding party kita , semua lancar banget, rapih banget dan bener2 mulus ga ada hambatan on D day .. we really love the work and the profesionalism , dan bener2 menguasai event secara teknis sampe details2 vendor,diajak discuss juga enak banget, sampe printilan2 pun direminder.. dan tqiu so much buat PIC bride Nia yg udah ikutan rempong ngurusin aku on D Day !! ada harga ada barang ya gais .. but super recommended ! Thanks amour for once again , gak nyesel kerja sama ama mereka

    Vendor Reply

    31 December 2019
    Dear Prajna and Pitta. thank you so much for trusting us on your big day! We are very glad to be a part of it. And thank you for your sincere review. Last but not least, we wish you an abundance of love and happiness. Love, Amour Management
    Dhyani PS
    04 December 2019 | Bride at Dedi & Dhyani Wedding

    highly recommended! very professional and responsive

    Choosing the right WO is a make-or-break for your special day. Amour comes recommended by a friend of mine and I believe I couldn't have chosen a better WO. \nVeve was our main PIC from the very start, she was very helpful, informative, and most importantly very responsive.\nThe whole team on the day itself were very professional, always on standby and quick on their feet. We had several decoration-related mishaps and they handled it well and quickly. I'm especially thankful to Nia, the bride's PIC, for shadowing me around the whole day :)\nThank you Amour :)

    Vendor Reply

    04 December 2019
    Dear Dedi and Dhyani, thank you so much for your genuine review and support. It was our pleasure to be your partner on your big day. Last but not least, we wish you an abundance of love and happiness for the whole family. Love, Amour Management

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    How many hours are included on the day of the wedding?
    1 Day Full
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    When was your business established?
    Our business started at 2014
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months before wedding
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In March - Maria & Joy Wedding
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Christian, Catholic, Buddhist, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding International wedding (please specify)
    What is your payment terms?
    Down Payment 50% 2 weeks before wedding 50%
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What makes your services unique?
    We are always Delivering Happiness for our clients in any parts
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Up to 2000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Address
    Kawasan Industri dan Pergudangan Taman Tekno Blok C No.17 15322
    Location(s)

    Hai Warmest greeting from Amour Wedding Specialist. Amour Wedding Specialist provides one stop wedding solution for your perfect dream wedding. Despite your tight schedule, we are ready to run errand in preparing your wedding in Jakarta, Tangerang, or other cities. Our capable team are located in Jakarta and Tangerang. Our team work closely to all of the best listed venues and vendors to give you the best value.
    https://www.instagram.com/p/CIK3DMOhr5E/
    https://www.instagram.com/p/CIF7PVrBuGC/
    https://www.instagram.com/p/CIAxpc6BDSB/
    https://www.instagram.com/p/CH7oE6EB6gS/
    https://www.instagram.com/p/CH2NT3ghlf3/
    https://www.instagram.com/p/CHxZtLupUnm/
    https://www.instagram.com/p/CHsLQLkBEZB/
    https://www.instagram.com/p/CHmixNmhmRK/
    https://www.instagram.com/p/CHcufv-h_bZ/
    https://www.instagram.com/p/CHXia1MJtR6/
    https://www.instagram.com/p/CHSAe-UpFBt/
    https://www.instagram.com/p/CHNPA9lpUEB/