All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (30)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    KEYS Entertainment Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 May 2018 | Bride at Michael & Sherly Wedding

    Great performance

    Tim musik dan MC sangat professional, semua list lagu yg diminta dinyanyikan bahkan ada tambahan lagu lain. MC bisa bekerja sama dan menyesuaikan dengan situasi sehingga suasananya menyenangkan. Gak salah pilih KEYS, thankyou\ud83d\ude0a
    13 April 2018 | Groom at Anisa & Rizki Wedding

    Very Satisfying

    Puas banget kerjasama sama Keys. Responsif dan ramah. Good services \ud83d\udc4c\ud83c\udffcKualitas band sama penyanyi OK. Sebagian besar list lagu yang kita minta dinyanyiin. Sukses buat Keys.

    Best Entertainment Partner

    Senang sekali dapat berkerjasama dengan Keys Entertainment di beberapa event, selalu memberikan hasil yang terbaik bagi customernya baik secara kualiatas musik ataupun keperluan dalam sound sangat detail. Good Job and Good luck Keys !!!
    21 February 2018

    Great Musician Performer!

    saya selalu senang bekerja dengan Keys entertainment, mereka mempunyai sense musik yg sangat bagus dan performer mereka selalu bisa saya nikmati sebagai sebuah pertunjukan. david sebagai salah satu owner juga enak banget orangnya, komunikatif dan dia selalu ingin menampilkan yg terbaik buat clientnya. sebagai partner saya senang banget punya partner yg satu visi dalam sebuah event. Good Luck for Keys Entertainment, im looking forward to working together with you
    24 January 2018 | Bride at Rudolph & Susanti Wedding

    Keys Ent. is the BEST!!!!

    Keys Entertainment SUPER OKE banget!!! gak nyesel pilih keys entertain, setelah pencarian lama, milih milih, dengerin musik nya, dengerin suara singernya, kita milih udah di beberapa vendor, tapi kita putusin buat pilih keys, karena musik nya ok dan singernya juga ok. Pada hari H wedding musik nya oke bangeeeett, soundnya bagus, and singer nya super keren banget (thank you banget kak bagja dan ayu). mereka bisa bawain masuik yang kita pilih dengan PERFECT!! kita di panggung sampai ikut nyayi nyanyi juga.. haha beberapa kenalan yang dateng di wedding kami juga memberikan feedback yang bagus, sampai ada yang kira music nya adalah recording, waktu mereka lihat ke stage music mereka baru sadar kalau musik nya live. beberapa juga pada nanyain, pakai vendor apa sih musiknya kok bagus banget.. thank you banget Keys terutama kepada Kak david yang sangat baik dan sangat sangat ramah dan juga kepada bagja dan ayu yang udah sempetin jadi singer ku thank you so much!! suka bangeeet sama kaliaaan semuaaa
    04 December 2017 | Bride at Vita & Hendri Wedding

    2 Desember 2017 - Gedung Dharmawanita Persatuan Kuningan Jakarta

    Beribu terima kasih saya ucapkan kepada Keys Entertainment atas kerja samanya yang sangat baik, Performance yang keren, team yang sangat ramah, Pertama kali liat mereka di youtube langsung tertarik untuk keys bisa main di acara wedding saya alhasil persembahan yang mereka berikan sangat keren dan sesuai keinginan saya.. terima kasih sekali lagi Keys terutama kepada mas david yang sangat baik dan sangat sangat ramah..

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Trio,  Quartet
    What is the size of your musical ensemble?
    1 to 20 people
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Jazz,  Pop,  Motown,  Oldies,  Orchestra,  R&B/Soul
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Pop
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals,  Audio visuals,  Cocktail hour music,  Rehearsal dinner music,  Sample performances
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    the ideal is 1 month before d-day
    What rate do you usually charge at?
    We charge based on per event
    What is your usual attire?
    Anything depending on the request
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% after confirmation, and the rest needs to be paid two weeks before d-day
    When was your business established?
    2015
    What is your repertoire?
    We provide a variety from love songs, jazz repertoire, gospel to current popular songs
    What makes your services unique?
    We strive to give the best performance by having a certain level of skill set for each singers and musicians in terms of the musical skill and experiences
    Address
    Jl. Kelapa Kopyor Timur IV BH1/17, Kelapa Gading, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    Founded by passionate musician David Obedianto, graduated from Academy of Art University and Indonesian Music Institute. He began his career as a session player and now he also works as a composer. KEYS Entertainment is supported by young professional and experienced musicians with formal music education background. We always strive to build your trust and our integrity with our commitment to always deliver the best performance in every moment.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.