All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    BERN MUSIC SIGNATURE Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 July 2018 | Groom at Alvin & Lingga Wedding

    Saya sangat puas dengan kualitas BERN

    Music dan vokalnya bagus banget, lagu2nya sangat berkelas dan sulit untuk dinyanyikan, tetapi BERN bisa menyanyikannya dengan sangat bagus. Nilai 10/10. Good job guys thank you.

    Vendor Reply

    17 July 2018
    Thankyou Alvin & Ling-ling...God bless you both !
    01 May 2018 | Groom at Bram & Cindy Wedding

    Good Job

    Kerennn...Bern sangat mengerti keinginan pasangan mempelai, sangat cooperative dan bisa dipercaya, bisa bikin tenang dan percaya kalau nanti will no trouble..hehehhe Thx banget buat Bern n rekan2 yg udh ngebantu gw utk kasih surprise ke isitri gw pas resepsi, ngena banget dan berkesan banget buat istri g...nice work Bern & all crew
    17 February 2018 | Bride at Amelia & Azi Wedding

    Wedding

    Super cool !! Pertama ketemu langsung bisa ngerasa feeling nya pas.. Selama resepsi diminta aransemen lagu yg sebelumnya blm pernah dimainin tp ternyata hasilnya super bagus !! Thankyou for making my wedding dreams come true ! :")
    06 December 2017 | Groom at Enrico & Lita Wedding

    superr coool

    pertama kali tau bernmusic di referensiin sama temen, waktu itu dia pake bern juga..\nsaya sama pasangan agak lumayan lama memilih vendor \" waktu itu, tapi akhirnya kami pilih Bern sebagai vendor music kami...\nMusicnyaa kerennn, dan kami sangat puass, Mc nya juga asikk..pokonyaaa kita puas deh,, thanks bro bern yang tampan udah bantu di pernikahan kitaa..Gbu
    06 December 2017 | Bride at Yuna & Michael Wedding

    excellent

    Terima kasih buat Bern dan tim nya luar biasa banget, dari awal ketemu kami percaya Bern bakal handle music wedding kami dengan sangat professional dan itu terbukti d saat acara, kami sangat puas, prosesi kami berdua sangat memorable sekali dan tentu itu adalah saat yang sangat spesial buat kami berdua... Sukses yaa Ko Bern dan timnya luar biasaaa!! ....xoxo

    Vendor Reply

    06 December 2017
    Thankss Yuna...hehhee, makasih udah milih kita..Gbu
    29 November 2017 | Groom at David & Silvia Wedding

    Thankyou

    We want to say thanks to the team, very elegant and we like the music performance though, very classy.. Keep rockin guys !!

    Entertainment (Music)

    What is the size of your musical ensemble?
    5 players to 24 players
    What music genres do you offer?
    Acapella,  Gospel,  R&B/Soul,  Acoustic,  Big band,  International,  Blues,  Jazz,  Strings,  Swing,  Classical,  Country,  Oldies,  Orchestra,  Pop
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Orchestra,  Pop
    What services do you offer?
    Rehearsal dinner music,  Vocals,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  MC, DJ,  Dance performance,  Ceremony music,  Reception music
    Do you have your own equipment?
    Yes Band Equipment, etc
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    No
    How far in advance should your client contact you?
    1 year to 6 months before the day
    What is your repertoire?
    We provide simple acousti concept to full orchestraa concept
    What rate do you usually charge at?
    We have many packages from the simplicity of acoustic concept to the luxury of orchestral performance.
    What is your usual attire?
    Formal Attire
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014, performed at The Closing Ceremony of Singapore Anniversary Festival
    What makes your services unique?
    We offer you the concept of elegance and simplicity together to create the ambience of music on the special day.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% Booking Fee, Repayment 7 days before the wedding day
    When was your business established?
    Established in 2014
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Duet, Orchestra
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes we have been out of country several times for gatherings, weddings, and international festivals
    Address
    BSD CITY
    Location(s)

    Bern Music Signature provide good quality music that you can experience. We bring you the simplicity, elegance, and the luxury of a music entertainment. With our good musicians, singers and arrangers, we could give you the best music atmosphere for you to enjoy. We have the music packages that certainly could give you the options to choose what concept of music do you like. We offer you from the simple acoustic one to the most luxurious orchestra. We understand that your needs is our to do list,

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.