All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (171)
  • Product (1)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 19

    All
    view 9
    Matrimony Of Aris N Veronica by William & FriendsMatrimony Of Aris N Veronica by William & Friends
    Matrimony Of Aris N Veronica by William & FriendsMatrimony Of Aris N Veronica by William & Friends
    +31
    Courtesy Of Rico & Lina by William & FriendsCourtesy Of Rico & Lina by William & Friends
    Courtesy Of Rico & Lina by William & FriendsCourtesy Of Rico & Lina by William & Friends
    +31
    William & Friends & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Courtesy Of Jonathan & Agnes by William & FriendsCourtesy Of Jonathan & Agnes by William & Friends
    Courtesy Of Jonathan & Agnes by William & FriendsCourtesy Of Jonathan & Agnes by William & Friends
    +42
    Sangjit Of Jon & Agnes by William & FriendsSangjit Of Jon & Agnes by William & Friends
    Sangjit Of Jon & Agnes by William & FriendsSangjit Of Jon & Agnes by William & Friends
    +14
    William & Friends & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Courtesy Of Edwin & Bianca by William & FriendsCourtesy Of Edwin & Bianca by William & Friends
    Courtesy Of Edwin & Bianca by William & FriendsCourtesy Of Edwin & Bianca by William & Friends
    +39
    Courtesy Of Randy & Cisna by William & FriendsCourtesy Of Randy & Cisna by William & Friends
    Courtesy Of Randy & Cisna by William & FriendsCourtesy Of Randy & Cisna by William & Friends
    +28
    William & Friends & 3 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    William & Friends Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Lina
    20 October 2020 | Bride at Rico and Lina Wedding

    Best WO an entertainment ❤️

    Dear ko William, ci Indri and all team of williamandfriends Koko cici aku dan rico just wanna say thank you so much for being a part of our big day! Koko cici bener2 udah kaya koko cici kita berdua, especially ci Indri yang selalu support sabar sama kita berdua yang ngejaga kewarasan kita berdua selama ngurus wedding di era pandemi ini! Ko William yang identa luar biasa dan juga baik! Jujur aja waktu awal cari2 WO ada beberapa vendor yang kita temui dan emg kalian berdua bikin kita jatuh hati, hihi personal and as a couple kalian luar biasa!!! Dan for all team of williamandfriends yang udah hadir dan nemenin kita di hari H, yang bener2 bantuin kita dr hari sebelumnya udah bantuin kita masing dan keluarga sampe check check terus kalian bener2 terbaiks! Xoxo, RicoLina
    Bianca Jun
    24 August 2020 | Bride at Edwin & Bianca Wedding

    The Best Wedding Planner & Entertainment

    Dear Ko William, Ci Indri, and team, Thank you so much udh bantu banyak bgt dalam persiapan wedding kt, prewed, lamaran, sampai di hari H. Bener2 bersyukur untuk Ko William & Ci Indri dan seluruh tim yg involved di persiapan sampai hari H. We can’t thank you guys enough for what you’ve done. Thank you for being patient with our (many, many, many) requests. Thank you for being responsive and communicative in answering our questions. William & Friends bener2 bantu banyak bgt deh dan berjasa sampai pernikahan kt bisa berjalan dgn lancar dan as planned. Semua crew sangat friendly, professional, dan easy-going. Juga ga lupa, William & Friends entertainment yg mantapp bgt! Thank you for keeping us entertained with your beautiful talents. At last, we wanna say thank you to all William & Friends crew for being involved in our wedding. Without all of you, our wedding wouldn’t be as amazing as it is. Keep being awesome! Keep supporting other couples! Keep sharing the love and being blessings for others! You guys are amazing!
    ping ping
    11 March 2020 | Bride at Vincent & Fanny Wedding

    the best WO & Entertainment EVER

    Hai kko william n ci indri, aku n vincent mau say thanks buat kalian berdua yang selalu dengan sabar dengerin requestan kita setiap meeting.. koko n cici yang super detail n kasi wejangan2 yang akhirnya kepake semua dihari H.. Dihari H kita semua bener2 terbantu sama team Wo nya ci indri.. Semua ramah dan gercep kerjanya.. terutama wo yg nangangin aku, dia care banget sampe semua hal detailnya.. Mama papa ku semua bilang WO nya cekatan banget loh kerjanya, jadi ga gitu kerasa cape n rungsing kayak nikahan jaman mereka dulu (jaman bahela, masi belum ada WO) Semua keluarga aku terbantu banget, sampe2 ada yg anaknya mau nikahan, jadi nanya2 WO nya cici nihh.. hahahaha
    Rulin Risa Nidya
    11 February 2020 | Groom at Randy & Rulin Wedding

    Great Wedding Organizer & Entertainment

    Ci Indri & Ko William juaraaaa! Dari awal ketemu enak banget ngejelasinnya dan very helpful. Selalu berusaha untuk bantu kita sebelum wedding supaya pas hari H nya kita gak perlu mikir apa2 lagi. Pas wedding day, semua nya ter-organized dengan baik. Semua team WF yang turun di lapangan kompak, solid, dan kooperatif ke pengantin, keluarga inti, sampai extended family. Thank you so much! Good luck for William & friends !
    Adonis Jehian
    29 October 2019 | Groom at Ian & Thea Wedding

    One word: perfection!

    Thank you so much ci Indri & ko Wil for your help throughout the happiest and most important day of our lives! We're really greatful for all the emotional support, bahkan sampe hari H pun, semua pihak saudara/keluarga sangat merasa terbantu oleh semua crew dari W&F, baik dari entertainment maupun WO nya semua oke pake banget! A million thanks to W&F for making our wedding possible!
    Vellen Wibowo
    24 September 2019 | Bride at Chandy and Vellen Wedding

    WO yg super organized, caring and professional

    Waktu pertama kali memilih WO, kami ada ketemu beberapa WO. Tapi kami melihat team William and Friends sangat professional dan "know what they are doing". Langsung deh jatuh cinta dan memutuskan utk memilih William and Friends. Ci Indri super duper baik, mengerti ttg budget kami yg rada2 tight. Kami dikenalkan vendor yang profesional dan sesuai dengan budget kami. Kami sangat bersyukur mempunyai WO yg begitu care dengan kami, membantu kami dari A-Z tanpa banyak perhitungan dan dituntaskan dengan baik. Ci Indri dan Ko William juga orang yg sangat detail, sehingga kami pada saat hari H benar2 dibuat stress free dan sangat tanggap dan responsif dengan pertanyaan kami. Intinya, we were so blessed to get to know William and Friends. Thank you for making our wedding day special and stress-free. Top deh pokoknya!!!!

    Entertainment (Music)

    What rate do you usually charge at?
    We charge per event
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Duet, Orchestra
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Fog machine,  Lighting,  Microphones,  Projector,  Sound/PA system
    What is your payment terms?
    20% After contract agreed, settlement 1 week before the event
    What music genres do you offer?
    Acapella,  Gospel,  Acoustic,  Big band,  International,  Rock,  Jazz,  Strings,  Swing,  Classical,  Country,  Oldies,  Orchestra,  Pop
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Orchestra,  Pop
    What is your repertoire?
    variety love song for wedding in pop rock / classical
    Do you have your own equipment?
    Yes
    What makes your services unique?
    We make music concept and entertaining interactive performance
    What is the size of your musical ensemble?
    6 to 40 pax
    How far in advance should your client contact you?
    6 months in advance is better
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What is your usual attire?
    Depends on Client preference
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Other All type, Orchestra
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    When was your business established?
    2003
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What services do you offer?
    Audio visuals, DJ,  Dance performance,  Instrumentals,  MC,  Reception music
    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    1. Wedding Planner 2. Wedding Organizer on the D day 3. Wedding Organizer on The Reception
    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning, Other
    When was your business established?
    2008
    Do you plan weddings internationally?
    Yes we do
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes English, mandarin, hakka, tiociu, hokkian
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    Any Numbers
    What questions do your customers ask you frequently?
    Our job desk
    What is your payment terms?
    20% Down Payment, and All payment 1week before the wedding day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are wedding organizer, event organizer, and exhibition organizer
    How many weddings do you plan a year?
    30-45
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning,  Other Civil registration planning
    What is required for booking your services?
    Chemistry
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 months
    What makes your services unique?
    We love our job, we value wedding event highly, we appreciate the sacred commitment between the couple, we appreciate every wedding moment and treat our client as our family, friends and partner that should have their wedding memorable and unforgetable
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    50 Guests - 4000 guests
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    How soon should I book your services?
    8-18 Months
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Bali, Jambi, Surabaya, Medan, Singapore
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12-17 hours
    Entertainment (MC)

    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Other international, Indonesian, and Chinese
    What is your mc style during a wedding?
    casual, formal, and fun
    When was your business established?
    2003
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What is your usual attire?
    formal black and white suit
    How far in advance should your client contact you?
    6 months or latest by 1 month
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian, Chinese
    What rate do you usually charge at?
    start IDR 19.000.000
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    What makes your services unique?
    we concept to the detail
    Address
    Jakarta Garden City Cluster Zebrina 77 East Jakarta 13910
    Location(s)

    Wedding Planning, WO, Event Organizer, MC & Entertainment and Sound system rental
    https://www.instagram.com/p/CIDrMndBO6E/
    https://www.instagram.com/p/CIALE41h3dZ/
    https://www.instagram.com/p/CH9bCtsh29x/
    https://www.instagram.com/p/CHuDHuZBy0z/
    https://www.instagram.com/p/CHnJ6h8BpkM/
    https://www.instagram.com/p/CHklwjkhscX/
    https://www.instagram.com/p/CHXqw1PBCZP/
    https://www.instagram.com/p/CHXPXj0Btvg/
    https://www.instagram.com/p/CHWupPqBZ8Y/
    https://www.instagram.com/p/CHNanBShzcB/
    https://www.instagram.com/p/CHM30rCBn44/
    https://www.instagram.com/p/CHMlv4uBUhy/