All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

Monchichi Review(s)

14 Review(s), sorted by :
Latest Review
23 January 2017 | Groom at Bayushi & Jessi Wedding

Great Shot!

Kami dari awal sudah berusaha mencari vendor dengan kualitas yang exceptional dan harga yang menarik. Akhirnya, kami pun mendapat rekomendasi perihal monchichi dari keluarga kami yang sudah berpengalaman membantu pernikahan saudara-saudaranya. Setelah melihat hasil foto di instagram monchichi, kami pun tertarik dan segera menghubungi monchichi untuk diskusi perihal harga. Ternyata harganya cocok dan sangat affordable. Setelah mengalami langsung pada hari H, kami sangat puas dengan hasil kerja Monchichi. Tim responsif, pengambilan gambar sangat detail dan kreatif, begitu pula dengan pengambilan gambar di video. Terbukti pada saat sameday edit, hasilnya sangat memuaskan dan exceptional. Thankk you very much , Monchichi. PUAS!
22 October 2016 | Groom at Sugeng Tjong & Veronica Eveline Chandra Wedding

Recommended Banget !!!

Monchichi beda dengan photography lain, kami merasa sangat senang, terbantu dan puas dengan kinerja mereka, untuk kalian yang memerlukan jasa photography cobain dulu deh di monchichi, dijamin beda dengan yang lain.
19 October 2016 | Bride at Dhani & Rayhan Wedding

A Cooperative Photographer

Awalnya saya dan pasangan bertemu Ivan di acara pameran pernikahan. Kami memakai jasa Monchichi Photography mulai dari prewedding, lamaran, pengajian-siraman, akad nikah, dan juga resepsi pernikahan. Dengan banyaknya jasa yang kita pakai, harga Monchichi sangat affordable. Inisiatif pertama dari Ivan adalah membuat grup yang berisikan saya dan pasangan serta crew dari Monchichi sehingga jika kita ada permintaan tambahan akan mudah komunikasinya. Dari awal untuk foto prewedding, Ivan sangat kooperatif untuk menanyakan alur cerita kami bertemu dan kegiatan favorit kami untuk membentuk scene pada saat prewedding. Ivan juga sangat kooperatif untuk menanyakan breakdown acara kami agar tidak ada gambar yang miss saat diambil. Recommended untuk calon pasangan yang memiliki budget terbatas tetapi ingin hasil foto yang baik.
27 September 2016 | Bride at Erik & Selvia Wedding

Good Job Monchichi! Thank you!

Beberapa review untuk Monchichi yang kece: 1. On time BANGET! 2. Really friendly and so helpful! 3. Same day edit yang berhasil bikin baper para tamu undangan. Jempolan! 4. Sabar bangetsss pada saat banyak tamu yang minta foto-foto (plus fotoin pake camera HP pun di jabanin) *padahal acara uda selesai* 5. Tiga (3) hari after wedding soft file dalam bentuk CD pun uda sampai dirmh (belum ada editan, tapi hasilnya uda kece-kece apalagi uda diedit!) 6. Team yang super aktive langsung contact kita dan beberapa foto pun dikirim By email untuk pemilihan cetak kanvas. Really Fast Work! Thank you Monchichi, we really so love and happy for the result, keep it up!!! Erik & Selvia 10 September 2016 Wisma Antara
19 September 2016 | Bride at Rusli & Chiecillia Wedding

Good Price with Best Result

Pertama contact Ko Ivan, dia bener2 welcome, informatif n helpful banget. walaupun rada sedih pas D day dia cuman ada pas resepsi aja. dan untuk hasilnya memuaskan dari soft copy n hard copynya. thank you for your warm hospitality, keep it up and wish can work again with u next time :D
05 September 2016 | Groom at Renald & Giovani's Wedding Wedding

Thank you Monchichi !

Hai Monchichi ! Thank you yah atas support nya, dari awal bahas prewedding, sampai dengan hari H. Semua nya berjalan lancar, dan juga saran-saran nya, teamwork nya sangat oke banget ! Semua crew nya sangat friendly dan kita nyaman banget untuk ikutin arahan dari kalian. Tagline nya benar-benar sesuai dengan apa yang kalian kerjakan. "Your friendly photography" It was a really fun experience, and we are truly happy with you guys! Keep it up! Dan sukses terus untuk Monchichi Photography! (Highly Recommended!)

Photography

What do your packages include?
- Package for prewedding included make up and hair do as complimentary service from us. - We offer the best quality of product such as team work with friendship attitude with all of our client and vendor friends - Transport are included if the project is in our city & country - Album and Canvas is a unity in our project
Do you work overseas?
Yes sure, We will give all the best for our clients
Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
of course we have... Monchichi have 3 team in our office, then we just accept 2 weddings/day.. so if have any problem such as : car broke, accident, etc
Do you charge based on package, hourly or full day?
All you pay is one package for full day services - we concern on quality, not based on time a day.
Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
we can discuss it more specific, it based on your needs
How soon after the event are the proof ready for viewing?
one until 2 weeks - we will send a preview data
When will the client get the final album?
Client can get 2 until 3 month for all data and output after wedding day/event.
Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
client can copy all photo files from our Hard Disk - with external hard disk ... feel free :)
Do you ever had a best wedding vendor who has a friendly attitude and flexible time for discuss?
You need to have a great picture moment in wedding day? You need a friend to discuss all about your wedding day? not just about photography? You need a friend who can suggest you to choose any kind of your needs for your big days? If yes, WE are the answer - We are not just provide a Photography, we can also be your friend to discuss anything to make your day more memorable :)
What is included in your photoshoot package?
Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
What photography styles do you usually offer?
Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Conceptual,  Destinations
What photography styles do you usually offer?
Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Conceptual,  Destinations
What photography styles do you specialize in? (max.3)
Journalism,  Candid,  Conceptual
What photography styles do you specialize in? (max.3)
Journalism,  Candid,  Conceptual
What do your services cover?
Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
What is your speciality?
Prewedding shoot,  Wedding day coverage
Does a client need to schedule an appointment?
Yes we can share and explain more detail about our services & workflow :)
Do you provide your services in other cities or countries?
Yes we can manage our team for cover your BIG day
Are you available to shoot after hours?
Yes everything happen in your moment - is our passion to coverage
How do you usually direct the couple during a photoshoot?
We direct our couple based on mood board that we had made before the photoshoot or videoshoot :)
What rate do you usually charge at?
charge by concept and story telling
How soon after the event will the proof be ready for review?
7 days after event , we will send you the DVD Preview Resolution
How long does it take for the client to receive the final product?
6 Weeks after client approval
How far in advance should your client contact you?
minimum 4 month before your event
What makes your services unique?
Uniq Angle and story telling photography & videography
What payment systems are available for your business?
Bank transfer, Cash
What is your payment terms?
Booking fee are needed, but we can talk it on the meeting
When was your business established?
20 January 2012
Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
Yes
Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
Yes
Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
Yes
Service(s)
Address
Jl. Permata Biru 1 Block i 2 No. 3 - Kelapa Gading. Jakarta Utara 14240 +628999270847 www.monchichiphotography.com +6282260960032 ( Cassie ) FB: Monchichi Photography IG: @monchichi_photo 14240
Location(s)

[A photography that provides a new and unique concepts] Monchichi Photography was launched on 20th January, 2012. Though it?s still new in photography industry but we warrant you to be satisfied with our products and services. Firstly we came out with pre-wedding and wedding documentation, but as the demand is increasing from our clients to provide more concepts thus we are ready now for maternity photos, kids & baby photos, etc.

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.